Jump to content

Η μουσική σύνθεση μου (free!) - part 2

potis21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγραψα μια συνθεση, ενα κομματι , και θελω να μου πειτε την γνωμη σας.

Αν σας εφτιαξε ή σας χαλασε και αν το περιμενατε η οχι ετσι οπως αργα εξελισσεται.

Αν βαριεστε, απλα ακουστε το. Σκοπος του ειναι να σας αρεσει.

http://rapidshare.com/files/7620919/to_hroma_enos_aurio_poy_den_8a__r8ei_pote_for_satleo.mp3 5.6ΜΒ(!)

Εχω κι ενα παλιοτερο προ διετιας γραμμένο.

http://rapidshare.com/files/7622233/mia_nea_arxi.mp3

Εγραψα μια συνθεση, ενα κομματι , και θελω να μου πειτε την γνωμη σας.

Αν σας εφτιαξε ή σας χαλασε και αν το περιμενατε η οχι ετσι οπως αργα εξελισσεται.

Αν βαριεστε, απλα ακουστε το. Σκοπος του ειναι να σας αρεσει.

http://rapidshare.com/files/7620919/to_hroma_enos_aurio_poy_den_8a__r8ei_pote_for_satleo.mp3 5.6ΜΒ(!)

Μόλις το άκουσα.

Είναι πολύ καλό και προσωπικά με ηρεμεί.Μπράβο! :)

Το πρώτο (χρώμα ενός αύριο που δε θα ρθει ποτέ) εγώ αντιθέτως δεν το βρήκα γαλήνιο και δεν με ηρεμεί. Θα έλεγα ότι μου προκαλεί συναισθήματα για ένα ξεκίνημα κάποιας δυνατής κατάστασης, την προετοιμασία μιας μάχης, ακόμη και εσωτερικής, μέσα μου. Η λέξη "αύριο" μου κάθεται πολύ ταιριαστά αφού μου προκαλεί την αίσθηση μιας αρχής αλλά με χάλασε λίγο το "που δε θα ρθει ποτέ" γιατί αν και μελαγχολική σχετικά η μουσική, δεν τη βρήκα απαισιόδοξη. Μου άρεσε πολύ επίσης που μέσα από τη χαλαρή μελωδία μου προκαλεί μια εγρήγορση!

Το άλλο κομμάτι, αν και δεν μου άρεσε όσο το πρώτο σαν μελωδία, μου απέδωσε μουσικά τον τίτλο του... Παίρνεις τηλέφωνο, επιμένεις για καιρό και ανταπόκριση μηδέν. Το κινητό κλειστό. Οπότε κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση, λες άντε και... και συνεχίζεις, βλέπεις μπροστά.

Αν έχεις κι άλλα ανέβασέ τα, προσωπικά θα ήθελα να τα ακούσω :)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Το πρώτο (χρώμα ενός αύριο που δε θα ρθει ποτέ) εγώ αντιθέτως δεν το βρήκα γαλήνιο και δεν με ηρεμεί. Θα έλεγα ότι μου προκαλεί συναισθήματα για ένα ξεκίνημα κάποιας δυνατής κατάστασης, την προετοιμασία μιας μάχης, ακόμη και εσωτερικής, μέσα μου. Η λέξη "αύριο" μου κάθεται πολύ ταιριαστά αφού μου προκαλεί την αίσθηση μιας αρχής αλλά με χάλασε λίγο το "που δε θα ρθει ποτέ" γιατί αν και μελαγχολική σχετικά η μουσική, δεν τη βρήκα απαισιόδοξη. Μου άρεσε πολύ επίσης που μέσα από τη χαλαρή μελωδία μου προκαλεί μια εγρήγορση!

Γειά σου βρε Πετρο που τα πιασες ακριβώς(!)

το πρωτο ειναι το soundtrack ενος σετ ονειρων που λογω αλλαγης ... σχεδιου δεν θα ευδικομησουν (πολυ προστυχη η ζωη και οχι μονο). Καποια στιγμη τα κοιτάζεις και προετοιμαζεσαι οντως για την μάχη, του να κρατησεις τα ονειρα και να αλλαξεις μονο τα προσωπα(!). οπου και εισαι σιγουρος πια οτι δεν εκανες εσυ λαθος, αλλα οι αλλοι και κρατας το ειναι σου ακεραιο και πιο δυνατο απο την δοκιμασία.

το δευτερο αναφέρεται σε κατι αντιστοιχο με αυτο που εγραψες, το 2ο τηλεφωνο που καλείται ειναι διαφορετικό (!) αναφορικά με μια προσπάθεια να αντεξεις και να επιμείνεις μεχρι που να αρχισει να σε πνιγει. Είναι η κραυγη των Strings στην εισαγωγή.

δεν τα εγραψα χαλαρα, ειναι το μονο σιγουρο. Και στα 2 ημουν ψυχωπλακωμενος μεχρι ν' αντεχω και μεσα απο αυτα εχτισα νεα μονοπατια.

τα επόμενα επονται.

κατσε να κατσω να τα γραψω και θα τα εκδωσω μαζικα σε zip οπου εχει free download.

το πρωτο ειναι το soundtrack ενος σετ ονειρων που λογω αλλαγης ... σχεδιου δεν θα ευδικομησουν (πολυ προστυχη η ζωη και οχι μονο).

Και μόνο όμως που κάνουμε τα όνειρα αξίζει...

Καποια στιγμη τα κοιτάζεις και προετοιμαζεσαι οντως για την μάχη, του να κρατησεις τα ονειρα και να αλλαξεις μονο τα προσωπα(!). οπου και εισαι σιγουρος πια οτι δεν εκανες εσυ λαθος, αλλα οι αλλοι και κρατας το ειναι σου ακεραιο και πιο δυνατο απο την δοκιμασία.

Αυτό με χτύπησε σαν μαχαιριά! Είμαι σ' αυτή την κατάσταση τελευταία. Αλλάζω πρωταγωνιστές στα όνειρά μου αλλά κρατάω τα ίδια σενάρια! Δεν ξέρω βέβαια αν θα πετύχει το αποτέλεσμα ή αν θα προκύψει μια κακοφτιαγμένη σαπουνόπερα με δευτεροκλασάτους ηθοποιούς...

Keep making the music ;)

EDIT: Έβαλα λινκ από το τραγούδι στην υπογραφή μου, αν σε πειράζει πές μου να το βγάλω.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

καλο..μπραβο και την καλη δουλεια..

περιμενουμε και αλλα δειγματα ε?

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Πετρο,

Ελεγα μια φορα να βουτηξω το αρμονιο και να παω στην εικόνα που εχει χιλιες λεξεις (ακριβως ακριβως εκει που τραβηχτηκε) και να γραψω.:lol: :ninja:

Πετρο,

Ελεγα μια φορα να βουτηξω το αρμονιο και να παω στην εικόνα που εχει χιλιες λεξεις (ακριβως ακριβως εκει που τραβηχτηκε) και να γραψω.:lol: :ninja:

Εννοείς αυτήν:

http://users.panafonet.gr/ptg1975/banner-h2.jpg

(την ξαναβάζω γιατί μπορεί να αλλάξω υπογραφή σύντομα)

Είναι σημείο που σίγουρα μπορεί να εμπνεύσει κάποιον για πολλά...

είναι σημείο που δεν ξεχνάς με τίποτα...

αν γράψεις κάτι σε εκείνο το μέρος, μη με ξεχάσεις, θα ήθελα πολύ να το ακούσω... και φυσικά θα ήθελα να ξαναβρεθώ εκεί...

φιλε μου πολυ καλο,οντως ξυπναει παραξενα συναισθηματα,φοβερη η δουλεια σου μπορω να πω,εισαι και απο ηρακλειο κρητης?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Βγάλε αυτό το μονότονο και εκνευριστικό ήχο από αρμόνιο. Σκοτώνει όλη τη μελωδία.

Βγάλε αυτό το μονότονο και εκνευριστικό ήχο από αρμόνιο. Σκοτώνει όλη τη μελωδία.

Εγώ πιστεύω ότι αυτό δίνει δυναμισμό στο κομμάτι!

Εγώ πιστεύω ότι αυτό δίνει δυναμισμό στο κομμάτι!

Δυναμισμό δίνει, αλλά είναι τελείως μονότονο και κουραστικό.

μια χαρα ειναι οπως ειναι.

το εχεις ονομασει καπως?

to_hroma_enos_aurio_poy_den_8a__r8ei_pote_for_satleo

Καλο σα μελωδια αλλα Αδειο.

Το μονο που ακουγεται συνεχως και διαρκως ειναι αυτο το string που ειναι και διακεκομενο και σου την σπαει πιο πολυ.

Αν ηταν συνεχες και πιο εναλασσομενο θα ηταν καλυτερο πιστευω...

Α ναι. Πετρο .... επειδη δειχνεις να σου αρεσει αυτο το κομματι ψαξε και βρες ενα αλμπουμ , παλιο αλλα ονειρεμενο. Liquid - Culture.

Ακου τα τραγουδια απο 1-4 αντε και 5. Ειδικα το 4. Θα βιωσεις νομιζω το υπερτατο. Απιστευη chill house με strings , ειδικα στο rise. Τουλαχιστον εδω και 6-7 χρονια ειναι το αγαπημενο μου ανεξαρτητως εποχης....

Και οσο για αυτο που διαβασα παραπανω, αν εχεις νταλκαδες, pm με

:)

:X

Ναι. Η παραγωγή εγινε σε ενα τσιγαροκαπνισμένο δωμάτιο στο Ηράκλειο της Κρήτης,

αναμεσα σε

περίπου 3 (προσεξτε το περιπου) ανοιγμένες τηλεοράσεις,

2 κουκλακια που θυμιζουν την προσπαθεια,

1 τασακι που εχει ξεχασει να αδειασει εδω και κλασμα εβδομαδας,

ενα ημιδιπλο κρεβατι (αδειο και ξεστρωτο )

1 Usrobotics 9108 wireless router,

1 αρμονιο CTK731,

εναν πομπό τηλεόρασης 500Watt(!)

1 αναλυτή φάσματος κι ενα παλμογράφο,

βιβλία για την υλοποιηση του UMTS απο το forum του '99,

ενα ζευγαρι ακουστικα κι ενα μικρόφωνο,

ενα ερικσον pf768 348 cd με διαφορα προγράμματα

και απειρα ψιλολοιδια.:lol:

απο το σημειο στην φωτο εχεις θεα το σημειο που γραφτηκε (στον ψηλορειτη (!)

πρωτη παρουσια στο satleo.

τη μουσική μου θελω να τη μοιραστω.

το ονομα μου το γραφω μονο για να βγω αυριο σε κανενα καναλι και να λεω "Ο φοιβος (παράδειγμα) μου εκλεψε τη μουσική(!)"

κι εσεις να με βλεπετε και να :lol: :lol: :lol: :lol:

:OΕυχαριστώ για τα σχόλια σας. τα λαμβάνω υπόψη να ειστε σίγουροι.:happy:

• 3 months later...
  • 3 months later...