Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
βασικα δεν θελω να τον δωσω τον τιτανακο μου,αλλωστε 20 μερες τον εχω:O να δουμε θα ερθει ελλαδα πρωτα;και αν ναι κατα τον σεπτεμβρη το κοβω,να δουμε τι θα λεει και απο bug και αν ολα καλα το τσιμπαμε τα χριστουγεννα με την επιδοτηση:) μιλαμε για πολλους μηνες ακομα;)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

βασικα δεν θελω να τον δωσω τον τιτανακο μου,αλλωστε 20 μερες τον εχω:O να δουμε θα ερθει ελλαδα πρωτα;και αν ναι κατα τον σεπτεμβρη το κοβω,να δουμε τι θα λεει και απο bug και αν ολα καλα το τσιμπαμε τα χριστουγεννα με την επιδοτηση:) μιλαμε για πολλους μηνες ακομα;)

Ρε λαγουδάκη, τα χριστούγεννα θα μας φέρει άλλο ο Αι-Βασίλης.....

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μας βλέπω σιγά σιγά να σκάμε από αγωνία για το πότε θα έρθει, φτάνει να μην το κάνουμε σαν τους άλλους με το Ν95.....

Guest lagoudakis
το θεμα ειναι να μας φερει αυτο:p αν και δεν του εχω εμπιστοσυνη:Dμπα δεν εχει δειξει τετοια δειγματα αργοποριας η htc

pantos agglia exei 410 lires pou nai kapou 600 kai kati euros.se periodiko malista poy einai gia pdas, pda essentials leei sto review pos an kapios exei to xtyn den axizei na to dosei gia auto.An kai mena me aresei pio poly to qwerty einai idio me tou qtek 90000 apla oxi big
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

pantos agglia exei 410 lires pou nai kapou 600 kai kati euros.se periodiko malista poy einai gia pdas, pda essentials leei sto review pos an kapios exei to xtyn den axizei na to dosei gia auto.An kai mena me aresei pio poly to qwerty einai idio me tou qtek 90000 apla oxi big

Εννοείς δηλαδή οτι κυκλοφορεί ήδη;:confused: :confused:

εδω http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=733 παντως λεει για ιουνιο

Main camera 2.8 mp!!!

Λαγουδάκη ψήνεσαι ε;

Θα αντέξεις μέχρι τα χριστούγεννα; Εγώ δε νομίζω......

Ομολογώ ότι και εμένα με συγκίνησε το συγκεκριμένο!!!!! Αργεί ακόμα ο Ιούνιος!

Υ.Γ. Στην Ελλαδίτσα θα έρθει όμως? Λογικά ναι, έτσι?

agglia pantos kukloforei:) kai to xero epidi eimai edo gia studies

φίλε μου κάνεις λάθος 100%. δε γίνεται να κυκλοφορεί, αφού καν δεν έχει ανακοινωθεί από την htc. μάλλον το μπερδεύεις με άλλο μοντέλο που μοίαζει εμφανισιακά!!

Guest lagoudakis
μηπως σηκωνεται η οθονη προς τα πανω και μετα τις δινεις την κληση που θελεις;δεν παει αλλου το μυαλο μου,περιεργη ειναι παντως!!!

Mπορεί να είναι δυό ξεχωριστά κομάτια και να ''κουμπώνει'' με μαγνήτη, όπως το Αθήνα. :cool:

Καλά αυτό μου φαίνεται το πιο απίθανο.

Πιστεύω πως όλος ο μηχανισμός κύλισης βρίσκεται στο πάνω μέρος και στην αριστερή άκρη του κάτω. Χρειαζόμαστε επειγόντως φωτογραφίες από πίσω.:D

τι να ψηθω!!!!καρβουνο εχω γινει:D :p αλλα πρεπει να αντεξω,μην το ξεφτυλισουμε εντελως:O

θα αντεξεις ...οσο θα αντεξω και γω :rolleyes::rolleyes:

μεχρι να ερθει δλδης......στην ελλαδα :lol::lol::lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Καλά αυτό μου φαίνεται το πιο απίθανο.

Πιστεύω πως όλος ο μηχανισμός κύλισης βρίσκεται στο πάνω μέρος και στην αριστερή άκρη του κάτω. Χρειαζόμαστε επειγόντως φωτογραφίες από πίσω.:D

εγώ πάλι δεν του έδωσα σημασία. πίστεψα ότι είναι άλλο ένα δημιούργημα του photoshop. λέτε να δούμε κάτι διαφορετικό?:confused:

μη μου λες τετοια!!!!γιατι μου αρεσει πολυ οπως το βλεπω ετσι!!!

Μήπως εσκεμμένα είναι η οθόνη έτσι, για να φαίνεται καλύτερα στη φωτογραφία;

παντως παιδια πουθενα αλλου δεν εχω βρει ιδια φωτο που να το δειχνει ανακλινομενο το πανω μερος...και ειδικα σε αυτο το ωραιο μαυρο χρωμα.......παντου παρουσιαζεται slide οπως και ο τιτανας....και σε γκρι...

ισως οντως να ειναι δημιουργημα του photo shop :(

θα ναι κριμα παντως γιατι ετσι ανακλινομενο ειναι απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ :!::!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

gt na mn exei kanei kati tetoio ? To idio akrivos pragma exei kanei kai sto htc advantage

Kαλά με το advantage δεν έχει καμία σχέση. Πιθανόν να είναι όπως το tytn, αλλά να έχει και την ανάκλιση.