Jump to content

[Επίσημο] Motorola RAZR V6 MAXX

johnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορεί κάποιος να με μυήσει στην τεχνική του flash, έχω το v6 εδώ και 15 μέρες είναι vodafone live και συχαίνομαι το μενού του...διαβάζω τα post και μου φαίνονται κινέζικα

"HSDPA","SIM παρέχουν και EDGE σε κινητό ", "με USIM της TIM", "Παιδια, καιγομαι για language pack 0031 ή 0038 που να περιλαμβανει Ελληνικα. Η ακομη και monsterpack. To φλασαρισα με ενα που βρηκα στο ιντερνετ και ελεγε 0038 αλλα ηταν 0039 και εχασα τα Ελληνικα μου!

"

τα πιο πάνω είναι από άλλα post που δε καταλαβαίνω τίποτα, μπορεί κάποιος να ασχοληθεί και να συντάξει ένα κείμενο "manual" μπας και ξεστραβωθώ...γίνετε να το χακεψουμε λιγο κατα πρώτοις να βγάλουμε το μενού της vodafone????επίσης στα μηνύματα γιατι δε στελνει αναφορα; πρέπει να κανω κάτι; Εχω πολλά αναπάντητα ερωτήματα αλλά με το καιρο και τη βοήθειά σας πιστευω να τα λύσω

...

τι στο καλό...αυτό δεν είναι forum?????

Αφού τελειώσεις τη σύνταξη του μηνύματος, πατάς επιλογές>επιλογές αποστολής(δεν ξέρω πώς ακριβώς τα γράφει το μενού της vodafone)>αναφορά παράδοσης.

Πατάς "τέλος" και μετά αποστολή του μηνύματος κανονικά.

Για τα υπόλοιπα θα σου πούν οι "ειδικοί"

Σίγουρα όμως υπάρχει τρόπος να βγάλεις το μενού της vodafone, χάνοντας και την εγγύηση όμως.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα!θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του V6 αν το εξωτερικο ηχειο ακουγεται γιατι απο ενα V3x που ειχα το εξωτερικο ηχειο δεν ειχε καθολου ενταση....:(

Καλημέρα,

Υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να έχω INTERNET στο κινητό μου χρησιμοποιόντας την σύνδεση απο τον υπολογιστή μέσω bluetooth ή USB?

Ευχαριστώ

Ηδη δυνατότητα Internet υπάρχει μέσω wap ή με χρήση browser όπως o opera που θα βρείς εύκολα.Απλά θέλει να έχεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις,που θα βρείς ρωτόντας το δίκτυό σου.

καλημερα!θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του V6 αν το εξωτερικο ηχειο ακουγεται γιατι απο ενα V3x που ειχα το εξωτερικο ηχειο δεν ειχε καθολου ενταση....:(

Iδια ένταση έχει σε γενικές γραμμές,αφού είναι καθαρά υποκειμενικό,και έχει ικανοποιητικές ρυθμίσεις.-Στο V3x ήθελε με κάποιο κόλπο με modding που θέλει "ειδικές" γνώσεις,ακουγόταν σαφώς καλύτερα.

σορυ παιδια αλλα το δικο μου εχει ενα μικρο προβληματακι...δεν μπορω να κάνω μετονομασια σε κανενα αρχειο της κάρτας μνημης μέσω κινητου

ουτε τραγουδιού ούτε video....completly mess....:cry:

σορυ παιδια αλλα το δικο μου εχει ενα μικρο προβληματακι...δεν μπορω να κάνω μετονομασια σε κανενα αρχειο της κάρτας μνημης μέσω κινητου

ουτε τραγουδιού ούτε video....completly mess....:cry:

Να διαγράψεις αρχεία μπορείς?

Για να μην παιδεύεστε πια με τα skins...

Βγήκε νέος skin manager που τα κάνει όλα αυτόματα...

http://dwalx.motofan.ru/sm.php

http://img488.imageshack.us/img488/3015/clipboard01kp7.png

Να διαγράψεις αρχεία μπορείς?

ναι... διαγράφει μια χαρά το άτιμο...αλλά ειδικά με την μετονομασιά video μου έχει σπάσει τα νεύρα κρατάει την αρχική ονομασία πάλι ενώ σου λέει οτι άλλαξε....μόνο σε κάποια που κάνω upload όχι αυτά που τραβάω...αλλά με τα mp3 με τίποτα...δεν πειράζει...(αχ v3i μου , που να σαι...:( )

άσε που πάλι έχω το ίδιο προβλημα δεν μπορώ να το συνδάσω με τίποτα με το π2κ ( ΚΑΙ RSD LITE ΚΑι skiman δοκιμασα....)

εδώ με τα phone tools θα μου πεις και τα παράτησα...

μόλις κάνει εγκατάσταση το cd μου λέει συνδέστε το τηλέφωνο...περιμένω ...και μετά η συσκευή δεν αναγνωρίζεται....ξανά διπλό κλικ ...ξανά φορτίζει ...και πάλι τα ίδια....και δεν μ αφήνει να κάνω και manual επιλογή συσκευής αλλά που θα πάει....ένα ωραίο πρωί όλα θα φτιάξουν

ως συνηθως από μονα τους...το χω ξαναδεί το έργο με το l7-το v3i....

μόνο pebl δεν κατάφερα να συνδέσω (μιλάω για p2k)

Tα νέα Moto teodoro συνδέονται πραγματικά εύκολα σε p2k mode.Όχι όπως με το V3 που ήταν ολόκληρη διαδικασία.

Α ,και μη χρησιμοποιήσετε ακόμα το SkiMan.έχει bugs.

κι αυτό μου το λες για καλό

εδώ το παλιό κατάφερα και δεν μπορώ αυτό...πάει γερασα....

αλλά θα με βρει το ξημερωμα...δεν παραιτούμαι

........εδώ και rsdlite 3.3 είναι νεκρό δεν αναγνωρίζει τίποτα....

Τελικά έχει καταφέρει κανείς να βάλει skins στο V6; Αν ναι, κερνάω καφέ για να μου περάσει κάτι σε blue-black για να μη χρησιμοποιώ το Green-Black που με εκνευρίζει (μα ρε Motorola, to πληκτρολόγιό σου είναι μπλε, το υπόλοιπο κινητό είναι μαύρο, τα εξωτερικά φωτιζόμενα πλήκτρα είναι μπλε και εσύ έκανες skin με πράσινο; Καλά λέω ότι οι Αμερικάνοι είναι οι άρχοντες του κιτς!
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Τελικά έχει καταφέρει κανείς να βάλει skins στο V6; Αν ναι, κερνάω καφέ για να μου περάσει κάτι σε blue-black για να μη χρησιμοποιώ το Green-Black που με εκνευρίζει (μα ρε Motorola, to πληκτρολόγιό σου είναι μπλε, το υπόλοιπο κινητό είναι μαύρο, τα εξωτερικά φωτιζόμενα πλήκτρα είναι μπλε και εσύ έκανες skin με πράσινο; Καλά λέω ότι οι Αμερικάνοι είναι οι άρχοντες του κιτς!

Το να βάλεις skins είναι πολύ εύκολο.Έχεις συνδεθεί σε p2k mode?Είναι διαδικασία ενός λεπτού και γίνεται αυτόματα.

Όσο για blue/black skin,έχω φτιάξει αυτό.

http://img389.imageshack.us/img389/7168/2021skin2ap6.png

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167485

Να ρωτήσω κάτι: Σε PC με Vista όπου έχει εγκατασταθεί το Mobile Phone Tools και βλέπει μια χαρά το V6 Maxx, αν βάλω το P2K Commander θα δει το κινητό και θα μπορώ να κάνξω την όλη διαδικασία, ή όχι;

Επειδή έχω και XP ρωτάω και μάλιστα 2 εγκαταστάσεις. Στην πρώτη όπου έχω και τα Mobile Phone Tools, δε συνδέεται με τίποτα με το Commander. Στη δεύτερη όπου δεν έχω τα Tools, συνδεόταν κάποτε, αλλά τώρα τελευταία, ουχί... Γι' αυτό ψάχνω για κάποιον που να μπορεί να μου τα περάσει. Αναρωτιέμαι όμως γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολο για κάποιον να περάσει skins σε κινητό Motorola. Δεν μπορούσαν οι βλάκες να το κάνουν απλό όπως η Nokia και η SonyEricsson;

Αναρωτιέμαι όμως γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολο για κάποιον να περάσει skins σε κινητό Motorola. Δεν μπορούσαν οι βλάκες να το κάνουν απλό όπως η Nokia και η SonyEricsson;

Δεν είναι θέμα εύκολου ή δύσκολου τρόπου.Είναι οτι κανονικά δεν γίνεται.

Τα υπόλοιπα είναι hakιές.;)

Δεν πιστευω να υπονοεις οτι ανακατευομαι εγω σε τετοια πραγματα...??? :whistle: :secret: :tease:

:lol: :lol: Άπαιχτος!!

Επειδή έχω και XP ρωτάω και μάλιστα 2 εγκαταστάσεις. Στην πρώτη όπου έχω και τα Mobile Phone Tools, δε συνδέεται με τίποτα με το Commander. Στη δεύτερη όπου δεν έχω τα Tools, συνδεόταν κάποτε, αλλά τώρα τελευταία, ουχί... Γι' αυτό ψάχνω για κάποιον που να μπορεί να μου τα περάσει. Αναρωτιέμαι όμως γιατί πρέπει να είναι τόσο δύσκολο για κάποιον να περάσει skins σε κινητό Motorola. Δεν μπορούσαν οι βλάκες να το κάνουν απλό όπως η Nokia και η SonyEricsson;

Απεγκατέστησε όλους τους drivers Που έχουν σχέση με Motorola.Κάνε restart το pc σου και σύνδεσε το κινητό σου.Θα ανοίξει ο οδηγός εύρεσης νέου υλικού.Εκεί βάλε αυτούς τους drivers. http://www.filehost.gr/754614 Θα σου ξανανοίξει ο οδηγός εύρεσης νέου υλικού και θα βάλεις πάλι τους ίδιους drivers.

Eίναι διαδικασία ενός λεπτού.