maria02 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Egw exw Vodafone a la carte kai Vodafone Cu.Mporw na kanw ananewsh tou xronou omilias mou apo to Champion Marinopoulo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Ναι. Απλά η κάρτα των €3 παίζει μόνο για CU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 νομίζω οτι τα έχουν παρατήσει . Πήγα να βάλω κάρτα για να εχω διπλάσιο χρόνο ομιλίας σε champion. επι 3 πρωινά ο υπευθυνος του καταστηματος μου έλεγε "δεν μπορουμε ,εχει πρόβλημα το σύστημα, περάστε το απόγευμα". Τελικά βάζω απο περιπτερο κάρτα των 10ευρώ και δεν εκμεταλλευομαι ετσι την προσφορά οπότε θα κάνω φορητότητα το (ευτυχώς ) εύκολο νούμερο Δύσκολα βρίσκεις κάρτα ανανέωσης από Carrefour/Champion. Ο λόγος ίσως ότι αγοράζοντας από περίπτερο κλασικές κάρτες VODAFONE βρίσκεσαι τριπλά χαμένος: Είναι πιο ακριβές. Χάνεις την προσφορά διπλασιασμού του ποσού. Έχεις ανανέωση μόνο για 6 μήνες και όχι για 12μήνες όπως αν χρησιμοποιούσες την ίδια κάρτα σε Alacart/CU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Thanks Elephant! Kala,an kanw ananewsh tou xronou omilias apo ton Marinopoulo,tha exw diplasio xrono omilias?H ta mperdepsa.:confused:Palaiotera ginotan auto alla mono apo ta katasthmata Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Ο διπλασιασμός του χρόνου ίσχυε ως 15 Σεπτεμβρίου. Εκτιμώ ότι θα το ξαναδώσει σε λιγο καιρό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Κανείς από Voda που να ξέρει αν η Champion/Carrefour δώσει διπλασιασμό καρτών πάλι ή άλλη προσφορά; Το λέω γιατί το σκέφτομαι για φορητότητα στην Frog. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THRAKIOTIS1 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 προσεξτε μην τυχον και κατα λαθοσ περασετε καρτα χρονου ομιλιασ carrefour σε κινητο vodafone.μιλαω για την καρτα των 3 ευρω που δινετε δωρεαν απο τα ομωνυμα μαρκετ.σου ερχεται μηνυμα οτι η καρτα ακυρωνεται!μην τυχον δηλαδη και κανεισ λαθοσ .καηκεσ!βεβαια τουσ κατηγγειλα και σε καταναλωτικεσ οργανωσεισ αλλα το ειπα και στουσ ιδιουσ.αναμενω απαντηση.ουτε καν υπαρχει τετοια προειδοποιηση πανω στην καρτα.ακου ακυρωνεται! ελεοσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Απατεωνιά; Μπα.. Δεν θα το έλεγα. Εγώ όσες φορές έχω πάει σε carrefour έχω δει επιγραφή ότι οι κάρτες carrefour δεν μπαίνουν σε αριθμό που να μην είναι carrefour. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 δεν καταλαβαινω τον λογο της καταγγελιας..δεν σε εξαπατησαν. ειναι σαν να προσπαθεις να κανεις ανανεωση σε καρτοκινητο τιμ(α,ναι αλλαξε ονομα:p) με καρτα χρονου απο κοσμοτε.. τωρα για την ακυρωση της καρτας,δεν ξερω αν ισχυει.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgp Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Απατεωνιά; Μπα.. Δεν θα το έλεγα. Εγώ όσες φορές έχω πάει σε carrefour έχω δει επιγραφή ότι οι κάρτες carrefour δεν μπαίνουν σε αριθμό που να μην είναι carrefour. + 1 το εχω δει και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 γιατί είναι απατεωνιά? το λέει καθαρά σου δίνουν μια κάρτα 3ευρώ για Καρτοκινητή Carrefour/Champion! Ούτε CU ούτε A la carte! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Βασικα νομιζω οτι διαφωνει στην ΑΚΥΡΩΣΗ της καρτας....ενταξει το συστημα της vodafone να μην δεχεται την καρτα champion, αλλα οχι και να την ΑΚΥΡΩΝΕΙ κιολας...ε, καποιος αφηρημενος, μη γνωστης (μην ξεχνατε και ποιο ειναι το target group του champion) προσπαθησε να περασει την λαθος καρτα στο λαθος κινητο. Πρεπει σωνει και καλα να ΧΑΣΕΙ την καρτα?!? Προσωπικα θα θεωρουσα σωστη αντιμετωπιση απο πλευρας της Vodafone απλα να μην δεχεται την καρτα για ανανεωση, και εαν θελει να ειναι και πολυ στα κεφια της, λεμε τωρα, να στελνει ενα αυτοματο μηνυμα οτι ξερετε, η καρτουλα αυτη ειναι για champion, καντε ανανεωση εκει, και οχι αυτοματα να καταστρεφει την καρτα! Ειναι σαν ενας χρηστης Wind να περναει καρτα καταλαθος καρτα MoMad σε κινητο Wind (το Momad γραφει πανω powered by wind,οποτε ειναι ευκολο καποιος μη γνωστης να κανει το λαθος..)και να του καταστρεφεται η καρτα!!Κατι το οποιο φυσικα, δεν συμβαινει, απλα συμβαινει το απολυτα λογικο πραγμα , δηλαδη απλα δεν περναει η καρτα!! Αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akien82 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Πολύ περίεργο αυτό που έγινε! Εντάξει το CU / A La Carte να μην την κάνει δεκτή όμως μετα ούτε το Champion/Carrefour την έκανε; Ισως πρόκειτε για κάποια αβλεψία του συστήματος τους. Να δούμε τι εξήγηση θα δώσουν απο την Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. January 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2008 Οι κάρτες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε a la carte η CU; Γνωρίζει κανείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 δεν μπορεις..μονο σε καρτοκινητη καρφουρ η τσαμπιον.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Θα παρακαλέσω οι προσφορές καρτών ανανέωσης να γίνονται εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191499 ώστε να μην γίνεται μπέρδεμα... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anvoulgaris Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Παιδιά με τις κάρτες Champion, πόσες ανανεώσεις μπορείς να έχεις με των δωρεάν χρόνο ομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Παιδιά με τις κάρτες Champion, πόσες ανανεώσεις μπορείς να έχεις με των δωρεάν χρόνο ομιλίας; 6 max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 6 η 3 / μηνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 6/max 3 κάθε μήνα για δύο μήνες, άρα 6. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Νομίζω δεν έχει σημασία σε ποιόν μήνα θα βάλεις πόσες κάρτες, αρκεί να μην ξεπεράσεις συνολικά τις 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 οχι,το ελεγε σαφεστατα 3/μηνα! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 οχι,το ελεγε σαφεστατα 3/μηνα! Εγώ έβαλα 4 αυτό το μήνα και 2 τον Δεκέμβριο, οπότε ... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_name Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Δεν τίθεται θέμα φορητότητας.....vodafone ο ένας........ "ενοικιαστής" ο άλλος της vodafone Αν κάνει κάποιος φορητότητα σε καρτοκινητό άλλου παρόχου και μετά ξανά φορητότητα σε vodafone a la carte ή cu ? :wacko: ;) άκυρο μόλις είδα ότι έχει απαντηθεί, sorry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Όλα γίνονται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts