Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οι πρώτες 100 σελίδες έχουν εμένα να λένε "ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ!!" οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο :)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οι πρώτες 100 σελίδες έχουν εμένα να λένε "ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ!!" οπότε δεν είναι τόσο δύσκολο :)

γιατι οι τελευταιες τι λενε ??:worry::worry::cry::cry:

απλα αναφερεσαι πια σε αλλο τηλεφωνο :lol::lol::D:p

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Τελικά μου αρέσει το μηχάνημα πολύ και το βλέπω να έχει και περίσευμα μνήμης και μου αρέσει και περισσοτέρο.

Φυσικά είχα ενδοιασμούς καθότι το πήρα απο τύχη μέσα στο expansys κοιτώντας το mwg atom life που είναι σε προσφορά και λέω δεν κοιτάω και μία τελευταία φορά στα b-stock και εκείνη την στιγμή ( μιλάμε για τύχη ) μπήκε αυτό στα 300€. Είχε λέει κατεστραμένη συσκευασία και γρατζουνιές. Η συσκευασία άριστη και οι γρατζουνιές δεν έχουν βρεθεί ακόμα.....!

Είμαι ερωτευμένος .....!

LiteStep User

Παύλος :p

παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Τελικά μου αρέσει το μηχάνημα πολύ και το βλέπω να έχει και περίσευμα μνήμης και μου αρέσει και περισσοτέρο.

Είμαι ερωτευμένος .....!

ακομη δεν εχεις δει τπτ:!:

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ πιο γρηγορο και σταθερο μπορει να γινει το καιζερ με μια καλη ρομ ;)

και ακομη ποσο πολυ(ατελειωτα) παραμετροποιησιμο ειναι ενα wm σαν το καιζερ :!:

ειμαστε και εν αναμονη των πολυποθητων drivers απο την htc :O

αν τους δωσει επιτελους θα εχουμε πραγματικα ενα κορυφαιο pda :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

πάντως εγώ drivers ακούω και drivers δεν βλέπω....!

Ερχονται, ερχονται....

περιμενουμε το νεο update μεσα στο μαιο..οποτε λιγες μερες εμειναν...;)

θα δουμε τι εχουν κανει με αυτο το θεμα...γιατι αν παλι δεν εχουν δωσει ικανη λυση θα εχουν σοβαρο προβλημα με τους πελατες τους στο μελλον.....

ακομη και η εξελιξη μεσω xda ειναι πιθανον να μην ξαναασχοληθει με αυτην την εταιρεια...και ειναι μεγαλο πληγμα αυτο για εταιρειες σαν την htc που οι περισσοτεροι πελατες της την προτιμουν εχοντας υποψιν την μετεπειτα βελτιωση των συσκευων τους μεσω xda;)

αφηστε που πλεον η αγορα μεγαλωσε :rolleyes:

οποτε υπαρχουν κι αλλες εναλλακτικες...ισως και πολυ καλυτερες (αν παραμεινει η htc σε αυτην την λογικη...) :)

+1

Μακάρι το επερχόμενο update να έχει τους πολυπόθητους drivers. Τότε το Kaiser πραγματικά θα "ολοκληρωθεί" σαν συσκευή. Προσωπικά εγώ σκοπεύω να κρατήσω το Kaiser για πολύ καιρό ακόμα (2+ χρόνια ακόμα) οπότε αν έρθουν και οι σωστοί drivers θα είναι super! :dance:

Σε αναμονή λοιπόν... :drool:

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

εγώ σήμερα καθάρισα το κουτί του, για να είναι έτοιμο στην μεταπώληση

εγώ σήμερα καθάρισα το κουτί του, για να είναι έτοιμο στην μεταπώληση

Θοδωρή σε βλέπω για Diamond ή Χperia λοιπόν?:shifty:

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

diamond ρε φίλε :D τι xperia και βλακείες.

4gb με βγάζουν, μετά ξέρεις ότι μ'αρέσει πολύ το iPhone με wm6 και το Diamond είναι η ιδανική λύση για αυτό.

ξέρω πως το Raphael, θα είναι λίγο καλύτερο, αλλά εκτός απο το tv-out (άχρηστο για μένα), πληκτρολόγιο (δεν το χρειάζομαι αφού έχω το καταπληκτικό Cootek Touchpal). δεν έχει τίποτα άλλο που να το χρειάζομαι οπωσδήποτε.

εγώ θέλω ότι έχει το Kaiser + VGA οθόνη και μικρότερο μέγεθος. ε! το diamond μου τα δίνει όλα εκτός απο το πληκτρολόγιο. θα ζήσω!! :D

Η δική μου γνώμη είναι ότι το Diamond το σκότωσε η μαμά του η HTC πριν καλά καλά το γεννήσει...

4 GB και χωρίς microSD slot; :confused: :X :cry: :angry: :chair:

Πολύ μυστήριο πάντως αυτή η επιλογή... Δεν του βάζανε τουλάχιστον 8 GB (βλέπε N95 8GB, iPhone κτλ.); 50 και κάτι ευρώ λιανική κάνει η 8άρα. Έλεος!

Με 8 GB είμαι στο Kaiser και με το ζόρι χωρέσανε τα αγαπημένα μου MP3s με πολλές περικοπές [ο tranaee θα με καταλάβει]... :lol: :lol: :lol:

Κορυφαίο κατά τ' άλλα το μηχάνημα δε λέω, αλλά... :wacko:

Βέβαια για όσους δεν είναι heavy music/media users ίσως τα 4 GB αρκούν...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Εμενα δεν με προβληματιζουν τοσο τα 4gb γιατι πιστευω θα προσαρμοσω τις αναγκες μου σε αυτα..αυτο που φοβαμαι ειναι η μικρη μπαταρια!!Μην ειμαι παλι με το φορτιστη στο χερι οπως με το Ν95!!Θα πει καποιος βεβαια οτι θα βγει κ μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια αλλα τι να το κανεις αν ειναι να αυξησεις βαρος κ ογκο??Παντως βλεπω πολλα καιζερ να βγαινουν στο σφυρι!! lol:

Απλά πιστεύω πως εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς των καταναλωτών οι εταιρίες δεν σέβονται πλέον τους πελάτες τους...

Όταν υπάρχουν μαζικές "διαδηλώσεις" κατά της HTC λόγω του θέμα drivers, μετά παρουσιάζεται ένα νέο μοντέλο με ελάχιστα ως μηδαμινά επιπλέον χαρακτηριστικά αλλά καλύτερο firmware (πιο εντυπωσιακό δηλαδή...) και μάζα κόσμου δηλώνει (και μάλλον θα το κάνει) πως θα το πάρει...

Το diamond ήταν για μένα η απόδειξη πως η HTC δεν θα υποστηρίξει σοβαρα το cruise, μια συσκευή που βγήκε στην αγορά 5 μήνες πριν.... και έχει σοβαρά προβλήματα . Επίσης τα 6.1 φαίνεται πως θα είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα δούμε για το TyTN2 και ότι είναι να λυθεί ίσως να λυθεί με αυτά. Μετά τέλος. Όσο ο κόσμος θα "τσακώνεται" για να αγοράσει νέες συσκευές με ελλείψεις τόσο δεν θα βλέπουμε ολοκληρωμένες συσκευές!

Όπως και αν έχει, αυτό το Thread νομίζω πως θα έπρεπε να μείνει καθαρό από άσχετες συζητήσεις που θα μπορούσαν να πάνε στους διαξιφισμούς.

Ας επιχειρήσουμε...

θα μπορούσαν να έχουν μια θέση μέσα στο pda, και να μπορούσαμε με κάποιον τεχνικό να το ανοίξουμε και να αλλάξουμε τη μνήμη, αλλά.....

για μένα τα σωστά pda της HTC θα βγούν σε 1 χρόνο. όλες οι άλλες εταιρίες θα τα βγάλουν πολύ νωρίτερα. αλλά δύσκολα φεύγω απο HTC εγώ. αν δεν έχεις support τι να την κάνεις την Ferrari.

Από ότι βλέπω, δεν είμαι ο μοναδικός που αγόρασε πρόσφατα το Kaiser. :)

Αντιμετώπισα όμως το εξής πρόβλημα: την συσκευή την πήρα από επιδότηση Wind, θέλω όμως να της βάλω κάρτα Cosmote, και ανακάλυψα χθες ότι δεν την δέχεται :mad: χρειάζεται δηλαδή να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο.

Θα ψάξω στο φόρουμ και στο internet με google για θέματα σχετικά με unlock (είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί κάπου), αλλά αν τυχόν κάποιος είναι αυτή την στιγμή online και έχει εύκαιρη την λύση, θα του είμαι ευγνώμων :)

Μύρων

Η δική μου γνώμη είναι ότι το Diamond το σκότωσε η μαμά του η HTC πριν καλά καλά το γεννήσει...

4 GB και χωρίς microSD slot;

Πολύ μυστήριο πάντως αυτή η επιλογή... Δεν του βάζανε τουλάχιστον 8 GB (βλέπε N95 8GB, iPhone κτλ.); 50 και κάτι ευρώ λιανική κάνει η 8άρα. Έλεος!

Με 8 GB είμαι στο Kaiser και με το ζόρι χωρέσανε τα αγαπημένα μου MP3s με πολλές περικοπές [ο tranaee θα με καταλάβει]...

Κορυφαίο κατά τ' άλλα το μηχάνημα δε λέω, αλλά... :wacko:

Βέβαια για όσους δεν είναι heavy music/media users ίσως τα 4 GB αρκούν...

+10000 Κωστη!! σκεψου οτι οι επομενες micro sd θα ειναι στα 16 και στα 32g οποτε τι να σου κανουν τα (περιορισμενα) 4g του diamond???

αν θελω ιδανικο touch interface μενω στο iphoneμου που ειναι και οτι καλυτερο αλλα και το σημειο αναφορας για την ιδανικη λειτουργια touch & scrolling αλλα και ταχυτατου web browsing μεσω wifi !!!

diamond ρε φίλε :D τι xperia και βλακείες.

4gb με βγάζουν, μετά ξέρεις ότι μ'αρέσει πολύ το iPhone με wm6 και το Diamond είναι η ιδανική λύση για αυτό.

ξέρω πως το Raphael, θα είναι λίγο καλύτερο, αλλά εκτός απο το tv-out (άχρηστο για μένα), πληκτρολόγιο (δεν το χρειάζομαι αφού έχω το καταπληκτικό Cootek Touchpal). δεν έχει τίποτα άλλο που να το χρειάζομαι οπωσδήποτε.

εγώ θέλω ότι έχει το Kaiser + VGA οθόνη και μικρότερο μέγεθος. ε! το diamond μου τα δίνει όλα εκτός απο το πληκτρολόγιο. θα ζήσω!! :D

η ιστορια στις συσκευες της htc εχει αποδειξει οτι τα τηλ με εξωτερικο πληκτρολογιο εσπασαν την μπανκα αλλα ηταν και καλυτερα απο τα αντιστοιχα χωρις :)

οποτε παρε εσυ το diamond θοδωρη ...

Εμενα δεν με προβληματιζουν τοσο τα 4gb γιατι πιστευω θα προσαρμοσω τις αναγκες μου σε αυτα..αυτο που φοβαμαι ειναι η μικρη μπαταρια!!Μην ειμαι παλι με το φορτιστη στο χερι οπως με το Ν95!!Θα πει καποιος βεβαια οτι θα βγει κ μεγαλυτερης χωρητικοτητας μπαταρια αλλα τι να το κανεις αν ειναι να αυξησεις βαρος κ ογκο??Παντως βλεπω πολλα καιζερ να βγαινουν στο σφυρι!! lol:

ολα αυτα τα τηλ εχουν σοβαρο προβλημα με την αυτονομια:!:

ειναι κατι που το πληρωνουμε στον βωμο της ελαχιστοποιησης του ογκου και του βαρους των συσκευων:)

θα μπορούσαν να έχουν μια θέση μέσα στο pda, και να μπορούσαμε με κάποιον τεχνικό να το ανοίξουμε και να αλλάξουμε τη μνήμη, αλλά.....

για μένα τα σωστά pda της HTC θα βγούν σε 1 χρόνο. όλες οι άλλες εταιρίες θα τα βγάλουν πολύ νωρίτερα. αλλά δύσκολα φεύγω απο HTC εγώ. αν δεν έχεις support τι να την κάνεις την Ferrari.

κατσε εσυ με την κλειδωμενη μνημη ...και ασε σε μενα την ferrari :p

Απλά πιστεύω πως εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς των καταναλωτών οι εταιρίες δεν σέβονται πλέον τους πελάτες τους...

Όταν υπάρχουν μαζικές "διαδηλώσεις" κατά της HTC λόγω του θέμα drivers, μετά παρουσιάζεται ένα νέο μοντέλο με ελάχιστα ως μηδαμινά επιπλέον χαρακτηριστικά αλλά καλύτερο firmware (πιο εντυπωσιακό δηλαδή...) και μάζα κόσμου δηλώνει (και μάλλον θα το κάνει) πως θα το πάρει...

Το diamond ήταν για μένα η απόδειξη πως η HTC δεν θα υποστηρίξει σοβαρα το cruise, μια συσκευή που βγήκε στην αγορά 5 μήνες πριν.... και έχει σοβαρά προβλήματα . Επίσης τα 6.1 φαίνεται πως θα είναι η τελευταία αναβάθμιση που θα δούμε για το TyTN2 και ότι είναι να λυθεί ίσως να λυθεί με αυτά. Μετά τέλος. Όσο ο κόσμος θα "τσακώνεται" για να αγοράσει νέες συσκευές με ελλείψεις τόσο δεν θα βλέπουμε ολοκληρωμένες συσκευές!

δυστυχως ειναι η αλλη οψη της (πιθανης ) πραγματικοτητας :(

ελπιζω να μην βγεις αληθινος γιατι οι μονοι χαμενοι θα ειμαστε εμεις :O

Από ότι βλέπω, δεν είμαι ο μοναδικός που αγόρασε πρόσφατα το Kaiser. :)

Αντιμετώπισα όμως το εξής πρόβλημα: την συσκευή την πήρα από επιδότηση Wind, θέλω όμως να της βάλω κάρτα Cosmote, και ανακάλυψα χθες ότι δεν την δέχεται :mad: χρειάζεται δηλαδή να ξεκλειδώσω το τηλέφωνο.

Θα ψάξω στο φόρουμ και στο internet με google για θέματα σχετικά με unlock (είμαι σίγουρος ότι έχει αναφερθεί κάπου), αλλά αν τυχόν κάποιος είναι αυτή την στιγμή online και έχει εύκαιρη την λύση, θα του είμαι ευγνώμων :)

δεν ισχυει αυτο που λες φιλε μου ;)

καποιο λαθος κανεις εσυ.

τα τηλ που πωλουνται στην ελλαδα και εχουν σφραγιδα της ACE hellas δεχονται (και δουλευουν αψογα με αυτες) καρτες sim απο ολους τους ελληνες παροχους :)

για μένα τα σωστά pda της HTC θα βγούν σε 1 χρόνο.

και ποιος σε αντεχει μεχρι τοτε?? :blink::worry::lol::lol::lol::D:p

δεν ισχυει αυτο που λες φιλε μου ;)

καποιο λαθος κανεις εσυ.

τα τηλ που πωλουνται στην ελλαδα και εχουν σφραγιδα της ACE hellas δεχονται (και δουλευουν αψογα με αυτες) καρτες sim απο ολους τους ελληνες παροχους :)

Ευχαριστώ για την ταχύτατη (!!!!) απάντηση.

Στην αρχή νόμισα και εγώ ότι έκανα κάτι λάθος. Το δοκίμασα όμως αμέσως μετά με κάρτα Wind, και δούλεψε κανονικά (χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, πέρα από το να ενεργοποιήσω την συσκευή).

Με την κάρτα Cosmote, όταν το ενεργοποιώ, ξεκινάνε όλα εκτός από το τηλέφωνο. Το ακριβές μήνυμα που βγάζει δεν το θυμάμαι.

Kαι οι δύο κάρτες, είναι αυτές που χρησιμοποιώ καθημερινά (σε Nokia 6300 η Wind και σε Nokia 6021 η Cosmote), οπότε υποθέτω ότι το πρόβλημα δεν είναι στις κάρτες. Οταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και με κάτι αχρησιμοποίητες κάρτες (από WhatsUp που μοιράζανε), για να αποκλείσω εντελώς την πιθανότητα να φταίει η κάρτα.

Η συσκευή είναι καινούρια, έχει στην συσκευασία το αυτοκόλλητο της ACE και ελληνικό βιβλιαράκι ελληνικών, καρτούλα με Igo κλπ.. Μονάχα που δεν την πήρα κατευθείαν από την AceHellas, αλλά μέσω Wind λόγω επιδότησης. :confused::what:

ΥΓ: Με την ευκαιρία, στην συσκευασία υπήρχε ένα cd με utilities (SpriteBackup klp.) και ένα που δεν έλεγε μπροστά τί προγράμματα είχε. Από πίσω όμως είχε ένα αυτοκόλλητο που έλεγε για Outlook Trial Version. Είχε μεν τον κωδικό, αλλά με παραξένεψε το trial?????

Μύρων

ΥΓ: Με την ευκαιρία, στην συσκευασία υπήρχε ένα cd με utilities (SpriteBackup klp.) και ένα που δεν έλεγε μπροστά τί προγράμματα είχε. Από πίσω όμως είχε ένα αυτοκόλλητο που έλεγε για Outlook Trial Version. Είχε μεν τον κωδικό, αλλά με παραξένεψε το trial?????

μην σε παραξενευει καθόλου. είναι trial με διάρκεια ( τουλάχιστον σε εμένα ) 3 μήνες.

και καλά γλυκαίνεσαι και πάς μετα και αγοράζεις το outlook.....!

LiteStep User

Παύλος :p

Στην αρχή νόμισα και εγώ ότι έκανα κάτι λάθος. Το δοκίμασα όμως αμέσως μετά με κάρτα Wind, και δούλεψε κανονικά (χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο, πέρα από το να ενεργοποιήσω την συσκευή).

Με την κάρτα Cosmote, όταν το ενεργοποιώ, ξεκινάνε όλα εκτός από το τηλέφωνο. Το ακριβές μήνυμα που βγάζει δεν το θυμάμαι.

γραψε μια ακριβως το μηνυμα που σου βγαζει :)

μηπως ανοιγει το τηλ σε flight mode? δοκιμασε να ενεργοποιησεις το τηλ και μολις βρει σημα θα εγκαταστσησει αυτοματα και τις ρυθμισεις για τον παροχο της καρτας που βαζεις.

Kαι οι δύο κάρτες, είναι αυτές που χρησιμοποιώ καθημερινά (σε Nokia 6300 η Wind και σε Nokia 6021 η Cosmote), οπότε υποθέτω ότι το πρόβλημα δεν είναι στις κάρτες. Οταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω και με κάτι αχρησιμοποίητες κάρτες (από WhatsUp που μοιράζανε), για να αποκλείσω εντελώς την πιθανότητα να φταίει η κάρτα.

δεν φταιει η καρτα κατα 99%

Η συσκευή είναι καινούρια, έχει στην συσκευασία το αυτοκόλλητο της ACE και ελληνικό βιβλιαράκι ελληνικών, καρτούλα με Igo κλπ.. Μονάχα που δεν την πήρα κατευθείαν από την AceHellas, αλλά μέσω Wind λόγω επιδότησης. :confused::what:

κανενα προβλημα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα :)

ειναι ακριβως αυτο που λεει!

trial :!: