IoanAth Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Η αποστολη MMS προς Ελληνικα και ξενα δικτυα περιλαμβανεται στις δυνατοτητες του συγκεκριμενου πακετου. Χρεωση € 0,38/MMS. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ. Οταν έχεις περάσει τις παραμέτρους αυτόματα από το site της Vodafone, το site της NOKIA το customer care της VODAFONE, με το χέρι 2-3 φορές σε συνενόηση με το τμήμα Vodafone LIVE και Δ Ε Ν δουλεύει και έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα, κάτι τρέχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 ήρθε και η απόδειξη ότι είχα δικιο. Στο κινητό μου με τις ρυθμίσεις που μου έχει στείλει η Vodafone και που η κάρτα Carrefour-VF αδυνατεί να στείλει MMS, όταν βάλεις άλλη κάρτα VODAFONE (συμβόλαιο ή a la carte) το ΜΜS φεύγει κανονικά! άρα δεν φταίνε οι ρυθμίσεις άρα δεν φταίει το κινητό μιά βδομάδα έχω φάει δοκιμάζοντας δεκάδες συνδυασμούς ρυθμίσεων γιατί η VODAFONE ισχυριζόταν ότι φταίνε αυτές. έχω πάρει 15 φορές το customer care και με έχουν παιδέψει απίστευτα τόσο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ πιά; ποιός θα μου πληρώσει τις κλήσεις στο cc της VODA; ποιός θα μου ζητήσει συγνώμη για τη ταλαιπωρία; ποιός θα φτειάξει το Carrefour - VF να στέλνει MMS όπως το διαφημίζουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 ήρθε και η απόδειξη ότι είχα δικιο. Στο κινητό μου με τις ρυθμίσεις που μου έχει στείλει η Vodafone και που η κάρτα Carrefour-VF αδυνατεί να στείλει MMS, όταν βάλεις άλλη κάρτα VODAFONE (συμβόλαιο ή a la carte) το ΜΜS φεύγει κανονικά! άρα δεν φταίνε οι ρυθμίσεις άρα δεν φταίει το κινητό μιά βδομάδα έχω φάει δοκιμάζοντας δεκάδες συνδυασμούς ρυθμίσεων γιατί η VODAFONE ισχυριζόταν ότι φταίνε αυτές. έχω πάρει 15 φορές το customer care και με έχουν παιδέψει απίστευτα τόσο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ πιά; ποιός θα μου πληρώσει τις κλήσεις στο cc της VODA; ποιός θα μου ζητήσει συγνώμη για τη ταλαιπωρία; ποιός θα φτειάξει το Carrefour - VF να στέλνει MMS όπως το διαφημίζουν ; Αν βάλεις την κάρτα sim σε άλλη συσκευή τί θα γίνει?..........μήπως φταίει η Nokia σε συνδιασμό με την VF-Carrefour?.......κάνε δοκιμές....... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Την κάρτα SIM θα τη βάλω στον σκουπιδοντενεκέ, εκτός και αν βρεθεί κάποιος με Carrefour VF που να μπορεί να στέλνει MMS (με ΝΟΚΙΑ κατά προτίμηση) οπότε ίσως το ψάξω ξανά. Πολύ δεν ασχολήθηκα με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Την κάρτα SIM θα τη βάλω στον σκουπιδοντενεκέ, εκτός και αν βρεθεί κάποιος με Carrefour VF που να μπορεί να στέλνει MMS (με ΝΟΚΙΑ κατά προτίμηση) οπότε ίσως το ψάξω ξανά. Πολύ δεν ασχολήθηκα με αυτό; Eγώ πάντως δεν πήρα την κάρτα για να στέλνω ΜΜS...Τα δε MMS μου είναι γενικά αδιάφορα...Το θέμα είναι πως η συγκεκριμενη κάρτα έχει τις καλύτερες χρέωσεις σε καρτοκινητό από όλα τα άλλα και τις χαμηλότερες χρεώσεις σε SMS ακόμα και από τα συμβόλαια...Δεν λέω ότι δεν θα έπρεπε να λιτουργεί σωστά και στα MMS, αλλά δεν καίγομαι για κάτι που δεν χρειάζομαι.....:O Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μετά από πολλές κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών γύρω στις 1.30 ώρες μπλα μπλα να βρούνε τι πρόβλημα έχει η συσκευή μου, κατέγραψαν επίσημα το πρόβλημα την Τρίτη που πέρασε, με την υπόσχεση ότι σε 2 μέρες θα με έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν τι να κάνω (η πρόταση ήταν να αλλάξω ΣΙΜ!!) Και ω του θαύματος, δοκιμάζω Κυριακή πρωί να στείλω ένα ΜΜS και αυτό έφυγε κανονικά. Εννοείται ότι δεν άλλαξα τίποτα στο κινητό μου όλο αυτό το διάστημα ... Απλά κάτι βρήκαν και το διόρθωσαν! Εννοείται ότι ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο ... Το χρήμα και το χρόνο που ξόδεψα για να ασχολούμαι με το λάθος τους ποιός θα μου τον ξεπληρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butler29 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μετά από πολλές κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών γύρω στις 1.30 ώρες μπλα μπλα να βρούνε τι πρόβλημα έχει η συσκευή μου, κατέγραψαν επίσημα το πρόβλημα την Τρίτη που πέρασε, με την υπόσχεση ότι σε 2 μέρες θα με έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν τι να κάνω (η πρόταση ήταν να αλλάξω ΣΙΜ!!) Και ω του θαύματος, δοκιμάζω Κυριακή πρωί να στείλω ένα ΜΜS και αυτό έφυγε κανονικά. Εννοείται ότι δεν άλλαξα τίποτα στο κινητό μου όλο αυτό το διάστημα ... Απλά κάτι βρήκαν και το διόρθωσαν! Εννοείται ότι ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο ... Το χρήμα και το χρόνο που ξόδεψα για να ασχολούμαι με το λάθος τους ποιός θα μου τον ξεπληρώσει; Μαλλον υπηρχε καποιο λαθος στο προφιλ σου (στην προενεργοποιημενη SIM)και δεν υπηρχε τσεκαρισμενο το MMS. Μου φαινεται οτι επεσες στην περιπτωση. Τεσπα...Σχετικα με τις χρεωσεις που αναφερεις ομως για κληση προς το 13830 προφανως, δεν ειναι (€ 0,20/κληση); Δεν υπαρχει χρονοχρεωση. Ετσι; Απλα ρωταω μηπως και εκει υπαρχει θεμα τελικα. Παράθεση In dev/null no one can hear you scream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μετά από πολλές κλήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών γύρω στις 1.30 ώρες μπλα μπλα να βρούνε τι πρόβλημα έχει η συσκευή μου, κατέγραψαν επίσημα το πρόβλημα την Τρίτη που πέρασε, με την υπόσχεση ότι σε 2 μέρες θα με έπαιρναν τηλέφωνο να μου πουν τι να κάνω (η πρόταση ήταν να αλλάξω ΣΙΜ!!) Και ω του θαύματος, δοκιμάζω Κυριακή πρωί να στείλω ένα ΜΜS και αυτό έφυγε κανονικά. Εννοείται ότι δεν άλλαξα τίποτα στο κινητό μου όλο αυτό το διάστημα ... Απλά κάτι βρήκαν και το διόρθωσαν! Εννοείται ότι ακόμα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο ... Το χρήμα και το χρόνο που ξόδεψα για να ασχολούμαι με το λάθος τους ποιός θα μου τον ξεπληρώσει; Ακομα ειναι καινουριο το πακετο στην αγορα! Τα προβληματα του βγαινουν σιγα σιγα στην επιφανεια! Θα μπορουσες να απαιτησεις επιστροφη των χρηματων που ξοδεψες αλλα δε θα βγαλεις ευκολα ακρη...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Ακομα ειναι καινουριο το πακετο στην αγορα! Τα προβληματα του βγαινουν σιγα σιγα στην επιφανεια! Θα μπορουσες να απαιτησεις επιστροφη των χρηματων που ξοδεψες αλλα δε θα βγαλεις ευκολα ακρη...:rolleyes: Μα δεν νομίζω ότι εδώ μιλάμε για προβλήματα του πακέτου αλλά για μεμονομένο περιστατικό και ποιο συγκεκριμένα κάποιο κόλλημα στη γραμμή του φίλου μας. Τέτοιου είδους προβλήματα έχουν κατα καιρούς αναφερθεί για όλες τις εταιρείες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 την "γραμμή" την είχαν ελέγξει δεκάδες φορές. τώρα αν έπεσα στην περίπτωση τι να πώ. Πάντως δεν είχα βρεί κανεναν με ίδιο πακέτο που να μπορούσε να στείλει MMS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 την "γραμμή" την είχαν ελέγξει δεκάδες φορές. τώρα αν έπεσα στην περίπτωση τι να πώ. Πάντως δεν είχα βρεί κανεναν με ίδιο πακέτο που να μπορούσε να στείλει MMS... Τι να πώ! Εγώ σου είπα παραπάνω ότι με ένα νούμερο που μου είχαν χαρίσει έστελνα. Ίσως το πρόβλημα ήταν με συγκεκριμένες συσκευές ή σε συγκεκριμένη ομάδα συνδρομητών. Το σημαντικό όμως είναι πως πλέον λύθηκε! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Δε βλεπουμε διαφημιση στην τηλεοραση για την συγκεκριμενη καρτοκινητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. February 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Δε βλεπουμε διαφημιση στην τηλεοραση για την συγκεκριμενη καρτοκινητη. Μάλλον η διαφήμιση είναι μόνο μέσα στα super market. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Δε βλεπουμε διαφημιση στην τηλεοραση για την συγκεκριμενη καρτοκινητη. Μάλλον η διαφήμιση είναι μόνο μέσα στα super market. Δεν προωθειται ουτε απο τα Vodafone Shops! Πολυ συμφερον πακετο για το κοινο, οχι και τοσο για τη Vodafone:rolleyes: Ισως και αυτο να παιζει καποιο ρολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρατήρησα πως στον αριθμό μου VF-Carf δεν έχει προστεθεί κανένα bonus από τη μέρα που το αγόρασα (οπότε και έιχε υπόλοιπο 1eur). Μήπως ΚΑΙ σε αυτή την προσφορά ο χρήστης πρέπει να αγοράσει κάρτα ανανέωσης ωστε να του προστεθεί 1eur/μήνα για τους πρώτους 5 μήνες όπως λέει στη συσκευασία? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Thanx Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Νομίζω πρέπει να έχεις βάλει τουλάχιστον μια κάρτα και φυσικά να είναι ενεργοποιημένος ο αριθμός... Πάντως πολλά σούπερ μάρκετ δεν έχουν. Συγκεκριμένα έψαξα στο Μαλλ και δεν βρήκα. Πού τα βάζουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 :rolleyes: ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ http://www.carrefour.gr/mobile_champion/pages.asp?page=14&lang=gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XRISTOFOROS1 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ?ΔΗΛΑΔΗ 694ΧΧΧ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 694 ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Με την παρούσα ανακοίνωση η εταιρεία Vodafone–Παναφον ΑΕΕΤ (Vodafone) ενημερώνει για μια νέα προωθητική ενέργεια που αφορά μόνο τους συνδρομητές της καρτοκινητής Carrefour και Champion Μαρινόπουλος. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι Carrefour και Champion Μαρινόπουλος συνδρομητές κερδίζουν διπλάσιο χρόνο ομιλίας για κάθε ανανέωση που πραγματοποιούν μέσω των καταστημάτων Carrefour και Champion Μαρινόπουλος. Η προσφορά θα διαρκέσει από 19/3/07 έως και 19/5/07. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 παντως τωρα που βγηκε και η διαφημιση με την Τατιανα Στεφανιδου, μας λυθηκε η απορια για το target group :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα παρατήρησα πως στον αριθμό μου VF-Carf δεν έχει προστεθεί κανένα bonus από τη μέρα που το αγόρασα (οπότε και έιχε υπόλοιπο 1eur). Μήπως ΚΑΙ σε αυτή την προσφορά ο χρήστης πρέπει να αγοράσει κάρτα ανανέωσης ωστε να του προστεθεί 1eur/μήνα για τους πρώτους 5 μήνες όπως λέει στη συσκευασία? Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Thanx Νομίζω και μένα δεν έχει προστεθεί το 1 ευρώ το μήνα, ή προστέθηκε και δεν το πήρα χαμπάρι. Λογικά θα ερχόταν και γραπτό μήνυμα όπως στο bonus των ανανεώσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Νομίζω και μένα δεν έχει προστεθεί το 1 ευρώ το μήνα, ή προστέθηκε και δεν το πήρα χαμπάρι. Λογικά θα ερχόταν και γραπτό μήνυμα όπως στο bonus των ανανεώσεων... H επίσημη απάντηση της vodafone είναι πως ο "δωρεάν" αυτός χρόνος ομιλίας προστείθεται στο υπόλοιπο του χρήστη ΜΟΝΟ αν αυτός έχει καταναλώσει τουλάχιστον 1,00eur χρόνο ομιλίας κατά στην διάρκεια του προηγούμενου μήνα. :shifty: Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flor Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 γίνεται vodafone together με αριθμό vodafone κανονικό και vodafone carrefour? edit: δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Δεν ξερω αν το εχει προσεξει κανεις, αλλα εδω και μερες εχουν μειωθει οι τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Charis_g Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Οι τιμές είναι ίδιες με FROG και Q πλέον, και με διπλασιασμό της ανανέωσης σου απο carrefour kai champion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts