Jump to content

ppo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ppo

  1. Είναι χάλια το κινητό εγώ θα το αλλάξω με νοκια και σκέφτομαι η το 6300 ή το 3120.Χάλασα τζάμπα 130€.....
  2. εγώ είμουν κολόφαρδος το βρήκα σε ένα μαγαζί μόνο και ήταν και το τελευταίο!!!:lol::lol::lol:
  3. και εμένα μου φαίνεται sony ericsson χωρίς θέματα??η το άλλο ο ήχος χαμηλής μπαταρίας που είναι άλλη βλακεία αυτό !!!!!!
  4. απο πού ???τι τύπος είναι ??στα διαβάζει???
  5. εγώ του έκανα με το πρόγραμμα της sony ericsson αλλά δεν είδα καμία διαφορά παιδιά το κινητό δεν έχει θέματα ???αν ναι τι τύπου γιατί τα κλασικά *thm δεν τα παίρνει.....και με τον ήχο ξέρεται κάτι για να τον μεγαλώσουμε???
  6. πως κάνουμε αναβάθμηση???
  7. Παιδιά συμφωνώ μαζί σας το w200 έχει περισσότερα χαρακτηριστικά και σίγουρα αυτό δεν το έχουμε δει μόνο σε ένα συγκριτικό πίνακα και σε ένα site.Τώρα αν κάποιος θέλει περισσότερα χαρακτηριστικά οθόνη ,bl ,κάμερα μπορεί να δώσει κάποια λεφτά παραπάνω και να πάρει κάποιο άλλο αλλά εγώ δεν θα του πρότεινα με τίποτα το w302 για τους λόγους που έχουμε πει !!!
  8. ναι το έχω δει και εγώ!!!
  9. Το ξέρω αυτό αλλά με ενδιαφέρει το ηχείο και το οικονομικό τώρα τι να σου πω μπορεί να αλλάξω γνώμη το w302 είναι μακρόστενο πολύ ;
  10. Δεν τα αξίζει με 20 € μην σου πω και λιγότερα παίρνεις πολύ καλύτερο!!!! Και αν είχα να χαλάσω περισσότερα λεφτά θα χάλαγα αλλά επειδή δεν μου βρίσκονται θα πάρω μάλλον το w200 πού καλύπτει τις ανάγκες μου και είναι και φτηνό!!!!
  11. Εσύ είχες πεί ότο w302 έχει Στα (-) --> χαμηλη ενταση και μουσικης και κουδουνι.καμια σχεση με το w810i --> το πλαστικο καπακι της μπαταριας θελει προσοχη για να βγει.λιγο μεγαλυτερη πιεση και θα σπασει.επισης και η καρτα μνημης για να την αφαιρεσεις θα πρεπει να βγαλεις το καπακι της μπαταριας. Τα δύο πρώτα με ενδιαφέρουν πολύ και γι'αυτό και δεν θέλω να το πάρω!!!!
  12. Μην σου πω και παραπάνω εγώ πάντως θα το τσιμπήσω γιατί είναι sony ericsson ,walcaman με πολύ προσιτή τιμή!!!
  13. Το κινητό για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. Το μόνο - είναι η ανάλυση οθόνης αλλά έχει άλλα χαρακτηριστικά που σε συνδυασμό με την τιμή του κάνουν το κινητό πολύ ελκυστικό......
  14. Το κινητό είναι καλό !!!Το blootouth δεν χρειάζεται όταν κατεβάζεις τραγούδια και τα παιρνάς με το καλώδιο και όταν κάποιος δεν τραβάει πολλές φωτογραφίες δεν τον νοιάζει και πολύ η κάμερα. Το κινιτό για τα λεφτά του είναι super!!!
×
×
  • Create New...