RAVER Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Γειά! Χθες πήρα το W200i 100 ευρώ. Μαζί είχε 128Mb καρτούλα και καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή. Έχει δυνατο και καθαρό ήχο. Τέλειο!!! Πάντως στην Φλώρινα έχει γίνει περιζήτητω! Το έχουν πάρα πολυ, μια βόλτα στο πεζόδρομο και θα το καταλάβαιτε. Φθηνο κινητο! που καλος ηχος! πολυ καλη αναμονη! τα χαρακτηριστικα δεν ειναι και τα καλυτερα..και αυτος ειναι ενας λογος για την πολυ καλη αναμονη του κινητου. παρε και μια καρτα 2gb και μετα θα εισαι καλλημενος.:music: :dance: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Φθηνο κινητο! που καλος ηχος! πολυ καλη αναμονη! τα χαρακτηριστικα δεν ειναι και τα καλυτερα..και αυτος ειναι ενας λογος για την πολυ καλη αναμονη του κινητου. παρε και μια καρτα 2gb και μετα θα εισαι καλλημενος.:music: :dance: Πήρα από την στιγμή που πήρα το κινητό την κάρτα. Βασικά το κινητό το πήρα 45 ευρώ, γιατί έδωσα τα παλιά κινητά από τα αδέρφια (Nokia 6103, Nokia 6070) που θα τα πετούσαν 55 ευρώ. Οπότε τσάμπα το πήρα και είναι πάρα πάρα πάρα πολύ καλό. Κανονικά κάνει 100 ευρώπουλάκια! Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_Falcon Δημ. June 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2008 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Πώς μπορώ να εγκαταστήσω τα Flash Themes? Παράθεση Notebook User: Lenovo 3000 N200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gurth4ng Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 γεια σας παιδια :) εχω ενα w200i στο κουτι του σφραγισμενο και σκευτομαι να το πουλησω, ξερει κανεις ποσο περιπου μπορει να πιασει? γιατι μου το κανανε δωρο και δεν πολυεχω ιδεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santorini2008 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Psaxnw na vrw elliniko leitourgiko gia to W200a,giati den ypostirizei ellinika!!!! opoios mporei as voithisei, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Psaxnw na vrw elliniko leitourgiko gia to W200a,giati den ypostirizei ellinika!!!! opoios mporei as voithisei, Η απαντηση εχει δωθει :worry: γεια σας παιδια :) εχω ενα w200i στο κουτι του σφραγισμενο και σκευτομαι να το πουλησω, ξερει κανεις ποσο περιπου μπορει να πιασει? γιατι μου το κανανε δωρο και δεν πολυεχω ιδεα! 80 Κανει καινουργιο,αλλα πολυ δυσκολο να το αγορασει κανεις αυτο το κινητο.εγω θα το πουλαγα 60 ευρο.μακαρι να το παρει κανεις :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gurth4ng Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 χμμ okay ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Eπειδή θα πάω να αγοράσω άυριο κάρτα μνήμης μόνο Μ2 δέχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xroupista Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ναι μόνο m2 δέχεται από ότι με απάντησε και ο πωλητής από τον γερμανο. το πήρα τελικά για την γυναικά μου 84 ευρώ. καλό μου φάνηκε από ήχο και στην συσκευασία του τα είχε όλα (καλώδιο pc -ακουστικά και κάρτα μνήμης. αρκετά καλό για την δουλειά του και για τα λεφτά του πιστεύω... από αξιοπιστία θα δείξει...:cool: Παράθεση ......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
promitheus1 Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 γεια και χαρά! Πήρα το W200i προχθές στην αγγλία όπου μένω με 34λίρες (οι 10 πήγαν για χρόνο ομιλίας). Τώρα ελεγα να αγοράσω μια κάρτα μνήμης 8gb αλλά είδα στην σελίδα της sony οτι κανονικά το κινητό υποστηρίζει μέχρι 2gb. Έχω κάνει στο παρελθόν αντιστοιχες φάσεις με φωτογραφικές μηχανές κτλ κτλ αλλά αναρωτιέμαι αν εχει δοκιμάσει κανείς σε αυτό το κινητό μια μεγαλύτερη κάρτα! Ευχαριστώ Κωνσταντίνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2008 γεια και χαρά! Πήρα το W200i προχθές στην αγγλία όπου μένω με 34λίρες (οι 10 πήγαν για χρόνο ομιλίας). Τώρα ελεγα να αγοράσω μια κάρτα μνήμης 8gb αλλά είδα στην σελίδα της sony οτι κανονικά το κινητό υποστηρίζει μέχρι 2gb. Έχω κάνει στο παρελθόν αντιστοιχες φάσεις με φωτογραφικές μηχανές κτλ κτλ αλλά αναρωτιέμαι αν εχει δοκιμάσει κανείς σε αυτό το κινητό μια μεγαλύτερη κάρτα! Ευχαριστώ Κωνσταντίνος Μεχρι 2gb την αναγνωριζει κανονικα,αλλα αργει αρκετα να ανοιξει το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Sorry αν ποσταρω σε λαθος θεμα / μερος :O Το W200i πιστευετε πως ειναι αξιοπιστο για δευτερο κινητο/απλη χρηση (επαγγελματικη-οικονομικης αξιας)? :confused: Η να καταφυγω για το T250i? :worry: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Sorry αν ποσταρω σε λαθος θεμα / μερος :O Το W200i πιστευετε πως ειναι αξιοπιστο για δευτερο κινητο/απλη χρηση (επαγγελματικη-οικονομικης αξιας)? :confused: Η να καταφυγω για το T250i? :worry: Και μονο που εχει στα (+) καρτα μνημης και flight mode (ακους μουσικη εκτος δικτυου),εγγραφη βιντεο,Μόντεμ ,Συγχρονισμός με PC ,Συσκευή αποθήκευσης USB και παιχνιδια και Internet (Web browser).το μονο (-) ειναι η κακη οθονη οχι TFT που σημαινει και καλυτερη αυτονομια. εγω στην θεση σου θα επαιρνα το W200i :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Και μονο που εχει στα (+) καρτα μνημης και flight mode (ακους μουσικη εκτος δικτυου),εγγραφη βιντεο,Μόντεμ ,Συγχρονισμός με PC ,Συσκευή αποθήκευσης USB και παιχνιδια και Internet (Web browser).το μονο (-) ειναι η κακη οθονη οχι TFT που σημαινει και καλυτερη αυτονομια. εγω στην θεση σου θα επαιρνα το W200i :up: Θενξ για την απαντηση.. :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Θενξ για την απαντηση.. :rolleyes: Να σαι καλα :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppo Δημ. October 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2008 Το κινητό είναι καλό !!!Το blootouth δεν χρειάζεται όταν κατεβάζεις τραγούδια και τα παιρνάς με το καλώδιο και όταν κάποιος δεν τραβάει πολλές φωτογραφίες δεν τον νοιάζει και πολύ η κάμερα. Το κινιτό για τα λεφτά του είναι super!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 και εγω σκεφτομαι να το παρω σαν 2 κινητο για να εχω σε αυτο ολα τα mp4 που εχω στο k810 και να στιλω επιτελους το k810 για εναν τυπικο ελενχο ρουτινας που λεω γιατι θα μου το κρατισει το service καμια εβδομαδα και ειναι καλο να ακουω μουσικη εχει και mega bass ειδα το w200 και καλο μηνα παιδια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppo Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 και εγω σκεφτομαι να το παρω σαν 2 κινητο για να εχω σε αυτο ολα τα mp4 που εχω στο k810 και να στιλω επιτελους το k810 για εναν τυπικο ελενχο ρουτινας που λεω γιατι θα μου το κρατισει το service καμια εβδομαδα και ειναι καλο να ακουω μουσικη εχει και mega bass ειδα το w200 και καλο μηνα παιδια! Μην σου πω και παραπάνω εγώ πάντως θα το τσιμπήσω γιατί είναι sony ericsson ,walcaman με πολύ προσιτή τιμή!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Μην σου πω και παραπάνω εγώ πάντως θα το τσιμπήσω γιατί είναι sony ericsson ,walcaman με πολύ προσιτή τιμή!!! Με 40 ευρο σου προτεινω πολυ καλυτερο κινητο walkman και με καλυτερα χαρακτηριστικα και μουρατο! --> το w302 :up: :yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppo Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Με 40 ευρο σου προτεινω πολυ καλυτερο κινητο walkman και με καλυτερα χαρακτηριστικα και μουρατο! --> το w302 :up: :yahoo: Εσύ είχες πεί ότο w302 έχει Στα (-) --> χαμηλη ενταση και μουσικης και κουδουνι.καμια σχεση με το w810i --> το πλαστικο καπακι της μπαταριας θελει προσοχη για να βγει.λιγο μεγαλυτερη πιεση και θα σπασει.επισης και η καρτα μνημης για να την αφαιρεσεις θα πρεπει να βγαλεις το καπακι της μπαταριας. Τα δύο πρώτα με ενδιαφέρουν πολύ και γι'αυτό και δεν θέλω να το πάρω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 μια μικρη συγκριση ας δουμε αν αξειζει τα λεφτα του το w302 http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=gr&lc=el&bandwidth=high#view=phones&cdl=1&s=0&detail=0&cmp=1&acc_cid=0&cid=0&acc_pid=0&pid=0&cmp_id0=218791&cmp_id1=491197&cmp_id2= Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppo Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 μια μικρη συγκριση ας δουμε αν αξειζει τα λεφτα του το w302 http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=gr&lc=el&bandwidth=high#view=phones&cdl=1&s=0&detail=0&cmp=1&acc_cid=0&cid=0&acc_pid=0&pid=0&cmp_id0=218791&cmp_id1=491197&cmp_id2= Δεν τα αξίζει με 20 € μην σου πω και λιγότερα παίρνεις πολύ καλύτερο!!!! Και αν είχα να χαλάσω περισσότερα λεφτά θα χάλαγα αλλά επειδή δεν μου βρίσκονται θα πάρω μάλλον το w200 πού καλύπτει τις ανάγκες μου και είναι και φτηνό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Εσύ είχες πεί ότο w302 έχει Στα (-) --> χαμηλη ενταση και μουσικης και κουδουνι.καμια σχεση με το w810i --> το πλαστικο καπακι της μπαταριας θελει προσοχη για να βγει.λιγο μεγαλυτερη πιεση και θα σπασει.επισης και η καρτα μνημης για να την αφαιρεσεις θα πρεπει να βγαλεις το καπακι της μπαταριας. Τα δύο πρώτα με ενδιαφέρουν πολύ και γι'αυτό και δεν θέλω να το πάρω!!!! Το ειχα πει αυτο και δεν αλλαζει.αλλα οταν συγκρινα και αλλα κινητα καινουργια διαπιστωσα την ιδια κατασταση.τα παλια κινητα ειχαν ηχειο που δεν θα το βρεις στα νεα κινητα. αυτο ομως δεν ειναι κακο,εχω κερδισει σε λειτουργιες στο νεο κινητο και στα (+) απο το w200i ειναι καλυτερο μενου,περισσοτερες επιλογες,καλυτερος walkman player,καλυτερη καμερα,μικροτερο κινητο. απλα το w200i το εχω δει καιδεν με ενθουσιασε καθολου.ειδικα η οθονη ειναι :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppo Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Το ειχα πει αυτο και δεν αλλαζει.αλλα οταν συγκρινα και αλλα κινητα καινουργια διαπιστωσα την ιδια κατασταση.τα παλια κινητα ειχαν ηχειο που δεν θα το βρεις στα νεα κινητα. αυτο ομως δεν ειναι κακο,εχω κερδισει σε λειτουργιες στο νεο κινητο και στα (+) απο το w200i ειναι καλυτερο μενου,περισσοτερες επιλογες,καλυτερος walkman player,καλυτερη καμερα,μικροτερο κινητο. απλα το w200i το εχω δει καιδεν με ενθουσιασε καθολου.ειδικα η οθονη ειναι :down: Το ξέρω αυτό αλλά με ενδιαφέρει το ηχείο και το οικονομικό τώρα τι να σου πω μπορεί να αλλάξω γνώμη το w302 είναι μακρόστενο πολύ ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Επίσης με τη σύγκριση του W200 και του W302 είδα ότι το W302 έχει πολύ λίγα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το W200.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts