Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δημήτρη, μήπως δοκίμασες κάποια wm6.1 rom? έχω κάτι προβληματάκια με αυτή που έχω τώρα, και μου την σπάει. ο dutty έσπασε το καιζερ και περιμένει να το πάρει πίσω, οπότε έχουμε κολήσει. επίσης ΜΗΠΩΣ μπορεί να μου πει κάποιος τι καλύτερο έχει το 6.1 απο το 6.0? προσπαθώ να βρω στο google πληροφορίες, αλλά τζίφος.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα

Μολις απεκτησα κ εγω ενα καιζερ. θα θελα να ρωτησω κατι για την καμερα. γενικος εχει πολυ μεγαλη καθηστεριση.Βασικα δεν με ενδιαφερει κ τοσο η καμερα αλλα καποια στιγμη που ηταν σε κατασταση "κοληματος" επεζε τελεια! Ηταν ελαφρος σκοτινα αλλα καθολου καθηστεριση. Τραβηξα κ βιντεο κ τοχε τραβιξει μια χαρα. Φενετε σαν να ειναι συνεχεια ενεργοποιημενο το night shot.

μπορουμε να κανουμε κατι? με καμια αναβαθμιση? ειναι η αγγλικη εκδοση.

Καλημερα

Μολις απεκτησα κ εγω ενα καιζερ. θα θελα να ρωτησω κατι για την καμερα. γενικος εχει πολυ μεγαλη καθηστεριση.Βασικα δεν με ενδιαφερει κ τοσο η καμερα αλλα καποια στιγμη που ηταν σε κατασταση "κοληματος" επεζε τελεια! Ηταν ελαφρος σκοτινα αλλα καθολου καθηστεριση. Τραβηξα κ βιντεο κ τοχε τραβιξει μια χαρα. Φενετε σαν να ειναι συνεχεια ενεργοποιημενο το night shot.

μπορουμε να κανουμε κατι? με καμια αναβαθμιση? ειναι η αγγλικη εκδοση.

Ναι δυστυχώς υπάρχει το αυτόματο nightshot στο κάιζερ, που ελπίζουμε να διορθωθεί με την καινούργιο του rom που περιμένουμε.

Μέχρι τότε θα μπορείς να το ξεγελάς αν θέλεις ανοίγοκλείνοντας το power καλύπτοντας με το χέρι σου την κάμερα όταν το κλείνεις και όταν το ξανανοίγεις...:(:rolleyes: σε μπέρδεψα έτσι κοίτα λίγο αυτό το thread .. ;))

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=365345

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

δημήτρη, μήπως δοκίμασες κάποια wm6.1 rom? έχω κάτι προβληματάκια με αυτή που έχω τώρα, και μου την σπάει. ο dutty έσπασε το καιζερ και περιμένει να το πάρει πίσω, οπότε έχουμε κολήσει. επίσης ΜΗΠΩΣ μπορεί να μου πει κάποιος τι καλύτερο έχει το 6.1 απο το 6.0? προσπαθώ να βρω στο google πληροφορίες, αλλά τζίφος.

οχι θοδωρη δεν λενε ,τις δοκιμασα :rolleyes:

τπτ καλυτερο ειλικρινα...εκτος και αν οσοι εχουν ανεβασει 6.1 ρομς ειναι κριαρια :lol:

περιμενα του duttyτα 6.1 να δοκιμασω αλλα

οντως του dutty το καιζερ τα παιξε πριν προλαβει να την τελειωσει και ειναι στο σερβις..η μαχη με τις ρομ βλεπεις δεν εχει παντα καλα αποτελεσματα...

6.1 lite του dutty ελαφρως αλλαγμενη απο μενα,ειναι οτι καλυτερο και σταθεροτερο εχω δουλεψει και μεχρι να σκασουνε τα 7αρια,εκει θα μεινω ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εγώ δεν πιστεύω πως οι rom που διατίθονται είναι πραγματικά 6.1! Δεν έχουν σχέση με τις εικόνες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς για 6.1 και ούτε είδα καμία ενσωμάτωση του νεου framework. Ίσως να προέρχονται από κάποια μίξη κάποιου build των 6.1 και του 1933 γιατί πραγματικά δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ καινούριο
Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Kalispera,

Mipos gnorizei kaneis kapoio Agglo<->Elliniko kai kapoio Ellino<->Germaniko lexiko poy na leitourgei sto kaiser?

Mpes sto ipmart-forum kai psakse gia lingvosoft.

Modpic.gif

Εχω το εξής θέμα ξαφνικά: πηγαίνω στο Launcher και οταν πατάω το Bluetooth icon μου δείχνει ότι δουλεύει (τον γνωστό Microsoft κύκλο) και μετά από λίγο σταματάει χωρίς να έχει ενεργοποιήσει το Bluetooth...Μέχρι σήμερα δούλευε μια χαρά..οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...Εχω τα στερεοφωνικά ακουστικά της iTech και δουλεύαν μια χαρά με το Kaiser...δηλ. pairing με την μια και κανένα πρόβλημα...Επίσης τώρα τελευταία το TyTN II κάνει συχνά πυκνά μόνο του reboot χωρίς λόγο και αιτία...!! Εχω τα εξής Firmware details:

R --> 1.27.12.11, G --> 22.45.88.07H, D --> 1.56.00.00 όπως ήρθε από την HTC δηλ. δεν έχω αλλάξει τίποτε. Τι πρέπει να κάνω παρακαλώ για να απαλλαγώ από αυτά τα προβλήματα please?:( Καμμιά συμβουλή ή να το στείλω για service?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

... και μεχρι να σκασουνε τα 7αρια,εκει θα μεινω ;)

"...Σε κανένα λιμάνι κι άγκυρα δεν έχεις παραδοθεί,

και τώρα κάποιο windows θε να σε παντρευτεί;..." :whistle:

:lol::lol:

"How can I know so many,

Εχω το εξής θέμα ξαφνικά: πηγαίνω στο Launcher και οταν πατάω το Bluetooth icon μου δείχνει ότι δουλεύει (τον γνωστό Microsoft κύκλο) και μετά από λίγο σταματάει χωρίς να έχει ενεργοποιήσει το Bluetooth...Μέχρι σήμερα δούλευε μια χαρά..οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...Εχω τα στερεοφωνικά ακουστικά της iTech και δουλεύαν μια χαρά με το Kaiser...δηλ. pairing με την μια και κανένα πρόβλημα...Επίσης τώρα τελευταία το TyTN II κάνει συχνά πυκνά μόνο του reboot χωρίς λόγο και αιτία...!! Εχω τα εξής Firmware details:

R --> 1.27.12.11, G --> 22.45.88.07H, D --> 1.56.00.00 όπως ήρθε από την HTC δηλ. δεν έχω αλλάξει τίποτε. Τι πρέπει να κάνω παρακαλώ για να απαλλαγώ από αυτά τα προβλήματα please?:( Καμμιά συμβουλή ή να το στείλω για service?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Έχεις κάνει hard-reset? Άν όχι προσπάθησέ το, λογικά όλα θα διορθωθούν, περίμενε όμως λίγο να πάρεις και τη γνώμη των παλαιότερων και σοφότερων...;)

"How can I know so many,

Το έχω κάνει πολλές φορές hard reset αλλά δυστυχώς τίποτε...κάτι συμβαίνει....

hard reset or soft reset??:O

πηγαινε εναρξη/ρυθμισεις/συστημα/διαγραφη μνημης/πατα 1234 και ναι

και τοτε μονο θα εχεις κανει hard reset;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"...Σε κανένα λιμάνι κι άγκυρα δεν έχεις παραδοθεί,

και τώρα κάποιο windows θε να σε παντρευτεί;..." :whistle:

:lol::lol:

σιγα μην παντρευτω μηχανημα :p

θα βγει καποια στιγμη και ο αντικαταστατης του(οταν ερθει η στιγμη).... και ο επομενος αντικαταστατης...και ο επομενος...

το μοναστηρι να ναι καλα και απο καλογερους :lol::lol:

παντως το καιζερ ειναι μεσα στις συσκευες που θα αναβαθμιστουν με τα καινουρια wm :)

εχει να παει το μαγειρεμα παλι....αντε ξανα απο την αρχη:blink:

αυτο το καλο εχουν τα wm..δεν σε αφηνουν να παρεις ανασα :lol:

• Administrators
παντως το καιζερ ειναι μεσα στις συσκευες που θα αναβαθμιστουν με τα καινουρια wm :)

Me ta 6.1 les h' me ta 7?

Modpic.gif

Ευχάριστα νέα. Κυκλοφορούν σύντομα 2 browsers. Ο Opera 9.5 και ο νέος browser Skyfire. :):):)

Κυκλοφοροεί λοιπόν σύντομα ο Opera 9.5 με πολλά νέα features. Και λένε ότι είναι ταχύτατος. Θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2008 (February 11-14).

Οπως ZoomIn-ZoomOut, JavaScript and Ajax κλπ κλπ.

Web 2.0-enabled, Widget-ready and Flash support, access favorite Web sites such as Facebook, MySpace and more, capability to include Flash Lite 3,

http://msmobiles.com/news.php/7073.html

Video

Κυκλοφορεί σύντομα και ένας νέος browser Skyfire.

http://www.skyfire.com/

Video http://www.youtube.com/watch?v=4mWUoxiLZFc

Είναι σε beta testing

Είναι free, υποστηρίζει speedy page loads, full audio, video, images, dynamic Flash content, advanced Ajax, Java and more – just like your PC, zoomin and out κλπ.

Support real embedded content such as Flash 9, QuickTime, Java and more.

Διαφορά: Και οι δύο φαίνονται πάρα πολυ καλοί και ταχύτατοι με παρόμοια features αλλά η μεγάλη τους διαφορά είναι στο Skyfire παρεμβάλεται proxy της εταιρείας. Δηλαδή ότι ζητάς περνά από τον proxy στην Skyfire, γίνεται εκεί rendering και μετά έρχετα στο ppc σου. Με ότι αυτό συνεπάγεται καλό η κακό. :O:wacko:

Και είναι και η ασφάλεια δεδομένων ή η συλλογή προτιμήσεων. Από την άλλη ίσως είναι λιγότερα τα data λόγω compressing άρα και πιο φτηνό.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Me ta 6.1 les h' me ta 7?

με τα 6.1 γιαννη. μακαρι να ηταν με τα 7αρια :O

Ξαφνικά μετά από τηλεφώνημα χαμηλώνει η φωτεινότητα της οθόνης κάτι που τελικά μόνο με soft reset επανέρχεται.

Τελικά πήγα σε hard reset και backup από την original rom που είχα κρατήσει προ 10ημέρου, αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει μετά από μερικές κλήσεις.

Κάποιο πρόγραμμα να την κάνει τη ζημιά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Ξαφνικά μετά από τηλεφώνημα χαμηλώνει η φωτεινότητα της οθόνης κάτι που τελικά μόνο με soft reset επανέρχεται.

Τελικά πήγα σε hard reset και backup από την original rom που είχα κρατήσει προ 10ημέρου, αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζει μετά από μερικές κλήσεις.

Ksanakane hard reset alla min baleis kanena backup kai tsekare to se entelws kathari katastasi na deis ti ginetai. Diladi oute me to power button oute me tipota den epanerxetai o fwtismos? Sbinei teleiws i othoni i apla o fwtismos einai sto pio xamilo epipedo?

Modpic.gif

Μήπως είχες phoneAlarm εγκατεστημένο;

Ευχάριστα νέα. Κυκλοφορούν σύντομα 2 browsers. Ο Opera 9.5 και ο νέος browser Skyfire. :):):)

Κυκλοφοροεί λοιπόν σύντομα ο Opera 9.5 με πολλά νέα features. Και λένε ότι είναι ταχύτατος. Θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2008 (February 11-14).

Οπως ZoomIn-ZoomOut, JavaScript and Ajax κλπ κλπ.

Web 2.0-enabled, Widget-ready and Flash support, access favorite Web sites such as Facebook, MySpace and more, capability to include Flash Lite 3,

http://msmobiles.com/news.php/7073.html

Video

Κυκλοφορεί σύντομα και ένας νέος browser Skyfire.

http://www.skyfire.com/

Video http://www.youtube.com/watch?v=4mWUoxiLZFc

Είναι σε beta testing

Είναι free, υποστηρίζει speedy page loads, full audio, video, images, dynamic Flash content, advanced Ajax, Java and more – just like your PC, zoomin and out κλπ.

Support real embedded content such as Flash 9, QuickTime, Java and more.

Διαφορά: Και οι δύο φαίνονται πάρα πολυ καλοί και ταχύτατοι με παρόμοια features αλλά η μεγάλη τους διαφορά είναι στο Skyfire παρεμβάλεται proxy της εταιρείας. Δηλαδή ότι ζητάς περνά από τον proxy στην Skyfire, γίνεται εκεί rendering και μετά έρχετα στο ppc σου. Με ότι αυτό συνεπάγεται καλό η κακό. :O:wacko:

Και είναι και η ασφάλεια δεδομένων ή η συλλογή προτιμήσεων. Από την άλλη ίσως είναι λιγότερα τα data λόγω compressing άρα και πιο φτηνό.

Thanx highway για την ενημέρωση.

Είναι ότι καυτότερο για το κάιζερ μαζί με τα αναμενόμενα 6.1 και τους πολυπόθητους video drivers.

Είναι καταπληκτικοί και οι δύο browser και σίγουρα αρχίζει μια νέα εποχή στο mobile internet με δαύτους.

"How can I know so many,

Εκανα τελικά hard reset και δουλεύει πάλι το Bluetooth αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να βρεί τα iTech στερεοφωνικά ακουστικά με τίποτε...Κάνω 'Add new device' ψάχνει για κάμποση ώρα και μετά μου βγάζει το μύνημα 'No devices found'...Καμμιά ιδέα pls? Την προηγούμενη φορά (πριν κρασάρει) μου τα είχε αναγνωρίσει 'με τη μία'...

Εκανα τελικά hard reset και δουλεύει πάλι το Bluetooth αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να βρεί τα iTech στερεοφωνικά ακουστικά με τίποτε...Κάνω 'Add new device' ψάχνει για κάμποση ώρα και μετά μου βγάζει το μύνημα 'No devices found'...Καμμιά ιδέα pls? Την προηγούμενη φορά (πριν κρασάρει) μου τα είχε αναγνωρίσει 'με τη μία'...

read the @#@$ manual ?? των itech σου πρωτα μηπως?:rolleyes:

για να κανεις pair μια συσκευη κλεισε τα handsfree σου και μετα κρατα πατημενο το κουμπι ενεργοποιησης του bl hf σου μεχρι να αναβοσβηνει το κοκκινο εναλλαξ με το μπλε..

τοτε ψαξε για νεα συσκευη για να τα βρει ;)

κανοντας hard reset και μετα restore ενα ηδη προβληματικο backup δεν νομιζω να σου λυσει το προβλημα ;)

καποιο προγραμμα με profiles σου κανει την ζημια και απο εκει θα επρεπε να ξεκινησεις πρωτα βγαζοντας το,καθαριζοντας την registry απο υπολλειματα του,μια επανεκινηση και να το ξανακοιταγες πριν καταφυγεις στην ευκολη λυση του HR ;)

δεν ειναι και οτι καλυτερο να μην ξερεις τι κανει την ζημια και μετα απο hard reset να το ξαναβαλεις και να χεις παλι τα ιδια..ειναι κριμα ο κοπος σου να ξαναστησεις απο την αρχη και να εχεις παλι το ιδιο προβλημα :O

Να σας πάρω από την αρχή:

1. Δεν σβήνει η οθόνη αλλά απλά παραμένει στο πιο χαμηλό επίπεδο. Είναι ένας από τους λόγους που ενώ είχα τα ελληνικά άρχισα να βάζω τις μαγειρευμένες... όση ώρα είναι έτσι όποιο πρόγραμμα και να τρέξεις παραμένει πάνω στη θέση του Start, συνήθως όμως είναι το Phone, η κατάσταση στην οποία το παθαίνει δλδ...

2. Το BackUp είναι αυτό που κρατάω κάθε φορά μόλις βάλω την καινούργια ROM χωρίς να του βάλω προγράμματα παρά μόνο 2-3, τα βασικά, οπότε στην ουσία δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να το ξανακάνει, διότι το τηλέφωνο δεν θα είναι καθόλου λειτουργικό χωρίς AEK, resco keyboard, sprite backup etc...

3. Θεώρησα ότι είναι ένα κοινό πρόβλημα και θα είχε παρουσιαστεί και σε άλλους... πρόγραμμα με profiles δεν έχω βάλει κανένα...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να σας πάρω από την αρχή:

1. Δεν σβήνει η οθόνη αλλά απλά παραμένει στο πιο χαμηλό επίπεδο. Είναι ένας από τους λόγους που ενώ είχα τα ελληνικά άρχισα να βάζω τις μαγειρευμένες... όση ώρα είναι έτσι όποιο πρόγραμμα και να τρέξεις παραμένει πάνω στη θέση του Start, συνήθως όμως είναι το Phone, η κατάσταση στην οποία το παθαίνει δλδ...

2. Το BackUp είναι αυτό που κρατάω κάθε φορά μόλις βάλω την καινούργια ROM χωρίς να του βάλω προγράμματα παρά μόνο 2-3, τα βασικά, οπότε στην ουσία δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να το ξανακάνει, διότι το τηλέφωνο δεν θα είναι καθόλου λειτουργικό χωρίς AEK, resco keyboard, sprite backup etc...

3. Θεώρησα ότι είναι ένα κοινό πρόβλημα και θα είχε παρουσιαστεί και σε άλλους... πρόγραμμα με profiles δεν έχω βάλει κανένα...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

κανε μια λιστα αν δεν βαριεσαι των προγραμματων που θεωρεις βασικα και τα εχεις παντα μεσα σε καθε ρομ.

ειμαι σιγουρος οτι καπου εκει κρυβεται το προβλημα σου :O

το οτι στο εκανε κιολας και με την γνησια ρομ ;)

περιμενω.θα το βρουμε μην ανυσηχεις..

δεν νομιζω να στο κανει και μετα απο hard reset και με λευκο απο εφαρμογες το τηλ ??

γιατι αν συμβαινει κατι τετοιο,δεν ειναι θεμα software πλεον αλλα hardware και μαλλον εισαι για μια βολτα απο σερβις...αλλα δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο ;)