DrMobile Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Παιδιά σχετικά με το Destinator 7 που είχα ένα μικρό πρόβλημα πριν λίγο καιρό (έκανε power-down το Kaiser αν δεν το πείραζες), τελικά η τελευταία έκδοση το έλυσε. Με το Destinator 7.0.0.588.11 δεν κάνει power-down και η οθόνη μένει ανοιχτή με την κανονική φωτεινότητα όσο είναι ο χάρτης μπροστά ακόμα και να μην το ακουμπήσεις. Άψογο! Οπότε σιγουρευτείτε ότι έχετε την έκδοση 7.0.0.588.11 ή μεταγενέστερη (αν υπάρχει). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Aκριβώς, και το καιζεράκι πάει σφαίρα, αισθάνεσαι πως όλα είναι φορτωμένα στην κάρτα.. loading time γύρω στα 5 δεύτερα για κάθε βίντεο.. super!! http://m.youtube.com/ tip: μην ξεχνάτε να σβήνετε την cache memory μετά από 2-3 sessions στο youtube γιατί θα τιγκάρει η εσωτερική μνήμη και θα ψάχνετε να βρείτε τί φταίει.. By the way.. ψάχνω να το βρω στο thread αλλά δεν βρήκα τίποτα ακόμη.. Πώς βάζουμε την cache memory να αποθηκεύει στην κάρτα στο Opera?.. Πως παιζει ομως τα video????Με τον media player δεν μπορεσα να τα κανω αναπαραγωγη!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Πως παιζει ομως τα video????Με τον media player δεν μπορεσα να τα κανω αναπαραγωγη!!!! Ούτε κι εγώ μπόρεσα.:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Πως παιζει ομως τα video????Με τον media player δεν μπορεσα να τα κανω αναπαραγωγη!!!! Τα video παιδιά είναι 3gp και για να τα δείτε πρέπει να έχετε ασύρματη σύνδεση wifi ή 3g. Δεν θα τα δείτε όταν είστε συνδεδεμένοι με ActiveSync. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Opera και όλα παίζουν τέλεια. Τα video παίζονται από τον WMPlayer.. Edit: Μόλις το δοκίμασα και από Internet Explorer παίζει κανονικά.. Από Opera Mini όχι.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Τα video παιδιά είναι 3gp και για να τα δείτε πρέπει να έχετε ασύρματη σύνδεση wifi ή 3g. Δεν θα τα δείτε όταν είστε συνδεδεμένοι με ActiveSync. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Opera και όλα παίζουν τέλεια. Τα video παίζονται από τον WMPlayer.. Edit: Μόλις το δοκίμασα και από Internet Explorer παίζει κανονικά.. Από Opera Mini όχι.. Με το Opera mini δεν ανοιγει ουτε η σελιδα.Με τον IE ανοιγει κανονικα η σελιδα,οταν ομως παταω να δω το video τοτε ανοιγει το "Συμπιεσμενο βιντεο" κανει προσπαθεια συνδεσης και βγαζει το μηνυμα "η συνδεση απετυχε"!!!!!!!Τι φταιει????? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Με το Opera mini δεν ανοιγει ουτε η σελιδα.Με τον IE ανοιγει κανονικα η σελιδα,οταν ομως παταω να δω το video τοτε ανοιγει το "Συμπιεσμενο βιντεο" κανει προσπαθεια συνδεσης και βγαζει το μηνυμα "η συνδεση απετυχε"!!!!!!!Τι φταιει????? Πώς είσαι συνδεδεμένος? ActiveSync ή wifi? Μάλλον με Activesync ε? Προσπάθησε να συνδεθείς με wifi και όλα θα δουλεύουν κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και με το skype.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Πώς είσαι συνδεδεμένος? ActiveSync ή wifi? Μάλλον με Activesync ε? Προσπάθησε να συνδεθείς με wifi και όλα θα δουλεύουν κανονικά. Το ίδιο συμβαίνει και με το skype.. Ειμαι συνδεδεμενος με WIND PLUS NON STOP.Νομιζω ειναι μεσω gprs Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΤΗΣ HTC. ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΣΤΑ PPC ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PPCs ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙΣΕΡ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΓΝΩΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=6484 http://www.petitiononline.com/tytn2vid/ Φίλε htchris, διάβασα και τη σχετική συζήτηση στο htc.com.gr και αυτό που έχω να πω είναι ότι είσαι άκρως υπερβολικός και άδικος χαρακτηρίζοντας το Kaiser σαν "το καβουρδιστήρι της HTC". Το θέμα με τους drivers είναι υπαρκτό και δεν αμφισβητείται από κανέναν. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εδώ έχουν ήδη υπογράψει το petition. Το πρόβλημα υπάρχει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Kaiser είναι για πέταμα! Έλεος! :X Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία σε PDA/PPC αν και είμαι power user στα PC. Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής με το Kaiser (το έχω σχεδόν ένα μήνα) είναι 100% θετική. Μάλιστα είχα τρομοκρατηθεί λίγο διαβάζοντας τα σχετικά forums για PDA/PPC, περίμενα τρελά κολλήματα, αστάθειες κ.τ.λ., αλλά το ρισκάρισα και το αγόρασα. Μέχρι στιγμής, πίστεψέ με, το Kaiser μου δεν έχει κολλήσει ποτέ! Soft reset έχω κάνει μόνο μετά από backup/restore και όταν το ζητάνε τα προγράμματα. Ίσως είναι τα 128 MB RAM (διπλάσια σε σχέση με πολλά άλλα PPC), ίσως η καλή σχεδίαση του h/w, πάντως το Kaiser είναι σταθερότατο και απόλυτα αξιόπιστο γι' αυτά που κάνει. Σκυλί μαύρο. Σχετικά με το 3D acceleration & video playback, σίγουρα είναι ένα θέμα και όλοι ελπίζουμε σε μια λύση. Ευτυχώς εγώ γενικά δεν βλέπω videos στο Kaiser οπότε δεν με επηρεάζει άμεσα. Πάντως απ' ό,τι διαβάζω υπάρχει η λύση του conversion στην native ανάλυση 320x240 του Kaiser. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα και έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα. Σκέψου ότι αν βάλεις video μεγάλης ανάλυσης θα σου δεσμεύσει πολύ περισσότερο χώρο στην κάρτα και θα σου τρώει και περισσότερη μπαταρία στο playback γιατί το Kaiser (όπως και οποιοδήποτε άλλο QVGA PPC) θα πρέπει να κάνει real-time μετατροπή του video σε QVGA ανάλυση, πράγμα που θα προκαλεί μεγαλύτερη κατανάλωση στη μπαταρία... Νομίζω πως το conversion σε QVGA είναι η σωστότερη λύση ακόμα και να είχαμε τους drivers... Στην τελική έχει να κάνει με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Για μένα είναι 100% ταίριασμα μ' αυτά που θέλω και είμαι σίγουρος πως και άλλοι χρήστες νοιώθουν έτσι. Τώρα για όσους βλέπουν videos συνέχεια και βαριούνται να κάνουν το conversion ίσως το Kaiser δεν είναι η καλύτερη λύση. Ίσως γι' αυτές τις περιπτώσεις είναι καλύτερο κάποιο multimedia device με εγγυημένες αποδόσεις σε high-res video. Πάντως σαν all-in-one PDA/GPS/phone το Kaiser είναι κατά τη γνώμη μου ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και το να το λέμε "καβουρδιστήρι" είναι τουλάχιστον άδικο... Νομίζω χάνεις την αξιοπιστία σου με μηνύματα σαν το παραπάνω... Just my .02 Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 :drool:Ειμαι συνδεδεμενος με WIND PLUS NON STOP.Νομιζω ειναι μεσω gprs Μάλλον εδώ θα πρέπει να επέμβουν οι παλαιότεροι. Κάτι θε πρέπει να ρυθμιστεί στις συνδέσεις.. (εκτός αν η wind το έχει κόψει το youtube από τις non-stop γιατί τώρα με το full youtube mobile θα της γονατίσουνε το bandwidth..:lol:) (by the way Κώστα πόσα πληρώνεις για το non-stop? ενδιαφέρον ακούγεται..:drool:) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 :drool: Μάλλον εδώ θα πρέπει να επέμβουν οι παλαιότεροι. Κάτι θε πρέπει να ρυθμιστεί στις συνδέσεις.. (εκτός αν η wind το έχει κόψει το youtube από τις non-stop γιατί τώρα με το full youtube mobile θα της γονατίσουνε το bandwidth..:lol:) (by the way Κώστα πόσα πληρώνεις για το non-stop? ενδιαφέρον ακούγεται..:drool:) 3,49 ευρω/μηνα!!!!Ειναι παρα πολυ καλο!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 3,49 ευρω/μηνα!!!!Ειναι παρα πολυ καλο!!!! Κώστα προσοχή. Μόλις μπήκα στο site της wind και είδα πως το non-stop δεν σημαίνει non-stop 3G όπως κατάλαβα στην αρχή.. Μην μπαίνεις καθόλου με ογκοχρέωση λοιπόν σε μνημοβόρα site όπως το youtube γιατί στο τέλος του μήνα το ποσό θα είναι τριψήφιο!! Wifi και ξερό ψωμί λοιπόν προς το παρόν.. (μέχρι τα φτηνα flat data rates να έρθοουν στην ελλάδα τουλάχιστον..:( ) Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 :drool: εκτός αν η wind το έχει κόψει το youtube από τις non-stop ayto exei paiksei:) episeis 8a prepei na sas anafero oti otan pira to siskeyi ebgaze pano to simataki 3G.ekana ri8miseis non stop kai paratirisa oti otan empena sto net tis selides tis anige sfaira.kati den mou kolouse kala kai pira til kai stin wind kai stin htc.mou eipan oti eprepe na allakso to sima (apo 3G se gprs) giati xreonomoun.kapios filos pio piso to anaferei pos ginete(zaharakis).prosoxi lipon giati den pisteyo oti periseoun se kanena kamia 700 eyro:lol: kai mia kai to amafera.xtes akousa allo ena palikari sti douleia pou tou ir8e o logariasmos wind 950 eyro :shock::w00t: empene me opera. IE kai pali IE:D:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Εχει κανενας αυτο το Bluetooth ακουστικο?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=927384 Προβλημα συμβατοτητας δεν νομιζω να εχω με το kaiser ομως γενικα τα wm εχουν την δυνατοτητα να μου δειχνουν στην οθονη του headset μια επαφη οπως την εχω αποθηκευμενη?? Δλδ θα βλεπω το ονομα οπως ειναι η outlook επαφη η μονο τον αριθμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Αριθμό μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 thanks για την αμεση απαντηση, οποτε αφου πρεπει να κοιτω το κινητο για να δω ποιος με καλει δεν μου δικαιολογουν την τιμη τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Εχει κανενας αυτο το Bluetooth ακουστικο?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=927384 Προβλημα συμβατοτητας δεν νομιζω να εχω με το kaiser ομως γενικα τα wm εχουν την δυνατοτητα να μου δειχνουν στην οθονη του headset μια επαφη οπως την εχω αποθηκευμενη?? Δλδ θα βλεπω το ονομα οπως ειναι η outlook επαφη η μονο τον αριθμο? Mακριά από τα ακουστικά αυτά.. είναι ήδη 2ετίας και ξεπερασμένα και φυσικά δεν δικαιολογούν την τιμή τους.. Τσεκάρισε την καινούργια σειρά της ΝΟΚΙΑ στο καταπληκτικό αυτό minisite http://www.nokia.com/nonstopliving Και είναι διαθέσιμα μόλις πριν μερικές μέρες ήρθαν και στο expansys αλλά και στο targetsales http://www.targetsales.gr/accessories_group.aspx?AG=2&PiD=692 φαντάζομαι κι αλλού.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 thanks για την αμεση απαντηση, οποτε αφου πρεπει να κοιτω το κινητο για να δω ποιος με καλει δεν μου δικαιολογουν την τιμη τους.. το εχω χιλιο πει αλλα δεν με ακουτε :) i-Tech Clip Radio Στερεοφωνικό Ακουστικό Περιγραφή - eXpansys Greece just the best σε ολα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Δημητρη σε αυτα της i-Tech βλεπω να καταληγω..γιατι να πληρωσω οθονη η οποια δεν κανει αυτο που θελω! Βλεπω οτι παιρνουν κ ο,τι ακουστικα θελω!!οποτε βλεπω να τα χτυπαω..τωρα θα πεις οτι τα λεγες αλλα πρεπει να το ακουσω πολλες φορες να το εμπεδωσω:lol: Ρε γμτ τωρα ειδα οτι δεν ειναι διαθεσιμα!!! Καποιος απο εδω μεσα με γκαντεμιασε τοσο καιρο που τα ειχε δεν τα ηθελα τωρα καλα να παθω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Δημητρη σε αυτα της i-Tech βλεπω να καταληγω..γιατι να πληρωσω οθονη η οποια δεν κανει αυτο που θελω! Βλεπω οτι παιρνουν κ ο,τι ακουστικα θελω!!οποτε βλεπω να τα χτυπαω..τωρα θα πεις οτι τα λεγες αλλα πρεπει να το ακουσω πολλες φορες να το εμπεδωσω:lol: τα μονα αρνητικα ειναι οτι δεν εχει οθονη και οτι μπορεις να αποθηκευσεις μονο μεχρι 4 σταθμους στο ραδιο. σε ολα τα αλλα ειναι κορυφη :) μουσικη ακροαση, (κορυφαια ποιοτητα ηχου αλλα και ενταση) αυτονομια (εμενα μου βγαζει πανω απο 8 ωρες συνεχους αναπαραγωγης μουσικης) μεγεθος (απο τα πιο βολικα και ομορφα) ενσωματωμενο ραδιοφωνο πολυ καλης ληψης 3.5 jack για οτι ακουστικα θελει να βαλει ο καθενας τιμη (πολυ πιο φθηνο..εως και τα μισα λεφτα απο το αντοιστιχο της νοκια που κανει πανω απο 120ε +ταχυδρομικα) μην με κανετε να τα ξαναγραψω :rolleyes: και ενα μεγαλο ακομη + οτι χειριζεται και τον audio manager της HTCαλλα και τον core player (που χρησιμοποιω εγω) ασυρματα !! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Ρε γμτ τωρα ειδα οτι δεν ειναι διαθεσιμα!!! Καποιος απο εδω μεσα με γκαντεμιασε τοσο καιρο που τα ειχε δεν τα ηθελα τωρα καλα να παθω:p παρτα απο εκει που τα πηρα και εγω..ειναι πιο φθηνα και τα χει ;)(η τιμη ειναι σε δολαρια μην μπερδευτεις!!) i.Tech Clip Radio Bluetooth Stereo Headsets with FM Radio A2DP AVRCP (Black) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranaee Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Εγώ παιδιά θα κάνω το τόλμημα!! Τόσο καιρό σιχάθηκα τα καλώδια και μόλις παράγγειλα τα BH-503 της ΝΟΚΙΑ, στυλ πριγκίπισσα Λέια κι έτσι.. http://www.targetsales.gr/accessories_details.aspx?PID=862&D=1 Αν δουλεύει όλο το ακαλωδίοτο concept έτσι όπως το έχω στο κεφάλι μου χαλάλι τους να με δείχνουνε στο δρόμο: "Να παιδιά, περνάει πάλι ο γραφικός με τα αυτάκια..":lol: - Θα σας κρατήσω ενήμερους με ρεβιουδάκι μόλις τα πάρω.. Παράθεση "How can I know so many, without even ever knowing anyone?.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Εγώ παιδιά θα κάνω το τόλμημα!! Τόσο καιρό σιχάθηκα τα καλώδια και μόλις παράγγειλα τα BH-503 της ΝΟΚΙΑ, στυλ πριγκίπισσα Λέια κι έτσι.. http://www.targetsales.gr/accessories_details.aspx?PID=862&D=1 Αν δουλεύει όλο το ακαλωδίοτο concept έτσι όπως το έχω στο κεφάλι μου χαλάλι τους να με δείχνουνε στο δρόμο: "Να παιδιά, περνάει πάλι ο γραφικός με τα αυτάκια..":lol: - Θα σας κρατήσω ενήμερους με ρεβιουδάκι μόλις τα πάρω.. :blink::blink::blink: εισαι τρελος :lol::lol: τελος :D:D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Εχει κανενας αυτο το Bluetooth ακουστικο?? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=927384 Προβλημα συμβατοτητας δεν νομιζω να εχω με το kaiser ομως γενικα τα wm εχουν την δυνατοτητα να μου δειχνουν στην οθονη του headset μια επαφη οπως την εχω αποθηκευμενη?? Δλδ θα βλεπω το ονομα οπως ειναι η outlook επαφη η μονο τον αριθμο? Αριθμό μόνο. Χμμμ, παίζει προγραμματάκι για να έχει κανονική αναγνώριση και έχω δει να γίνεται αλλά δεν κόβω χέρι πόσο σωστά λειτουργεί με ελληνικά γιατί δεν έχω ασχοληθεί. :O Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 Χμμμ, παίζει προγραμματάκι για να έχει κανονική αναγνώριση και έχω δει να γίνεται αλλά δεν κόβω χέρι πόσο σωστά λειτουργεί με ελληνικά γιατί δεν έχω ασχοληθεί. :O αν δεν κοβεις χερι δεν κανουμε δουλεια :lol::lol::rolleyes::rolleyes: hello etselle :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 αν δεν κοβεις χερι δεν κανουμε δουλεια :lol::rolleyes: hello etselle :) Hello! Καλώς μας ξαναήρθες...:):) Σιγά μην κόψω το υπέροχο χέρι μου τόσο εύκολα.....:lol::lol: Αλήθειά, όμως, παίζει το συστηματάκι που σου λέω!! Edit: Τι κάθομαι και κάνω ξημερώματα με σένα που έμπλεξα!!!:p:p Το έψαξα, το βρήκα, το δοκίμασα.... Είναι το Jetware (http://www.jetwaremobile.com) αλλά στο i-tech clip D που έχω παίζει μόνο με τισ επαφές που είναι στα αγγλικά! Σε όσες είναι στα ελληνικά εξακολουθεί να μου δείχνει τον αριθμό. Αλλά δεν το κάνει σε όλα τα ΒΤ. Σε άλλα δείχνει κανονικά και ελληνικά!;) Εκτός αν θέλει και κάτι άλλο που δεν έχω προσέξει... Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts