elias_ps Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Εδώ μπορούμε να γράφουμε τα πάντα για τη καρτοκινητή Champion & Carrefour. Εντυπώσεις, απόψεις, απορίες, ρυθμίσεις, προσφορές και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το νέα πακέτα καρτοκινητής Champion & Carrefour. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 τελικά το κινητό γράφει Carrefour-VF γιατί πιστεύω πολλοί θα το έχουν απορία! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 και στο αλλο λεει Champion-VF ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 και στο αλλο λεει Champion-VF ? λογικά ναι Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Πόσο κοστίζει το κουτάκι με τη sim? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 εγώ το αγόρασα 5 ευρώ και έχει κάθε μήνα 1 ευρώ δώρο για 5 μήνες! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 για φορητοτητα κανεις??? οσον αφορα το cu sms vs carrefour-VF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butler29 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 για φορητοτητα κανεις??? οσον αφορα το cu sms vs carrefour-VF? Για μεταβαση απο A La Carte & CU σε πακέτα Carrefour & Champion δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα....τουλαχιστον προς το παρον. Παράθεση In dev/null no one can hear you scream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Χθες προσπάθησα να κάνω επαναφόρτιση μονάδων δια μέσου του αριθμού συμβολαίου και η προσπάθεια δεν στέφθηκε από επιτυχία. θα τηλεφωνήσω σήμερα, μήπως μου εξηγήσουν τον λόγο. Θα σας κρατήσω ενήμερους...;) Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butler29 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Χθες προσπάθησα να κάνω επαναφόρτιση μονάδων δια μέσου του αριθμού συμβολαίου και η προσπάθεια δεν στέφθηκε από επιτυχία. θα τηλεφωνήσω σήμερα, μήπως μου εξηγήσουν τον λόγο. Θα σας κρατήσω ενήμερους...;) Δεν υπαρχει η δυνατοτητα ανανεωσης χρονου ομιλιας σε καρτοκινητα Carrefour & Champion απο συνδρομητη συμβολαιου μεσω της μηνιαιας η εφαπαξ ανανεωσης. Αυτο ισχυει μονο για τα πακετα A La Carte & CU. Οι τροποι ανανεωσης ειναι οι εξης: 1. Καρτες ανανεωσης VF CU & VF A la Carte 2. Ε-top up (VF shops) 3. Στα ταμεια των Super Markets Carrefour & Champion μπορει καποιος να αγορασει χρονο ομιλιας (ποσα: €3, €5, €10, €15, €20, €30, €36, €50) και με τον κωδικο που του δινεται να καλεσει το 1252 και να κανει την ανανεωση. Παράθεση In dev/null no one can hear you scream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Στα ταμεια των Super Markets Carrefour & Champion μπορει καποιος να αγορασει χρονο ομιλιας (ποσα: €3, €5, €10, €15, €20, €30, €36, €50) και με τον κωδικο που του δινεται να καλεσει το 1252 και να κανει την ανανεωση. Αυτοι οι χρόνοι ομιλίας παίζουν σε ala cart & CU! Γιατί το βλέπω πολύ καλώ στο να βάζω κάρτα 3€ στο ala cart! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 ...δεν γνωριζω αν εχει ξανασυζητηθει αλλα πολλα απο τα καρτοκινητα νουμερα Carrefour ειναι πολυ ευκολα να τα θυμηθεις... ...αγορασα πριν μερικες μερες ενα νουμερο της μορφης 694000χχχχ (οπου χχχχ ειναι ενας πολυ ευκολος συνδιασμος)...χριεαστηκε μονο 5 λεπτα να ψαξω την σωρο απο τα νουμερα στο καταστημα...και υπηρχαν και αλλα εξισου ευκολα... ...μου κανει εντυπωση που η Vodafone προτιμησει να τα πουλησει ολα αυτα τα ευκολα νουμερα σαν καρτοκινητα Carrefour και οχι σαν "δικα" της.... ..σε χωρες του εξωτερικου τα ευκολα νουμερα τα πουλανε ακριβοτερα η τα δινουν μονο σε συνδρομητες... τεσπα...βοδαφον ειναι αυτη :lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butler29 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αυτοι οι χρόνοι ομιλίας παίζουν σε ala cart & CU! Γιατί το βλέπω πολύ καλώ στο να βάζω κάρτα 3€ στο ala cart! Δυστυχως οχι, ειναι διαθεσιμα μονο τα ποσα €10, €15, €20, €30, €36, €50 για A la Carte και CU συνδρομητες. Βεβαια λεγεται, δεν το εχω δοκιμασει ακομα, οτι μπορεις να αγορασεις και τα ποσα των 3 και 5€ αλλα θα μπουν στο λογαριασμο σου σαν επιπλεον ποσα με την πρωτη επιτυχη ανανεωση με ποσα που αντιστοιχουν στο πακετο σου. Δηλ. Vodafone Α la Carte €9, €15, €20, €36 Vodafone CU €9, €15, €20 Παράθεση In dev/null no one can hear you scream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 για φορητοτητα κανα νεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 για φορητοτητα κανα νεο? Δεν τίθεται θέμα φορητότητας.....vodafone ο ένας........ "ενοικιαστής" ο άλλος της vodafone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Δοκίμασε κανείς να στείλει ΜΜS με Carrefour-VF? Εχω δοκιμάσει τα πάντα, αυτόματες ρυθμίσεις από interner, αυτόματες ρυθμίσεις μέσω customer care, χειρονακτικές ρυθμίσεις από το τμήμα Vodafone-LIVE, τα ΠΑΝΤΑ. όλα αυτά σε ενα ΝΟΚΙΑ 6020 που αγόρασα από VODAFONE shop και είναι made in Germany. Μέσα έχει κάποιες γερμανικές παραμέτρους που ίσως παίζουν μια σημασία στο όλο μπάχαλο. Λογικά όμως όταν κατεβάζω της ρυθμίσεις , ή όταν τις περνάω με το χέρι θα αντικαθιστούν τις γερμανικές. Εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο το πακέτο ΔΕΝ στέλνει ΜΜS. όταν στελνω MMS to GPRS ανοίγει κανονικά, στέλνει στέλνει στελνει και στο τέλος λέει TO MHNYMA MULTIMEDIA δεν στάλθηκε! ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Πηγαίνοντας σήμερα στον Μαρινόπουλο συνάντησα και το εξής θέαμα: Έβγαλαν πακέτα καρτοκινητής με κινητό. Συγκεκριμένα είχε το Motorola C139... :vava: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Δοκίμασε κανείς να στείλει ΜΜS με Carrefour-VF? Εχω δοκιμάσει τα πάντα, αυτόματες ρυθμίσεις από interner, αυτόματες ρυθμίσεις μέσω customer care, χειρονακτικές ρυθμίσεις από το τμήμα Vodafone-LIVE, τα ΠΑΝΤΑ. όλα αυτά σε ενα ΝΟΚΙΑ 6020 που αγόρασα από VODAFONE shop και είναι made in Germany. Μέσα έχει κάποιες γερμανικές παραμέτρους που ίσως παίζουν μια σημασία στο όλο μπάχαλο. Λογικά όμως όταν κατεβάζω της ρυθμίσεις , ή όταν τις περνάω με το χέρι θα αντικαθιστούν τις γερμανικές. Εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο το πακέτο ΔΕΝ στέλνει ΜΜS. όταν στελνω MMS to GPRS ανοίγει κανονικά, στέλνει στέλνει στελνει και στο τέλος λέει TO MHNYMA MULTIMEDIA δεν στάλθηκε! ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Kαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα...εγκαθιστώντας στην αρχή τις ρυθμίσεις on air κατα την ενεργοποίηση των ΜΜS μου είπαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και συντομα θα το έφτιαχναν...Εντούτοις αν και στην αρχή όλα ήταν νεκρά, τώρα γυρίζει ο συνδετήρας της νοκια, αλλά τελικά το μήνυμα δεν στέλνεται...Λίγο βέβαια με ενδιαφέρει αφού η χρήση ΜΜS από την πλευρά μου είναι σχεδόν μηδενική...όλα αυτά όσον αφορά ΝΟΚΙΑ 6230i...Έχει φυσικά ενδιαφέρον να μας που και άλλοι χρήστες των καρτοκινητών αυτών αν στέλνουν κανονικά ΜΜS.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 EINAI ΑΠΑΡΑΔΕKΤΟΙ! με ταλαιπωρουν 3 μέρες , εχω κανει 10 τηλεφωνήματα στο customer care και βάζω και ξαναβάζω ρυθμίσεις. Θελουν να με στειλουν να κανω software upgrade στη NOKIA. Κανεις δε λεει ότι το Carrefour VF ΔΕΝ στέλνει ΜΜS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Eγώ πάντως με Sony Ericsson K610i στέλνω κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 με VF Carrefour? μπορεις να στειλεις παραμέτρους ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 τι χρεωσεις εχει η carefourokarta ρε παιδια?καμια καλη προσφορα η κανενα bonus υπαρχει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 τι χρεωσεις εχει η carefourokarta ρε παιδια?καμια καλη προσφορα η κανενα bonus υπαρχει? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1662628#post1662628 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IoanAth Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 τελικά υπάρχει κανείς που να έχει κάνει επιτυχώς χρήση αποστολής MMS με το πακέτο VF Carrefour με χρήση ΝΟΚΙΑ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butler29 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 EINAI ΑΠΑΡΑΔΕKΤΟΙ! με ταλαιπωρουν 3 μέρες , εχω κανει 10 τηλεφωνήματα στο customer care και βάζω και ξαναβάζω ρυθμίσεις. Θελουν να με στειλουν να κανω software upgrade στη NOKIA. Κανεις δε λεει ότι το Carrefour VF ΔΕΝ στέλνει ΜΜS! Η αποστολη MMS προς Ελληνικα και ξενα δικτυα περιλαμβανεται στις δυνατοτητες του συγκεκριμενου πακετου. Χρεωση € 0,38/MMS. Παράθεση In dev/null no one can hear you scream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts