Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γειά χαρά και πάλι. Θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις για τα win mobile 6.1:

Όταν στέλνω ένα sms αυτό πηγαίνει στα εισερχόμενα και φαίνεται εκεί, ενώ πρώτα ήταν κανονικά στα απεσταλμένα.

Επίσης όταν πατάω με το κεντρικό πλήκτρο πάνω σε ένα sms μου ανοίγει το conversation, πρώτα αυτό επίσης δεν γινόταν.

Για βοηθήστε λίγο παιδιά, τι επιλογές έχουν αλλάξει απο τα 6.0 στα 6.1 !

• Administrators
Όταν στέλνω ένα sms αυτό πηγαίνει στα εισερχόμενα και φαίνεται εκεί, ενώ πρώτα ήταν κανονικά στα απεσταλμένα.

Αυτό είναι παράξενο, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ψάξτο λίγο και αν συνεχιστεί το συζητάμε ξανά.

Επίσης όταν πατάω με το κεντρικό πλήκτρο πάνω σε ένα sms μου ανοίγει το conversation, πρώτα αυτό επίσης δεν γινόταν.

Βάλε το παρακάτω αρχείο και άλλαξε το threaded σε classic.

http://www.myphone.gr/forum/images/attach/zip.gif ThreadingSMS.zip

Modpic.gif

• 4 weeks later...

Βλέπω πλέον πως το παλιό αλλά άξιο kaiserάκι έπεσε στη 2η σελίδα του φόρουμ.

Μέχρι να μαζέψουμε λεφτά για το HD2 θα κάνω την ερώτηση μου εδώ. Να το ανεβάσουμε εκεί που του αξίζει.

Συνέδεσα το εν λόγω κινητό με το ΒΤ του αυτοκινήτου και δοκίμασα να χρησιμοποιήσω τον τηλεφωνικό κατάλογο και την αναγνώριση κλίσης όμως χωρίς επιτυχία.

Το "συμβατικό" samsung δείχνει κανονικά τα Ελληνικά ενώ το HTC όχι (μόνο σε 1 τηλέφωνο μου τα έβγαλε κανονικά! :blink:). Φαντάζομαι πως κάτι τρέχει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, UTF8 ή ASCII.

Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω μετατροπές την κωδικοποίηση χαρακτήρων του τηλεφωνικού καταλόγου;

Σε αρχεία κειμένου δεν είναι δύσκολο, όμως το PIM backup δεν εξάγει αρχεία κειμενου για να δοκιμάσω να το κάνω απο εκεί.

• 2 months later...
παιδιά πως του βάζω να με ειδοποιεί όταν έχω περάσει ένα χρονικό περιθώριο σε κλήση π.χ 45'' ή περισσότερο ?

παιδιά πως του βάζω να με ειδοποιεί όταν έχω περάσει ένα χρονικό περιθώριο σε κλήση π.χ 45'' ή περισσότερο ?

Δεν έχει από μαμά κάτι τέτοιο.

Ίσως στο ΟMarket βρεις κάτι αντίστοιχο.

http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg

I am the end of time !

κρίμα...δεν πειράζει...έτσι και αλλιώς είναι 2ο κινητό πλέον.

Ευχαριστώ.

• Administrators

Γενικώς, δεν έχω δει καθόλου να κυκλοφορεί σχετική εφαρμογή για αυτό που ζητάς. Θα το ψάξω και θα ενημερώσω.

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Καλημέρα.

Κάποια προτεινόμενη cooced rom για το tytn ii;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators
Καλημέρα.

Κάποια προτεινόμενη cooced rom για το tytn ii;

Το θέμα είναι τι απαιτήσεις έχεις από μια rom. Ρίξε μια ματιά εδώ και διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου δεδομένα.

Modpic.gif

Το θέμα είναι τι απαιτήσεις έχεις από μια rom. Ρίξε μια ματιά εδώ και διάλεξε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στα δικά σου δεδομένα.

Ψάχνω κάποια που να έχει Ελληνικά.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Παιδιά έχω απελπιστεί!Υπάρχουν 4 εικονίδια στο έναρξη/προγράμματα τα οποία δεν μπορώ να τα αφαιρέσω.Έχουν ξεμείνει από κάποια παλιά προεγκατεστημένα προγράμματα που είχα και έτρεχαν από την κάρτα μνήμης..Έχω ξεψειρίσει τα kaiser tweak και sktools αλλά τίποτα!!!Πιάνουν πολύτιμο χώρο κατά την πλοήγηση των εικονιδίων στο menu/προγράμματα, με μπερδεύουν και είναι και το θέμα της αισθητικής.Όποιος μπορεί παρακαλώ ας μου πει κάποιον άλλο τρόπο να τα αφαιρέσω.Το kaiser μου δούλευε πάντα και εξακολουθεί να δουλεύει με εργοστασιακή ελληνική rom.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπες με τον resco explorer στον φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και αφαίρεσε τα από εκεί.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!!!Τακτοποίησα με αυτόν τον τρόπο όλα τα εικονίδια στο menu.Δεν περίμενα να είναι τόσο εύκολο.Κάτι ακόμη...Λέω επιτέλους να παρατήσω το εργοστασιακό πληκτρολόγιο οθόνης μιας και είναι μικρό και σε μια έκτακτη στιγμή είναι πολύ άβολο.Θέλω ένα που οι ελληνικοί-αγγλικοί χαρακτήρες του να είναι όσο πιο μεγάλοι γίνεται στην οθόνη αφής και να είναι απόλυτα εύχρηστο.Εξακολουθεί το fingerkeyboard να είναι το καλύτερο για αυτή την περίπτωση;Να το εμπιστευτώ άφοβα;

• Administrators
Εξακολουθεί το fingerkeyboard να είναι το καλύτερο για αυτή την περίπτωση;Να το εμπιστευτώ άφοβα;

Ναι. Εάν σε βολεύει, εξακολουθεί να είναι από τα καλύτερα. Αν και το hardware keyboard πάντα ήταν προσόν για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Modpic.gif

καλησπέρα. Έβαλα μια κάρτα cosmote what's up στο tytn μου. Πως μπορώ να διώξω απο το δεξί πλήκτρο το μενού My view της Cosmote ?

καλησπέρα. Έβαλα μια κάρτα cosmote what's up στο tytn μου. Πως μπορώ να διώξω απο το δεξί πλήκτρο το μενού My view της Cosmote ?

Καποτε η ace ειχε φτιαξει ενα hotfix που το εσβηνε το my view , νομιζω πως δεν υπαρχει στα αρχεια του imobile ,αν μπορεις επικοινωνησε με την ace να στο στειλουν. http://www.htc.com.gr/customercare.html

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Administrators

Μπορείς να το αλλάξεις με το SoftKey Manager.

Modpic.gif

Ευχαριστώ...θα το κάνω μόλις γυρίσω σπίτι ή το βράδυ γιατί εδώ δεν έχω σύνδεση pc με το κινητό.

Καποτε η ace ειχε φτιαξει ενα hotfix που το εσβηνε το my view , νομιζω πως δεν υπαρχει στα αρχεια του imobile ,αν μπορεις επικοινωνησε με την ace να στο στειλουν. http://www.htc.com.gr/customercare.html

Μήπως το έχει κανεις άλλος ?

• Administrators
Ευχαριστώ...θα το κάνω μόλις γυρίσω σπίτι ή το βράδυ γιατί εδώ δεν έχω σύνδεση pc με το κινητό.

Δοκίμασε το και αν δεν σου δουλέψει υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Modpic.gif