JOHNMEGARYTHMOS Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Αυτός http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2400 ο τιμοκατάλογος της καρτοκινητής carrefour ισχύει κανονικά; Έχω μια sim στην καβάντζα, με 5€ υπόλοιπο μέσα που έλεγα να το κάνω sharing με την επόμενη ανανέωση, αλλά τώρα που θέλω 25€ σε ένα τρίμηνο για να κάνω sharing λέω καλύτερα να ξοδέψω το υπόλοιπο σε sms προς το εξωτερικό. Κοστίζουν όντως 0,0414 €/sms; απο όσο βλέπω ισχύει κανονικά ο κατάλογος. Οντως μεγάλη βλακεία αυτο που έγινε με το sharing τι να πω τουλάχιστον δεν κατάργησαν τελείως την υπηρεσία όποτε κάτι ειναι και αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 ^βρε, κι εγώ βλέπω! Την έβαλα τη sim τώρα σε συσκευή και θα τσεκάρω σύντομα και στην πράξη τι χρεώνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. July 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2012 Παιδιά καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα: ενώ πήγα το νούμερό μου με φορητότητα από what's up σε carrefour, τώρα που θέλω να το αλλάξω (να το κάνω vodafone καρτοκινητή) μου είπαν σε κατάστημα vofafone πως δεν μπορώ να το αλλάξω και πως το νούμερο θα μείνει (για πάντα) carrefour. Επειδή μου ακούγεται πολύ νομοτελειακό και επειδή πρόκειται για υπέρμετρη δέσμευση και παράβαση (ενδεχομένως) των κανονισμών για τον ανταγωνισμό, γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να το αλλάξω, έστω πρώτα σε κάποια άλλη εταιρεία; Για να μην ξυπνάω από τον ύπνο της την ΕΕΤΤ... Kανε αλλη φορητοτητα πριν (wind ποιυ δεν εκανες :) ) και μετα πας σε vodafone ! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Αυτός http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2400 ο τιμοκατάλογος της καρτοκινητής carrefour ισχύει κανονικά; Έχω μια sim στην καβάντζα, με 5€ υπόλοιπο μέσα που έλεγα να το κάνω sharing με την επόμενη ανανέωση, αλλά τώρα που θέλω 25€ σε ένα τρίμηνο για να κάνω sharing λέω καλύτερα να ξοδέψω το υπόλοιπο σε sms προς το εξωτερικό. Κοστίζουν όντως 0,0414 €/sms; Έστειλα sms προς εξωτερικο και οντως τοσο με χρέωσε. Τέλεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Kανε αλλη φορητοτητα πριν (wind ποιυ δεν εκανες :) ) και μετα πας σε vodafone ! Μπορώ να κάνω φορητότητα απο Cosmote σε voda και να ζητήσω να γίνει καρτοκινητο champion carrefour?Υπάρχει ακόμη αυτή η δυνατότητα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Που μπορώ να βρώ ενα champion carrefour Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Που μπορώ να βρώ ενα champion carrefour απο τa αντίστοιχα καταστήματa υπάρχουν ακόμη στa περισσότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 απο τa αντίστοιχα καταστήματa υπάρχουν ακόμη στa περισσότερα Πήγα σε αρκετά και μου είπαν οτι εχουν αποσυρθεί εδω και πολύ καιρό, ξερεις καποιο εσυ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Να ζήσουμε να το θυμόμαστε! http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40570&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 λογικό αφού δεν υπάρχουν πια,ίσως στο μέλλον να γίνουν sklavenitis Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Υπάρχει κάποιος που εχει βασικό νούμερο σε αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts