potis21 Δημοσιεύτηκε December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2006 Εγραψα μια συνθεση, ενα κομματι , και θελω να μου πειτε την γνωμη σας. Αν σας εφτιαξε ή σας χαλασε και αν το περιμενατε η οχι ετσι οπως αργα εξελισσεται. Αν βαριεστε, απλα ακουστε το. Σκοπος του ειναι να σας αρεσει. http://rapidshare.com/files/7620919/to_hroma_enos_aurio_poy_den_8a__r8ei_pote_for_satleo.mp3 5.6ΜΒ(!) Εχω κι ενα παλιοτερο προ διετιας γραμμένο. http://rapidshare.com/files/7622233/mia_nea_arxi.mp3 Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Εγραψα μια συνθεση, ενα κομματι , και θελω να μου πειτε την γνωμη σας. Αν σας εφτιαξε ή σας χαλασε και αν το περιμενατε η οχι ετσι οπως αργα εξελισσεται. Αν βαριεστε, απλα ακουστε το. Σκοπος του ειναι να σας αρεσει. http://rapidshare.com/files/7620919/to_hroma_enos_aurio_poy_den_8a__r8ei_pote_for_satleo.mp3 5.6ΜΒ(!) Μόλις το άκουσα. Είναι πολύ καλό και προσωπικά με ηρεμεί.Μπράβο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Γαλήνιο :). Ηρεμεί! Συγχαρητήρια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. December 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 :cry: :O Ευχαριστώ!!! :D Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. December 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 http://rapidshare.com/files/7714522/mia_nea_arxi.mp3 το ξανανεβασα γιατι κατι επαθαν στο rapidshare και το χασανε. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Το πρώτο (χρώμα ενός αύριο που δε θα ρθει ποτέ) εγώ αντιθέτως δεν το βρήκα γαλήνιο και δεν με ηρεμεί. Θα έλεγα ότι μου προκαλεί συναισθήματα για ένα ξεκίνημα κάποιας δυνατής κατάστασης, την προετοιμασία μιας μάχης, ακόμη και εσωτερικής, μέσα μου. Η λέξη "αύριο" μου κάθεται πολύ ταιριαστά αφού μου προκαλεί την αίσθηση μιας αρχής αλλά με χάλασε λίγο το "που δε θα ρθει ποτέ" γιατί αν και μελαγχολική σχετικά η μουσική, δεν τη βρήκα απαισιόδοξη. Μου άρεσε πολύ επίσης που μέσα από τη χαλαρή μελωδία μου προκαλεί μια εγρήγορση! Το άλλο κομμάτι, αν και δεν μου άρεσε όσο το πρώτο σαν μελωδία, μου απέδωσε μουσικά τον τίτλο του... Παίρνεις τηλέφωνο, επιμένεις για καιρό και ανταπόκριση μηδέν. Το κινητό κλειστό. Οπότε κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση, λες άντε και... και συνεχίζεις, βλέπεις μπροστά. Αν έχεις κι άλλα ανέβασέ τα, προσωπικά θα ήθελα να τα ακούσω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. December 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Το πρώτο (χρώμα ενός αύριο που δε θα ρθει ποτέ) εγώ αντιθέτως δεν το βρήκα γαλήνιο και δεν με ηρεμεί. Θα έλεγα ότι μου προκαλεί συναισθήματα για ένα ξεκίνημα κάποιας δυνατής κατάστασης, την προετοιμασία μιας μάχης, ακόμη και εσωτερικής, μέσα μου. Η λέξη "αύριο" μου κάθεται πολύ ταιριαστά αφού μου προκαλεί την αίσθηση μιας αρχής αλλά με χάλασε λίγο το "που δε θα ρθει ποτέ" γιατί αν και μελαγχολική σχετικά η μουσική, δεν τη βρήκα απαισιόδοξη. Μου άρεσε πολύ επίσης που μέσα από τη χαλαρή μελωδία μου προκαλεί μια εγρήγορση! Γειά σου βρε Πετρο που τα πιασες ακριβώς(!) το πρωτο ειναι το soundtrack ενος σετ ονειρων που λογω αλλαγης ... σχεδιου δεν θα ευδικομησουν (πολυ προστυχη η ζωη και οχι μονο). Καποια στιγμη τα κοιτάζεις και προετοιμαζεσαι οντως για την μάχη, του να κρατησεις τα ονειρα και να αλλαξεις μονο τα προσωπα(!). οπου και εισαι σιγουρος πια οτι δεν εκανες εσυ λαθος, αλλα οι αλλοι και κρατας το ειναι σου ακεραιο και πιο δυνατο απο την δοκιμασία. το δευτερο αναφέρεται σε κατι αντιστοιχο με αυτο που εγραψες, το 2ο τηλεφωνο που καλείται ειναι διαφορετικό (!) αναφορικά με μια προσπάθεια να αντεξεις και να επιμείνεις μεχρι που να αρχισει να σε πνιγει. Είναι η κραυγη των Strings στην εισαγωγή. δεν τα εγραψα χαλαρα, ειναι το μονο σιγουρο. Και στα 2 ημουν ψυχωπλακωμενος μεχρι ν' αντεχω και μεσα απο αυτα εχτισα νεα μονοπατια. τα επόμενα επονται. κατσε να κατσω να τα γραψω και θα τα εκδωσω μαζικα σε zip οπου εχει free download. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 το πρωτο ειναι το soundtrack ενος σετ ονειρων που λογω αλλαγης ... σχεδιου δεν θα ευδικομησουν (πολυ προστυχη η ζωη και οχι μονο). Και μόνο όμως που κάνουμε τα όνειρα αξίζει... Καποια στιγμη τα κοιτάζεις και προετοιμαζεσαι οντως για την μάχη, του να κρατησεις τα ονειρα και να αλλαξεις μονο τα προσωπα(!). οπου και εισαι σιγουρος πια οτι δεν εκανες εσυ λαθος, αλλα οι αλλοι και κρατας το ειναι σου ακεραιο και πιο δυνατο απο την δοκιμασία. Αυτό με χτύπησε σαν μαχαιριά! Είμαι σ' αυτή την κατάσταση τελευταία. Αλλάζω πρωταγωνιστές στα όνειρά μου αλλά κρατάω τα ίδια σενάρια! Δεν ξέρω βέβαια αν θα πετύχει το αποτέλεσμα ή αν θα προκύψει μια κακοφτιαγμένη σαπουνόπερα με δευτεροκλασάτους ηθοποιούς... Keep making the music ;) EDIT: Έβαλα λινκ από το τραγούδι στην υπογραφή μου, αν σε πειράζει πές μου να το βγάλω. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. December 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 κι εγω σ΄ αγαπω. Δεν με πειράζει καθολου. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 αρκετα ομορφο.:) συνεχισε τη καλη δουλεια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 καλο..μπραβο και την καλη δουλεια.. περιμενουμε και αλλα δειγματα ε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. December 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Πετρο, Ελεγα μια φορα να βουτηξω το αρμονιο και να παω στην εικόνα που εχει χιλιες λεξεις (ακριβως ακριβως εκει που τραβηχτηκε) και να γραψω.:lol: :ninja: Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Πετρο, Ελεγα μια φορα να βουτηξω το αρμονιο και να παω στην εικόνα που εχει χιλιες λεξεις (ακριβως ακριβως εκει που τραβηχτηκε) και να γραψω.:lol: :ninja: Εννοείς αυτήν: http://users.panafonet.gr/ptg1975/banner-h2.jpg (την ξαναβάζω γιατί μπορεί να αλλάξω υπογραφή σύντομα) Είναι σημείο που σίγουρα μπορεί να εμπνεύσει κάποιον για πολλά... είναι σημείο που δεν ξεχνάς με τίποτα... αν γράψεις κάτι σε εκείνο το μέρος, μη με ξεχάσεις, θα ήθελα πολύ να το ακούσω... και φυσικά θα ήθελα να ξαναβρεθώ εκεί... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 φιλε μου πολυ καλο,οντως ξυπναει παραξενα συναισθηματα,φοβερη η δουλεια σου μπορω να πω,εισαι και απο ηρακλειο κρητης? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Βγάλε αυτό το μονότονο και εκνευριστικό ήχο από αρμόνιο. Σκοτώνει όλη τη μελωδία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Βγάλε αυτό το μονότονο και εκνευριστικό ήχο από αρμόνιο. Σκοτώνει όλη τη μελωδία. Εγώ πιστεύω ότι αυτό δίνει δυναμισμό στο κομμάτι! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 μια χαρα ειναι οπως ειναι. το εχεις ονομασει καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Εγώ πιστεύω ότι αυτό δίνει δυναμισμό στο κομμάτι! Δυναμισμό δίνει, αλλά είναι τελείως μονότονο και κουραστικό. μια χαρα ειναι οπως ειναι. το εχεις ονομασει καπως? to_hroma_enos_aurio_poy_den_8a__r8ei_pote_for_satleo Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Καλο σα μελωδια αλλα Αδειο. Το μονο που ακουγεται συνεχως και διαρκως ειναι αυτο το string που ειναι και διακεκομενο και σου την σπαει πιο πολυ. Αν ηταν συνεχες και πιο εναλασσομενο θα ηταν καλυτερο πιστευω... Α ναι. Πετρο .... επειδη δειχνεις να σου αρεσει αυτο το κομματι ψαξε και βρες ενα αλμπουμ , παλιο αλλα ονειρεμενο. Liquid - Culture. Ακου τα τραγουδια απο 1-4 αντε και 5. Ειδικα το 4. Θα βιωσεις νομιζω το υπερτατο. Απιστευη chill house με strings , ειδικα στο rise. Τουλαχιστον εδω και 6-7 χρονια ειναι το αγαπημενο μου ανεξαρτητως εποχης.... Και οσο για αυτο που διαβασα παραπανω, αν εχεις νταλκαδες, pm με :) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Ωραίο φαίνετια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. December 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Ναι. Η παραγωγή εγινε σε ενα τσιγαροκαπνισμένο δωμάτιο στο Ηράκλειο της Κρήτης, αναμεσα σε περίπου 3 (προσεξτε το περιπου) ανοιγμένες τηλεοράσεις, 2 κουκλακια που θυμιζουν την προσπαθεια, 1 τασακι που εχει ξεχασει να αδειασει εδω και κλασμα εβδομαδας, ενα ημιδιπλο κρεβατι (αδειο και ξεστρωτο ) 1 Usrobotics 9108 wireless router, 1 αρμονιο CTK731, εναν πομπό τηλεόρασης 500Watt(!) 1 αναλυτή φάσματος κι ενα παλμογράφο, βιβλία για την υλοποιηση του UMTS απο το forum του '99, ενα ζευγαρι ακουστικα κι ενα μικρόφωνο, ενα ερικσον pf768 348 cd με διαφορα προγράμματα και απειρα ψιλολοιδια.:lol: απο το σημειο στην φωτο εχεις θεα το σημειο που γραφτηκε (στον ψηλορειτη (!) πρωτη παρουσια στο satleo. τη μουσική μου θελω να τη μοιραστω. το ονομα μου το γραφω μονο για να βγω αυριο σε κανενα καναλι και να λεω "Ο φοιβος (παράδειγμα) μου εκλεψε τη μουσική(!)" κι εσεις να με βλεπετε και να :lol: :lol: :lol: :lol: :OΕυχαριστώ για τα σχόλια σας. τα λαμβάνω υπόψη να ειστε σίγουροι.:happy: Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 δεν μπορούμε πλέον να τα κατεβάσουμε? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potis21 Δημ. August 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Σορρυ για την καθυστέρηση - μας επνιξαν οι δουλείες πήγαινε στην υπογραφή μου και θα τα βρείς. Παράθεση «Αν θέλετε να μπείτε στον κόπο να μου εξηγήσετε ακόμα και τους κανονικούς μετασχηματισμούς θα βρείτε έναν ευγνώμονα και ευσυνείδητο ακροατή...» — Επιστολή του Αϊνστάιν προς τον Καραθεοδωρή, 1916 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts