matrix Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Να μας ενημερωσεις ομως να μην το παρουμε απο Voda, αν ειναι να το φερεις σε καλυτερη τιμη εσυ, να σε προτιμησουμε!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 ξερει κανεις ποτε θα ερθει στη χωρα μας? Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 http://attach.mobile01.com/attach/200702/mobile01-5c4cfd8a229805ba64ed9ebcc3626053.jpg Reviews: http://ouziel.blogs.com/pierre/2007/02/htc_x7500_athen.html http://www.planete-htc.com/index.php?mod=news&ac=commentaires&id=313 HTC Ahena Benchmark και άλλων 29 συσκευών! http://www.solopalmari.com/content/view/2896/39/1/1/ Live Photos: http://www.mrpalm.com/getcontent3.php?tid=402 Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Καλησπέρα! Εδώ λέει πως θα έχει τα Windows Mobile 6 και όχι τα wm5: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4774&subid=2&pubid=282930 Μάλλον έχει γίνει λάθος από τον συντάκτη ή όλοι το θεωρούν δεδομένο (και αυτονόητο..) εκτός από την ίδια την εταιρεία;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Καλησπέρα! Εδώ λέει πως θα έχει τα Windows Mobile 6 και όχι τα wm5: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4774&subid=2&pubid=282930 Μάλλον έχει γίνει λάθος από τον συντάκτη ή όλοι το θεωρούν δεδομένο (και αυτονόητο..) εκτός από την ίδια την εταιρεία;;;; Κι εδώ το ίδιο!!!: http://new.e-go.gr/tech/article.asp?catid=6425&subid=2&pubid=445070 Λέτε τελικά να μην έχει γίνει λάθος;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δεν ξερουν τι γραφουν... http://www.htc.com/product/03-product_x7500.htm Microsoft® Windows Mobile® 5.0 Pocket PC Phone Edition ..και αυτη την στιγμη που το εχω μπροστα μου, τρεχει με WM5...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Επισημα η HTC εχει πει ομως οτι θα δωσει τα WM6 με το Athena (Advantage). Οποτε ειναι λογικο να αναφερουν wm6 ;) Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Επισημα η HTC εχει πει ομως οτι θα δωσει τα WM6 με το Athena (Advantage). Οποτε ειναι λογικο να αναφερουν wm6 ;) H HTC εχει πει οτι θα δωθει Upgrade... Το PPC εχει γινει launch με WM5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 H HTC εχει πει οτι θα δωθει Upgrade... Το PPC εχει γινει launch με WM5. Σωστα, αλλα δεν εχει γινει ακομα launch. Εκτος αν βρηκες το μαγαζι που τα πουλαει??? Διοτι το μοντελο που εχεις ειναι test. Οποτε ισως με την κανονικη παραγωγη σε 1-2 μηνες να ειναι τελικα με wm6 και οχι 5 Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Μακάρι, γιατί κι εγώ σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του κι εκτός από το μέγεθος (όσον αφορά στη χρήση του ως κινητό τηλέφωνο, γιατί ως gps και εφαρμογές το μέγεθος είναι μια χαρά), ο άλλος μου ενδοιασμός είναι το λειτουργικό του σύστημα. Είναι χαζομάρα να το βγάλουν με wm5. Το αδικούν!!!:) Άντε να δούμε πότε θα το δούμε από κοντά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Σωστα, αλλα δεν εχει γινει ακομα launch. Εκτος αν βρηκες το μαγαζι που τα πουλαει??? Διοτι το μοντελο που εχεις ειναι test. Οποτε ισως με την κανονικη παραγωγη σε 1-2 μηνες να ειναι τελικα με wm6 και οχι 5 Κανεις λαθος. Στη Γερμανια εχει κυκλοφορήσει απο την προηγούμενη εβδομάδα...:D με WM5 βεβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Κανεις λαθος. Στη Γερμανια εχει κυκλοφορήσει απο την προηγούμενη εβδομάδα...:D με WM5 βεβαια! Ετσι ακριβως. Ρε παιδια, μη λεμε τα ιδια και τα ιδια, το ειπαμε και παραπανω. Επειδη δεν προλαβαιναν να βαλουν τα WM6, το κυκλοφορησαν με T-mobile carrier (ameo) με τα 5αρια και αργοτερα θα δοθουν τα 6αρια. Αν βεβαια καθυστερησει η κυκλοφορια του vanilla HTC Advantage, υπαρχει μια πιθανοτητα να ερθει κατευθειαν με τα νεα παραθυρα, με μεγαλυτερη πιθανοτητα να γινει ο,τι εγινε με το Ameo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ετσι ακριβως. Ρε παιδια, μη λεμε τα ιδια και τα ιδια, το ειπαμε και παραπανω. Επειδη δεν προλαβαιναν να βαλουν τα WM6, το κυκλοφορησαν με T-mobile carrier (ameo) με τα 5αρια και αργοτερα θα δοθουν τα 6αρια. Αν βεβαια καθυστερησει η κυκλοφορια του vanilla HTC Advantage, υπαρχει μια πιθανοτητα να ερθει κατευθειαν με τα νεα παραθυρα, με μεγαλυτερη πιθανοτητα να γινει ο,τι εγινε με το Ameo. Δεν διαφωνούμε... Απλά τα παραπάνω άρθρα γράφουν ότι το κινητό αυτό παρουσιάστηκε με wm6 και γι' αυτό παραξενεύτηκα...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ποτε ποτε ποτε θα ερθει?????? το θελω! Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Κι εγώ!!! Έχω τρία χρόνια να αλλάξω κινητό κι ενώ θέλω από καιρό να το κάνω, όλο το αναβάλλω περιμένοντας να βγει αυτό, που όπως όλα δείχνουν θα είναι και το κορυφαίο μοντέλο... Κι επειδή όταν θα αγοράσω, θέλω να πάρω το καλύτερο που υπάρχει (από κάθε άποψη) γι' αυτό με χαλάνε τα wm5! Βέβαια η αλήθεια είναι πως θέλω πρώτα να το πιάσω και στα χέρια μου, γιατί για κινητό μου φαίνεται λίγο μεγάλο και άβολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δεν διαφωνούμε... Απλά τα παραπάνω άρθρα γράφουν ότι το κινητό αυτό παρουσιάστηκε με wm6 και γι' αυτό παραξενεύτηκα...:confused: Απο οτι καταλαβα, το συνδυασαν ετσι επειδη ηταν στο περιθωριο της 3GSM, οπου παρουσιαστηκαν κυριως WM6 συσκευες και μαλλον θεωρηθηκε δεδομενο. Σε καθε περιπτωση, δε νομιζω οτι συντρεχει λογος ανησυχιας, αφου ουτως η αλλως τα WM6 θα "φορεθουν" τελικα στο 7500, αρα μικρο το κακο, ετσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Βέβαια η αλήθεια είναι πως θέλω πρώτα να το πιάσω και στα χέρια μου, γιατί για κινητό μου φαίνεται λίγο μεγάλο και άβολο... Δες ενα 9000. Αν δε σε ενοχλει το μεγεθος, θα εισαι οκ και με το 7500. Υ.Γ Σημαντικη παρατηρηση, που καποιοι ισως να μην εχουν προσεξει. Το 7500 δεν εχει ακουστικο και το τηλεφωνικο κομματι γινεται αποκλειστικα και μονο με ασυρματο η ενσυρματο ακουστικο.Ουτως η αλλως βεβαια να βαζεις αυτο το πραγμα στο αυτι σου ειναι ολιγον τι ανωμαλια, αλλα για ωρα αναγκης καλο θα ηταν να υπηρχε τετοια δυνατοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Απο οτι καταλαβα, το συνδυασαν ετσι επειδη ηταν στο περιθωριο της 3GSM, οπου παρουσιαστηκαν κυριως WM6 συσκευες και μαλλον θεωρηθηκε δεδομενο. Σε καθε περιπτωση, δε νομιζω οτι συντρεχει λογος ανησυχιας, αφου ουτως η αλλως τα WM6 θα "φορεθουν" τελικα στο 7500, αρα μικρο το κακο, ετσι δεν ειναι; Σωστά, αλλά μου τη σπάει η νοοτροπία της εταιρείας. Φτιάχνω ένα super μοντέλο, ξέρω ότι βγαίνουν τα καινούργια wm κι ενώ το κάνω σε όλα τέλειο, δεν τα βάζω και τα αφήνω για μετά... Φτιάξ' το μια και καλή και προώθησέ το (δίκαια) σαν το κορυφαίο μοντέλο!!! Γούστα είναι αυτά:O !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Σωστά, αλλά μου τη σπάει η νοοτροπία της εταιρείας. Φτιάχνω ένα super μοντέλο, ξέρω ότι βγαίνουν τα καινούργια wm κι ενώ το κάνω σε όλα τέλειο, δεν τα βάζω και τα αφήνω για μετά... Φτιάξ' το μια και καλή και προώθησέ το (δίκαια) σαν το κορυφαίο μοντέλο!!! Γούστα είναι αυτά:O !!! Ειναι καθαρα θεμα χρονικου προγραμματισμου. Αυτη τη στιγμη δεν εχουν ετοιμη ROM για release για κανενα μοντελο (μονο beta roms, οπως αυτες που εχουν διαρρευσει σε διαφορα φορα) και για να μην καθυστερησουν την κυκλοφορια της συσκευης το βγαζουν αρχικα με WM5. Δεν βλεπω το λογο γιατι αυτο να θεωρηθει κακο. Δε θα χρεωσουν κατι, ουτε θα μας βαλουν σε μεγαλο κοπο. Ισα ισα, που θα παιξουμε με τα σταθεροτατα πλεον WM5 και σε αναμονη σωστης, working version των 6αριων θα παιζουμε με τα νεα εργαλεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Δες ενα 9000. Αν δε σε ενοχλει το μεγεθος, θα εισαι οκ και με το 7500. Υ.Γ Σημαντικη παρατηρηση, που καποιοι ισως να μην εχουν προσεξει. Το 7500 δεν εχει ακουστικο και το τηλεφωνικο κομματι γινεται αποκλειστικα και μονο με ασυρματο η ενσυρματο ακουστικο.Ουτως η αλλως βεβαια να βαζεις αυτο το πραγμα στο αυτι σου ειναι ολιγον τι ανωμαλια, αλλα για ωρα αναγκης καλο θα ηταν να υπηρχε τετοια δυνατοτητα. Ακριβώς επειδή έχω δει το 9000 κρατάω μία επιφύλαξη και επειδή το άλλο που λες, όντως δεν το είχα προσέξει, δεν μπορούσα να φανταστώ την εικόνα με την κουμούτσα στο αυτί να μιλάω...:p Θα γινόμουν σούργελο παντού! Ίσως καλύτερα με handsfree! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 Ακριβώς επειδή έχω δει το 9000 κρατάω μία επιφύλαξη και επειδή το άλλο που λες, όντως δεν το είχα προσέξει, δεν μπορούσα να φανταστώ την εικόνα με την κουμούτσα στο αυτί να μιλάω...:p Θα γινόμουν σούργελο παντού! Ίσως καλύτερα με handsfree! Και να φανταστεις οτι το 9000 ειναι αισθητα μικροτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2007 ..και αυτη την στιγμη που το εχω μπροστα μου, τρεχει με WM5...:D Κερνάω καφέ ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 εγω κερναω και καφε και σουβλακια. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Σημερα ή αυριο το απογευμα στα "Δελφινα" στη Γλυφαδα ?:D Πεστε μου για να ξερω...:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Σημερα ή αυριο το απογευμα στα "Δελφινα" στη Γλυφαδα ?:D Πεστε μου για να ξερω...:D :D :D Tι μαγαζί είναι αυτό ? Γιά δώσε στίγμα και στείλε τηλέφωνο και ώρα γιά σήμερα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts