Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Πως μπορω να αφαιρεσω διαφορα προγραμματα απο μια ρομ?? π.χ το office..?

Den einai apli diadikasia. Kalo einai na min peirazoume oti exei enswmatomeno i ROM.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Μπορεις να μου προτεινεις μια ρομ με wm6.1??

Tha sou proteina na perimeneis ligo mias kai exw arketes amfibolies gia tin poiotita kai statherotita tous akoma.

Modpic.gif

ευχαριστω να σε ρωτισω επειδη ψαχνω να μεταφρασω το κηνιτο σε ελληνικα εχω βρει ενα προγραμμα το LEngLiteFull αλλα δεν τα μεταφραζει... μηπως εχεις ασχοληθει ??

• Administrators
ευχαριστω να σε ρωτισω επειδη ψαχνω να μεταφρασω το κηνιτο σε ελληνικα εχω βρει ενα προγραμμα το LEngLiteFull αλλα δεν τα μεταφραζει... μηπως εχεις ασχοληθει ??

Den exei bgei kati aksiologo gia ti metafrasi tou agglikou menou sto Kaiser (mexri twra toulaxiston). Entoutois exoun ginei kapoies prospathies gia eksellinismo tou menou alla amfibolou poiotitas kai apotelesmatos. Parola afta egw den briskw kai ton logo na ginei kati tetoio mias kai me ta analoga programmata exeis pliri ypostiriksi ellinikwn akribws ekei pou ti xreiazesai opws stis epafes, sta sms ktl.

Modpic.gif

• Administrators
Κοιτα οταν εβαλα την panosha strada 2 kai εστελνα μην μερικα πηγαιναν μονο ερωτιματικα... πρωτη φορα περνω κ ppc κ δεν ξερω..

Antimetwpizeis problima me ta ellinika SMS me 160 xaraktires? Afto to pliktrologio einai poly kalo kai aksiopisto.

Modpic.gif

Ρε παιδιά, έχει βρεθεί λύση στο Destinator 6 ή 7 ώστε να μην απενεργοποιείτε η οθόνη, στην περίπτωση όπου έχει επιλεγεί το αυτόματο κλείδωμα;;
http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Κανένα phone skin της προκοπής που να έχει και την βιντεοκλήση και να δουλεύει φυσικά υπάρχει για το Kaiser;

Αυτό που έχει πάνω είναι εκνευριστικό (δεν έχει εικονικό πλήκτρο κλήσης φωνής (για βιντεοκλήση έχει) και με διπλό κλικ πάνω στην επαφή που μας βγάζει το smart dial δεν την καλεί) !

Επιτέλους! Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα!

Για όποιον ενδιαφέρεται θα το βρει εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=365629

Επίσης για όποιον έχει το Ελληνικό Kaiser, το Ελληνικό smart dialing θα εξακολουθεί να δουλεύει κανονικότατα μετά την εγκατάσταση του νέου phone skin.

• Administrators
Επιτέλους! Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα!

Για όποιον ενδιαφέρεται θα το βρει εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=365629

Επίσης για όποιον έχει το Ελληνικό Kaiser, το Ελληνικό smart dialing θα εξακολουθεί να δουλεύει κανονικότατα μετά την εγκατάσταση του νέου phone skin.

Wraios! ;)

Gia osous exoun Aggliko Kaiser? Exoun elliniko Smartdialing?

Modpic.gif

Wraios! ;)

Δεν νομίζω να έχουν. Αλλά δεν θα δυσκολευτούν να βάλουν (ένα dll είναι, περισσότερες πληροφορίες στην υπογραφή του μινόταυρου)...

δεν θα ισχυει μετα την αναβαθμιση ;)

:confused:Δεν θα ισχύει; Εμένα δλδ μου το sprite μου έγινε κανονικά το restore τι παίχτηκε;

Εχω δύο ερωτήσεις..

Στο Launcher πως μπορώ να προσθέσω άλλα προγράμματα που έχω μέσα στο PDA μου εκτός από αυτά που έχει ήδη στη λίστα; Πρέπει στο κενό να γράψω το όνομα του προγράμματος;

Και η δεύτερη, πως λειτουργεί και τι ακριβώς κάνει το touchflo στο TyTN II;

Γιώργος

Galaxy s9+

Wraios! ;)

Δεν νομίζω να έχουν. Αλλά δεν θα δυσκολευτούν να βάλουν (ένα dll είναι, περισσότερες πληροφορίες στην υπογραφή του μινόταυρου)...

εχουν κανονικα greek smart dialing οσα ειναι με αγγλικη ρομ.το δικο μου παντα ειχε .

σε περιπτωση που καποιοι μετα απο αλλαγη ρομ δεν εχουν ας βαλουν αυτο.

http://rapidshare.com/files/86535898/greek_smart_dialing.rar

πολυ καλο και αξιοπιστο ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

:confused:Δεν θα ισχύει; Εμένα δλδ μου το sprite μου έγινε κανονικά το restore τι παίχτηκε;

Αν κάνεις restore σε άλλη ROM απ' αυτή που έκανες το backup θα μπουν στο μηχάνημα αρχεία, ρυθμίσεις, registry entries κ.τ.λ. που ανήκουν στην παλιά ROM, τα οποία θα μπερδευτούν με αυτά της νέας με αποτέλεσμα να έχεις αστάθειες, κολλήματα και απρόβλεπτη συμπεριφορά. Μπορεί να δουλεύει μέσες άκρες (ειδικά αν η νέα ROM δεν έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με την παλιά) αλλά δεν συνίσταται. Εγώ δεν θα το έκανα με τίποτα... Είναι σαν να βγάλεις το σκληρό δίσκο απ' το PC σου και τον βάλεις σε ένα άλλο PC με διαφορετική μητρική, κάρτα οθόνης κ.τ.λ. Αν είσαι τυχερός θα ξεκινήσει αλλά θα κολλάει και το μισό h/w δεν θα δουλεύει ή θα υπολειτουργεί...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

δημήτρη, μήπως δοκίμασες κάποια wm6.1 rom? έχω κάτι προβληματάκια με αυτή που έχω τώρα, και μου την σπάει. ο dutty έσπασε το καιζερ και περιμένει να το πάρει πίσω, οπότε έχουμε κολήσει. επίσης ΜΗΠΩΣ μπορεί να μου πει κάποιος τι καλύτερο έχει το 6.1 απο το 6.0? προσπαθώ να βρω στο google πληροφορίες, αλλά τζίφος.

Καλημερα

Μολις απεκτησα κ εγω ενα καιζερ. θα θελα να ρωτησω κατι για την καμερα. γενικος εχει πολυ μεγαλη καθηστεριση.Βασικα δεν με ενδιαφερει κ τοσο η καμερα αλλα καποια στιγμη που ηταν σε κατασταση "κοληματος" επεζε τελεια! Ηταν ελαφρος σκοτινα αλλα καθολου καθηστεριση. Τραβηξα κ βιντεο κ τοχε τραβιξει μια χαρα. Φενετε σαν να ειναι συνεχεια ενεργοποιημενο το night shot.

μπορουμε να κανουμε κατι? με καμια αναβαθμιση? ειναι η αγγλικη εκδοση.

Καλημερα

Μολις απεκτησα κ εγω ενα καιζερ. θα θελα να ρωτησω κατι για την καμερα. γενικος εχει πολυ μεγαλη καθηστεριση.Βασικα δεν με ενδιαφερει κ τοσο η καμερα αλλα καποια στιγμη που ηταν σε κατασταση "κοληματος" επεζε τελεια! Ηταν ελαφρος σκοτινα αλλα καθολου καθηστεριση. Τραβηξα κ βιντεο κ τοχε τραβιξει μια χαρα. Φενετε σαν να ειναι συνεχεια ενεργοποιημενο το night shot.

μπορουμε να κανουμε κατι? με καμια αναβαθμιση? ειναι η αγγλικη εκδοση.

Ναι δυστυχώς υπάρχει το αυτόματο nightshot στο κάιζερ, που ελπίζουμε να διορθωθεί με την καινούργιο του rom που περιμένουμε.

Μέχρι τότε θα μπορείς να το ξεγελάς αν θέλεις ανοίγοκλείνοντας το power καλύπτοντας με το χέρι σου την κάμερα όταν το κλείνεις και όταν το ξανανοίγεις...:(:rolleyes: σε μπέρδεψα έτσι κοίτα λίγο αυτό το thread .. ;))

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=365345

"How can I know so many,

without even ever knowing anyone?.."

δημήτρη, μήπως δοκίμασες κάποια wm6.1 rom? έχω κάτι προβληματάκια με αυτή που έχω τώρα, και μου την σπάει. ο dutty έσπασε το καιζερ και περιμένει να το πάρει πίσω, οπότε έχουμε κολήσει. επίσης ΜΗΠΩΣ μπορεί να μου πει κάποιος τι καλύτερο έχει το 6.1 απο το 6.0? προσπαθώ να βρω στο google πληροφορίες, αλλά τζίφος.

οχι θοδωρη δεν λενε ,τις δοκιμασα :rolleyes:

τπτ καλυτερο ειλικρινα...εκτος και αν οσοι εχουν ανεβασει 6.1 ρομς ειναι κριαρια :lol:

περιμενα του duttyτα 6.1 να δοκιμασω αλλα

οντως του dutty το καιζερ τα παιξε πριν προλαβει να την τελειωσει και ειναι στο σερβις..η μαχη με τις ρομ βλεπεις δεν εχει παντα καλα αποτελεσματα...

6.1 lite του dutty ελαφρως αλλαγμενη απο μενα,ειναι οτι καλυτερο και σταθεροτερο εχω δουλεψει και μεχρι να σκασουνε τα 7αρια,εκει θα μεινω ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Εγώ δεν πιστεύω πως οι rom που διατίθονται είναι πραγματικά 6.1! Δεν έχουν σχέση με τις εικόνες που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς για 6.1 και ούτε είδα καμία ενσωμάτωση του νεου framework. Ίσως να προέρχονται από κάποια μίξη κάποιου build των 6.1 και του 1933 γιατί πραγματικά δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ καινούριο
Ας επιχειρήσουμε...

• Administrators
Kalispera,

Mipos gnorizei kaneis kapoio Agglo<->Elliniko kai kapoio Ellino<->Germaniko lexiko poy na leitourgei sto kaiser?

Mpes sto ipmart-forum kai psakse gia lingvosoft.

Modpic.gif

Εχω το εξής θέμα ξαφνικά: πηγαίνω στο Launcher και οταν πατάω το Bluetooth icon μου δείχνει ότι δουλεύει (τον γνωστό Microsoft κύκλο) και μετά από λίγο σταματάει χωρίς να έχει ενεργοποιήσει το Bluetooth...Μέχρι σήμερα δούλευε μια χαρά..οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει...Εχω τα στερεοφωνικά ακουστικά της iTech και δουλεύαν μια χαρά με το Kaiser...δηλ. pairing με την μια και κανένα πρόβλημα...Επίσης τώρα τελευταία το TyTN II κάνει συχνά πυκνά μόνο του reboot χωρίς λόγο και αιτία...!! Εχω τα εξής Firmware details:

R --> 1.27.12.11, G --> 22.45.88.07H, D --> 1.56.00.00 όπως ήρθε από την HTC δηλ. δεν έχω αλλάξει τίποτε. Τι πρέπει να κάνω παρακαλώ για να απαλλαγώ από αυτά τα προβλήματα please?:( Καμμιά συμβουλή ή να το στείλω για service?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.