Giorgosk80 Δημοσιεύτηκε December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2006 Καλύτερη εργάσια:Γερμανός vs Πλαίσιο vs Tim vs Vodafone vs Media markt. Που λετε ειναι καλυτερα να δουλεψει καποιος ως πωλητης η Τεχνικος? Πειτε εμπειριες αν εχετε δουλεψει η αν εχετε ακουσει κατι οπως συνθηκες εργασιας...χρηματα..και αλλα..πολλοι δουλευουν εκει η θελουν να δουλεψουν εκει. Εγω εχω δουλεψει σε Γερμανο μεχρι στιγμης.Απο οτι ξερω ο Γερμανος δινει τα λιγοτερα χρηματα και εχει και ποιο πολυ δουλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ΤΙΜ και παλι ΤΙΜ λεω εγω.... για να μη πω στις αλλες τι γινεται.... αφου δουλεψες και σε german...θα δεις διαφορα.. αν και ο γερμανος ειναι/ηταν σχολειο...να λεμε και την αληθεια. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Η Media Markt είναι μακράν η χειρότερη! Η καλύτερη είναι εκεί που δουλεύω εγώ: καθάρο και όμορφο περιβάλλον και εξερετικοί συνάδελφοι και υπεύθυνοι! Αλλά δεν αποκαλύπτω που...Να μου κουβαληθείτε όλοι και μετά να φύγω εγώ;; ;) :p :ρ Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ααααααα δεν στρεχει ετσι...θα μας πεις! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 ααααααα δεν στρεχει ετσι...θα μας πεις! Ναι ναι :p αλλα και γιατι η media markt ειναι η χειροτερη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Εγώ πάντως ψηφίζω πλαίσιο γιατί πιστεύω πως έχει το καλύτερο περιβάλλον εργασίας!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 +1 .πλαισιο και απο εμενα. πολυ καλυτερα σε πολλους τομεις. αλλα ως τεχνικος σιγουρα θα εχει τρελο τρεξιμο.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Εγώ δεν φηφισα γιατι θεωρω οτι πρωτευων παραγοντας ειναι το αφεντικο σου και οι συναδελφοι σου. Ειναι ψιλο trial & error η δουλεια. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Έχω περάσει από vodafone, Γερμανό και ΤΙΜ. Προτείνω ΤΙΜ με διαφορά ;) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο Γερμανό! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 απο καταστημα γερμανο που ειχα δουλεψει παλιαιοτερα στο πειραια, δε μπορω να πω οτι ειχα καποιο παραπονο... αλλα να ξερεις οτι εχει πολυ δουλεια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 απο καταστημα γερμανο που ειχα δουλεψει παλιαιοτερα στο πειραια, δε μπορω να πω οτι ειχα καποιο παραπονο... αλλα να ξερεις οτι εχει πολυ δουλεια.:) οσοι γραψαμε εδω μεσα...πρεπει να το ξερουμε πολυ καλα!!:X Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2006 Και εγω ειχα δουλεψει σε καταστηματα Γερμανος για περιπου 3 χρονια. Τρεχαμε και δεν φταναμε ειδικα τα τελευταια χρονια που στα καταστηματα βρισκεις και κανεις τα παντα, για να μην σε χασουν απο πελατη. Για αλλες αλυσιδες δεν γνωριζω να πω κατι, αλλα απο αυτα που βλεπω, μαλλον ΤΙΜ και ισως και Πλαισιο ειναι καπως καλα. Σωστο αυτο που ειπε καποιος πιο πριν οτι παιζει ρολο το αφεντικο και ειδικα ο προϊσταμενος που εχει το καθε μαγαζι. Και ναι, ειναι το καλυτερο σχολειο τελικα γιατι τα ειχε ολα. Επισης σε σχεση με τις εταιριες που δουλεψα μετα, ειχε την καλυτερη οργανωση και υποστηριξη υπαλληλων. απο καταστημα γερμανο που ειχα δουλεψει παλιαιοτερα στο πειραια, δε μπορω να πω οτι ειχα καποιο παραπονο... αλλα να ξερεις οτι εχει πολυ δουλεια. :) Σε ποιο απο ολα ειχες δουλεψει φιλε μου? Εγω στα περισσοτερα σχεδον (Πασαλιμανι κυριως, πλατεια Καραϊσκακη, Ηρωων Πολυτεχνειου και Κολοκοτρωνη οταν υπηρχε). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 μπα για το πλαισιο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα... το συμπερασμα ειναι το εξης,οτι η εταιρια η οποια εχει καλο ονομα στην αγορα εχει και τις πιο μεγαλες απαιτησεις...οπως γερμανος και πλασιο. δεν λεω για βονταφον...αλλα ουτε για τιμ γιατι εκει ειναι διαφορετικα. το θεμα ειναι οτι στην κινητη,την αρχη την εκανε ο γερμανος και ο κοσμος τον εμπιστευτικε οπως και στους Η/Υ μπηκε δυναμικα το πλαισιο. ρολο παιζει και σε ποιον εργοδοτη πεφτεις. αν εχεις εναν απαιτητικο λογικο ειναι να εισαι στην πριζα συνεχεια και να γινεσαι καλυτερος. αν εχει εναν που ειναι αφασια....και στην καλυτερη εταιρια να εισαι....θα παραμεμεινεις στασιμος. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 swsto oti metraei to afentiko pou tha exeis.......kai ontos sxoleio o germanos apo oples tis pleures akomi kai twra! mporei ta lefta na einai kalitera allou alla sto cv sou otan grafei germanos metraei polla gia tin meta poreia sou......mallon katalabate pou douleuo egw...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Αυτο που εχω παρατηρησει ομως στα καταστηματα Τιμ ..Ειδικα κατι μικρα...(΄Βλεπε Ν.σμυρνης) Ειναι οτι μεσα ειναι 1-2 Ατομα.Λιγα δεν ειναι?Δλδ ολη την δουλεια την κανει 1 η 2 ατομα το πολυ?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Aν οι αναγκες του καταστηματος τις φερνουν βολτα 2 ατομα..γιατι να παρουν και 3ο ατομο? αλλα συνηθως κατι αλλο παιζει οτι υπαρχουν 2 ατομα...............................:whistle: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Aν οι αναγκες του καταστηματος τις φερνουν βολτα 2 ατομα..γιατι να παρουν και 3ο ατομο? αλλα συνηθως κατι αλλο παιζει οτι υπαρχουν 2 ατομα...............................:whistle: Οτι βαρανε μυγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Οτι βαρανε μυγες? δεν εννοω αυτο ;) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Παντως βλεπω ενα περιπου 60% εχει ψηφησει Πλαισιο..γιατι αυτο?τοσο καλα ειναι?Ρωταω γιατι υπαρχει μια πιθανοτητα να παω...Αν κανενας χρηστης ξερει καμια πληροφορια oπως μισθο,πως πανε τα ωραρια αφου ειναι 9-21.00 αλλα και γενικα ας την γραψει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Πριν απο δυο χρονια μου δωθηκε η δυνατοτητα να δουλεψω στο πλαισιο αλλα ατομα εκ των εσω με προετρεψαν να μην παω για πολλους λογους... Κατα τη γνωμη μου ηταν η καλυτερη επιλογη αλλα μου αλλαξαν γνωμη... σαν τεχνικος Η/Υ θα ηταν το καλυτερο μου!!!! Απο τη ΤΙΜ παραπονο δεν εχω μεχρι στιγμης 3 χρονια τωρα... Οσο για το Γερμανο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα δεν ξερω τι θα γινει τωρα που θα γινουν cosmote ισως να καλυτερεψουν τα πραγματα... Για τη Vodafone δεν εχω αποψη να σου πω την αληθεια... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Πριν απο δυο χρονια μου δωθηκε η δυνατοτητα να δουλεψω στο πλαισιο αλλα ατομα εκ των εσω με προετρεψαν να μην παω για πολλους λογους... Κατα τη γνωμη μου ηταν η καλυτερη επιλογη αλλα μου αλλαξαν γνωμη... σαν τεχνικος Η/Υ θα ηταν το καλυτερο μου!!!! Απο τη ΤΙΜ παραπονο δεν εχω μεχρι στιγμης 3 χρονια τωρα... Οσο για το Γερμανο δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα δεν ξερω τι θα γινει τωρα που θα γινουν cosmote ισως να καλυτερεψουν τα πραγματα... Για τη Vodafone δεν εχω αποψη να σου πω την αληθεια... Και εγω σαν Τεχνικος Η/Υ θα παω αν ειναι.... να μην παω?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Έχω ακούσει κάτι για ένα "περίεργο" συμφωνητικό που σε βάζει να υπογράψεις το πλαίσιο. Κάτι οτι "δεν μπορείς να εργαστείς σε παρόμοιo τομέα, σε περίπτωση που φύγεις από το πλαίσιο" για δύο χρόνια Έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο;; Όταν το άκουσα απογοητεύτικα πλήρως για το Πλαίσιο... :down: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Δεν μπορω να σε παρω στο λαιμο μου απλα σου λεω την εμπειρια μου!!!!!! Η αποφαση ειναι δικη σου.... Παντως να ξερεις σπανια βρισκεις ωραρια συμφωνα με το νομο και τα χρηματα στην αρχη ειναι σε ολες το ιδιο νομιζω... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Έχω ακούσει κάτι για ένα "περίεργο" συμφωνητικό που σε βάζει να υπογράψεις το πλαίσιο. Κάτι οτι "δεν μπορείς να εργαστείς σε παρόμοιo τομέα, σε περίπτωση που φύγεις από το πλαίσιο" για δύο χρόνια Έχει ακούσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο;; Όταν το άκουσα απογοητεύτικα πλήρως για το Πλαίσιο... :down: αυτο που λες το υπογραφουν ολοι οι υπαλληλοι μιας μεγαλης εταιριας. τιμ βονταφον κτλ αλλα ποιος το τηρει??? κανεις σε πληροφορω :wink: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Παντως καλα λογια για χρηματα και ωραρια που τηρουντε εχω ακουσει apo media markt. Αυριο εχω συνεντευξη στο πλαισιο...αν και το ποιο πιθανο ειναι να με θελουν για πωλητη στην κινητη..με το που βλεπουν στο βιογραφικο μου οτι δουλεψα σε γερμανο με πρηζουν... :protest: Αλλα προτιμω ως Τεχνικος Η/Υ που εχω τελειωσει..θα δειξει ομως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts