penyV Δημοσιεύτηκε December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 19, 2006 Παιδιά καλημέρα, έχω μία σακκούλα με κουκλιά τα οποία τα έχω πλύνει και είναι σε άριστη κατάσταση και θέλω να τα δώσω. Δεν θέλω να τα πάω στην εκκλησία γιατι τα ξεχωρίζουν και ή τα κρατάνε ή τα πουλάνε :mad: , γι' αυτό ψάχνω να βρώ ορφανοτροφείο να τα δώσω. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε επί του θέματος ας με φωτίσει!!!. Ευχαριστώ :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ορφανοτροφεια - κουκλια σε σακουλα..;; meaning what?? :blink: κουκλια οπως barbie; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 ορφανοτροφεια - κουκλια σε σακουλα..;; meaning what?? :blink: κουκλια οπως barbie; :p τι δεν καταλαβες??? Έχω παιχνίδια σε άριστη κατάσταση και δεν θέλω να τα πετάξω, θέλω να τα δώσω σε παιδιά που δεν έχουν τπτ...κακό είναι??? :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 :worry: καλημέρα...γίνε λίγο ποιό κατατοπιστική αν θες γιατί τα λες περίεργα...:O EDIT τώρα το είδα...είπα και εγώ.... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 τι δεν καταλαβες??? Έχω παιχνίδια σε άριστη κατάσταση και δεν θέλω να τα πετάξω, θέλω να τα δώσω σε παιδιά που δεν έχουν τπτ...κακό είναι??? :( τωρα καταλαβα...δεν ειναι κακο βεβαια, ισα ισα :) πηγαινε τα στο χαμογελο του παιδιου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 τωρα καταλαβα...δεν ειναι κακο βεβαια, ισα ισα :) πηγαινε τα στο χαμογελο του παιδιου :) ψάχνω περιοχή γύρω από καλλιθέα, ταύρο, μοσχάτο, πετράλωνα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Δες εδώ. http://www.hamogelo.gr//default.asp?pid=37&la=1 Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Δες εδώ. http://www.hamogelo.gr//default.asp?pid=37&la=1 δεν βγάζει τπτ. Λέει για σπίτια φιλοξενείας και στις "ανάγκες" ζητάνε χρήματα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Eγώ σου έδειξα σε ποιες περιοχές υπάρχουν σπίτια ώστε να κάνεις την δωρεά που θέλεις. Από 'κει και πέρα... Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Eγώ σου έδειξα σε ποιες περιοχές υπάρχουν σπίτια ώστε να κάνεις την δωρεά που θέλεις. Από 'κει και πέρα... Δεν μπορω να παω σε αυτες τις περιοχες, ειναι μακρια και δεν εχω μεσο. Τα σπίτια ζητάνε λεφτά και όχι παιχνίδια Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Αν θέλεις θα τηλεφωνήσεις στα γραφεία και απο εκει θα σε καθοδηγήσουν. Στους ξενώνες τα παιχνίδια ειναι απαραίτητα. Οπως επισης και όλα τα ρουχα που ειναι σε καλη κατάσταση. Προχτές, εστειλα ένα ζευγάρι μποτάκια της δεκαεξάχρονης κόρης μου, που ήταν σε άριστη κατάσταση και σε πληροφορώ, πως το παιδι που τα πήρε, ενθουσιάστηκε. Μη το σκέφτεσαι, επικοινώνησε και πήγαινε τα. Επισης (άλλο θέμα) η δική μας εκκλησία, που πηγαινω κι εκεί πολλά πράγματα των παιδιων μου, ουτε τα πουλά, ουτε τα πετάει. Τα δινει σε οικογένειες άπορων (καρατσεκαρισμενο, που έλεγε κι η Μαλβίνα). Ελπιζω να σε βοήθησα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Άντε καλή κίνηση εκ μέρους σου!Έτσι δεν θα πάνε για πέταμα και τα παιχνίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Άντε καλή κίνηση εκ μέρους σου!Έτσι δεν θα πάνε για πέταμα και τα παιχνίδια! Είναι κρίμα να πεταχτούν, είναι σε άριστη κατάσταση. Πήρα το Χατζηκυριάκειο αλλά 1) είναι ανοιχτά μέχρι το απόγευμα και 2) δεν έχω μέσον να τα πάω :(. Θα δω τι θα κάνω. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 penyV μπορώ να σε βοηθήσω για το Χατζηκυριάκειο.Περισσότερα στο pm που έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Πάντως ό,τι και να κάνεις, PenyV μην τα πας στην εκκλησία. Τους παπάδες σε θέματα χρημάτων/υλικών αγαθών πρέπει να τους εμπιστευόμαστε όσο εμπιστευόμαστε και τον Ρωχάμη... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Πάντως ό,τι και να κάνεις, PenyV μην τα πας στην εκκλησία. Τους παπάδες σε θέματα χρημάτων/υλικών αγαθών πρέπει να τους εμπιστευόμαστε όσο εμπιστευόμαστε και τον Ρωχάμη... Προφανώς έχεις κάποια στοιχεία για να το ισχυρίζεσαι αυτό, θα μπορούσες σε παρακαλώ να το αποδείξεις ή να πατήσω το κουμπί αναφορά; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. December 21, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Προφανώς έχεις κάποια στοιχεία για να το ισχυρίζεσαι αυτό, θα μπορούσες σε παρακαλώ να το αποδείξεις ή να πατήσω το κουμπί αναφορά; Και εγω εχω στοιχεία για το θέμα, τι να αποδείξεις??? πας να κάνεις το καλό για κάποια παιδιά ή άστεγους ή όποιον άλλο έχει ανάγκη και βλέπεις μετά τη δωρεά σου σε πάγκους προς πώληση. Συνέβη σε πανηγύρι και το έχω δει με τα μάτια μου :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Eεεπ...μην τα βαζετε με τους παπαδες γιατι στελνω τωρα φιρμανι στην Ιερα Συνοδο να σας αφορισει :p (που να τρεχουμε τωρα με report και ιστοριες..) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolabrou Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 PenyV...Πολυ καλη κινηση εκ μερους σου..να παραδειγματιστουν ολοι και να αρχισουν τις καλες πραξεις ΤΩΡΑ..! Α...και οχι μονο αυτες τις μερες των εορτων..ΑΛΛΑ ...ΟΛΟ το χρονο! Παράθεση IPHONE 4 The Ultimate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Και εγω εχω στοιχεία για το θέμα, τι να αποδείξεις??? πας να κάνεις το καλό για κάποια παιδιά ή άστεγους ή όποιον άλλο έχει ανάγκη και βλέπεις μετά τη δωρεά σου σε πάγκους προς πώληση. Συνέβη σε πανηγύρι και το έχω δει με τα μάτια μου :( εσύ κάνεις το καλό, την σωστή κίνηση....τώρα αυτοί που θα την διαχειριστούν ας του κρίνει άλλος. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Προφανώς έχεις κάποια στοιχεία για να το ισχυρίζεσαι αυτό, θα μπορούσες σε παρακαλώ να το αποδείξεις ή να πατήσω το κουμπί αναφορά; Σιγά ρε Death, αναφορά και αποδείξεις. Την άποψή του είπε το παιδί. Αν είναι να αρχίσουμε κι εδώ τα περί political correctness να το κλείσουμε το μαγαζί ή αλλιώς να σταματήσουμε να κατηγορούμε (όσοι το κάνουν) στο φόρουμ: - τους Αμερικάνους - τους ταξιτζήδες - τους μπάτσους - τους δημόσιους υπαλλήλους - τους πολιτικούς - τους δημοσιογράφους - την κυβέρνηση - την αντιπολίτευση - τα κόμματα - τους τηλεπαρουσιαστές - τις εταιρίες κινητής Στην τελική αν θέλεις στοιχεία για την τιμιότητα του εν λόγω επαγγελματικού κλάδου, πήγαινε να παντρευτείς, βαφτίσεις, κηδέψεις (χτύπα ξύλο) και μετά έλα πες μας πόσο σου κόστισε το φακελάκι για την τέλεση του μυστηρίου :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 εσύ κάνεις το καλό, την σωστή κίνηση....τώρα αυτοί που θα την διαχειριστούν ας του κρίνει άλλος. Αυτό είναι που έχει πιο πολύ σημασία απο όλα τελικά. Όπου και να την κάνεις την δωρεά κανείς δεν μπορεί να σου διασφαλίσει ότι αυτά που έδωσες θα πάνε εκεί που πρέπει.Εκτός αν υπάρχει κάποιος γνωστός που μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα γίνει αυτό που θες εσύ. Ας αφήσουμε λοιπόν την συζήτηση για την εκκλησία απέξω και ας συνεχίσουμε στο θέμα μας και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 εσύ κάνεις το καλό, την σωστή κίνηση....τώρα αυτοί που θα την διαχειριστούν ας του κρίνει άλλος. Το θεμα ειναι αυτο που θες να κανεις να εχει οντως αποτελεσμα (αν και δεν μπορεις παντα να σιγουρευτεις). Αλλιως το μονο που καταφερνεις ειναι να ικανοποιησεις αλλη μια δικη σου αναγκη :O Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Tha ithela an gnwrizei kapoios na pei paremferh idrymata kata kyrio logo sthn thessalonikh,pou me endiaferei amesa,me ayto twn paidikwn xwriwn sos..koinws pou mporoume na dwsoume ligh xara se paidakia?opoios gnwrizei as apanthsei leptomerws.eyxaristw prokatavolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 emena gia salonika tha mou apanthsei kanenas?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts