Jump to content

Sony Ericsson Κινητά: Αναβαθμίσεις & τροποποιήσεις του λειτουργικού

xamurabi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 224
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά θέλω να με βοηθήσετε αν μπορείτε και αν γίνεται αυτό που θέλω.

Έχω το w850 και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να αυξήσω την χωρητικότητα αποθήκευσης SMS δηλαδή από 1000 SMS που έχει ως μέγιστο αποθηκευμένο αριθμό SMS να αυξηθεί.

Παιδιά θέλω να με βοηθήσετε αν μπορείτε και αν γίνεται αυτό που θέλω.

Έχω το w850 και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να αυξήσω την χωρητικότητα αποθήκευσης SMS δηλαδή από 1000 SMS που έχει ως μέγιστο αποθηκευμένο αριθμό SMS να αυξηθεί.

myphone explorer

einai tsampa apothikeis ton katalogo ta minimata kai polla alla ston ipologisti.

sto kinito mexri 1000 paei

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Ναι το MyPhone το χρησιμοποιώ πίστευα όμως ότι θα υπάρχει κάτι για να αυξήσω το μέγιστο όριο αποθήκευσης και βασικά δεν μπορώ να καταλάβω αφού υπάρχει μνήμη ελεύθερη γιατί να μην μας αφήνει να της κάνουμε εμείς το διαμοιρασμό. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.

Ναι το MyPhone το χρησιμοποιώ πίστευα όμως ότι θα υπάρχει κάτι για να αυξήσω το μέγιστο όριο αποθήκευσης και βασικά δεν μπορώ να καταλάβω αφού υπάρχει μνήμη ελεύθερη γιατί να μην μας αφήνει να της κάνουμε εμείς το διαμοιρασμό. Τέλος πάντων σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.

ama itan symbian tha mporouses alla to logismiko den einai toso propopoiisimo

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

• 2 weeks later...

Καλησπέρα!

Ερώτηση: Με ποιο τρόπο (αν υπάρχει) μπορώ να μεταφέρω τα αποθηκευμένα στη sim εισερχόμενα μηνύματα στη μνήμη του W710i;

Καλησπέρα!

Ερώτηση: Με ποιο τρόπο (αν υπάρχει) μπορώ να μεταφέρω τα αποθηκευμένα στη sim εισερχόμενα μηνύματα στη μνήμη του W710i;

Σου απαντησα στο Sony ericsson w710i ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφού δεν φιλοτιμήθηκε κανείς έβαλα κάτω τον &ό!ω μου , και το βρήκα μόνος μου.!!! :p

Ας είναι καλά οι φίλου μας οι Πολωνοί με το sek750i.pl. Με ένα απλό registration παίρνεις σχεδόν ότι και στο topsony χωρίς τους εκβιασμούς της αναμονής, της υποχρεωτικής φλυαρίας για απόκτηση traffic στο site τους και /ή της "εθελοντικής" εν τέλει χρηματοδότησής τους προκειμένου να κατεβάσεις πράγματα που και αυτοί αλλού τα βρήκαν :mad: !!!

Φίλε xamurabi αν κάνεις ένα search θα διαπιστώσεις ότι είχα δημιουργήσει ένα topic αναφέροντας το πρόβλημα για το εν λόγω site topsony! Δυστυχώς ούτε το πολωνέζικο site περιέχει αρκετα <fs> files με EMEA3 που περιέχουν την ελληνική γλώσσα. Πάντως απo την κατάντια του topsony χίλιες φορές το sek750i.pl!

Aek for ever!!!

please kapoios help me sxetika me to pws 8a kanw format

gia na balw ths SE giati den moy paizei ta flash menus

Πρεπει να απεγκαταστησεις το υπαρχον λογισμικο.επισης χάνεις και την εγγυηση.τωρα αυτο μπορεις να το κανεις :worry: εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια να σας δωσω τα δεδομενα , να μου πειτε τι θα κανω...εχω ενα k750i CID36 , εχω κατεβασει το xs++ και θελω να το κανω w800 ,τι θα χρειαστω αλλο?
:up:

παιδια να σας δωσω τα δεδομενα , να μου πειτε τι θα κανω...εχω ενα k750i CID36 , εχω κατεβασει το xs++ και θελω να το κανω w800 ,τι θα χρειαστω αλλο?

φίλε για xs++ και τέτοια καλύτερα ρώτα εδώ!!!http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711

Hip Hop.

Δεν μπορείς να αλλάξεις το λογότυπο της οθόνης.Υποχρεωτικά πρέπει να λέει WIND GR.Offtopic:Σου λέει εσένα WIND?Εγώ που έχω μια κάρτα της,γράφει ακόμα ΤΙΜ!

και εγω που εχω μια πολυ παλια καρτα, απο το 1999 νομιζω γραφει...telestet :lol:

APSOGOS brv ;)

na kano mia erothsh ola ayta pou les isxyoun mhpos gia to K800i ??:wacko:

kai akoma mia pls

na alakso thn glossa sto K800i exei germanika kai den exei ellhnika

omologoumenos pos to agorasa apo germania !

h toulaxiston pou tha bro na tou balo agglika germanika ellhnika ??:wacko:

thx

apla kane mia anavathmisi apo to site tis sony ericsson epilegontas ellinika

παιδιά έχω k610im. γίνεται να κάνω τίποτα να παίζω java παιχνίδια; γιατί το κινητό μου το έκανε η cosmote να παίρνει παιχνίδια μόνο από το i-mode (doja games).Έλα όμως που δεν μπορώ να μπω στο i-mode... Thnx anyway.

edit: βρήκα κάτι αλλά μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν καταστήματα που να σου το κάνουν debranding?

παιδιά έχω k610im. γίνεται να κάνω τίποτα να παίζω java παιχνίδια; γιατί το κινητό μου το έκανε η cosmote να παίρνει παιχνίδια μόνο από το i-mode (doja games).Έλα όμως που δεν μπορώ να μπω στο i-mode... Thnx anyway.

edit: βρήκα κάτι αλλά μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν καταστήματα που να σου το κάνουν debranding?

εδω---> http://www.9volto.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Έχω κάνει την μετατροπή από κ800 σε κ810. Όμως από εκείνη την στιγμή και μετά δεν δουλεύει το bt. Υπάρχει περίπτωση να ξαναπεράσω μέσω xs++ τα κατάλληλα system files μήπως και διορ8ωθεί το πρόβλημα? Αν ναι, που θα τα βρω και πως θα τα περάσω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

--------------------

• 3 weeks later...
Λοιπον εγω παιζει να παρω ή το w950 ή το n73 ΜΕ. Θελω το κινητο να εχει ανοιχτο λειτουργικο για να μπορω να το ανανεωνω και να βαζω χαρτες/ προγραμματακια κλπ. Μετα απο μια περιηγηση απο το αντιστοιχο topic του nokia μου εδωσε τη βεβαιοτητα οτι τα παντα μπορουν να αντιμετωπιστουν. Εδω αντιθετα βλεπουμε ανθρωπους να νεκρωνουν τα κινητα τους.. Εξηγηστε μου παρακαλω πως ειναι τα πραγματα και αν η εικονα που εγω ειναι σωστη; Ή το w950 εχει symbian οπως το Ν73 και δεν υπαρχει κανενα προβλημα (δηλ. μπορω να απευθυνθω στα παιδια εκεινου του topic και να λυθει καθε προβλημα; Με εκτιμηση Teisos
ƒ

• 1 month later...
Παιδια καλησπερα,εχω μια απορια σχετικα με το κ750 κ το κ810 που κατεχω. Με ποιο τροπο(προγραμμα κ διαδικασια σε αυτο) μπορω να διαγραψω αρχεια που περιεχει μεσα κ δε διαγραφονται με απλη διαγραφη?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Παιδια καλησπερα,εχω μια απορια σχετικα με το κ750 κ το κ810 που κατεχω. Με ποιο τροπο(προγραμμα κ διαδικασια σε αυτο) μπορω να διαγραψω αρχεια που περιεχει μεσα κ δε διαγραφονται με απλη διαγραφη?

και να το κανεις τι θα κερδισεις??? αντε το πολυ 2mb μνημης.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia to handsfree mou einai gia ti walkman seira paizei na min einai teleios sumbato me to k800 mou? giati den mou douleuei opos to palio pou eixe i suskeuasia mesa (version pou exei to kinito CXC1250210 R1CB001) mipos me kapoio update diorthothei to provlima?

Ρε παιδιά, πως μπορώ να κατεβάσω στο σκληρό δίσκο όλο το FileSystem του κινητού ή οποιουδήποτε άλλου κινητού διαβάζεται από το XS++; Προφανώς το θέλω για backup προκειμένου να κάνω αλλαγές στα μενού κ.α. Ξέρω ότι υπάρχει το Full Backup του w810 αλλά έχω και ένα Z550 και θέλω να αλλάξω και σε αυτό μενού.
Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Ρε παιδιά, πως μπορώ να κατεβάσω στο σκληρό δίσκο όλο το FileSystem του κινητού ή οποιουδήποτε άλλου κινητού διαβάζεται από το XS++; Προφανώς το θέλω για backup προκειμένου να κάνω αλλαγές στα μενού κ.α. Ξέρω ότι υπάρχει το Full Backup του w810 αλλά έχω και ένα Z550 και θέλω να αλλάξω και σε αυτό μενού.

Τα αρχεια του συστηματος μπορεις να τα κανεις μπακαπ με το myphonexplorer :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα αρχεια του συστηματος μπορεις να τα κανεις μπακαπ με το myphonexplorer :)

tfa , ifs και τέτοια?

Πως γίνεται αυτό!

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

• The title was changed to Sony Ericsson Κινητά: Αναβαθμίσεις & τροποποιήσεις του λειτουργικού