Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μπορω να βγαλω ακρη με το emulator,δεν ξερω μηπως φταιει που στο λινκ που εβαλα πιο πριν κατεβαζει το virual pc 2007 το οποιο ομως δεν μπορω να ανοιξω απο το pc.:(

εξακολουθω να μην μπορω να βγαλω ακρη,καμια βοηθεια;:help:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ

οσοι θελουν να το παρουν ας το παραγγειλουν απο εκει. http://www.accessoryjack.com/servlet/the-570/i.Tech-Clip-Radio-Bluetooth/Detail

στο expancys δεν το εχουν ακομη και

και οι μονοι που το δινουν αμεσα

http://www.hotshop.gr/store/index.php?main_page=product_info&cPath=21&products_id=495&zenid=a60462b10986676efc68cf595219fb28

το εχουν 110ε + τα ταχυδρομικα...:blink:

ενω απο εκει που το πηρα εγω ειναι πιο φθηνα και απο το expancys :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

εξακολουθω να μην μπορω να βγαλω ακρη,καμια βοηθεια;:help:

o zalaros εχει παει για καφε :lol:

κανε λιγο υπομονη θα το δει μετα που θα γυρισει :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Και απο μπαταρια τι κανουμε εχουμε καμμια καλη λυση ,αυτες οι 2700 απο psolution λενε τιποτα η τσαμπα τα λεφτα .

Και απο μπαταρια τι κανουμε εχουμε καμμια καλη λυση ,αυτες οι 2700 απο psolution λενε τιποτα η τσαμπα τα λεφτα .

εχω ηδη εδω και καμια βδομαδα και την 1600 που ειναι οντως καλυτερη της μαμας ..

αλλα αν κανεις υπομονη καμια βδομαδα που θα μου ερθει κι η 2700 που εχω παραγγειλει θα σου πω :)

Δημητρη φιλε μου σε σε εχουμε κανει beta tester σε ευχαριστω α και να μην το ξεχασω το brando shop εχει δωρεαν αποστολη μεχρι 5 δεκεμβριου νομιζω ,παραγγειλα 2 screen protector , 1 θηκη , και μια βαση φορτισης ,οσοι πιστοι ..............................

Guest lagoudakis
εχω ηδη εδω και καμια βδομαδα και την 1600 που ειναι οντως καλυτερη της μαμας ..

αλλα αν κανεις υπομονη καμια βδομαδα που θα μου ερθει κι η 2700 που εχω παραγγειλει θα σου πω :)

αντε δημητρη και η επομενη να ειναι απο φορτηγο:p:p:p

αντε δημητρη και η επομενη να ειναι απο φορτηγο:p:p:p

λοιπον επι τη ευκαιρια να σας πω και κατι για το τοσο εντονο power drain του καιζερ μας...

απο οτι εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που χρησιμοποιω σχεδον συνεχως το 2ο κινητο μου λογω δουλειας,εχω το καιζερ σε flight mode συνεχως...

εχω το τηλ πληρως φορτισμενο και απο το πρωι στις 6 μεχρι το απογευμα 7 με 8 η ωρα που ειμαι δουλεια,δεν το ανοιγω σχεδον καθολου.απλα ειναι αναμονη αλλα σε κατασταση πτησης.

που θελω να καταληξω?

ολες αυτες τις ωρες το τηλ ειναι με την μπαταρια στο 100% :blink:

το αφησα απο περιεργεια ενα 24ωρο σχεδον ετσι και εκει .....100%

δοκιμασα και την αντιθετη περιπτωση εχοντας το κινητο παλι αναμονη ολοκληρο 24ωρο με ενεργη την συνδεση της sim και το αποτελεμα ηταν τελειως διαφορετικο....75% χωρις να ανοιξω ουτε μια φορα την οθονη :confused:

συμπερασμα? εκτος φυσικα της οθονης που λογικα καταναλωνει αρκετο ρευμα,την μεγαλυτερη ζημια την κανει το ραδιο και οι λειτουργιες του....

το ειχα παρατηρησει και στον τιτανα μου μετα απο αναβαθμιση σε καποιο ραδιο (δεν θυμαμαι ποιο ηταν) που η μπαταρια αδειαζε σφαιρα....ενω αντιθετα το 1.47.00,(αλλα και το 1.48.010) ηταν το ραδιο με την πιο αξιοπιστη λειτουργια και με την μεγαλυτερη αυτονομια.

ελπιζω συντομα να λυθει και αυτο το προβλημα με νεες καλυτερες εκδοσεις ραδιο για τα καιζερ μας....

λοιπον επι τη ευκαιρια να σας πω και κατι για το τοσο εντονο power drain του καιζερ μας...

απο οτι εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που χρησιμοποιω σχεδον συνεχως το 2ο κινητο μου λογω δουλειας,εχω το καιζερ σε flight mode συνεχως...

εχω το τηλ πληρως φορτισμενο και απο το πρωι στις 6 μεχρι το απογευμα 7 με 8 η ωρα που ειμαι δουλεια,δεν το ανοιγω σχεδον καθολου.απλα ειναι αναμονη αλλα σε κατασταση πτησης.

που θελω να καταληξω?

ολες αυτες τις ωρες το τηλ ειναι με την μπαταρια στο 100% :blink:

το αφησα απο περιεργεια ενα 24ωρο σχεδον ετσι και εκει .....100%

δοκιμασα και την αντιθετη περιπτωση εχοντας το κινητο παλι αναμονη ολοκληρο 24ωρο με ενεργη την συνδεση της sim και το αποτελεμα ηταν τελειως διαφορετικο....75% χωρις να ανοιξω ουτε μια φορα την οθονη :confused:

συμπερασμα? εκτος φυσικα της οθονης που λογικα καταναλωνει αρκετο ρευμα,την μεγαλυτερη ζημια την κανει το ραδιο και οι λειτουργιες του....

το ειχα παρατηρησει και στον τιτανα μου μετα απο αναβαθμιση σε καποιο ραδιο (δεν θυμαμαι ποιο ηταν) που η μπαταρια αδειαζε σφαιρα....ενω αντιθετα το 1.47.00,(αλλα και το 1.48.010) ηταν το ραδιο με την πιο αξιοπιστη λειτουργια και με την μεγαλυτερη αυτονομια.

ελπιζω συντομα να λυθει και αυτο το προβλημα με νεες καλυτερες εκδοσεις ραδιο για τα καιζερ μας....

+1 και απο μενα φιλε Zaharaki.Αυτο το ειχα διαπιστωσει και εγω και στο Ρ3300 και στο S200 που ειχα προηγουμενος,και λιγοτερο στο Touch που εχω τωρα.Συγκεκριμενα λογο εποχιακης δουλειας σε Hotel,αλλα και λογο μη καλου σηματος της Vodafon εκει που βρισκομουν,το ειχα σχεδον συνεχως στο flight mode και η αυτονομια τους,βεβαια και με ελαχιστη χρηση των υπολοιπων λειτουργιων τους ηταν εκπληξη για μενα

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Tώρα ποιάν έκδοση radio έχεις εσύ;

εχω την 1.27.12.17 ..ειναι και η μονη εκδοση μετα του δικου του (1.27.12.11)που ειχε απο την htc οταν το πηρα ,που δουλευει κανονικα στο τηλεφωνο.

υπαρχει και η 1.27.14.09 αλλα εχει προβλημα με τους ηχους της συσκευης (ειδοποιησεις κλπ)

Eμένα από όσο βλέπω έχει την 1.27.12.11. Γίνεται να περάσω την τελευταία; Θα δω κάποιες διαφορές στην διαχείριση ενέργειας;

Eμένα από όσο βλέπω έχει την 1.27.12.11. Γίνεται να περάσω την τελευταία; Θα δω κάποιες διαφορές στην διαχείριση ενέργειας;

δεν εχεις να χασεις τπτ απολυτως ;)

οσο για διαφορες εγω δεν εχω παρατηρησει κατι το ξεχωριστο :O

Πού μπορώ να την βρω;:O

εκει θα βρεις οτι εχει σχεση με αναβαθμιση,λογισμικο,αλλα και επιλυση προβληματων για το καιζερ

XDADeveloperWiki - HTC_Kaiser

αλλα διαβασε καλα πριν ξεκινησεις να κανεις κατι!!

αφιερωσε λιγο χρονο πριν δοκιμασεις κατι διαβαζοντας πρωτα τι ειναι αυτο που πας να βαλεις και ΠΩΣ θα πρεπει να το κανεις ωστε να αποφυγεις δυσαρεστα αποτελεσματα:)

πρεπει να ξερεις πολυ καλα πριν ξεκινησεις να αλλαξεις ρομ στο κινητο σου οτι καθε τετοια προσπαθεια σου αφαιρει καθετα το δικαιωμα εγγυησης απο την ace hellas...;)

Κάποιο πρόγραμμα να καταγράφει (νόμιμα) τη συνομιλία έχετε υπόψιν σας;

καλημερα.νομιμα η ξενομιμα :rolleyes:

vito voice recorder :)

ή αυτό ή το resco audio recorder που λένε ότι είναι το καλύτερο.

Πάντως να ξέρεις στα wm κινητά δεν υπάρχει η δυνατότητα να καταγράφεις και τον άλλο. Επειδή η φωνή πάει μέσω hardware κυκλωμάτων στο ακουστικό και δεν περνάει μέσα από τα wm δεν μπορεί να καταγραφεί. Τα προγράμματα αυτά καταγράφουν μόνο ότι συλαμβάνει το μικρώφονο. Και την φωνή του συνομιλητή μεσω του μικροφόνου προσπαθούν να την καταγράψουν. Για αυτό λένε πολλοί να τον βάζεις στην ανοιχτή ακρόαση.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Yπάρχει η δυνατότητα να στείλουμε κατά την διάρκεια της κλήσης μια επαφή μέ DTMF;

Για αυτό γνωρίζουμε τίπότα; :O

Ευχαριστώ... δεν μπόρεσα όμως να βρω πώς καταγράφει και τους 2 συνομιλητές... μόνο εμένα καταγράφει, προφανώς εξωτερικά... :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτό που λέτε για τις διαφορετικές εκδόσεις radio και πως καταναλώνουν την μπαταρία .... μήπως για αυτό έχουμε και τέτοιες διαφορές όπου ο ένας λέει "μου κρατάει μια μέρα" και ό άλλος 2 μέρες για νορμάλ χρήσεις πάντα. Σίγουρα παίζει ρόλο και το σήμα και άλλα, αλλά μάλλον είναι και αυτό μια εξήγηση.

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Ευχαριστώ... δεν μπόρεσα όμως να βρω πώς καταγράφει και τους 2 συνομιλητές... μόνο εμένα καταγράφει, προφανώς εξωτερικά... :wacko:

Δες 2 posts πιο πάνω όπου εξηγώ τι γίνεται :)

Woody Allen

~ Ηλίας ~

αυτό που λέτε για τις διαφορετικές εκδόσεις radio και πως καταναλώνουν την μπαταρία .... μήπως για αυτό έχουμε και τέτοιες διαφορές όπου ο ένας λέει "μου κρατάει μια μέρα" και ό άλλος 2 μέρες για νορμάλ χρήσεις πάντα. Σίγουρα παίζει ρόλο και το σήμα και άλλα, αλλά μάλλον είναι και αυτό μια εξήγηση.

η αναζητηση σηματος σε δυσκολα σημεια καλυψης ειναι μια απο τις πιο σοβαρες διαδικασιες σε καταναλωση ρευματος ...

οποτε οσο πιο καλο σημα εχουμε τοσο πιο λιγο ρευμα καταναλωνει.

επισης η λειτουργια 3G ειναι καταστροφικη για την αυτονομια...εκει παιζεται ολο το παιχνιδι της αυτονομιας (στην ελλαδα ειδικα που η καλυψη ειναι ανυπαρκτη ακομη :mad:) στην αυτοματη αναζητηση δικτυου το κινητο εχει σαν προεπιλογη το 3G δικτυο.ετσι οταν αυτο δεν το βρισκει γυρναει αυτοματα σε gsm και παραλληλα αναζητα στο παρασκηνιο το default 3G... και τουμπαλιν..ετσι το τηλ ειναι μονιμα στην αναζητηση και στην εναλλαγη απο δικτυο σε δικτυο......

εκει ειναι και οι μεγαλες διαφορες που αναφερονται στην αυτονομια των κινητων με 3G δυνατοτητα..

αν καποιος εχει την αναζητηση δικτυου στο αυτοματο τοτε ειναι καταδικασμενος να καταναλωνει περισοτερο ρευμα και η αυτονομια του να μειωνεται δραματικα σε σχεση με εναν αλλον με την ιδια ακριβως συσκευη που εχει το τηλ του ρυθμισμενο να ειναι μονιμα σε GSM κατασταση ;)

η αναζητηση σηματος σε δυσκολα σημεια καλυψης ειναι μια απο τις πιο σοβαρες διαδικασιες σε καταναλωση ρευματος ...

οποτε οσο πιο καλο σημα εχουμε τοσο πιο λιγο ρευμα καταναλωνει.

επισης η λειτουργια 3G ειναι καταστροφικη ......

Κατάλαβα.

Από αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω για την έκδοση radio κατάλαβα πάντως ότι μπορεί να έχουν κωδικοποιήσει διαφορετικά την διαδικασία αναζήτησης, διαχείρησης σήματος κλπ κλπ. ανά έκδοση radio οπότε και ανάλογα με το ποια radio φοράς να έχεις και διαφορετική κατανάλωση. Και για αυτό ίσως ενώ έχουμε το ιδιο κιν. και το χρησιμοποιούμε πάνω κάτω παρόμοια, φαινόμαστε να έχουμε διαφορετική αυτονομία.

Λες να ισχύει και κάτι τέτοιο? :wacko:

Woody Allen

~ Ηλίας ~