Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,

φιλε spok τσεκαρε την v3 sleuth wwe.....νομιζω οτι ειναι πολυ καλη. και αυτοματα βρισκει provider και περναει ρυθμισεις.

αντε αυριο θα βαλω καποια αλλη ρομ....

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα,

φιλε spok τσεκαρε την v3 sleuth wwe.....νομιζω οτι ειναι πολυ καλη. και αυτοματα βρισκει provider και περναει ρυθμισεις.

Ειναι δυνατό να δοκιμάσει κανείς τη Kaiser BETA rom στη διεύθυνση αυτή : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=384870 και να αναφέρει ευρήματα ?

Φυσικά με δικό του ρίσκο.

Φιλικά, ansar

Διάβασα όλο το thread του φίλου μας και βρήκα πολύ περίεργο το όλο σκηνικό... αν και οφείλω να του αποδώσω τα εύσημα για την προσπάθειά του, ευελπιστώ ότι όσοι προχωρήσετε στην εγκατάσταση, θα το κάνετε με προσοχή...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καιζερακιδες καλησπερα. Θαθελα λιγο τη βοηθεια σας.

Εγκατεστησα προσφατα το Endkey ενα πρωγραματακι το οποίο αντικαθηστα το δεξι softkey με λυτουργιες οπως κλειδωμα, fiightmode κτλ. Πως γινετε να το σβησω; Παρολο που το εβγαλα απο την προσθαφερεση συνεχιζει να βγενει ως λυτουργια στο δεξι softkey. ειπαρχει τροπος να φυγει;

Κάτι άλλο που θαθελα να ρωτήσω είναι GIA TO magiccall πως γίνετε τελικά να μπλοκαρει sms; Υπαρχει περιπτωση ο αποστολέας να μην μπορει καν να σου στειλει μηνυμα ή απλα θα παίρνει αναφορά ότι δεν παραδόθηκε;

Ειναι δυνατό να δοκιμάσει κανείς τη Kaiser BETA rom στη διεύθυνση αυτή : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=384870 και να αναφέρει ευρήματα ?

Φυσικά με δικό του ρίσκο.

Φιλικά, ansar

γιατι δεν το δοκιμαζεις ΕΣΥ φιλε μου???

φυσικα με ΔΙΚΟ σου ρισκο?? :O

και οσο για τα ευρηματα....δικα σου !!δεν θα παρουμε ευχαριστουμε....

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

καλησπερα,

μην προτεινετε ρομ που δεν ξερετε τι κανουν και πως συμπεριφερονται αν δεν εχετε την καταλληλη εμπειρια ;)

ειναι σιγουρο οτι καποιον θα παρετε στον λαιμο σας!!!

οποιος θελει να πειραματιστει διαβαζει και ψαχνει στην πηγη (xda) και αποφασιζει!

καποια παιδια εδω μεσα εχουν την δυνατοτητα να δοκιμαζουν για σας και να προτεινουν οτι ειναι νεο,σταθερο αξιοπιστο αλλα και πιο γρηγορο απο τα προηγουμενα...;)

οποτε καλο ειναι αν δεν εισαστε σιγουροι τι προτεινετε...μην το κανετε ;)

και η ρομ που προτεινεις φιλε μου...απλα δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι της μιας και ειναι αρκετα αστερια πισω απο τις νεες :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

• Administrators
Φίλε Δημήτρη... η ROM είναι του ίδιου και προφανώς ζητάει beta testers ο άνθρωπος. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα την έβαζα με κλειστά τα μάτια! :ninja:

Modpic.gif

Καιζερακιδες καλησπερα. Θαθελα λιγο τη βοηθεια σας.

Εγκατεστησα προσφατα το Endkey ενα πρωγραματακι το οποίο αντικαθηστα το δεξι softkey με λυτουργιες οπως κλειδωμα, fiightmode κτλ. Πως γινετε να το σβησω; Παρολο που το εβγαλα απο την προσθαφερεση συνεχιζει να βγενει ως λυτουργια στο δεξι softkey. ειπαρχει τροπος να φυγει;

κοιτα στην υπογραφη μου ;)

υπαρχει το SoftKeyAppletEx .

ξεζιπαρησε το και πετα το χυμα μεσα στα windows και κανε επανεκινηση.

μετα πηγαινε εναρξη /ρυθμισεις/συστημα και θα βρεις την εφαρμογη με το ιδιο ονομα,αλλαξε τα δυο tab με οτι εσυ θελεις να εχεις εκει :)

Φίλε Δημήτρη... η ROM είναι του ίδιου και προφανώς ζητάει beta testers ο άνθρωπος. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα την έβαζα με κλειστά τα μάτια! :ninja:

αν θελει να βρει τετοιους...ας ξεκινησει πρωτα σε ελληνικα φορα και μετα να παει να ανοιξει thread στους xda :!:

αν κατι δεν ειναι καλο σε ενα software που προτεινεις σε τετοιας εμβελειας φορουμ...........διακινδυνευεις να ξεμπροστιαστεις απο τα παληκαρια εκει μεσα ;)

και δεν χαριζονται σε τετοιες φασεις :lol:

ξερεις μιας και τα βλεπεις καθημερινα εκει μεσα Γιαννη :)

Παιδιά έχω πρόβλημα! Το destinator 7 ενώ λειτουργούσε κανονικά απο τότε που το έβαλα, και χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στο τηλέφωνο, δεν ανοίγει. Τελικά διαπίστωσα ότι δεν ανοίγει και κολλάει όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία τηλεφώνου, ενώ ανοίγει και λειτουργεί κανονικά όταν η συσκευή είναι σε flight mode. Επίσης, αν έχω τη συσκευή σε flight mode, ανοίξω το πρόγραμα, και ενώ είναι ανοιχτό την ξαναβάλω σε λειτουργία τηλεφώνου το πρόγραμα εξακολουθεί να δουλεύει. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το πρόγραμα και κάνει τα ίδια. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Έχετε εντοπίσει παρόμοιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ!

Παιδιά έχω πρόβλημα! Το destinator 7 ενώ λειτουργούσε κανονικά απο τότε που το έβαλα, και χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στο τηλέφωνο, δεν ανοίγει. Τελικά διαπίστωσα ότι δεν ανοίγει και κολλάει όταν η συσκευή είναι σε λειτουργία τηλεφώνου, ενώ ανοίγει και λειτουργεί κανονικά όταν η συσκευή είναι σε flight mode. Επίσης, αν έχω τη συσκευή σε flight mode, ανοίξω το πρόγραμα, και ενώ είναι ανοιχτό την ξαναβάλω σε λειτουργία τηλεφώνου το πρόγραμα εξακολουθεί να δουλεύει. Απεγκατέστησα και ξαναεγκατέστησα το πρόγραμα και κάνει τα ίδια. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? Έχετε εντοπίσει παρόμοιο πρόβλημα?

Ευχαριστώ!

Σβήσε όλα τα MMS και τις αναφορές τους και ξαναδοκίμασε. Είναι bug του Destinator.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

μπορω να κανω back up στα sms κ να τα εχω σε διαφορετικες ρομ??

απο 6.0 σε 6.1 wm λογικα οχι μιας και εχουμε πλεον threaded sms(like iphone)

αλλα μπορεις να το δοκιμασεις με το pim backup 2.8

κοιτα στους xda (ggogle it;))

Ψάχνω για ένα καλό radio, να κρατάει λιγάκι η μπαταρία, ποιο προτείνετε;

δεν μας λες τι ρομ εχεις ομως;)

ειναι πολυ βασικο αυτο ωστε να αποφυγεις πολυ σοβαρα προβληματα με την εγκατασταση ενος μη συμβατου ραδιο:!:

μιας και με τις νεες ρομ των 6.1 wm απαιτουνται και τα αναλογα ραδιο...

καλα θα ηταν να διαβασεις λιγο στους xda για το συγκεκριμενο θεμα

η στο thread της ρομ που χρησιμοποιεις ωστε να δεις και ποια ειναι τα συμβατα ραδιος;)

Την nothrill έχω αλλά η μπαταρία φεύγει πιο γρήγορα μου φαίνεται...

σου φαινεται ;)

ειναι πολυ καλυτερη αυτη η ρομ με το προτεινομενο ραδιο(και το μοναδικο που δουλευει σωστα με αυτην την ρομ!!) το 1.65.14.06 :)

οποτε αν ψαχνεις κατι καλυτερο απο αυτο....μονο προβληματα θα εχεις μιας και ΚΑΝΕΝΑ αλλο ραδιο ΔΕΝ δουλευει σωστα με αυτην την ρομ!!!!

απο 6.0 σε 6.1 wm λογικα οχι μιας και εχουμε πλεον threaded sms(like iphone)

αλλα μπορεις να το δοκιμασεις με το pim backup 2.8

κοιτα στους xda (ggogle it;))

Με το pim backup 2.8 μπορείς να επαναφέρεις κανονικά τα sms από wm 6 σε wm 6.1 ;)

λοιπον παιδες υπαρχει ενδιαφερον απο εναν guru μαγειρα(gullum) στους xda να μας φτιαξει ελληνικη ρομ ;)

οσοι ενδιαφερονται καλα ειναι να το πουν ωστε να ξερουμε ποσοι ειμαστε:)

ενοειται οτι θα μαζευτει καποιο donate με οτι ειναι διατεθιμενος ο καθενας μας να δωσει ωστε να υποστηριξουμε τον ανθρωπο που θα ασχοληθει για δικη μας εξυπηρετηση;)

για να βλεπω :rolleyes:

λοιπον παιδες υπαρχει ενδιαφερον απο εναν guru μαγειρα(gullum) στους xda να μας φτιαξει ελληνικη ρομ ;)

οσοι ενδιαφερονται καλα ειναι να το πουν ωστε να ξερουμε ποσοι ειμαστε:)

ενοειται οτι θα μαζευτει καποιο donate με οτι ειναι διατεθιμενος ο καθενας μας να δωσει ωστε να υποστηριξουμε τον ανθρωπο που θα ασχοληθει για δικη μας εξυπηρετηση;)

για να βλεπω :rolleyes:

Φίλε Δημήτρη ξέρεις πως δεν είμαι φανατικός, αλλά τιμή μου και καμάρι μου να κάνω donate τα 50 πρώτα ευρώ.. Πόρωση ελληνική ρομ από τον Gullum αυτή θα τη βάλω στο υπόσχομαι..:)

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

...Φυσικά με μόνη προυπόθεση εσύ με το Θοδωρή να είστε οι υπεύθυνοι του όλου project (τι θα προτείνετε να περιέχει η ρομ, πόσο light να είναι, κλπ κλπ..)

Μη φάτε τα μουστάκια σας όμως.. Προέχει το κοινό καλό αυτού του thread γι αυτό.. συνεργαστείτε..:shoot::rocket::chair:

:lol::lol:

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

Φίλε Δημήτρη ξέρεις πως δεν είμαι φανατικός, αλλά τιμή μου και καμάρι μου να κάνω donate τα 50 πρώτα ευρώ.. Πόρωση ελληνική ρομ από τον Gullum αυτή θα τη βάλω στο υπόσχομαι..:)

εχουμε ηδη τα πρωτα 100ε :)

zaharakis 50e

tranaee 50e

συνεχιζουμε :)

...Φυσικά με μόνη προυπόθεση εσύ με το Θοδωρή να είστε οι υπεύθυνοι του όλου project (τι θα προτείνετε να περιέχει η ρομ, πόσο light να είναι, κλπ κλπ..)

Μη φάτε τα μουστάκια σας όμως.. Προέχει το κοινό καλό αυτού του thread γι αυτό.. συνεργαστείτε..:shoot::rocket::chair:

:lol::lol:

ολοι μας θα συμετασχουμε μιας και η καλυτερες δουλειες ερχονται απο ομαδικες προσπαθειες παντα!!!:)

και ειμαστε πολυ καλη ομαδα εδω μεσα :D