s2117 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Ναι συνήθως έχουν και άλλα πράγματα μαζί,πειράζουν τα contacts,τα profiles και άλλα.Αν υπάρχει κάποιο που να κάνει απλά αυτό που θέλω ή να τα κάνει σωστά όλα ας πει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Χαιρετώ την παρέα. Έχω μια ερώτηση για το περιβόητο i.Tech Bluetooth Headset. Εννοώ αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1117998 Λέει στην περιγραφή ότι φορτίζεται κι απ' το PC μέσω καλωδίου USB. Θέλω να ρωτήσω αν το βυσματάκι επάνω στο i.Tech είναι το ίδιο μ' αυτό που έχει και το Kaiser (mini USB), για να μη χρειάζεται να κουβαλάω 2 φορτιστές και καλώδια μαζί μου. Αν ξέρει κάποιος να μου πει. Επίσης, τι λέτε για το συγκεκριμένο headset; Θεωρείται ακόμα το καλύτερο για το Kaiser ή έχουν βγει άλλα καλύτερα; Μ' ενδιαφέρει να έχει FM radio και 3,5mm jack. Ευχαριστώ παιδιά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Χαιρετώ την παρέα. Έχω μια ερώτηση για το περιβόητο i.Tech Bluetooth Headset. Εννοώ αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1117998 Λέει στην περιγραφή ότι φορτίζεται κι απ' το PC μέσω καλωδίου USB. Θέλω να ρωτήσω αν το βυσματάκι επάνω στο i.Tech είναι το ίδιο μ' αυτό που έχει και το Kaiser (mini USB), για να μη χρειάζεται να κουβαλάω 2 φορτιστές και καλώδια μαζί μου. Αν ξέρει κάποιος να μου πει. Επίσης, τι λέτε για το συγκεκριμένο headset; Θεωρείται ακόμα το καλύτερο για το Kaiser ή έχουν βγει άλλα καλύτερα; Μ' ενδιαφέρει να έχει FM radio και 3,5mm jack. Ευχαριστώ παιδιά. το δικο μου Κωστη δεν φορτιζεται απο usb.. http://www.accessoryjack.com/-strse-171/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail.bok αυτο δεν ξερω απο που μπορει να φορτιζει... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Καμιά απαντησούλα για το 3g στην hyperdragon που ρωτάω πιο πάνω; :O:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Χαιρετώ την παρέα. Έχω μια ερώτηση για το περιβόητο i.Tech Bluetooth Headset. Εννοώ αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1117998 Λέει στην περιγραφή ότι φορτίζεται κι απ' το PC μέσω καλωδίου USB. Θέλω να ρωτήσω αν το βυσματάκι επάνω στο i.Tech είναι το ίδιο μ' αυτό που έχει και το Kaiser (mini USB), για να μη χρειάζεται να κουβαλάω 2 φορτιστές και καλώδια μαζί μου. Αν ξέρει κάποιος να μου πει. Επίσης, τι λέτε για το συγκεκριμένο headset; Θεωρείται ακόμα το καλύτερο για το Kaiser ή έχουν βγει άλλα καλύτερα; Μ' ενδιαφέρει να έχει FM radio και 3,5mm jack. Ευχαριστώ παιδιά. Αυτο το Bluetooth το εχω περιπου εδω και 6 μηνες,ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Δεν φορτιζει με αυτο του Kaiser αλλα με καποιο πιο μικρο και απο mini USB(το ιδιο καλωδιο που εχουν οι φωτογραφικες μηχανες Nikon);) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 το δικο μου Κωστη δεν φορτιζεται απο usb.. http://www.accessoryjack.com/-strse-171/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail.bok αυτο δεν ξερω απο που μπορει να φορτιζει... ΟΚ Δημήτρη σ' ευχαριστώ, καλά θυμόμουνα ότι το δικό σου είναι λίγο διαφορετικό από αυτό που λέω εγώ. Μάλλον είναι μεταγενέστερη έκδοση του δικού σου. Έλεγα να πέρναγα σήμερα από Πλαίσιο να το δω αλλά με τις φασαρίες που γίνονται δεν πλησιάζεται η Στουρνάρη... Έχω πιστωτικό από Πλαίσιο και πρέπει να πάω εκεί να το πάρω (μάλλον δεν μπορώ να κάνω χρήση του πιστωτικού σε online αγορά). Αν/όταν το πάρω θα ποστάρω εντυπώσεις. Φαίνεται καλό και σε ΟΚ τιμή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Αυτο το Bluetooth το εχω περιπου εδω και 6 μηνες,ειμαι πολυ ευχαριστημενος!Δεν φορτιζει με αυτο του Kaiser αλλα με καποιο πιο μικρο και απο mini USB(το ιδιο καλωδιο που εχουν οι φωτογραφικες μηχανες Nikon);) Σ' ευχαριστώ Παναγιώτη. Μάλιστα... Κρίμα που δεν φορτίζεται με τον ίδιο φορτιστη/καλώδιο... :( Πάντως φαίνεται πολύ όμορφο και απ' ό,τι λες παίζει καλά με το Kaiser που είναι το πιο σημαντικό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Έλεγα να πέρναγα σήμερα από Πλαίσιο να το δω αλλά με τις φασαρίες που γίνονται δεν πλησιάζεται η Στουρνάρη... Δεν υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο κατάστημα! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ μερικές φορές το msn απο το κινητό, αλλά όταν μπαίνει σε screen saver mode απο ότι φαίνεται αποσυνδέεται...πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Ευχαριστώ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Καλησπέρα,2 αποριούλες: 1.γίνεται κάπως αν έχω αναπάντητη ή μήνυμα που δεν έχω δει, να ανάβει κάποιο φωτάκι ή η οθόνη ανά κάποια διαστήματα μέχρι να το δώ? 2.(το πήρα απο εξωτερικό το κινητό),τι ρυθμίσεις πρέπει να βαλω για να μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις?? Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 1.γίνεται κάπως αν έχω αναπάντητη ή μήνυμα που δεν έχω δει, να ανάβει κάποιο φωτάκι ή η οθόνη ανά κάποια διαστήματα μέχρι να το δώ? Θα σου συνιστούσα να βάλεις κάποιο από τα πολλά προγράμματα που κυκλοφορούν για αυτή τη δουλειά που σε ενημερώνουν με ηχητική ειδοποίηση (πχ. Spb Phone Suite). 2.(το πήρα απο εξωτερικό το κινητό),τι ρυθμίσεις πρέπει να βαλω για να μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις?? Αρκεί να σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα ο provider σου και στη συσκευή σου στο Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) να έχεις και τις δύο επιλογές στο "Auto" για να μπαίνει η συσκευή σου σε 3G δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2008 Δεν υπάρχει πλέον το συγκεκριμένο κατάστημα! :X :X :shock: :cold: :shock: :X Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη ( σταθεροτερη και ταχυτερη ) rom που κυκλοφορει? Σε lite version αλλα και full ? Εχει αντιμετωπισει κανεις προωλημα με τον συγχρονισμο του i tech bluetooth με το kaiser? Ποιο κωδικο βαζετε για τον συγχρονισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Εχει αντιμετωπισει κανεις προωλημα με τον συγχρονισμο του i tech bluetooth με το kaiser? Ποιο κωδικο βαζετε για τον συγχρονισμο? Ο κωδικος ειναι 8888 :) Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Θα σου συνιστούσα να βάλεις κάποιο από τα πολλά προγράμματα που κυκλοφορούν για αυτή τη δουλειά που σε ενημερώνουν με ηχητική ειδοποίηση (πχ. Spb Phone Suite). Αρκεί να σου παρέχει αυτή τη δυνατότητα ο provider σου και στη συσκευή σου στο Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) να έχεις και τις δύο επιλογές στο "Auto" για να μπαίνει η συσκευή σου σε 3G δίκτυο. Ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω το πρόγραμμα. όσο για το 3g,το έβαλα αυτό αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το G εμφανίζεται πολύ δύσκολα στο κινητό μου οπότε μάλλον ειδικά σπίτι δεν έχω κάλυψη 3g..:( παίζει καμιά εφαρμογή που να δείχνει πού υπάρχει κάλυψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Ευχαριστώ πολύ θα δοκιμάσω το πρόγραμμα. όσο για το 3g,το έβαλα αυτό αλλά δυστυχώς βλέπω ότι το G εμφανίζεται πολύ δύσκολα στο κινητό μου οπότε μάλλον ειδικά σπίτι δεν έχω κάλυψη 3g..:( παίζει καμιά εφαρμογή που να δείχνει πού υπάρχει κάλυψη? Αυτό είναι αξιόπιστο και αρκεί. Εάν εκεί δεν σου δείχνει 3G... απλά δεν παρέχεται στην περιοχή σου. Δεν χρειάζεσαι κάποιο άλλο πρόγραμμα να σου το επιβεβαιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 OK!!!Eπειδή το Kaiser δε νομίζω ότι έχει σηματάκι 3g,αρκεί το HSDPA available ή πρέπει να έχω και UMTS available??? Προσπαθώ να κάνω και μου λέει failed to make the video call, what do you want to do?ενώ μου βγάζει HSDPPA available Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 OK!!!Eπειδή το Kaiser δε νομίζω ότι έχει σηματάκι 3g,αρκεί το HSDPA available ή πρέπει να έχω και UMTS available??? Εάν έχει το Η... νομίζω είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη ( σταθεροτερη και ταχυτερη ) rom που κυκλοφορει? Σε lite version αλλα και full ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ποια κατα την γνωμη σας ειναι η καλυτερη ( σταθεροτερη και ταχυτερη ) rom που κυκλοφορει? Σε lite version αλλα και full ? Εδω και 1 βδομαδα εχω τη Hyperdragon 3 dec και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τη ταχυτητα και την αξιοπιστια της, lite version δεν χρησιμοποιω!:rolleyes: Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Φιλε zaharaki ποια ρομ χρησιμοποιεις τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonaki Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 καλησπερα σε ολους.ξερει καποιος απο εσας πως να βαλω ελληνικα στο tytnii με hyper dragon iii ? Αν μπορουσε καποιος help. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Φιλε zaharaki ποια ρομ χρησιμοποιεις τωρα? καλησπερα :) αυτη 30 November 08 HyperDragon III BlackStone OS 5.2.20757 Build 20757.1.4.0 περισσοτερα εκει :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=2979379#post2979379 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 καλησπερα σε ολους.ξερει καποιος απο εσας πως να βαλω ελληνικα στο tytnii με hyper dragon iii ? Αν μπορουσε καποιος help. ευχαριστω φιλε μου τι ενοεις ελληνικα? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Μάλλον τα μενού εννοεί ( ; )... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts