zaharakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Σε κάποια από τις προηγούμενες μέρες είχα πέσει πάνω σε ένα πρόγραμμα που έλεγε πως ανιχνέυει τις κεραίες και ανάλογα σε ποιά είναι (πχ δουλειά, σπίτι) άλλαζε το προφίλ από δυνατό σε σιωπηλό ή δόνιση αυτόματα. Το ξέρει κανείς αυτό? το PhoneWeaver εχει επιλογες για προφιλ auto & hand Τι προγραμμα εχετε βαλει για μηνυματα?Εννοω χωρις το πληκτρολογιο(το οποιο ειναι απιστευτα βολικο)Απλα για ποιο γρηγορα,και με 160 χαρακτηρες.? κοιτα εκει http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832 αν ειναι κατι που υπαρχει θα το βρεις εκει Καλημέρα, έχω ένα πρόβλημα.Απο την κυριακή που άλλαξε η ώρα το ξυπνητήρι μου κάνει το εξής.το έχω βάλει να χτυπάει στις 7.Λοιπόν χτυπάει στις 6 και μετα χτυπάει και στις 7.Αντε γειαααα.Λοιπόν regional έχω Athens στον τιτάνα και στο pc to ίδιο. όποιος έχει κάποια ιδέα γιατι το κάνει ας μου πεί Pls απενεργοποιησε την αυτοματη ενημερωση της ζωνης και επανεκκινηση;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 παιδια να κανω μια ερωτηση?το ξερω οτι μαλλον ειναι λιγο off-topic αλλα πιστευω ειστε οι πιο καταλληλοι για να μου απαντησετε!ημουν ετοιμος να τσιμπησω το καισερακι οσπου ξαφνικα επεσα στα χερια μου για λιγα λεπτα internet browsing ενα νοκια ε90!μπορω να πω πως η εμπειρια ηταν φανταστικη,καμια σχεση με τον ιντερνετ εξπλορερ των wm6!επειη ομως τα τελευταια 4 χρονια εχω μονο wm συσκευες φοβαμαι μην ξενερωσω με τα symbian!το ξερω οτι ειναι ιεροσυλια αυτο που λεω:p αλλα στο ιντερνετ ειναι πολυ μπροστα(και δυστηχως ειναι κατι που το χρησιμοποιω πολυ)ποια ειναι γνωμη σας? μην μου τα χωσετε ε?μια απορια ειχα και εγω:cry: φιλε μου με τον IE των wm οντως κατι δεν παει καλα τον τελευταιο καιρο .. αλλα υπαρχει και ο opera που ειναι κορυφαιος αλλα και free ;) οποτε για ποιον λογο να ξεπεσεις απο pda και ειδικα απο την επιλογη σου για το καιζερ :blink: σε symbian???? :!::worry::worry: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 επειδη χρησιμοποιω το κολπακι με το νον στοπ για ιντερνετ,στον μινι οπερα δεν μου λειτουργει δυστηχως !ξερεις εσυ κανα κολπακι?σε θεμα λογισμικου θα ξεπεσω πολυ λεσ?ειναι πιο αργο στα μενοθ?το εχεις δουλεψει καθολου?thanks για τισ απαντησεις σου... Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 επειδη χρησιμοποιω το κολπακι με το νον στοπ για ιντερνετ,στον μινι οπερα δεν μου λειτουργει δυστηχως !ξερεις εσυ κανα κολπακι? Opera οτι καλυτερο για μενα σε explorer για pda http://www.opera.com/products/mobile/products/winmobileppc/ σε θεμα λογισμικου θα ξεπεσω πολυ λεσ? ασυγκριτα μεταξυ τους.....και ειδικα αν μου λες οτι εισαι χρονια σε pda....ε αμαρτια το βλεπω...;) ειναι πιο αργο στα μενοθ? το καιζερ ειναι το πιο γρηγορο wm αυτην την στιγμη!! οι cooked ρομς εχουν ηδη κυκλοφορησει ,το ξεκλειδωμα της συσκευης επισης οποτε μετα οι δυνατοτητες του απλα εκτινασσονται!!! το εχεις δουλεψει καθολου? οχι το συγκεκριμενο αλλα ειχα n80,n73,n93,n95 και που οποιος τα φερνει σε αμεση σε συγκριση με το καιζερ ...μονο γελια μου προκαλει :lol::lol: thanks για τισ απαντησεις σου... :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Nα ρωτησω κάτι ακόμα; sms στέλνει κανονικα ελληνικά με 160 χαρακτήρες, ή χρειάζεται καμιά πατέντα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamstam13 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 to site vnp einai aksiopisto?gnvrizete mipos? Παράθεση Health-fitness.gr , slimmingpills.gr , phen375greece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 φιλε αν το θελεις για να δουλεψεις τον μινι οπερα,πρεπει να αλλαξεις τα regional settings απο greek σε english uk!!!:p Ποίο το νόημα να βάλει κάποιος opera mini σε PDA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Nα ρωτησω κάτι ακόμα; sms στέλνει κανονικα ελληνικά με 160 χαρακτήρες, ή χρειάζεται καμιά πατέντα; Kανείς δεν ξέρει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Σε ευχαριστώ φίλε Zaharaki! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Kανείς δεν ξέρει; Ναι κανονικοτατα στελνει ελληνικα 160 χαρακτηρες κ απο το hardware πληκτρολογιο κ απο το εικονικο..(εφοσον ειναι απο ace κ οχι αγγλικο δεν χρειαζεσαι καποιο προγραμμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Μάζι με όλα τα Kaiser δίνουν θήκη; Η βάση του Kaiser μπορεί να φορτίστει δεύτερη μπαταρία; Στο πακέτο υπάρχει κάποιο Outlook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Μάζι με όλα τα Kaiser δίνουν θήκη; Η βάση του Kaiser μπορεί να φορτίστει δεύτερη μπαταρία; Στο πακέτο υπάρχει κάποιο Outlook; ναι εχει θηκη και μαλιστα η πιο ποιοτικη που εχω δει τον τελευταιο καιρο σε τηλ ;) βαση δεν υπαρχει στο πακετο μονο καλωδιο usb και φορτιστης ρευματος το outlook ? οχι φυσικα!!δεν κανει τετοια δωρα ο βασιλακης :mad: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 to site vnp einai aksiopisto?gnvrizete mipos? οταν υπαρχει αυτο iPmart® forum - Powered by our members! :up::respect: ολα τα αλλα ειναι αναξιοπιστα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Καλησπέρα Προσπαθώ απο την πρώτη μέρα που πήρα το KAISER να καταφέρω να δουλέψει το JBed. Ακόμα και με την ελληνική rom, όταν προσπαθούσα να τρέξω την java εφαρμογή το πρόγραμμα δεν άνοιγε και με πετούσε έξω απο το JBed χωρίς κάποιο μήνυμα σφάλματος. Άλλαξα την rom με την γνωστή helmi, δοκίμασα διάφορες εκδόσεις του jbed αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μπορείτε να με βοηθήσετε;;; Αλήθεια πιο καλό είναι το Jbed η το Risidoro Intent MIDlet Manager? Ευχαριστώ πολύ Δες αυτο IBM releases free Java ( MIDP 2.0 + Personal profile) for Windows Mobile 2003 for Pocket PC Το δοκίμασα στον Device Emulator wm6 στο PC και έτρεξε κανονικά. Στο kaiser δεν το έβαλα Link από που θα το κατεβάσεις και Link με οδηγίες εγκατάστασης εδώ: http://msmobiles.com/news.php/3033.html Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Ναι κανονικοτατα στελνει ελληνικα 160 χαρακτηρες κ απο το hardware πληκτρολογιο κ απο το εικονικο..(εφοσον ειναι απο ace κ οχι αγγλικο δεν χρειαζεσαι καποιο προγραμμα) Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Το πήρα κι εγώ και αρχίζω το στήσιμο...:):):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christofer05 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 καλησπερα σε ολους τους φιλους του foroum σημερα πηρα και εγω το kaiser apo expansys.. να ρωτησω ? το κουτι του ηταν ανοιχτο και φοβαμαι μηπως μου πηραν τιποτα απο μεσα ενωο οτι ι μικρη ταινια ασφαλεια στο κουτι του HTC ηταν κομενη. μηπως ειχε καρτα μνημης και την αρπαξαν , γιατι εμενα δεν εχει μεσα ?. και κατι αλλο καπιο site να βαλω προγραμματα και χαρτες για το gps θελω.. σας ευχαριστω ελπιζω να βρω βοηθεια εδω περα. !! χρηστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 καλησπερα σε ολους τους φιλους του foroum σημερα πηρα και εγω το kaiser apo expansys.. να ρωτησω ? το κουτι του ηταν ανοιχτο και φοβαμαι μηπως μου πηραν τιποτα απο μεσα ενωο οτι ι μικρη ταινια ασφαλεια στο κουτι του HTC ηταν κομενη. μηπως ειχε καρτα μνημης και την αρπαξαν , γιατι εμενα δεν εχει μεσα ?. και κατι αλλο καπιο site να βαλω προγραμματα και χαρτες για το gps θελω.. σας ευχαριστω ελπιζω να βρω βοηθεια εδω περα. !! χρηστος iPmart® forum - Powered by our members! εκει φιλε μου :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 καλησπερα σε ολους τους φιλους του foroum σημερα πηρα και εγω το kaiser apo expansys.. να ρωτησω ? το κουτι του ηταν ανοιχτο και φοβαμαι μηπως μου πηραν τιποτα απο μεσα ενωο οτι ι μικρη ταινια ασφαλεια στο κουτι του HTC ηταν κομενη. μηπως ειχε καρτα μνημης και την αρπαξαν , γιατι εμενα δεν εχει μεσα ?. και κατι αλλο καπιο site να βαλω προγραμματα και χαρτες για το gps θελω.. σας ευχαριστω ελπιζω να βρω βοηθεια εδω περα. !! χρηστοςοχι φιλε μου καρτα δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 οχι φιλε μου καρτα δεν εχει εμενα γιαννη που το πηρα απο το αγγλικο expancys ειχε καρτα 1 γιγα μεσα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 αντε βρε!!!:blink:σοβαρα;μπραβο!!!!!προφανως θα την εβαλε το expansys γιατι στην htc πρεπει να ειναι τσιγκουνηδες σε κατι τετοια:Dοτι εχω παρει απο το πλαισιο δεν ειχε τιποτα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 εμενα γιαννη που το πηρα απο το αγγλικο expancys ειχε καρτα 1 γιγα μεσα ;) Και τι να τη κανεις την 1 γιγα??Σε λιγο ουτε 10 ευρω δε θα κανει.. Εδω περιμενουμε να βγει η 8αρα!!!:lol::lol: Τωρα θυμηθηκα τα 126 ευρω που ειχα σκασει μαζι με τα μεταφορικα για την 2GB της sandisk οταν ειχε πρωτοβγει.. Ρε που φτασαμε...Ξεφτυλιστηκανε οι τιμες... Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 τωρα μολις τελείωσα το ξεκλείδωμα και την update απο το xda με την παραπάνω ρομ και πάει σφαίρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoros7 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Δεν θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο.Θέλω να βρώ τι φταίει Και μένα μου το κανε μέχρι που καθάρισα το notification queue με το sktools όπου υπήρχαν οι ώρες και οι μέρες που χτυπούσε το ξυπνητήρι. Πολύ ωραίο προγραμματάκι αν και ακόμα το ψάχνω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 τωρα μολις τελείωσα το ξεκλείδωμα και την update απο το xda με την παραπάνω ρομ και πάει σφαίρα!! ετσι μπραβο κρητικαρε :) χαιρομαι να βλεπω τα μαγειρεματα να πηγαινουν καλα :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Αν θυμάστε που σας έλεγα για ένα πρόβλημα που είχα με το Αctivesync ... Συνέδεα το kaiser στο pc και το αναγνώριζε κανονικά. Αν το ξανασυνέδεα δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει και έπρεπε να κάνω restart και το kaiser και το pc. Ξετσεκάροντας το Enable advanced network functionality στο Settings->Connections->USB to PC όλα δουλεύουν ρολόι :) Παράθεση “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts