Jump to content

Τα πάντα για την καρτοκινητή Champion & Carrefour

elias_ps
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ μπορούμε να γράφουμε τα πάντα για τη καρτοκινητή Champion & Carrefour. Εντυπώσεις, απόψεις, απορίες, ρυθμίσεις, προσφορές και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το νέα πακέτα καρτοκινητής Champion & Carrefour.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 235
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικά το κινητό γράφει Carrefour-VF γιατί πιστεύω πολλοί θα το έχουν απορία!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

εγώ το αγόρασα 5 ευρώ και έχει κάθε μήνα 1 ευρώ δώρο για 5 μήνες!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

• 2 weeks later...
για φορητοτητα κανεις???

οσον αφορα το cu sms vs carrefour-VF?

Για μεταβαση απο A La Carte & CU σε πακέτα Carrefour & Champion δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα....τουλαχιστον προς το παρον.

In dev/null no one can hear you scream...

Χθες προσπάθησα να κάνω επαναφόρτιση μονάδων δια μέσου του αριθμού συμβολαίου και η προσπάθεια δεν στέφθηκε από επιτυχία. θα τηλεφωνήσω σήμερα, μήπως μου εξηγήσουν τον λόγο. Θα σας κρατήσω ενήμερους...;)
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Χθες προσπάθησα να κάνω επαναφόρτιση μονάδων δια μέσου του αριθμού συμβολαίου και η προσπάθεια δεν στέφθηκε από επιτυχία. θα τηλεφωνήσω σήμερα, μήπως μου εξηγήσουν τον λόγο. Θα σας κρατήσω ενήμερους...;)

Δεν υπαρχει η δυνατοτητα ανανεωσης χρονου ομιλιας σε καρτοκινητα Carrefour & Champion απο συνδρομητη συμβολαιου μεσω της μηνιαιας η εφαπαξ ανανεωσης. Αυτο ισχυει μονο για τα πακετα A La Carte & CU.

Οι τροποι ανανεωσης ειναι οι εξης:

1. Καρτες ανανεωσης VF CU & VF A la Carte

2. Ε-top up (VF shops)

3. Στα ταμεια των Super Markets Carrefour & Champion μπορει καποιος να αγορασει χρονο ομιλιας (ποσα: €3, €5, €10, €15, €20, €30, €36, €50) και με τον κωδικο που του δινεται να καλεσει το 1252 και να κανει την ανανεωση.

Στα ταμεια των Super Markets Carrefour & Champion μπορει καποιος να αγορασει χρονο ομιλιας (ποσα: €3, €5, €10, €15, €20, €30, €36, €50) και με τον κωδικο που του δινεται να καλεσει το 1252 και να κανει την ανανεωση.

Αυτοι οι χρόνοι ομιλίας παίζουν σε ala cart & CU! Γιατί το βλέπω πολύ καλώ στο να βάζω κάρτα 3€ στο ala cart!

[sIGPIC][/sIGPIC]

...δεν γνωριζω αν εχει ξανασυζητηθει αλλα πολλα απο τα καρτοκινητα νουμερα Carrefour ειναι πολυ ευκολα να τα θυμηθεις...

...αγορασα πριν μερικες μερες ενα νουμερο της μορφης 694000χχχχ (οπου χχχχ ειναι ενας πολυ ευκολος συνδιασμος)...χριεαστηκε μονο 5 λεπτα να ψαξω την σωρο απο τα νουμερα στο καταστημα...και υπηρχαν και αλλα εξισου ευκολα...

...μου κανει εντυπωση που η Vodafone προτιμησει να τα πουλησει ολα αυτα τα ευκολα νουμερα σαν καρτοκινητα Carrefour και οχι σαν "δικα" της....

..σε χωρες του εξωτερικου τα ευκολα νουμερα τα πουλανε ακριβοτερα η τα δινουν μονο σε συνδρομητες...

τεσπα...βοδαφον ειναι αυτη :lol:

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Αυτοι οι χρόνοι ομιλίας παίζουν σε ala cart & CU! Γιατί το βλέπω πολύ καλώ στο να βάζω κάρτα 3€ στο ala cart!

Δυστυχως οχι, ειναι διαθεσιμα μονο τα ποσα €10, €15, €20, €30, €36, €50 για A la Carte και CU συνδρομητες.

Βεβαια λεγεται, δεν το εχω δοκιμασει ακομα, οτι μπορεις να αγορασεις και τα ποσα των 3 και 5€ αλλα θα μπουν στο λογαριασμο σου σαν επιπλεον ποσα με την πρωτη επιτυχη ανανεωση με ποσα που αντιστοιχουν στο πακετο σου. Δηλ.

Vodafone Α la Carte €9, €15, €20, €36

Vodafone CU €9, €15, €20

για φορητοτητα κανα νεο?

Δεν τίθεται θέμα φορητότητας.....vodafone ο ένας........ "ενοικιαστής" ο άλλος της vodafone

[sIGPIC][/sIGPIC]

Owner of Samsung Galaxy Note II

Δοκίμασε κανείς να στείλει ΜΜS με Carrefour-VF? Εχω δοκιμάσει τα πάντα, αυτόματες ρυθμίσεις από interner, αυτόματες ρυθμίσεις μέσω customer care, χειρονακτικές ρυθμίσεις από το τμήμα Vodafone-LIVE, τα ΠΑΝΤΑ.

όλα αυτά σε ενα ΝΟΚΙΑ 6020 που αγόρασα από VODAFONE shop και είναι made in Germany. Μέσα έχει κάποιες γερμανικές παραμέτρους που ίσως παίζουν μια σημασία στο όλο μπάχαλο. Λογικά όμως όταν κατεβάζω της ρυθμίσεις , ή όταν τις περνάω με το χέρι θα αντικαθιστούν τις γερμανικές.

Εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο το πακέτο ΔΕΝ στέλνει ΜΜS. όταν στελνω MMS to GPRS ανοίγει κανονικά, στέλνει στέλνει στελνει και στο τέλος λέει TO MHNYMA MULTIMEDIA δεν στάλθηκε!

ΒΟΗΘΕΙΑ !!!

Πηγαίνοντας σήμερα στον Μαρινόπουλο συνάντησα και το εξής θέαμα: Έβγαλαν πακέτα καρτοκινητής με κινητό. Συγκεκριμένα είχε το Motorola C139... :vava:

Δοκίμασε κανείς να στείλει ΜΜS με Carrefour-VF? Εχω δοκιμάσει τα πάντα, αυτόματες ρυθμίσεις από interner, αυτόματες ρυθμίσεις μέσω customer care, χειρονακτικές ρυθμίσεις από το τμήμα Vodafone-LIVE, τα ΠΑΝΤΑ.

όλα αυτά σε ενα ΝΟΚΙΑ 6020 που αγόρασα από VODAFONE shop και είναι made in Germany. Μέσα έχει κάποιες γερμανικές παραμέτρους που ίσως παίζουν μια σημασία στο όλο μπάχαλο. Λογικά όμως όταν κατεβάζω της ρυθμίσεις , ή όταν τις περνάω με το χέρι θα αντικαθιστούν τις γερμανικές.

Εγώ πιστεύω ότι για κάποιο λόγο το πακέτο ΔΕΝ στέλνει ΜΜS. όταν στελνω MMS to GPRS ανοίγει κανονικά, στέλνει στέλνει στελνει και στο τέλος λέει TO MHNYMA MULTIMEDIA δεν στάλθηκε!

ΒΟΗΘΕΙΑ !!!

Kαι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα...εγκαθιστώντας στην αρχή τις ρυθμίσεις on air κατα την ενεργοποίηση των ΜΜS μου είπαν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα και συντομα θα το έφτιαχναν...Εντούτοις αν και στην αρχή όλα ήταν νεκρά, τώρα γυρίζει ο συνδετήρας της νοκια, αλλά τελικά το μήνυμα δεν στέλνεται...Λίγο βέβαια με ενδιαφέρει αφού η χρήση ΜΜS από την πλευρά μου είναι σχεδόν μηδενική...όλα αυτά όσον αφορά ΝΟΚΙΑ 6230i...Έχει φυσικά ενδιαφέρον να μας που και άλλοι χρήστες των καρτοκινητών αυτών αν στέλνουν κανονικά ΜΜS....

http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

EINAI ΑΠΑΡΑΔΕKΤΟΙ! με ταλαιπωρουν 3 μέρες , εχω κανει 10 τηλεφωνήματα στο customer care και βάζω και ξαναβάζω ρυθμίσεις. Θελουν να με στειλουν να κανω software upgrade στη NOKIA. Κανεις δε λεει ότι το Carrefour VF ΔΕΝ στέλνει ΜΜS!

τι χρεωσεις εχει η carefourokarta ρε παιδια?καμια καλη προσφορα η κανενα bonus υπαρχει?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

τι χρεωσεις εχει η carefourokarta ρε παιδια?καμια καλη προσφορα η κανενα bonus υπαρχει?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1662628#post1662628

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

EINAI ΑΠΑΡΑΔΕKΤΟΙ! με ταλαιπωρουν 3 μέρες , εχω κανει 10 τηλεφωνήματα στο customer care και βάζω και ξαναβάζω ρυθμίσεις. Θελουν να με στειλουν να κανω software upgrade στη NOKIA. Κανεις δε λεει ότι το Carrefour VF ΔΕΝ στέλνει ΜΜS!

Η αποστολη MMS προς Ελληνικα και ξενα δικτυα περιλαμβανεται στις δυνατοτητες του συγκεκριμενου πακετου. Χρεωση € 0,38/MMS.