greenfan Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Είμαι ο μόνος που έχει μείνει με windows 6.0 και δεν έχω βάλει τα 6.1? Απλώς βαριέμαι την όλη διαδικασία να τα ξαναπερνάω όλα και για να πω την αλήθεια, το Kaiserάκι μου δουλεύει μια χαρά..... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FISHERMAN Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Είμαι ο μόνος που έχει μείνει με windows 6.0 και δεν έχω βάλει τα 6.1? Απλώς βαριέμαι την όλη διαδικασία να τα ξαναπερνάω όλα και για να πω την αλήθεια, το Kaiserάκι μου δουλεύει μια χαρά..... και εγω με την ρομ 6 είμαι και ολα... ήταν καλά και σφαίρα!! Παράθεση <?)))><`·.FISHERMAN.·`·.?><((((?> qtek9100-TYTN-TYTNII-TouchDiamondPro-Desire Ν78-E52- Motorola ATRIX 4G - LG NEXUS 4-THL5000 - INNOS D6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Είμαι ο μόνος που έχει μείνει με windows 6.0 και δεν έχω βάλει τα 6.1? Απλώς βαριέμαι την όλη διαδικασία να τα ξαναπερνάω όλα και για να πω την αλήθεια, το Kaiserάκι μου δουλεύει μια χαρά..... Ότι δουλεύει... δεν το πειράζουμε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 το σέρβις δε το γλιτώνω μάλλον. Δυστυχώς αλλά και εγώ αυτό βλέπω... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 και εγώ με 6 είμαι. αφού πέρασα από 2641283 ρομ κατέληξα πάλι πίσω. Ξέρω είμαι περίεργος Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 παιδια θα διαφωνησω μαζι σας για τα 6.0.. τα 6.1 δουλευουν τελεια (ειλικρινα) και πολυ ταχυτερα απο τα 6.0:) δεν μιλαω φυσικα για official 6.1 αλλα για καποιες ρομ του sakajati(hyperdragon) και ραδιο το τελευταιο (απλα απαιχτο) 1.71.09.01:) συμφωνω οτι αργησαν να ερθουν σε αυτην την κατασταση αλλα ειναι πλεον πολυ καλυτερα απο τα 6.1,ταχυτατα και επιτελους και σταθερα :) ΥΓ Κωστη ειναι registry tweak αυτο που ζητας..δεν θυμαμαι ακριβως που και δεν εχω και τον χρονο να ψαξω:( σορυ..ειμαι πηγμενος αυτον τον καιρο ..ελπιζω απο βδομαδα να ειναι πλεον καλυτερα τα πραγματα;) αν δεν βρεις ακρη μιλα μπας και προλαβω να το βρω. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 δεν μπορώ να συγχρονίσω με τα 6.1 με exchange + 2 πισι που το χρειάζομαι δεν τα τα καταφέρνουν τα 6.1 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 δεν μπορώ να συγχρονίσω με τα 6.1 με exchange + 2 πισι που το χρειάζομαι δεν τα τα καταφέρνουν τα 6.1 σε αυτο Θαναση δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και μετα απο καποια καζα απο τον συγχρονισμο των wm συσκευων με τα windows :lol: επαψα να συγχρονιζω:!: για παντα πλεον!!!! απλα σωνω με pim backup η απλα copy-past σε καποιο φακελο το pim αρχειο και ολα παντα καλα ....δεν θα αντεχα για αλλη φορα να χασω τις επαφες μου :mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makos13gr Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Παιδια help!! το kaiser στα καλα καθουμενα επαψε να πιανει σημα!! μιλαμε τιποτα!! no service γραφει. δοκιμασα τα παντα(hard reset, πειραξα τις ρυθμισεις 3g,κτλ κτλ τις επανεφερα εκει που ηταν πριν αλλαξα rom,radio τα παντα. wifi και gps Πιανει κανονικοτα. ξερει καποιος αν ειναι η ιδια κεραια για ολα αυτα? αν ειναι τοτε ειναι θεμα software αλλιως λογικα κατι θα εχει παθει η κεραια.παντως η στιγμη που σταματησε να πιανει σημα δεν συνοδευτηκε ουτε απο πτωσεις ουτε νερα ουτε τιποτα μυστηριο. το ειχα στο gps αν αυτο μπορει να παιζει καποιο ρολο. για αρκετη ωρα. Παράθεση fiesta rst Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Παιδια help!! το kaiser στα καλα καθουμενα επαψε να πιανει σημα!! μιλαμε τιποτα!! no service γραφει. δοκιμασα τα παντα(hard reset, πειραξα τις ρυθμισεις 3g,κτλ κτλ τις επανεφερα εκει που ηταν πριν αλλαξα rom,radio τα παντα. wifi και gps Πιανει κανονικοτα. ξερει καποιος αν ειναι η ιδια κεραια για ολα αυτα? αν ειναι τοτε ειναι θεμα software αλλιως λογικα κατι θα εχει παθει η κεραια.παντως η στιγμη που σταματησε να πιανει σημα δεν συνοδευτηκε ουτε απο πτωσεις ουτε νερα ουτε τιποτα μυστηριο. το ειχα στο gps αν αυτο μπορει να παιζει καποιο ρολο. για αρκετη ωρα. Αλλη sim δοκιμασες? Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Λοιπόν Δημήτρη, παρείγγειλα ένα Omnia. Αν αξίζει όπως λές θα δώσω το kaiser . Αν παλι όχι θα πρέπει να πουλήσω το όμνια :) Κάτι μου λέει πως πάλι με το καιζερ θα μείνω όμως :) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makos13gr Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Αλλη sim δοκιμασες? οχι μια αλλα 3 διαφορετικες.οι οποιες σε αλλες συσκευες δουλευουν κανονικα. αν το στειλω στο service με cooked rom τι θα γινει θα μου το φτιαξουν? Παράθεση fiesta rst Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Αν το στείλεις με cooked βγάζεις εκτός εγγύησης τη συσκευή. Και μετά οτι και να χρειαστεί το πληρώνεις. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makos13gr Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 αν το γυρισω σε stock τοτε ολα οκ? η φαινεται οτι καποια στιγμη ειχα αλλαξει rom? Παράθεση fiesta rst Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 αν το γυρισω σε stock τοτε ολα οκ? η φαινεται οτι καποια στιγμη ειχα αλλαξει rom? Ean epanafereis ROM, Radio kai SPL eisai entaksei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 H τελευταία HyperDragon III ROM είναι βασισμένη στο HTC Jade με 32bit Qualcomm MSM7225 Η προηγούμενη, βασισμένη στο Blackstone με Qualcomm 7201a (528 MHz) Μηπως τελικά να μείνουμε στην Toshiba Potrege που είχε Qualcomm MSM7200 επεξεργαστή σαν το kaiserάκι? Έχει δοκιμάσει κανείς τις νέες ROMS? Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. November 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2008 Φιλε zaharaki για ποια απ ολες τις ρομ hyperdragon λες οτι ειναι καλη με το ραδιο 1.71.09.01 και 3.29 spl ?? Εχεις δοκιμασει την PDACornerUltimate ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makos13gr Δημ. November 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 εβαλα την μαμα rom και τωρ παω για service.ελπιζω να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο Παράθεση fiesta rst Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2008 εβαλα την μαμα rom και τωρ παω για service.ελπιζω να μην ειναι κατι πολυ σοβαρο Ελπίζω να μην ξέχασες να γυρίσεις και στο official SPL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ελπίζω να μη με βρίσετε...Τώρα παίρνω κ εγώ το κινητακι και θελω αν μπορει κάποιος εν συντομία να μου πει γιατί τα χω μπλέξει λίγο τι να κάνω στην αρχή πριν αρχίσω να περνάω εφαρμογούλες!!Να αλλάξω ROM?αν ναι ποια να βάλω και πώς?Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ελπίζω να μη με βρίσετε...Τώρα παίρνω κ εγώ το κινητακι και θελω αν μπορει κάποιος εν συντομία να μου πει γιατί τα χω μπλέξει λίγο τι να κάνω στην αρχή πριν αρχίσω να περνάω εφαρμογούλες!!Να αλλάξω ROM?αν ναι ποια να βάλω και πώς?Οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη!!!! Den briskw logo na biazesai... pare ti syskevi kai gia oti xreiasteis edw eimaste. Ean diabaseis kai ligo pio pisw (thelei ypomoni kserw)... tha lyseis kai polles apo tis basikes apories sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 συμφωνώ με τον προηγούμενο...πάρε πρώτα το κινητό ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ να κάνεις τίποτα. Αυτό έχω κάνει και εγώ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Η επίσημη wm6 στο kaiser ΔΕΝ θα σου δημιουργήσει Κανένα πρόβλημα. Αν θελήσεις αργότερα να παίξεις υπάρχει το forum.xda-developers.com Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις σας!Απλά επειδή το πηρα από ebay από αγγλία λέει ότι έχει windows mobile 6,αλλά δε ξέρω με ελληνικά τι θα παίζει,γι αυτό σας ρωτάω για να είμαι πανέτοιμος όταν έρθει:D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 δε ξέρω με ελληνικά τι θα παίζει Mono elliniko menu den tha exeis. Ola ta alla lynontai. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts