sofa Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 To προτείνετε το κινητάκι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Genika nai alla tha se voithousa kalytera an mas eleges ti itheles apo ena kinhto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofa Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Θέλω να είναι αναδιπλώμενο,με κάρτα μνήμης,γρήογορο,με μεγάλη φωτεινή οθόνη,κομψό,bluetooth.Μόνο η έλλειψη ραδιοφώνου με χαλάει στο τηλέφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Tότε να το πάρεις με κλειστά μάτια. Έχει όλα όσα ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Eπειδή έτυχε και έκανα σύγκριση V3xx Vodafone,V6 (TIM) και στο υπάρχον της αγοράς V3x Vodafone,όλα Κίνας.... Eγώ θα έλεγα να πάρει το V3xx,είναι πιό κομψό,καλύτερη ποιότητα κατασκευής ,η εσωτ.οθόνη σαφώς ευκρινέστερη (στην μέση ρύθμιση) από την "σκοτεινή" του V6 ,που ακόμα και το κινέζικo V3x του "ρίχνει" ,με αποτέλεσμα το πρωί σχεδόν δεν βλέπεις να γράψεις μήνυμα,και σε ξεγελά και η στόχευση στην λειτουργία κάμερας. -Η εσωτ. κάμερα του V6 εξέχει με το κλείσιμο,οπότε σε όποια πλευρά και αν σου πέσει,κάποια κάμερα θα σπάσει....και στα 1,3 ΜP συγκριτικά η φωτ.μηχανή του V3xx κάνει καλύτερη συμπίεση,με συνέπεια καλύτερες φωτό,υστερoύν όμως και τα δύο σχέση με το V3x,και αν κάνεις modding στο V3x η μέρα με την νύχτα... (και στα 2ΜP για το V6,και την συνολική ένταση σε φως του flash που είναι λιγότερη)-Επίσης στις λειτουργίες έκθεσης φωτός πχ Nύκτα,το V6 είναι ανύπαρκτο σε άσχημο φωτισμό,το αντίστροφο ίδια άσχημη σε πολύ φως πχ ρύθμιση Λιακάδα ...όπως ανύπαρκτη είναι σε πρακτικότητα η αρκετά μεγάλη εξωτ.οθόνη του V6 λόγω του μαύρου φόντου καλύμματος τύπου KrZr (σαν γυαλί). -Η απόκριση λειτουργιών είναι ίδια και στα δύο νέα κινητά (λόγω Linux) και ο Media player πιό λειτουργικός από V3x,αν και η ταξινόμιση αρχείων είναι πιό χύμα,και η αποθήκευση στην μνήμη της συσκευής δείχνει γρηγορότερη από αυτή της κάρτας. -Η σύνδεση Ιnternet,σαν Modem είναι γρηγορότερη (και ακριβότερη σε χρέωση απο WAP),λόγω HSDPA στα V3xx και V6 από παλαιότερης γενιάς ,αλλά μόνο όταν παρέχεται από το δίκτυο και καλύτερα με 3G κάρτα.Αυτό φαίνεται μόνο με τον Οpera java εφαρμογή ,παρά με πλοήγηση WAP και stream video (LiveTV),που είναι ίδια με τα παλιότερα λόγω φραγής δικτύου στο WAP-Oμως τo σήμα στο V6 είναι μέτριο σαν 3G συσκευή,ενώ με 3G κάρτα και στο παλιότερο V3x η πλοήγηση είναι ίδια (WAP και stream video,καθώς αυτό έχει να κάνει με το ΕDGE που ενσωματώνουν κάποιες κάρτες SIM,κυρίως οι 3G),έτσι πολλές συσκευές της αγοράς,όχι απαραίτητα 3G,έχουν τέτοια δυνατότητα είτε μέσω hardware είτε μέσω δικτύου στο WAP....-Eτσι η εμφανή διαφορά HSDPA φαίνεται μόνο στο dowloading και στην Video κλήση (όχι όμως πάντα σε TIM,και εξαρτάται και από την άλλη συσκευή που στέλνει δεδομένα,την κατάσταση δικτύου και συνολικού σήματος)-Σημειωτέον,σε υπόγειο χώρο (γκαράζ Village Φαλήρου) το V6 δεν είχε καθόλου σήμα (με ΤΙΜ) ενώ άλλη συσκευή (SE) είχε,η Vodafone οριακά με V3xx και καλύτερα με V3x,και όταν δοκίμασα και αλλαγή καρτών SIM,και πάλι το V6 υστερούσε ... -O ήχος είναι παρόμοιος σε όλα τα κινητά,ένα κλικ λιγότερο ή έστω παρόμοια με SE Walkman,αλλά τα νέα κινητά είναι επιλεκτικά σε πολλά αρχεία ήχου (και γι'αυτό υπάρχει και η αναβάθμιση firmware) -Η αίσθηση του πληκτρολογίου σε αμεσότητα είναι πιό βολική (μαλακή) στο V3xx,ενώ στο V6 δεν δείχνει ανθεκτική,και αν δεν του βάλεις θήκη έχεις την αίσθηση θα ξεβάψει με την χρήση,ενώ και του V3x είναι πιό "μαλακή" σε αίσθηση.-O 'τζόγος' στο καπάκι και στα 3 συγκριτικά Μοtorola,Kινέζικης κατασκευής,είναι παράδοξος να συμβαίνει,σε σχέση με παλαιότερες συσκευές,και στο service δεν μου απάντησαν ευθέως αν εαυτό οφείλεται για να υπάρχει καλύτερη αντοχή σε πέσιμο ή ρίξιμο της ποιότητας-Πάντως έμαθα καλωδιοταινία σύνδεσης οθόνης με πληκτρολόγιο,έχει διαφορετική το V3xx από τα προηγούμενα,που σε άγρια χρήση είχαν πρόβλημα,παρόμοια με του V3x-Στο V3x Κίνας (10/2006 στο κουτί) που δοκίμασα,χειρότερα πιά δεν γίνεται από αίσθηση πληκτρολογίου σε τέτοια κατηγορίας τιμής συσκευή... -Στην κάρτα γραφικών και στην φημολογία με ενεργοποίησή της στα νέα μοντέλα για τα παιχνίδια,με βάση στατιστικά προγράμματα και αναφορές του Internet,στην πράξη για μένα,δεν βλέπω ότι υπάρχει η σημαντική διαφορά,ίσως οριακή,και γενικά τα SE έχουν καλύτερες επιδόσεις για όποιον ενδιαφέρεται για παιχνιδοκινητό (ή να βγεί modding για Motorolα όπως κυκλοφορεί το fimware R25227LD_U_86.χχχ για V3x) -Oι συνδέσεις με άλλες συσκευές είναι άψογες,αλλά η πρώτη ενεργοποίηση ίσως φάει χρόνο,καθώς δεν αναγνωρίζονται αμέσως για αποστολή δεδομένων. Με SE Ζ610 κινητό,Η/Υ ΒΤ δόντι,Μοtorola ΒΤ Ηandfree δεν υπήρχε πρόβλημα,ενώ με Nοκια Ν80 και Samsung Ε780 απέτυχαν,ενώ το V3x τα κατάφερε...μάλλον φταίει το firmware. -H αυτονομία κρατά με κανονική χρήση 2 μέρες (με κλειστή η συσκευή το βράδυ και επιλογή για 3G δίκτυο) παρότι στα νέα μοντέλα είναι επίσημα καλύτερη στις προδιαγραφές. Γενικά το V3xx είναι πραγματική αναβάθμιση,και το προτείνω όσοι έχουν το V3i (καθώς και η Τοshiba οθόνη δείχνει παρόμοια με την Sharp του V3i) καθώς έχει το V3xx περισσότερες λειτουργίες,αλλά υστερεί λίγο σε αίσθηση στο χέρι με το V3i ,ίσως λόγω υλικών (το V3i είναι original Morotola Σιγκαπούρης,όχι σε συνεργασία με Toshiba όπως το V3xx).....ενώ όσοι έχουν V3x Κινέζικο Vodafone θα δούν διαφορές τόσο στις επιδόσεις όσο και ποιότητα με το V3xx,άσχετα αν το Voda λογισμικό είναι πάλι βαρύ.... ενώ σε σχέση με το V6 (το οποίο σαν συσκευή είναι επίσης κατασκευής Samsung όπως τα V3x,τώρα όμως στηρίζεται στο στυλάτο D830 μοντέλο της με 3G δυνατότητες).....θα δούν διαφορές με το σχεδόν unbranded λειτουργικό της ΤΙΜ σαν συσκευή,αλλά σαν επιδόσεις μαζί με ποιότητα,συμβιβάζονται σε σχέση ,για χάρη της πρωτότυπης εξωτερικής εμφάνισης,ειδικά στο φωτισμό όταν κτυπά.-Οσοι έχουν τα αρχικά V3x Σιγκαπούρης,καλύτερα να τα κάνουν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) unbranded,και με τις τελευταίες αναβαθμίσεις και modding,και 3G SIM ,δεν θα έχουν ποιοτικό πρόβλημα για σύχρονο κινητό,με τα σημερινά δεδομένα των δικτύων. Πάντως το design μάλλον αλλάζει στα Moto,καθώς η σειρά W με ραδιόφωνο,που έπρεπε ήδη να υπάρχει και στα V3xx και V6,δείχνει διαφορετική για τα μελλοντικά μοντέλα.-Τελειώνοντας αναμένω πληροφορίες για κάποιες συσκευές παραεισαγωγής που αναμένονται,αλλά προφανώς δεν θα υποστηρίζονται από τα εξουσιοδοτημένα ακόμα,όπως μου είπαν,καθώς στην ΕΕ οι συσκευές δεν είναι full unbranded... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αλλά -Για να μου κρατήσει 2 μέρες μόνο το v3xx (ΤΙΜ) θα πρέπει κυριολεκτικά να μην το αφήνω από τα χέρια μου.Με κανονική χρήση(3g on, bt on και συνδεδεμένο, 15-20 λεπτά ομιλίας/ημέρα)βγάζει λίγο πάνω από 3 μέρες ανοιχτό και βράδυ. -Σε σύγκριση με w900(vodafone) το μενού του moto είναι σαφώς ταχύτερο, οι java εγκαθίστανται και ανοίγουν πολύ γρηγορότερα, ενώ τρέχουν σχεδόν με την ίδια ταχύτητα(δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην ταχύτητα με την οποία τρέχουν δηλαδή). -Ο τζόγος είναι όντως παράξενος, αλλά δεν συμβαίνει μόνο σε ένα μοντέλο(ή μια παρατίδα). Όλα τα νέα μότο άκολουθούν αυτό το "στυλ" και δεν το θεωρώ θέμα ποιότητας.Είναι ο τρόπος κατασκευής κατά την άποψή μου.(και το v3i είχε ανάλογο τζόγο, αλλά λίγο λιγότερο). Αυτό που κατάλαβα για τη φωτογραφική είναι ότι όπως ακριβώς είναι η προεπισκόπηση, έτσι είναι και η τελική φωτογραφία.Καλά, δεν υπάρχει καμία επεξεργασία στο μεταξύ????? Όταν το φώς δεν είναι ισχυρό(πχ εσωτερικοί χώροι) τα χρώματα είναι μουντά, και οι φώτο σχεδόν ασπρόμαυρες. Γενικά οι κάμερες στα v3xx και v6 είναι μάλλον ανάξιες λόγου... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 -Για την μπαταρία ,αυτά που δοκίμασα ήταν σχεδόν καινούργια,οπότε μάλλον δεν είχαν "στρώσει".... -Επειδή έχω αυτή την περίοδο το SE Ζ610i οι Java εφαρμογές είναι το ίδιο με τα Moto και σε εγκατάσταση και σε ταχύτητα (μάλλον εξαρτάται και από την εφαρμογή και το firmware) και μετρά η συνολική αίσθηση λειτουργίας στο χέρι μας,παρά η όποια θεωρητική ταχύτητα. -Για τον τζόγο,περιμένω να δώ την B' παρτίδα σε παραγγελία που θα φέρει η Μοtorola από τέλη του μηνός,καθώς και παραεισαγωγών,για να κρίνω-Ολα αυτά που κυκλοφορούν είναι παραγγελίας 10/2006. -Στο V3xx oι φωτό,και οι δυνατότητες από το λογισμικό είναι πολύ καλύτερες από αυτές του V6 (έκανα edit παραπάνω,γιατί λάθος μάλλον το διατύπωσα),και καλύτερες από του V3i .....και αν δεν φαίνονται καλά στην οθόνη,μάλλον η οθόνη τελικά είναι κατώτερη σε αισθηση από τα προηγούμενα μοντέλα,αλλά προσωπικά δεν μπόρεσα να δώ "τεράστια" διαφορά -Επίσης δεν μπόρεσα να μάθω τι αισθητήρα φωτό έχουν-Τα αρχικά V3x είχαν SΕ Cmos σαν ανταλλακτικό,το V3i ένα φθηνό της Sharp,ενώ τώρα αναφέρονται απλά "made for Motorola"-Ισως να είναι της Τoshiba επίσης.... Πάντως αν δοθεί η δυνατότητα για modding,λογικά το V3xx φαίνεται να έχει περισσότερες πιθανότητες καλύτερης λειτουργίας ... Περισσότερα όταν μπορέσω να μάθω και ποστάρω (η δουλειά προηγείται,δύσκολα μπήκε για την αγορά το 2007...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Άρα σαν γενικό συμπέρασμα μπορούμε να πούμε ότι με το xx η Motorola αγγίζει το τέλειο μιας και για πρώτη φορά συνδυάζει εκπληκτικό design με πάνω από το Μ.Ο. δυνατότητες. Κρίμα πάντως για το MAXX. Μια μικρή ένσταση που έχω είναι στις java εφαρμογές. Κρίνοντας με βάση το παιχνίδι Need For Speed Carbon μπορώ να σου πω ότι στο xx αναπαράγεται άψογα χωρίς κολλήματα και σπασίματα. Άρα μάλλον ενεργοποιήθηκε πλήρως η περίφημη κάρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damopoulos04 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ειναι κατα την γνωμη μου μια απο τis πιο τέλειες συσκευές που κυκλοφορούν.Και ένα θετικό που έχει είναι η αυτονομία,μετά τη δεύτερη πλήρης φόρτηση το τηλέφωνο με λειτουργία μόνο κλήσεων παρέμεινε για 6 μέρες μέχρι που άδειασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Άρα σαν γενικό συμπέρασμα μπορούμε να πούμε ότι με το xx η Motorola αγγίζει το τέλειο μιας και για πρώτη φορά συνδυάζει εκπληκτικό design με πάνω από το Μ.Ο. δυνατότητες. Κρίμα πάντως για το MAXX. Μια μικρή ένσταση που έχω είναι στις java εφαρμογές. Κρίνοντας με βάση το παιχνίδι Need For Speed Carbon μπορώ να σου πω ότι στο xx αναπαράγεται άψογα χωρίς κολλήματα και σπασίματα. Άρα μάλλον ενεργοποιήθηκε πλήρως η περίφημη κάρτα. Ο χρόνος θα δείξει και οι νέες παραλαβές.....Ελπίζω να μην καταλήξει ποιοτικά V3x μετά από 8μηνο,αλλά να κρατηθεί στα επίπεδα του V3i ή καλύτερο (το ίδιο ισχύει και για το V6maxx, μπορεί να δούνε γιατί δεν φαίνεται να πουλά διεθνώς,και να καταλάβουν τα λάθη τους....) Eπίσης ένσταση υπάρχει και με το λειτουργικό ,γιατί (από ότι διαβάζω και ακούω από ειδικούς) το Linux όσο "ανοικτό" είναι στους Η/Υ,τόσο "κλειστό" είναι για τα κινητά από λογισμικές βελτιώσεις-Oι όποιες βελτιώσεις γίνονται εξαρχής μόνο με νέα flex,όχι απλά λογισμικό (ή τύπου reflash) που ξέραμε-Κοινώς,μηδενισμός πια,και πέρασμα ρυθμίσεων από την αρχή (δες Benq Siemens,Samsung,μερικά Νοκια κλπ)-Λογικά οι εταιρίες διαβάζουν "τι παίζει" στο Internet,και θέλουν να πουλάνε νέα μοντέλα "σαν ξεχωριστά" κλπ... Για εφαρμογή java δοκίμασε το eragon και Αssult Urban συγκριτικά με πρόσφατες συσκευές φίλων ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 -Για την μπαταρία ,αυτά που δοκίμασα ήταν σχεδόν καινούργια,οπότε μάλλον δεν είχαν "στρώσει".... Αυτό μάλλον θα είναι. Η μπαταρία του xx είναι πολύ καλή Επειδή έχω αυτή την περίοδο το SE Ζ610i οι Java εφαρμογές είναι το ίδιο με τα Moto και σε εγκατάσταση και σε ταχύτητα (μάλλον εξαρτάται και από την εφαρμογή και το firmware) και μετρά η συνολική αίσθηση λειτουργίας στο χέρι μας,παρά η όποια θεωρητική ταχύτητα. Ίσως έχεις δίκιο. Η γενικότερη ταχύτητα του μενού(σε σχέση με το w900) με έχει ενθουσιάσει πάντως. Για τον τζόγο,περιμένω να δώ την B' παρτίδα σε παραγγελία που θα φέρει η Μοtorola από τέλη του μηνός,καθώς και παραεισαγωγών,για να κρίνω-Ολα αυτά που κυκλοφορούν είναι παραγγελίας 10/2006. Σωστά, από τις επόμενες παρτίδες θα κριθεί. Αν τα επόμενα δεν έχουν τζόγο, μπορώ να πάω στο σέρβις για αυτό τον λόγο και να ζητήσω επισκευή?? Στο V3xx oι φωτό,και οι δυνατότητες από το λογισμικό είναι πολύ καλύτερες από αυτές του V6 (έκανα edit παραπάνω,γιατί λάθος μάλλον το διατύπωσα),και καλύτερες από του V3i .....και αν δεν φαίνονται καλά στην οθόνη,μάλλον η οθόνη τελικά είναι κατώτερη σε αισθηση από τα προηγούμενα μοντέλα,αλλά προσωπικά δεν μπόρεσα να δώ "τεράστια" διαφορά Μια χαρά φαίνονται στην οθόνη.Αλλά στο Pc, άστα να πάνε.Μόνο οι ημερήσιες φώτο είναι κάπως καλές.Πάντως η κάμερα πιάνει και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, αλλά είναι σαν να μην έχει χρώματα. Την οθόνη τη θεωρώ από τις καλύτερες ever σε κινητό Άντε, καλές δουλειές:D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Διαβάσατε τη δοκιμή της συσκευής που είχε στο mobile review; Αναφέρει οτι οταν τραβας φωτογραφία δεν είναι ενεργοποιημένη η κάρτα γραφικών γι αυτό και η ποιότητα είναι εμφανώς χαμηλότερη απο του v3x που η κάρτα γραφικών κάνει το processing. Οντως,επειδή πέρασε απο τα χέρια μου το v3x οι φωτογραφιες δείχνουν πολυ ζωντανές με πλούσια χρώματα συγκριτικα τουλάχιστον με το v3xx που έχω!! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Το αλλο το διαβασες στο mοbile review σχετικα με το v6? οτι ειναι απο πλαστικο και οχι απο μεταλλο? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damopoulos04 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Απο αναγνωση περιοδικου αναφερω οτι γραφη, για την ποιοτητα του v6.Εχει μεταλλικο σασι,το οποιο εχει δεχθει ειδικη αντιολισθητικη επιστρωση που στην αφη θυμιζει εντονα ελαστικο,ενω την προσοχη τραβαει η γυαλυνη προσοψη,η οποια επισηs εχει σκηρυνθει μετα απο ειδικη επεξεργασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Η καταναλωση βοτκας καθ'ολη τη διαρκεια της ημερας ειναι ενα πολυ συνηθες φαινομενο-προβλημα στη Ρωσια! :dizzy: :lol::lol::lol: Δεν ξέρω... Αλλά ο ποιό σίγουρος τρόπος για να το καταλάβει κάποιος είναι η θερμοκρασία. Το μέταλλο, σαν καλός αγωγός θερμότητας είναι πάντα πιο παγωμένο(τώρα το χειμώνα)από το πλαστικό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 η προσοψη ειναι απο πλαστικο οπως και το πισω μερος,εχει ομως και μεταλλο στο πλαισιο του κοντα στο πληκτρολογιο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 εγω παντως παιδια ειμαι ευχαριστημενος απο την κατασκευη του,ενα ειναι το προβλημα μου,ενω προσπαθω να του στειλω Games δεν τα δεχετε.γιατι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_25 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Άντε να γράψω και γώ μετά από τόσο καιρό... Ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχει βγάλει η βόνταφον προσφορά 70€ κάτω, το V6 και άλλα 2 κινητά...η ερώτηση είναι λέτε να υπάρχει λόγος για ξεσαβούρωμα της παλιάς παρτίδας και παραλαβή της καινουριας; Επίσης αυτά τα κινητά με λογισμικό vodafone είναι κινέζικα; Ήμουν στο τσάκ να το πάρω,εν τω μεταξύ έχω και επιδότηση και μου βγαίνει να πληρώσω 190€, αλλά με όσα διάβασα εδώ έχω κολλήσει.....HEEEEELP!!!!!!!!!!Τι να κάνω;;;) ;) ;) ;) ;) ;) Παράθεση Άλλοι ταξιδεύουν με τη φαντασία, εγώ......? με το Fazer 600s http://www.fazerclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Πρεπει να τα βαλεις μεσω υπολογιστη στον κρυφο φακελο kjava της καρτας μνημης. Για να δεις το φακελο πρεπει στα windows, στις επιλογες φακελων, να τσεκαρεις την "εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων" και να ξετσεκαρεις την "αποκρυψη προστατευμενων αρχειων λειτουργικου συστηματος". Μετα, οχι απλα τα παιζει, αλλα τα παιζει οπως κανενα αλλο με οθονη 240Χ320! :confused:Εγώ τα έχω περάσει μέσω bt από το pc στο κινητό. Τα πετάω απλά στην κάρτα μνήμης(χύμα, εκτός φακέλου) και μετά πάω στο μενού games του κινητού>νεα εγκατάσταση και εκεί τα βλέπω και τα εγκαθιστώ. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα παιχνίδια Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Η αναβαθμιση που αναφερει μεσα στο μενου παιζει? Μαλλον θα υπαρξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Πρεπει να τα βαλεις μεσω υπολογιστη στον κρυφο φακελο kjava της καρτας μνημης. Για να δεις το φακελο πρεπει στα windows, στις επιλογες φακελων, να τσεκαρεις την "εμφανιση κρυφων αρχειων και φακελων" και να ξετσεκαρεις την "αποκρυψη προστατευμενων αρχειων λειτουργικου συστηματος". Μετα, οχι απλα τα παιζει, αλλα τα παιζει οπως κανενα αλλο με οθονη 240Χ320! Ok θα το δοκιμασω φιλε μου,να και κατι που δεν ηξερα.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damopoulos04 Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Δεν νομιζω για το v6 να ισχυει το ξεσαβουρωμα απο την στιγμη που το τηλεφωνο μολιs σημερα το βρηκα στο site τηs motorola. Οσο για το κινεζικα ;πολλα ειναι κινεζικα απο μπαταριεs μεχρι και συσκευεs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Μετα απο σχεδον ενα μηνα με το V6 ,αναφερω οτι δεν ειχα κανενα πρόβλημα τοσο σε μπαταρία οσο και σε λειτουργία.Γρήγορο και αξιόπιστο και φωτο και video πολυ καλα. Το μονο που μου εκανε και το αναφερω για να το ξερετε,ειναι οτι καποια στιγμή την τελευταία εβδομάδα μου εκανε μεχρι 5-6 επανακινήσεις τι μερα.Και επειδή μου φανηκε περίεργο ,μετα απο ολιγη ερευνα ανακαλυψα οτι η καρτα sim κουνιόταν πανευκολα μεσα στη θήκη της,καθότι η δική μου ειναι 2 χρονών (και την εβγαζα και εβαζα σε 2-3 κινητά παραμερα),δηλ ειναι "πατημένη".Προσθεσα 2 στενόμακρα κομματια απο χαπιοθήκη DEPON ,για να πιέσουν την καρτα στη θηκη της,και το πρόβλημα λυθηκε.Θα παρω νεα καρτα βεβαια. Γενικά η συσκευή ειναι πολυ καλή,και με τιποτα δεν τη συγκρίνω ουτε με το V3,V3i,ουτε με το V3xx.Ενταξει καλο το σουλούπι τους αλλα εγινε ψιλοβαρετό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_25 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 κάτοχος του v6 από χτές παιδιά....φόρτισε κανα 10ωρο και σήμερα θα ξεκινήσω να το ξεψαχνίζω:rolleyes: :rolleyes: με τις πρώτες εντυπώσεις θα σας πώ και γω τα νέα :happy: :happy: τα λέμε Παράθεση Άλλοι ταξιδεύουν με τη φαντασία, εγώ......? με το Fazer 600s http://www.fazerclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Παιδια και εγώ μετά απο 1 μήνα και κάτι με το v3xx πήρα το maxx. Το πήρα σε vodafone αλλά του άλλαξα τα εικονίδια με το drm του Pioneer και το τηλέφωνο δείχνει πολύ πιο ωραίο. Αυτα τα εικονίδια της voda είναι πολύ βαρετά! Οι διαφορες του λογισμικού με το v3xx είναι ελάχιστες και αυτο που μου άρεσε περισσοτερο είναι τα φωτορυθμικά που ανάβουν στις εισερχόμενες κλήσεις στην εξωτερική οθόνη. Τα χρώματα της κάμερας στην οθόνη του κινητού δείχνουν πιο ζωντανά απ΄του v3xx. Γενικά πολύ ομορφο και στιβαρό κινητάκι που θα προσπαθήσω να μη του βγάλω τα μάτια οπως στο δυσμοιρο v3xx. Ακούς bomber; ;) Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts