mastelos Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 για μενα καποιος μια απαντηση σε αυτο που ρωτησα?κανεις δεν το ξερει ? θα το καταλάβεις αν δεν φοράει την original rom,αλλά και να μην την φοράει μπορείς να το επαναφερεις με λιγο διάβασμα. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Πήγα Θεσσαλονίκη προχτές. Και πάω να πάρω ένα τηλ, ενώ έχω πάνω από 2 γραμμές σήμα, δεν παίρνει τίποτε. Ούτε σταθερό, ούτε κινητό. Ίδρωσα...Και τώρα? Τι γίνεται αν τα έχει παίξει κάτι στο τηλ? Αφού αγόρασα το τηλ. από το Πλαίσιο (κανονικά της ACE δηλαδή) και αντί να το φυλάω σαν κόρη οφθαλμού, του πέρασα μερικές ROM και πάει περίπτατο η εγγύηση.... Το τηλ κάνει 750 Ευρώ, κι εγώ δουλεύω 1 μήνα για να βγάλω 900. Κι αν είχε κάτι χαλάσει στο τηλ; Άξιζε τελικά δηλ. που αποφάσισα και πέρασα άλλη ROM, χάνοντας όμως την άμεση εγγύηση????????? Με την ευκαιρία: Αν η ACE Hellas φτιάξει update για τα συστήματα Kaiser που κυκλοφορούν ήδη, θα μπορώ να βάλω αυτό το update και έτσι να έχω και πάλι την ελληνική επίσημη έκδοση? πριν κάνεις αλλαγή ρομ πάντα να κοιτάς πως μπορείς να φέρεις(και αν μπορεις) τη συσκευή στην προηγούμενη κατάσταση ΔΕΣ ΕΔΩ ας το δει και ο προηγούμενος φίλος που ρώτησε Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanagno Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Φίλε Mastelos, Είχα βρει αυτές τις οδηγίες, όμως αναρωτιέμαι: Αν πάω το τηλέφωνό μου στην ACE Hellas, με το original ROM της AT&T, αντί για το ελληνικό της ACE, θα έχω εγγύηση για το hardware μου? π.χ, αν εμένα έχει χαλάσει η antenna ή η μνήμη, θα μου το αντικαταστήσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanagno Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Εννοείται ότι έχω αγοράσει ελληνικό TytnII, από Πλαίσιο, με εγγύηση και τα όλα του, αλλά και τα ελληνικούλια του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Φίλε Mastelos, Είχα βρει αυτές τις οδηγίες, όμως αναρωτιέμαι: Αν πάω το τηλέφωνό μου στην ACE Hellas, με το original ROM της AT&T, αντί για το ελληνικό της ACE, θα έχω εγγύηση για το hardware μου? π.χ, αν εμένα έχει χαλάσει η antenna ή η μνήμη, θα μου το αντικαταστήσουν? διάβασε πιο προσεκτικά,βρες την htc oxi την at@t δες και ΕΔΩ υπάρχει και η original htc rom. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanagno Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Για ποια ROM της ACE μιλάμε? Που μπορώ να την βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 το update της ace το εχει δοκιμασει κανεις; Την έβαλα εγώ χθες, δεν παρατήρησα και μεγάλες διαφορές κυρίως οτι επιτέλους το help δουλεύει και για τα άλλα προγράμματα. Αν δεν βαριέσαι το hard reset και ξανά το στήσιμο από την αρχή θα σου πρότεινα να την βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretan Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Για ποια ROM της ACE μιλάμε? Που μπορώ να την βρώ? Αν κατάλαβα καλά μιλάμε για την τελευταία ελληνική ρομ της Ace, θα την βρεισ στο επίσημο forum της ACE εδώ http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5810 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 μη μπερδεύεται τα πράγματα το αρχείο της ace με τα ελληνικά μπαίνει αφου έχουμε φέρει το καιζερ στην αρχική κατάσταση με την OS 5.2.1620 build 18125.0.4.2 ρομ μετα βάζουμε τα ελληνικά και μονο αν η συσκευή ειναι ελληνική της ace hellas,αν δεν ειναι απλά θα την κολλήσετε ξαναβάζω τα λινκ με τη σειρά που πρέπει να γίνει η επαναφορά στην original rom. αν λοιπόν ξεκλειδώσαμε το καιζερ και έχουμε κάποια άλλη ρομ οχι επίσημη και θέλουμε τωρα να επανέλθουμε κάνουμε το εξης. 1.κατεβάζουμε αυτο και διαβάζουμε προσεκτικά πως επαναφέρουμε ΕΔΩ 2.κατεβάζουμε την original ΕΔΩ OS 5.2.1620 build 18125.0.4.2 3.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΩ διαβάστε λίγο παραπάνω και εγώ 2 μερες το εχω και προπάντων μην κάνετε κατι αν δεν είσαστε σίγουροι γιατί μπορεί να κολλήσετε και μετά παει η εγγύηση... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Απ' την αρχή μας έχετε κατατρομάξει με την εγγύηση και έχω μείνει πάνω με την original @@...! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 ρε σεις εχετε τρελαθει???:blink: μιλαμε για ""μαγειρεμενες ρομ"" και σεις μιλατε για ""καινουρια ρομ απο την ACE"" ? :blink: δεν ειναι καν ρομ η ""ρομ"" της ACE αλλα ουσιαστικα ενα patch(μερος της ρομ) που εχει να κανει με την γλωσσα και μονο με αυτη! ουτε προβληματα θα σας λυσει αλλα ουτε και το τηλ σας θα γινει πιο γρηγορο απο πριν!! (ποιο αργο ομως σιγουρα :lol:) αν δεν ξερετε αγγλικα και το ελληνικο interface στην συσκευη ειναι μονοδρομος για σας, τοτε ξεχαστε,μεχρι να βγει ελληνικη ρομ :p, το μαγειρεμα...:confused: αν θελετε ""καινουρια ρομ απο την ACE"" , γραφτειτε στο Qtek.gr Forums - με τη δύναμη του vBulletin με το ΙΜΕΙ της (αγορασμενης απο ελλαδα και με την σφραγιδα της ACE πανω στο κουτι...) συσκευης σας ;) και θα εχετε αμεσα ενημερωση ποτε θα βγαζει ""καινουρια ρομ"" η ACE :) επισης οσοι ενδιαφερεστε παρα πολυ για την εγγυηση της συσκευης σας,μην δοκιμαζετε κατι αν φοβαστε εστω και λιγο:) διαβαστε πρωτα καλα και μετα αρχιστε να κανετε οτι σας ενδιαφερει,στην συσκευη σας. οταν κατι παει στραβα σε αυτην την περιπτωση (αντικατασταση της official ρομ) και παθει ζημια η συσκευη μας,καλο θα ειναι να μην το ξεχναμε ποτε οτι φταιμε παντα εμεις μιας και ετσι καταργουμε την (πολυποθητη για καποιους) εγγυηση :lol: :rolleyes: της ACE!!! οποτε βεβαιωθειτε καλα πριν ξεκινησετε κατι... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Απ' την αρχή μας έχετε κατατρομάξει με την εγγύηση και έχω μείνει πάνω με την original @@...! :p δεν υπάρχει λόγος να τρομαζεις αν ξέρεις τι κάνεις. αν εχεις λίγο κέφι και ασχοληθείς αυτα που ειπα είναι παιχνίδι για κάποιον που ασχολείται και ξέρει τα βασικά. το πρόβλημα ξεκινάει οταν η κίνηση που κάνουμε δεν ξερουμε που θα καταληξη,για αυτό πάντα ξεκινάμε γνωρίζοντας πως να επιστρέψουμε αν κάτι δεν παει καλά. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 θα το καταλάβεις αν δεν φοράει την original rom,αλλά και να μην την φοράει μπορείς να το επαναφερεις με λιγο διάβασμα. ισως να χρειαστει και λιγο παραπανω απο τοσο πανο :lol::lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 BTW, τώρα πήρα χαμπάρι ότι έπρεπε να κάνω hard-reset μετά την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης ελληνικών... :p 1. Μια και δεν την πήρε, αξίζει τον κόπο να την κάνουμε; 2. Τελικά είναι σίγουρο ότι με την επαναφορά δεν θα έχει επιτευχθεί η αναβάθμιση; Διότι νομίζω ότι με την επαναφορά δεν επηρεάζεται η rom. Η άποψη ενός newbie φυσικά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 BTW, τώρα πήρα χαμπάρι ότι έπρεπε να κάνω hard-reset μετά την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης ελληνικών... :p 1. Μια και δεν την πήρε, αξίζει τον κόπο να την κάνουμε; 2. Τελικά είναι σίγουρο ότι με την επαναφορά δεν θα έχει επιτευχθεί η αναβάθμιση; Διότι νομίζω ότι με την επαναφορά δεν επηρεάζεται η rom. Η άποψη ενός newbie φυσικά... αν περασες την ρομ της ace,τοτε με το 1ο hard reset του τηλ αυτα θα εγκατασταθουν αυτοματα.;) ειναι ηδη περασμενα μεσα στο τηλ σου .:)εκτος κι αν αλλαξεις ρομ οποτε εξαφανιζονται :) ποιο προβλημα με την επαναφορα ενοεις?δεν εισαι υποχρεωμενος να εχεις την τελευταια εκδοση ελληνικων στο τηλ σου :!:οταν το παρουσιασεις στο σερβις για καποια εργασια ;) αλλα απλα να υπαρχει η official (αγγλικη) ρομ με τα ελληνικα της ace μεσα και να μην ειναι δυνατον να αναγνωστει :cry::worry::p οτι η συσκευη ειναι ξεκλειδωμενη .. (με το hard spl στην περιπτωση του καιζερ);) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 θα το καταλάβεις αν δεν φοράει την original rom,αλλά και να μην την φοράει μπορείς να το επαναφερεις με λιγο διάβασμα. οκ για την επαναφορα αλλα αν εχει ξαναβαλει την original ? πως θα φανει ? π.χ. στο 3300 στο spl που βγαζει οταν ξεκιναει γραφει 3,13 ενω στα ξεκλειδωτα κατι αλλο Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 οκ για την επαναφορα αλλα αν εχει ξαναβαλει την original ? πως θα φανει ? π.χ. στο 3300 στο spl που βγαζει οταν ξεκιναει γραφει 3,13 ενω στα ξεκλειδωτα κατι αλλο αυτο σου ειπε και ο mastelos, οτι θα χρειαστει να διαβασεις λιγο ωστε να το κανεις αυτο,μιας και καποια παιδια εχουν ασχοληθει ιδιαιτερα με αυτην την περιπτωση στoυς xda:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 αυτο σου ειπε και ο mastelos, οτι θα χρειαστει να διαβασεις λιγο ωστε να το κανεις αυτο,μιας και καποια παιδια εχουν ασχοληθει ιδιαιτερα με αυτην την περιπτωση στoυς xda:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=335568 μαλιστα οκ ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τον χρονο σου :-) αυτο με την επαναφορα του spl γινεται και σε αλλες συσκευες ?π.χ. 3300 ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Ποιοs εχει καταφερει να γυριση στην original με τα Eλληνικα της ace? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 αυτο με την επαναφορα του spl γινεται και σε αλλες συσκευες ?π.χ. 3300 ? Στο P3300 δεν δουλέυει το ίδιο. Το SPL επαναφέρεται όταν του περνάς την official ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Ποιοs εχει καταφερει να γυριση στην original με τα Eλληνικα της ace? Εάν το επαναφέρεις στην εργοστασιακή κατάσταση σύμφωνα με τις αναλυτικότατες οδηγίες που θα βρεις εδώ μετά του περνάς και τα Ελληνικά της ACE και είσαι έτοιμος. :cool: Προσοχή!!! Τα Ελληνικά τα βάζεις μόνο εάν η συσκευή είχε εξ' αρχής Ελληνικά δηλαδή είναι αγορασμένη από Ελλάδα με τις σφραγίδες της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Εάν το επαναφέρεις στην εργοστασιακή κατάσταση σύμφωνα με τις αναλυτικότατες οδηγίες που θα βρεις εδώ μετά του περνάς και τα Ελληνικά της ACE και είσαι έτοιμος. :cool: Προσοχή!!! Τα Ελληνικά τα βάζεις μόνο εάν η συσκευή είχε εξ' αρχής Ελληνικά δηλαδή είναι αγορασμένη από Ελλάδα με τις σφραγίδες της ACE Hellas. Εφοσον εχουν γινη κατα γραμμα τα παραπανω βηματα και πανε να περαστουν τα Ελληνικα βγαζει ενα μηνημα Τhe files have been changed γιαυτο ρωταο αν καποιος το εχει επαναφερει με τα Ελληνικα γιατι σε αγγλικη ρομ επαναφερεται ευκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 καλησπερα!Κουφο προβλημα με βιντεοκληση!Δεν μπορω να κανω,αν επιλεξω επαφη και βιντεοκληση,παιρνει κανονικα τηλεφωνο.Οταν με καλουν για βιντεοκληση,στον αλλον χτυπαει κανονικα..! , αλλα σε μενα ουτε καν μου δειχνει εισερχομενη,τιποτα..!το τηλ ειναι απλα σε αναμονη...! sos! δικτυο 3g εχω κανονικα,υπηρεσιες ολες ενεργοποιημενες,στο τηλ ολα τα δικτυα στο auto,ε τι στην ευχη..!!:cry: edit:ολα οκ.Τελικα εφταιγε αυτο..HKEY_LOCAL_MACHINE\security\phone\skin αλλάζουμε την τιμή enabled από 0 σε 1. Βεβαια εγω το ειχα στο 0 ! Αλλα τελικα οκ.:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μπορώ στο igo να περάσω χάρτες της NGI; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Μπορώ στο igo να περάσω χάρτες της NGI; Δεν γινεται :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts