Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα έχω το tytn ii ξέρετε μήπως ένα σωστό web browser που να βρω? μου είπαν για τον skyfire αξίζει άραγε? :worry:

Ο skyfire δεν είναι ακόμα διαθέσιμος..

Ο Operamini4 είναι ο πιο γρήγορος και χρησιμοποιεί server side rendering (στυλ proxy για να καταλάβεις) που βελτιστοποιεί τις σελίδες για ppc browsing.. είναι και free και πανάλαφρος.. Πάρτον από εδώ..

Περίμενε για τον Opera 9.5..

Επίσης ο Netfront3.5 είναι πολύ καλός αλλά λίγο βαρούτσικος..

Αυτά..

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο skyfire δεν είναι ακόμα διαθέσιμος..

Ο Operamini4 είναι ο πιο γρήγορος και χρησιμοποιεί server side rendering (στυλ proxy για να καταλάβεις) που βελτιστοποιεί τις σελίδες για ppc browsing.. είναι και free και πανάλαφρος.. Πάρτον από εδώ..

Αυτά..

Σ'ευχαριστώ πολύ. :cool:

• Administrators
Καλησπερα σε ολους.Οι πρωτες υπο..κλοπες απο το νεο htc diamond αρχισαν..!:blink: Δουλευει ολοσωστα στο kaiser (μεχρι στιγμης) , πανεμορφο,με αγγλικο τ9.Αναμενουμε πως και πως ποιος θα το εξελληνισει..:rolleyes:

New HTC Diamond Keyboard

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=390688

Το έχω δουλέψει αρκετό καιρό (όχι σε Kaiser) σε μια cooked ROM που φοράω και μπορώ να πω ότι όντως είναι εντυπωσιακό και αρκετά ενδιαφέρον, αλλά το θέμα είναι όντως ο εξελληνισμός του. Ελπίζω να μη μας ζορίσει τόσο όσο τa Touch Keyboard και Keypad.

Modpic.gif

......

δεν χρειαζεται φιλε μου να μαζευτουν καποια χρηματα.ο καθενας θα κανει το donate απο το σπιτι του στον λογ/σμο του gullum κατευθειαν,ωστε να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση ;)

οταν ερθει η ωρα τα ξαναλεμε :)

.......

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Επειδή δεν ξέρω καθόλου ποιος είναι ο λογαριασμός του gullum για να κάνω donate, αν δεν σου είναι πρόβλημα, μπορείς να μου στείλεις σε ΡΜ κάποιο link, ώστε να στείλω τα χρήματα;

Επίσης, τί πρέπει να γράψω, ώστε να καταλάβει ο gullum για ποιο λόγο έγινε το donate (π.χ. "lite greek rom project")?

Μύρων

δεν μ'αρέσει το σκεπτικό σας οπότε εγώ δεν συμμετέχω με το θέμα του gullum. είπαμε να φτιαχτεί μια καλή ρομ.τώρα το να χρησιμοποιήσω μια ρομ που κάποιος την φτιάχνει στα δικά του μέτρα, αλλά είναι στα ελληνικά απλώς, τότε δεν μου κάνει :) έχω δει δουλειά του, τον θεωρώ ελάχιστα καλύτερο απο τον dutty (προσωπική γνώμη).

Καλησπερα σε ολους.Οι πρωτες υπο..κλοπες απο το νεο htc diamond αρχισαν..!:blink: Δουλευει ολοσωστα στο kaiser (μεχρι στιγμης) , πανεμορφο,με αγγλικο τ9.Αναμενουμε πως και πως ποιος θα το εξελληνισει..:rolleyes:

New HTC Diamond Keyboard

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=390688

η HTC το έκλεψε απο την cootek. μην λέμε ότι θέλουμε.

δοκιμάσατε το Touchpal? φοβερό πληκτρολογιάκι, απλώς δεν θα σας αρέσει γιατί δεν έχει ελληνικά ακόμα

Καλημέρα, χάθηκα λίγο αλλά λίγο το πρόβλημα με το adsl λίγο οι πολλές υποχρεώσεις....

Πάντως σήμερα διάβασα κάποια καλά νέα:

http://msmobiles.com/news.php/7334.html

HTC to release ROM update for HTC TyTN II with improved graphics drivers

When? Keep reading...

We know it from good source that this month, possibly already next week, HTC will release ROM update for HTC TyTN II that will ship with improved graphics drivers and will offer improved performance. It will be ROM update for HTC TyTN II but not for other versions (branding) of this phone like AT&T Tilt, etc.

.....

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

άα πολύ ωραία νέα. άντε επιτέλους.

αχχχχ σκέφτηκα ότι τώρα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το νέο 3d touchflo αλλά είναι φτιαγμένο για vga ανάλυση εκείνο

Min agxwnesai file mou. Ase na sas organwsei o Dimitris (zaharakis) giati xreiazetai kapoia organwsi gia na ginei swsta afti i douleia... kserei aftos! :happy:

Ok, απλά δήλωσα την συμμετοχή μου

:up:

ΥΓ: Μόλις έμαθα ότι ήρθε το Kaiser μου. :yahoo:

Θα το παραλάβω άυριο και από την επόμενη εβδομάδα φοβάμαι ότι θα αρχίσετε να με μισείτε από τις απορίες που θα έχω :rolleyes:

Μύρων

@zaharakis

Δημήτρη μου, φοβάμαι (μάλλον χαίρομαι όμως) πως το project με τον Gulum θα πάει λίγο πιο πίσω, μια και ο άνθρωπος, αλλά και εμείς, θα πρέπει να περιμένουμε την καινούργια ρομ (άρα και την ελληνική, ίσως θα φύγει ακόμα πιο πίσω) που ανακοίνωσε η HTC για το τέλος του μήνα με τους πολυπόθητους drivers..(επιτέλους:w00t:)

Κατά τα άλλα έχεις pm..;)

"How can I know so many,

When? Keep reading...

We know it from good source that this month, possibly already next week, HTC will release ROM update for HTC TyTN II that will ship with improved graphics drivers and will offer improved performance. It will be ROM update for HTC TyTN II but not for other versions (branding) of this phone like AT&T Tilt, etc.

.....

Πρέπει κι εμείς με την μαμίσια Rom να το φλασάρουμε με HardSPL? Και η εγγύηση θα ισχύει κανονικά αφού η rom είναι επίσημη;

Γιώργος

Galaxy s9+

Πρέπει κι εμείς με την μαμίσια Rom να το φλασάρουμε με HardSPL? Και η εγγύηση θα ισχύει κανονικά αφού η rom είναι επίσημη;

Αγαπητε η Ace Hellas θα διαθέσει τη ρομ επίσημα και στα ελληνικά.. Απότι είχα ρωτήσει παλιότερα (ήξερα πως θα φτάναμε εδώ και δεν προλαβαινόμουνα) η καθυστέρηση δε θα είναι περισσότερη από μία βδομάδα ή δύο..

Τώρα θεός και ψυχή τους.. Δεν έχω όρεξη πάντως να βλέπω όλο τον κόσμο εδώ να χαίρεται και γω να περιμένω την ace μέσα στο καλοκαίρι..

Βλέπουμε και κάνουμε..

"How can I know so many,

Ευχαριστώ για την πληροφορία.

Επειδή δεν ξέρω καθόλου ποιος είναι ο λογαριασμός του gullum για να κάνω donate, αν δεν σου είναι πρόβλημα, μπορείς να μου στείλεις σε ΡΜ κάποιο link, ώστε να στείλω τα χρήματα;

Επίσης, τί πρέπει να γράψω, ώστε να καταλάβει ο gullum για ποιο λόγο έγινε το donate (π.χ. "lite greek rom project")?

ακομη ειναι νωρις φιλε μου :)τωρα ειδικα που βγαζει το πολυποθητο update η htc αλλαζουν ολα !

Min agxwnesai file mou. Ase na sas organwsei o Dimitris (zaharakis) giati xreiazetai kapoia organwsi gia na ginei swsta afti i douleia... kserei aftos!

thanks Γιαννη :)

δεν μ'αρέσει το σκεπτικό σας οπότε εγώ δεν συμμετέχω με το θέμα του gullum. είπαμε να φτιαχτεί μια καλή ρομ.τώρα το να χρησιμοποιήσω μια ρομ που κάποιος την φτιάχνει στα δικά του μέτρα, αλλά είναι στα ελληνικά απλώς, τότε δεν μου κάνει έχω δει δουλειά του, τον θεωρώ ελάχιστα καλύτερο απο τον dutty (προσωπική γνώμη).

αν βγουν τελικα οι πολυποθητοι drivers σε νεα ρομ.......εκει να δεις μαγειρεμα που θα πεσει με την νεα ρομ της htc :!:δεν θα προλαβαινουμε τις νεες cooked που θα ειναι βασισμενες σε αυτην!!!

η HTC το έκλεψε απο την cootek. μην λέμε ότι θέλουμε.

δοκιμάσατε το Touchpal? φοβερό πληκτρολογιάκι, απλώς δεν θα σας αρέσει γιατί δεν έχει ελληνικά ακόμα

το δοκιμασαμε θοδωρη...αλλα πως θα γραψουμε ελληνικα φιλε μου την στιγμη που δεν εχει ελληνικο layout το πληκτρολογιο αυτο?:p

Καλημέρα, χάθηκα λίγο αλλά λίγο το πρόβλημα με το adsl λίγο οι πολλές υποχρεώσεις....

When? Keep reading...

.....

επανηρθες μαζι με τα καλα νεα :)

Pragmatika efxarista nea gia katoxous Kaiser alla kai Polaris!!!

και οχι μονο για μας Γιαννη....οι ""μαγειρες"" στους xda εχουν ετοιμα τα κατσαρολικα τους:lol:

αχχχχ σκέφτηκα ότι τώρα θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το νέο 3d touchflo αλλά είναι φτιαγμένο για vga ανάλυση εκείνο

περιμενε το raphael θοδωρη :rolleyes:

Ok, απλά δήλωσα την συμμετοχή μου

ΥΓ: Μόλις έμαθα ότι ήρθε το Kaiser μου.

Θα το παραλάβω άυριο και από την επόμενη εβδομάδα φοβάμαι ότι θα αρχίσετε να με μισείτε από τις απορίες που θα έχω

καλοριζικο φιλε μου και καλα ξενυχτια:D

οσο για τις αποριες σου ?

ριξε μια ματια σαν αρχη εδω

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=376

αλλα και εδω αν εισαι νεος στα pda-ppc

http://www.myphone.gr/forum/announcement.php?f=23

@zaharakis

Δημήτρη μου, φοβάμαι (μάλλον χαίρομαι όμως) πως το project με τον Gulum θα πάει λίγο πιο πίσω, μια και ο άνθρωπος, αλλά και εμείς, θα πρέπει να περιμένουμε την καινούργια ρομ (άρα και την ελληνική, ίσως θα φύγει ακόμα πιο πίσω) που ανακοίνωσε η HTC για το τέλος του μήνα με τους πολυπόθητους drivers..(επιτέλους)

Κατά τα άλλα έχεις pm..

ευχαριστω Δημητρη. εν αναμονη της αναβαθμισης λοιπον.

θα χουμε δουλιτσα μεχρι να βγουν τα νεα οπλα :lol:

Εχει κανεις καποιο απο τα 2 bluetooth motorola s 705 h nokia hs w12? Εiναι συβματα με το kaiser?

κοιτα εκει για οσες πληροφοριες υπαρχουν για αυτο το θεμα :)

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=379

εχει τα παντα για τα αξεσουαρ του καιζερ μας αλλα και καθε αλλη πληροφορια για τυχον ασυμβατοτητες-προβληματα με αυτα!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Κατέχω το Bluetooth Samsung 500 και αναρωτιέμαι αν υπάρχει τρόπος να αφοπλίσουμε το redial που προκύπτει από το πάτημα του βασικού κουμπιού του ΒΤ;

Καμιά λύση τελικά... και πίστευα ότι με λίγο πείραγμα στο registry θα έφτιαχνε η δουλειά... όπως και να το πιάσεις για να το βάλεις στο αυτί πατιέται το redial... απίστευτος σχεδιασμός... :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καμιά λύση τελικά... και πίστευα ότι με λίγο πείραγμα στο registry θα έφτιαχνε η δουλειά... όπως και να το πιάσεις για να το βάλεις στο αυτί πατιέται το redial... απίστευτος σχεδιασμός... :(

υπαρχει λυση απλα θελει λιγο ψαξιμο αν δεν θελεις να αλλαξεις ρομ;)

πρεπει να βρεις το registry settingωστε να απενεργοποιησεις την φωνητικη κληση :)

η αλλιως να βρεις μια ρομ που να μην την εχει καν μεσα ;)

edit ακυρο...θα το κοιταξω και θα σου πω :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δεν ήξερα ότι προκύπτει από την ίδια λειτουργία η φωνητική κλήση με το redial που συμβαίνει όταν κατά λάθος «ακουμπάς» το συγκεκριμένο κουμπί του bluetooth...
[sIGPIC][/sIGPIC]

λοιπον παιδες υπαρχει ενδιαφερον απο εναν guru μαγειρα(gullum) στους xda να μας φτιαξει ελληνικη ρομ ;)

οσοι ενδιαφερονται καλα ειναι να το πουν ωστε να ξερουμε ποσοι ειμαστε:)

ενοειται οτι θα μαζευτει καποιο donate με οτι ειναι διατεθιμενος ο καθενας μας να δωσει ωστε να υποστηριξουμε τον ανθρωπο που θα ασχοληθει για δικη μας εξυπηρετηση;)

για να βλεπω :rolleyes:

κ εγω ειμαι μεσα οταν ειναι πες μ...

υπαρχει λυση απλα θελει λιγο ψαξιμο αν δεν θελεις να αλλαξεις ρομ;)

πρεπει να βρεις το registry settingωστε να απενεργοποιησεις την φωνητικη κληση :)

η αλλιως να βρεις μια ρομ που να μην την εχει καν μεσα ;)

edit ακυρο...θα το κοιταξω και θα σου πω :)

Φίλε zaharaki αν βρεις λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα θα σώσεις και εμένα. Έχω και εγώ το WEP 500 και σε κάθε άγγιγμα του πατιέται το κουμπί και το Touch παίρνει τηλέφωνο. Έχω δώσει 69€ για να το αγοράσω και δεν το χρησιμοποιώ καθόλου!