Jump to content

Sony Ericsson W200

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά! Χθες πήρα το W200i 100 ευρώ. Μαζί είχε 128Mb καρτούλα και καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή. Έχει δυνατο και καθαρό ήχο. Τέλειο!!! Πάντως στην Φλώρινα έχει γίνει περιζήτητω! Το έχουν πάρα πολυ, μια βόλτα στο πεζόδρομο και θα το καταλάβαιτε.

Φθηνο κινητο! που καλος ηχος! πολυ καλη αναμονη! τα χαρακτηριστικα δεν ειναι και τα καλυτερα..και αυτος ειναι ενας λογος για την πολυ καλη αναμονη του κινητου.

παρε και μια καρτα 2gb και μετα θα εισαι καλλημενος.:music: :dance:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 109
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φθηνο κινητο! που καλος ηχος! πολυ καλη αναμονη! τα χαρακτηριστικα δεν ειναι και τα καλυτερα..και αυτος ειναι ενας λογος για την πολυ καλη αναμονη του κινητου.

παρε και μια καρτα 2gb και μετα θα εισαι καλλημενος.:music: :dance:

Πήρα από την στιγμή που πήρα το κινητό την κάρτα. Βασικά το κινητό το πήρα 45 ευρώ, γιατί έδωσα τα παλιά κινητά από τα αδέρφια (Nokia 6103, Nokia 6070) που θα τα πετούσαν 55 ευρώ. Οπότε τσάμπα το πήρα και είναι πάρα πάρα πάρα πολύ καλό. Κανονικά κάνει 100 ευρώπουλάκια!

Notebook User: Lenovo 3000 N200

• 3 weeks later...

γεια σας παιδια :)

εχω ενα w200i στο κουτι του σφραγισμενο και σκευτομαι να το πουλησω, ξερει κανεις ποσο περιπου μπορει να πιασει? γιατι μου το κανανε δωρο και δεν πολυεχω ιδεα!

Psaxnw na vrw elliniko leitourgiko gia to W200a,giati den ypostirizei ellinika!!!!

opoios mporei as voithisei,

Η απαντηση εχει δωθει :worry:

γεια σας παιδια :)

εχω ενα w200i στο κουτι του σφραγισμενο και σκευτομαι να το πουλησω, ξερει κανεις ποσο περιπου μπορει να πιασει? γιατι μου το κανανε δωρο και δεν πολυεχω ιδεα!

80 Κανει καινουργιο,αλλα πολυ δυσκολο να το αγορασει κανεις αυτο το κινητο.εγω θα το πουλαγα 60 ευρο.μακαρι να το παρει κανεις :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
  • 3 weeks later...

Ναι μόνο m2 δέχεται από ότι με απάντησε και ο πωλητής από τον γερμανο.

το πήρα τελικά για την γυναικά μου 84 ευρώ.

καλό μου φάνηκε από ήχο και στην συσκευασία του τα είχε όλα (καλώδιο pc -ακουστικά και κάρτα μνήμης.

αρκετά καλό για την δουλειά του και για τα λεφτά του πιστεύω...

από αξιοπιστία θα δείξει...:cool:

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

• 3 weeks later...

γεια και χαρά!

Πήρα το W200i προχθές στην αγγλία όπου μένω με 34λίρες (οι 10 πήγαν για χρόνο ομιλίας). Τώρα ελεγα να αγοράσω μια κάρτα μνήμης 8gb αλλά είδα στην σελίδα της sony οτι κανονικά το κινητό υποστηρίζει μέχρι 2gb.

Έχω κάνει στο παρελθόν αντιστοιχες φάσεις με φωτογραφικές μηχανές κτλ κτλ αλλά αναρωτιέμαι αν εχει δοκιμάσει κανείς σε αυτό το κινητό μια μεγαλύτερη κάρτα!

Ευχαριστώ

Κωνσταντίνος

γεια και χαρά!

Πήρα το W200i προχθές στην αγγλία όπου μένω με 34λίρες (οι 10 πήγαν για χρόνο ομιλίας). Τώρα ελεγα να αγοράσω μια κάρτα μνήμης 8gb αλλά είδα στην σελίδα της sony οτι κανονικά το κινητό υποστηρίζει μέχρι 2gb.

Έχω κάνει στο παρελθόν αντιστοιχες φάσεις με φωτογραφικές μηχανές κτλ κτλ αλλά αναρωτιέμαι αν εχει δοκιμάσει κανείς σε αυτό το κινητό μια μεγαλύτερη κάρτα!

Ευχαριστώ

Κωνσταντίνος

Μεχρι 2gb την αναγνωριζει κανονικα,αλλα αργει αρκετα να ανοιξει το κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Sorry αν ποσταρω σε λαθος θεμα / μερος :O

Το W200i πιστευετε πως ειναι αξιοπιστο για δευτερο κινητο/απλη χρηση (επαγγελματικη-οικονομικης αξιας)? :confused:

Η να καταφυγω για το T250i? :worry:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Sorry αν ποσταρω σε λαθος θεμα / μερος :O

Το W200i πιστευετε πως ειναι αξιοπιστο για δευτερο κινητο/απλη χρηση (επαγγελματικη-οικονομικης αξιας)? :confused:

Η να καταφυγω για το T250i? :worry:

Και μονο που εχει στα (+) καρτα μνημης και flight mode (ακους μουσικη εκτος δικτυου),εγγραφη βιντεο,Μόντεμ ,Συγχρονισμός με PC ,Συσκευή αποθήκευσης USB και παιχνιδια και Internet (Web browser).το μονο (-) ειναι η κακη οθονη οχι TFT που σημαινει και καλυτερη αυτονομια.

εγω στην θεση σου θα επαιρνα το W200i :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και μονο που εχει στα (+) καρτα μνημης και flight mode (ακους μουσικη εκτος δικτυου),εγγραφη βιντεο,Μόντεμ ,Συγχρονισμός με PC ,Συσκευή αποθήκευσης USB και παιχνιδια και Internet (Web browser).το μονο (-) ειναι η κακη οθονη οχι TFT που σημαινει και καλυτερη αυτονομια.

εγω στην θεση σου θα επαιρνα το W200i :up:

Θενξ για την απαντηση.. :rolleyes:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

• 4 weeks later...
Το κινητό είναι καλό !!!Το blootouth δεν χρειάζεται όταν κατεβάζεις τραγούδια και τα παιρνάς με το καλώδιο και όταν κάποιος δεν τραβάει πολλές φωτογραφίες δεν τον νοιάζει και πολύ η κάμερα. Το κινιτό για τα λεφτά του είναι super!!!

και εγω σκεφτομαι να το παρω σαν 2 κινητο για να εχω σε αυτο ολα τα mp4 που εχω στο k810 και να στιλω επιτελους το k810 για εναν τυπικο ελενχο ρουτινας που λεω γιατι θα μου το κρατισει το service καμια εβδομαδα και ειναι καλο να ακουω μουσικη εχει και mega bass ειδα το w200 και καλο μηνα παιδια!

και εγω σκεφτομαι να το παρω σαν 2 κινητο για να εχω σε αυτο ολα τα mp4 που εχω στο k810 και να στιλω επιτελους το k810 για εναν τυπικο ελενχο ρουτινας που λεω γιατι θα μου το κρατισει το service καμια εβδομαδα και ειναι καλο να ακουω μουσικη εχει και mega bass ειδα το w200 και καλο μηνα παιδια!

Μην σου πω και παραπάνω εγώ πάντως θα το τσιμπήσω γιατί είναι sony ericsson ,walcaman με πολύ προσιτή τιμή!!!

Μην σου πω και παραπάνω εγώ πάντως θα το τσιμπήσω γιατί είναι sony ericsson ,walcaman με πολύ προσιτή τιμή!!!

Με 40 ευρο σου προτεινω πολυ καλυτερο κινητο walkman και με καλυτερα χαρακτηριστικα και μουρατο! --> το w302 :up: :yahoo:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με 40 ευρο σου προτεινω πολυ καλυτερο κινητο walkman και με καλυτερα χαρακτηριστικα και μουρατο! --> το w302 :up: :yahoo:

Εσύ είχες πεί ότο w302 έχει Στα (-) --> χαμηλη ενταση και μουσικης και κουδουνι.καμια σχεση με το w810i

--> το πλαστικο καπακι της μπαταριας θελει προσοχη για να βγει.λιγο μεγαλυτερη πιεση και θα σπασει.επισης και η καρτα μνημης για να την αφαιρεσεις θα πρεπει να βγαλεις το καπακι της μπαταριας.

Τα δύο πρώτα με ενδιαφέρουν πολύ και γι'αυτό και δεν θέλω να το πάρω!!!!

Δεν τα αξίζει με 20 € μην σου πω και λιγότερα παίρνεις πολύ καλύτερο!!!! Και αν είχα να χαλάσω περισσότερα λεφτά θα χάλαγα αλλά επειδή δεν μου βρίσκονται θα πάρω μάλλον το w200 πού καλύπτει τις ανάγκες μου και είναι και φτηνό!!!!

Εσύ είχες πεί ότο w302 έχει Στα (-) --> χαμηλη ενταση και μουσικης και κουδουνι.καμια σχεση με το w810i

--> το πλαστικο καπακι της μπαταριας θελει προσοχη για να βγει.λιγο μεγαλυτερη πιεση και θα σπασει.επισης και η καρτα μνημης για να την αφαιρεσεις θα πρεπει να βγαλεις το καπακι της μπαταριας.

Τα δύο πρώτα με ενδιαφέρουν πολύ και γι'αυτό και δεν θέλω να το πάρω!!!!

Το ειχα πει αυτο και δεν αλλαζει.αλλα οταν συγκρινα και αλλα κινητα καινουργια διαπιστωσα την ιδια κατασταση.τα παλια κινητα ειχαν ηχειο που δεν θα το βρεις στα νεα κινητα.

αυτο ομως δεν ειναι κακο,εχω κερδισει σε λειτουργιες στο νεο κινητο και στα (+) απο το w200i ειναι καλυτερο μενου,περισσοτερες επιλογες,καλυτερος walkman player,καλυτερη καμερα,μικροτερο κινητο.

απλα το w200i το εχω δει καιδεν με ενθουσιασε καθολου.ειδικα η οθονη ειναι :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ειχα πει αυτο και δεν αλλαζει.αλλα οταν συγκρινα και αλλα κινητα καινουργια διαπιστωσα την ιδια κατασταση.τα παλια κινητα ειχαν ηχειο που δεν θα το βρεις στα νεα κινητα.

αυτο ομως δεν ειναι κακο,εχω κερδισει σε λειτουργιες στο νεο κινητο και στα (+) απο το w200i ειναι καλυτερο μενου,περισσοτερες επιλογες,καλυτερος walkman player,καλυτερη καμερα,μικροτερο κινητο.

απλα το w200i το εχω δει καιδεν με ενθουσιασε καθολου.ειδικα η οθονη ειναι :down:

Το ξέρω αυτό αλλά με ενδιαφέρει το ηχείο και το οικονομικό τώρα τι να σου πω μπορεί να αλλάξω γνώμη το w302 είναι μακρόστενο πολύ ;

• The title was changed to Sony Ericsson W200