Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να πω πως το πιο δύσκολο πράγμα που θα συναντήσετε στo Kaiser είναι η μπαταρία του. Μου πήρε 10 λεπτά να καταλάβω πως στο καλό ανοίγει αυτό το καπάκι.

Ακούστε λοιπόν το κόλπο. Βάζετε τον αντίχειρά σας κάτω δεξιά της θήκης με το δεξί χέρι και πιέζεται σπρώχνοντας προς τα πάνω ταυτόχρονα! Με το αριστερό χέρι προσπαθείτε να βοηθήσετε στο σπρώξιμο προς τα πάνω. Δοκιμάστε το και θα πετύχει.

Το πήρα και εγώ::: :w00t:Εγώ δέν τα καταφέρνω με τίποτα να ανοίξω το καπάκι!!! Τί εννοείς όταν λές "της θήκης"; το καπάκι εννοείς;
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πήρα και εγώ::: :w00t:Εγώ δέν τα καταφέρνω με τίποτα να ανοίξω το καπάκι!!! Τί εννοείς όταν λές "της θήκης"; το καπάκι εννοείς;

ειναι πολυ απλο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιδευοσαστε :blink:

εχει και σχεδιο μεσα με εικονα :O

πιανετε το τηλ με την οθονη προς τα κατω με το αριστερο σας χερι και με τον αριστερο αντιχειρα σας πατατε το καπακι σπρωχνοντας προς τα πανω και παραλληλα ο δεξιος αντιχειρας πατωντας (και σπρωχνοντας και αυτος προς τα πανω )στην κατω δεξια γωνια ;)

edit

κοιταξτε την φωτογραφια..

μην γκρινιαζετε για ποιοτητες φωτο κλπ γιατι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να βγαζεις φωτο και τα 2 :blink: χερια σου :lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ειναι πολυ απλο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιδευοσαστε :blink:

εχει και σχεδιο μεσα με εικονα :O

πιανετε το τηλ με την οθονη προς τα κατω με το αριστερο σας χερι και με τον αριστερο αντιχειρα σας πατατε το καπακι σπρωχνοντας προς τα πανω και παραλληλα ο δεξιος αντιχειρας πατωντας (και σπρωχνοντας και αυτος προς τα πανω )στην κατω δεξια γωνια ;)

edit

μην γκρινιαζετε για ποιοτητες φωτο κλπ γιατι δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να βγαζεις φωτο και τα 2 :blink: χερια σου :lol:

το έχω καταλάβει το σχέδιο. αλλά στην πράξη δεν βγαίνει!! το θέμα σίγουρα και το ότι φοβάμαι μην το σπάσω! άσε που έχει και το GPS και την κάμερα που εξέχουν εκεί πού να πάει προς τα πάνω!προς τα έξω μπορεί προς τα πάνω έχει αυτά και μπλοκάρει.

Δεν βγάζεις τα αυτοκόλλητα από το laptop ? :p

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Δεν βγάζεις τα αυτοκόλλητα από το laptop ? :p

μπα....εδω εχω βαλει και αλλα ειδικα αντιολισθητικα να ακουμπαω το τηλ :lol:

κοιτα αριστερα :rolleyes:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

το θέμα με την μπαταρία είναι μεγάλο πρόβλημα, εγώ για να το ανοίξω κόντευα να πάρω κατσαβίδη.

ορίστε...

το θέμα με την μπαταρία είναι μεγάλο πρόβλημα, εγώ για να το ανοίξω κόντευα να πάρω κατσαβίδη.

ορίστε...

η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζετε....:blink:

ριξτε μια ματια ποσο απλο ειναι :)

μην ακούτε το Zaharaki. Έχει το "ΑΓΓΙΜΑ" :D

πλάκα κάνω. πλέον και για μένα είναι εύκολο. τις πρώτες δύο φορές δυσκολεύτηκα και μετά το απέκτησα και εγώ το "touch":D

Μην τον πιστεύετε, αυτά τα κόλπα για να τα μάθει έχει σπάσει 3-4 καπάκια. Κοιτάξτε αντίδραση εδώ όταν κατάλαβε πως το κόλπο για ν' ανοίγει το καπάκι που του είπε κάποιος από το MSN ήταν λάθος με αποτέλεσμα να του πέσει το kaizer στο πάτωμα μόλις το πήρε. :lol:

Πουθενά δεν αξιοποιείται τόσο πολύ το χρήμα, όσο μέσα στα σώβρακα των ανθρώπων :lol:

Μην τον πιστεύετε, αυτά τα κόλπα για να τα μάθει έχει σπάσει 3-4 καπάκια. Κοιτάξτε αντίδραση εδώ όταν κατάλαβε πως το κόλπο για ν' ανοίγει το καπάκι που του είπε κάποιος από το MSN ήταν λάθος με αποτέλεσμα να του πέσει το kaizer στο πάτωμα μόλις το πήρε. :lol:

http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=postreply&t=160464

1ονθα σου βαλω πιπερι γιατι ψευδεσαι :lol:

και 2ον το λινκ σου ειναι νεκρο :p

Δέν προσπαθούσα κάθε λεπτό από το post μου αλλά τώρα μόλις κατάφερα να το ανοίξω!!! Θα ανοίξω σαμπάνια :lol:

1ονθα σου βαλω πιπερι γιατι ψευδεσαι :lol:

και 2ον το λινκ σου ειναι νεκρο :p

Έχεις τα μέσα μου φαίνεται και τα πειράζεις, αλλά το έφτιαξα. Όποιος προλάβει παιδιά. :D

Έχεις τα μέσα μου φαίνεται και τα πειράζεις, αλλά το έφτιαξα. Όποιος προλάβει παιδιά. :D

εισαι για τα σιδερα :lol::lol::lol:

παντως αν μου ειχε πεσει το καιζερ κατω....θα βλεπατε την αγγελια μου :lol:

Δέν προσπαθούσα κάθε λεπτό από το post μου αλλά τώρα μόλις κατάφερα να το ανοίξω!!! Θα ανοίξω σαμπάνια :lol:

μετα απο τοσες ωρες :rolleyes:

μαλλον βαρελι πρεπει να ανοιξεις :lol::lol:

Ένα μικρό πρόβλημα.

Το kaiser μου, κάθε βράδυ στις 12:00 κάνει GPRS connection, χωρίς να μεταφέρει data και παράλληλα αλλάζει τα settings του PowerOff σε never από 1 min που το έχω ...

Προφανώς κάποιο πτόγραμμα το κάνει, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βρώ ποιό ... καμοία ιδέα ?

-----------------

Σ.Ζωγράφος

εχεις επιλεξει στις ιδιοτητες να συγχρονιζεται το ημερολογιο?και να επιλεξεις να συγχρονιζεται μεσω του προεπιλεγμενου φακελου ""ημερολογιο"" του mic.outlook ?

Ναι έτσι έχω κάνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια γεια σας! Απο την τριτη τελικα θα ειμαι και εγω ενας απο τους κατοχους αυτου του κινητου!

Θα ηθελα να ρωτησω λοιπον αν ξερετε να μου πειτε(αν και σιγουρα θα το εχετε αναφερει καπου, απλα δεν εχω χρονο για να το ψαξω)αν στην τιμη του πακετου περιλαμβανετε και το destinator,και αν οχι ποσο κοστιζει?Α... στο πακετο τι αλλο περιλαμβανετε?:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια γεια σας! Απο την τριτη τελικα θα ειμαι και εγω ενας απο τους κατοχους αυτου του κινητου!

Θα ηθελα να ρωτησω λοιπον αν ξερετε να μου πειτε(αν και σιγουρα θα το εχετε αναφερει καπου, απλα δεν εχω χρονο για να το ψαξω)αν στην τιμη του πακετου περιλαμβανετε και το destinator,και αν οχι ποσο κοστιζει?Α... στο πακετο τι αλλο περιλαμβανετε?:)

αυτο εσυ εισαι ο μονος που μπορει να το ξερεις ...

το ποσο το παιρνεις απο που το παιρνεις λενε καθαρα αν εχει destinator η οχι μεσα....

δλδ αν το παιρνεις απο πλαισιο και εχει 919ε ε τοτε και μονο τοτε ναι εχει μεσα destinator ;)

μετα απο τοσες ωρες :rolleyes:

μαλλον βαρελι πρεπει να ανοιξεις :lol::lol:

Ασε Δημήτρη, έτσι σκέφτηκα και εγώ. Ένωσα ευχαριστημένος αλλά και τσαντισμένος όταν το άνοιξα!! Όταν το άνοιξα το καπάκι πετάχτηκε στον τοίχο από το απότομο και την δύναμη. Την ίδια κίνηση την είχα κάνει 1000 φορές πρίν αλλά τότε άνοιξε μόνο! Τέλος πάντων όλα καλά σε λίγο αρχίζω :happy: Δέν ξέρω από πού να αρχίσω, θα δείξει. Πιστεύετε πως το spb mobile shell και το phone suite πρέπει να μπούν μιας και έχει αυτό το home της HTC ήδη μέσα; Να σημειώσω πώς μου ήταν πολύ χρήσημα προγράμματα με το προηγούμενο ppc.

το SPB Mobile Shell για μένα είναι must-have πρόγραμμα. το άλλο είναι άχρηστο.

το SPB Mobile Shell για μένα είναι must-have πρόγραμμα. το άλλο είναι άχρηστο.

για μενα ειναι αχρηστα ολα τα today plugins :!:

ilauncher μονο εχω μονιμα μπροστα και αυτο μονο με τα εικονιδια σε

task manager tab

shell tray tab και

top bar tab.

δεν θελω τπτ μπροστα απο το backround μου.:mad:

ακομα και το weather panel δεν το εχω μονιμα μπροστα αλλα μονο οταν θελω να δω κατι στον καιρο και αυτο πιο πολυ το χειμωνα λογω μηχανης ;)

Ασε Δημήτρη, έτσι σκέφτηκα και εγώ. Ένωσα ευχαριστημένος αλλά και τσαντισμένος όταν το άνοιξα!! Όταν το άνοιξα το καπάκι πετάχτηκε στον τοίχο από το απότομο και την δύναμη. Την ίδια κίνηση την είχα κάνει 1000 φορές πρίν αλλά τότε άνοιξε μόνο!

δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι παιδευτηκατε με το καπακι της μπαταριας.ειναι πραγματικα πολυ απλο και ασφαλες και το ξεκουμπωμα αλλα και το κουμπωμα του.

σιγουρα θελει καποια εξεικοιωση αλλα οχι οτι ειναι και βουνο..τι να πουνε και καποια νοκια που πρεπει να εχεις κανει ταχυδακτυλουργος για να τα ανοιξεις !!:blink:

of topic

βλεπω την υπογραφη σου και σκεφτομαι τι θα γινοταν αν εκανα και εγω το ιδιο στην δικη μου....και γελαω :O

ειναι τοσα τα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου τοσα χρονια που τρομαζω και μονο στην ιδεα να τα καταγραψω:lol::lol:

βλεπω την υπογραφη σου και σκεφτομαι τι θα γινοταν αν εκανα και εγω το ιδιο στην δικη μου....και γελαω :O

ειναι τοσα τα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου τοσα χρονια που τρομαζω και μονο στην ιδεα να τα καταγραψω:lol::lol:

Κοίτα αυτά που γράφω στην υπογραφή είναι αυτά για τα οποία ήμουν κάτοχος. Έχουν περάσει και πολλά άλλα αλλά αυτά μόνο για λίγο. δόκιμή και έτσι. Πάντως άλλα ένα δύο να βάλω και νομίζω πως δέν υπάρχει άλλος χώρος στην υπογραφή :). Όσο για το καπάκι καλά σίγουρα μόλις το συνηθίσω όλα οκ αλλά με παίδεψε το άτιμο. Ξέρεις φοβάσαι να βάλεις και δύναμη όταν μόλις το έχεις πάρει. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Καλά απο ταχύτητα πετάει ούτε πως σκέφτομαι πχ πως θα μπορούσε πχ με του Helmi να πηγαίνει πιο γρήγορα. πάντως προς το παρόν λέω να τα κρατήσω τα home της ΗΤC.

ερώτηση διότι νομίζω πως δέν έχει αναφερθεί ή εγώ δεν το πρόσεξα. Το windows update δουλεύει; τί κάνει αξίζει να κάνει κανείς update;