Jump to content

Ποιο είναι το επάγγελμά σας; Τι κάνετε στη δουλειά σας;

jog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω κάνει διατριβή επί του θέματος.

Επαγγέλματα που έχουν σχέση με φαί , θρησκεία και γυναίκες αφήνουν σίγουρα κέρδη :lol:

Γι' αυτο θα γινω pimp-Παπας με ιδιόκτητη ταβερνα!:p :happy:

• Απαντήσεις 654
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο Τυπος που εγραψε για τον κουλουρτζη με αφησε μαλ....!!!!

Αυτη ειναι δουλεια!

Ο Τυπος που εγραψε για τον κουλουρτζη με αφησε μαλ....!!!!

Αυτη ειναι δουλεια!

ναι σκέψου λίγο όμως και τις συνθήκες εργασίας τους,και το πόσες ώρες δουλεύουν?Όχι ότι βγάζουν λίγο,για αμόρφωτοι άνθρωποι...:rolleyes:

Έχω κάνει διατριβή επί του θέματος.

Επαγγέλματα που έχουν σχέση με φαί , θρησκεία και γυναίκες αφήνουν σίγουρα κέρδη :lol:

+1!

τοσο σοφα, οσο και σωστα τα λογια σου!;)

οχι καμμια σχεση για αυτο σου λεω το τι θυσιες θες να κανεις αυτο που σπουδαζω ειναι well engineering & reservoir enginnering λεφτα πολλα γιατι εχω αρχισει να πσαχνω για δουλεια γιατι σε λιγο καιρο ελπιζω να τελλειωσω αλλα με δυσκολες συν8ηκες και σε περιεργα μερη(αν θες πολλα λεφτα) για τον πρωτο καιρο

Όντως το επάγγελμα σου έχει πολύ χρήμα

γιατι το θεμα ειναι αξιζει να τα θυσιασεις για να μην κανεις τιποτα μετα τα 35 ,αφου 8α τα εχεις κονομισει, σου η οχι ιδου η απορια

αλλά μη νομίζεις ότι μετά τα 35 (ή τα 40 ή ... ) θα μπορέσεις να σταματήσεις να εργάζεσαι τελείως, απλά θα έχεις κάποια (αρκετά) χρήματα στην άκρη και δε θα μπορέσεις να κάνεις ένα step back και να είσαι σε μια δουλειά 9-5 και όχι ξε**λομα.

+1!

τοσο σοφα, οσο και σωστα τα λογια σου!;)

file mvagustagm2000 koita kai to post tou panda nomizo pos ehei dikio :lol: :)

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

• 4 weeks later...

Ολοι ή τουλαχιστον οι περισσοτεροι εργαζομαστε..

αληθεια σας αρεσει η δουλεια σας?

πιστευετε οτι αυτο που κανετε ειναι αυτο που σας γεμιζει και που σας εκφραζει?

κι εκτος αυτου ολοι εχουμε να λεμε ιστοριες και φασεις απο τις δουλειες μας ακομα και η επαγγελματιες ''μαμαδες''

Πειτε εμπειριες αστειες και μη που εχουν να κανουν με την δουλεια..:lol: :cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος ..

υπαρχει δυνατη θεληση!!

ουαου! εδω ειμαστε!!!!

για την δουλεια μου να πω?

με εκφραζει πιστευω απολυτα! -Δεν υπαρχουν ορια!-

τωρα για σκηνικα θα γραψω απο αυριο...ειναι τοσα πολλα...

ενα απο αυτα ειναι οτι ερχονται κατι παππουδες να βγουνε φωτογραφιες για ταυτοτητα! μας μπερδευουν με το φωτογραφιο πιο πανω!

Never Give Up:!:

Join friend!

Πως να μην τη λατρεύω; Λίγες ώρες και πολύ ελεύθερος χρόνος...

Για να γράψω περιστατικά θα πρέπει να εκδώσω εγκυκλοπαίδεια....

Πως να μην τη λατρεύω; Λίγες ώρες και πολύ ελεύθερος χρόνος...

Για να γράψω περιστατικά θα πρέπει να εκδώσω εγκυκλοπαίδεια....

pes merika !!:) ego akoma den douleuo eimai foithths kai apolamvano ton arketo eleuthero xrono mou otan den exo exetastikes!!

pes merika !!:) ego akoma den douleuo eimai foithths kai apolamvano ton arketo eleuthero xrono mou otan den exo exetastikes!!

Εχει έρθει στα εξωτερικα ιατρεία, 47 χρονών άντρας, αθενής(και καλα) στις 2.30 το πρωι και μου λέει: δεν μπορώ να κοιμηθώ...

Του βαζω θερμομετρο, τον εξετάζω, πιεση, σφυγμοί, αναπνοή, καρδιογράφημα, όλα καλά....

Του λέω μια χαρά σε βλέπω γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς;

Μου λέει: είδα εφιάλτη!!!!!!

αν και οχι ακριβως εργασια,αν μας πληρωνανε θα μπορουσα να την αποκαλεσω ετσι..

σχολειο=χαβαλε=απιστευτες στιγμες γελιο=λυπης=αγχους..τα εχει ολα...(λιγα εγραψα)

εγω δουλεψει κ ως σερβιτορος σε καφε στην Ν.Κρηνη...καλη εμπειρια..:shifty:

Εχει έρθει στα εξωτερικα ιατρεία, 47 χρονών άντρας, αθενής(και καλα) στις 2.30 το πρωι και μου λέει: δεν μπορώ να κοιμηθώ...

Του βαζω θερμομετρο, τον εξετάζω, πιεση, σφυγμοί, αναπνοή, καρδιογράφημα, όλα καλά....

Του λέω μια χαρά σε βλέπω γιατί δεν μπορείς να κοιμηθείς;

Μου λέει: είδα εφιάλτη!!!!!!

Τελικά ρε συ Αντρέα τι δουλειά κάνεις; Γιατί νόμιζα ότι είσαι καθηγητής σε λύκειο αλλά με έχεις μπερδέψει.

Τελικά ρε συ Αντρέα τι δουλειά κάνεις; Γιατί νόμιζα ότι είσαι καθηγητής σε λύκειο αλλά με έχεις μπερδέψει.

Είμαι γιατρός αλλά διδάσκω σε Τεε Ανατομία-Φυσιολογία, η παραπανω ιστορια ειναι απο οταν επαιρνα ειδικοτητα:lol: :lol:

Είμαι γιατρός αλλά διδάσκω σε Τεε Ανατομία-Φυσιολογία, η παραπανω ιστορια ειναι απο οταν επαιρνα ειδικοτητα:lol: :lol:

E έτσι εξηγούνται όλα αυτά που έχεις αναφέρει στο άλλο θέμα, στο ΤΕΕ τα παιδιά είναι λίγο πιο ξεπεταγμένα συνήθως ε;;)

Ρε παιδιά εγώ μυράζω φυλάδια τα Σαββατοκύριακα πιάνεται? !!!

Πάντως πολύ φάση.Έχω συναντησει πόλλα κουλά στους δρόμους.Από τρέλους μέχρι τσακωμούς από οικογένειες με ατάκες που είναι για να λιώνεις στο γέλιο!!!

no sig...

Ρε παιδιά εγώ μυράζω φυλάδια τα Σαββατοκύριακα πιάνεται? !!!

Πάντως πολύ φάση.Έχω συναντησει πόλλα κουλά στους δρόμους.Από τρέλους μέχρι τσακωμούς από οικογένειες με ατάκες που είναι για να λιώνεις στο γέλιο!!!

Γιατί να μην πιάνεται; κι εγω ότνα σπούδαζα ημουν dellivery σε πιτσαρία... εκεί να ακούσετε κουλά!!!!!

E έτσι εξηγούνται όλα αυτά που έχεις αναφέρει στο άλλο θέμα, στο ΤΕΕ τα παιδιά είναι λίγο πιο ξεπεταγμένα συνήθως ε;;)

Eως πολύ θα έλεγα φίλε μου..... αν και με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα από συζυήσεις με συναδέλφους σε γενικά λύκεια οτι κι εκεί οι μαθητές τους δεν διαφέρουν και πολύ.

Γιατί να μην πιάνεται; κι εγω ότνα σπούδαζα ημουν dellivery σε πιτσαρία... εκεί να ακούσετε κουλά!!!!!

Εμένα είχε δουλέψει ένας συμμαθητής μου delivery ταινιών τώρα που το θυμήθηκα και είχε δει κι αυτός πολλά κουλά.Ήταν και ένας 40άρης σε κάποιο σπίτι και ενοικίαζε σχεδόν κάθε μέρα πορνό.Εν τω μεταξύ,αυτός ο 40άρης του την ψιλοέπεφτε κιόλας!!!!

Αφήστε που τον υποδεχόταν κάθε φορά με τα εσώρουχα και τον ρωτούσε αν ήθελε να περάσει μέσα ή να τον κεράσει κάτι:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no sig...

''Πέρασε να σε φιλέψω κάτι'' του έλεγε...

δεν ξέρω αν ήθελε να του προσφέρει και...επιδόρπιο ή κανα ''γλυκάκι''...

no sig...

Βασικά εμείς όταν θέλουμε να πούμε κάτι τέτοιο λέμε ότι θα τον κεράσει ''σοκολατίνα''.

Πάντως ρε παιδιά τέτοιες δουλειές που συναντάς κόσμο έχουν πολλά γέλια.

no sig...

Δεν μαρέσει τοσο η δουλεια μου αποθηκάριος σε μαγαζί με ρούχα είμαι, μαρέσει ομως που ειναι καλά τα ατομα και πέφτει γέλιο αρκετές φορές
mobile fan user

Θα συμφωνήσω.Όλες οι δουλείες είναι καλές αν έχεις και καλή παρέα στον χώρο εργασίας,όποιος κι αν είναι αυτός,και αντιστρόφως,όλες οι δουλειές μπορουν εύκολα να καταντήσουν βαρετές αν είσαι all alone...
no sig...

Δεν μαρέσει τοσο η δουλεια μου αποθηκάριος σε μαγαζί με ρούχα είμαι, μαρέσει ομως που ειναι καλά τα ατομα και πέφτει γέλιο αρκετές φορές

Μια εποχή,(πριν γίνει η γέφυρα Ριου-Αντιρίου) δούλευα αποθηκάριος σε μια εταιρία, και μετακομίζαμε. Φυσικά όλοι τη δουλειά την κάναμε τα παιδιά της αποθήκης. Λύναμς ράφια, πακετάραμε πράγματα, είχαμε πηξει όλη μερα, οπότε λέει ένα από τα παιδιά: Αντε παιδιά, μόλις τελειώσουμε από εδώ, έχουμε να πάμε να τελειώσουμε και τη γέφυρα του Ρίου.....:lol: :lol: :lol: :lol: