teitzis Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 10, 2006 Ο Δεκέμβριος έχει μπεί για τα καλά και μήπως είναι ώρα να αρχίσουμε να συζητάμε για το πού και πότε θα λάβει τόπο το χειμερινό MyPhone meeting;:D Να κάνω πρώτος την αρχή προτείνοντας 2 διαφορετικά μέρη::rolleyes: 1. Στο Village cafe του Mall, όπως και περσι. 2. Στα νέα Village cinemas στο Π. Φάληρο. Και οι δυο αυτές τοποθεσίες είναι εύκολα προσβάσιμες και με αυτοκίνητο και με συγκοινωνία.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 μηπως καλυτερα θα ηταν να γινει με το νεο ετος? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Καλύτερα Mall. Έστω αν δεν κάτσουμε, θα κάνουμε βόλτα. Ενώ στο Φάληρο τι; Αν και είναι μια ευκαιρία να δούμε και τα Village εκεί. Warum nicht? Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 απο εμενα φαληρο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Γιατι δεν κανονιζουμε να κανουμε μιτινκ σε μπουζουκια:O Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Γιατι δεν κανονιζουμε να κανουμε μιτινκ σε μπουζουκια:O Να σταυροκοπηθώ τώρα ή μετά; :confused: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Να σταυροκοπηθώ τώρα ή μετά; :confused: Αφηστε μια φορα τις συσκευες και ας κανονισουμε τιποτα τετοιο...:happy: καθε meeting τα ιδια Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Αφηστε μια φορα τις συσκευες και ας κανονισουμε τιποτα τετοιο...:happy: καθε meeting τα ιδιαέχει δίκιο ο ερυθρός συναγερμός :D υγ : το νέο βίλλατζ στο φάληρο δεν ενδείκνυται για μιτινγκ...δεν έχει χώρο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Εγω λεω Mall αλλα του χρονου..φετος δεν προλαβαινουμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 υγ : το νέο βίλλατζ στο φάληρο δεν ενδείκνυται για μιτινγκ...δεν έχει χώρο :X Άρα καλύτερα Mall. :w00t: :up: Μην πάμε και μακρυά. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 γιατί όχι για μπόουλινγ?:p το πιο μάπα κινητό θα πηγαίνει να κάνει παρέα στις κορίνες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Όχι στο Mall! 1000 φορές καλύτερα στα νέα Village στο Φάληρο ή οπουδήποτε αλλού. Αλλά αν είναι 23-28 Δεκεμβρίου δεν θα είμαι Αθήνα. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 είμαι μέσα για μέχρι 30/12... mall mall mall...ποίος ξενιτεύετε να πάει Φάληρο ?στο mall που είναι και διπλά ! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 The Mall simple the best place to be!!! Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Γιατι δεν κανονιζουμε να κανουμε μιτινκ σε μπουζουκια:O γιατί όχι για μπόουλινγ?:p το πιο μάπα κινητό θα πηγαίνει να κάνει παρέα στις κορίνες :lol: Απ'το να βολδέρνουμε εδώ κι εκεί τα προτιμώ και τα δύο! Αλλά το Mall εγώ προσωπικά το έχω βαρεθεί. Αν είναι όμως για μποούλινγκ, τότε πάω πάσο.:lol: :lol: :lol: Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 :whistle: αυτο με τα μπουζουκια ηταν καλο σαν ιδεα αλλα καλητερο θα ηταν ενα clubaki αλλωστε δεν ειναι ολοι απο εδω fun της γαρδενιας!!!:innocent: :innocent: Παντως οτι κανονιστει αν και niewbaki μεσα κι εγω....κι ελπιζω και καποιος αλλος !:love: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Η αλήθεια είαναι ότι στο Mall έχει εκτός από τον μεγάλο χώρο, έχει και τα ανάλογα με την περίσταση καταστήματα (fnac, multirama, γερμανος, πλαίσιο κ.α.). Τώρα για να είμαι ελικρηνής δεν ξέρω το ακριβώς παίζει στο Π. Φάληρο. Θα πάω μια από αυτές τις μέρες και θα postάρω τις εντυπώσεις μου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Η αλήθεια είαναι ότι στο Mall έχει εκτός από τον μεγάλο χώρο, έχει και τα ανάλογα με την περίσταση καταστήματα (fnac, multirama, γερμανος, πλαίσιο κ.α.). Τώρα για να είμαι ελικρηνής δεν ξέρω το ακριβώς παίζει στο Π. Φάληρο. Θα πάω μια από αυτές τις μέρες και θα postάρω τις εντυπώσεις μου.. γιατι θα πιουμε καφε στα Multirama? ή θα γυρναμε σαν τους τουριστες στο λιμανι με σανδαλι και κυαλια στο λαιμο να χαζευουμε gudget...? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 γιατι θα πιουμε καφε στα Multirama? ή θα γυρναμε σαν τους τουριστες στο λιμανι με σανδαλι και κυαλια στο λαιμο να χαζευουμε gudget...? :p αχαχαχχαχαχααχαχ απίστευτος λέμε χαχααχχαχαχααχχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 13, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 γιατι θα πιουμε καφε στα Multirama? ή θα γυρναμε σαν τους τουριστες στο λιμανι με σανδαλι και κυαλια στο λαιμο να χαζευουμε gudget...? :p Κατα πρώτο είναι GADGET και όχι GUDGET:blink: . Κατά δεύτερο δε γίνεται να φορέσουμε σανδάλια Δεκέμβρη μήνα.:wacko: Είναι και βόρεια εκει πάνω, έχει και υγρασία... Ανεφάρμοστο το βρίσκω!:vava: :ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Claimant Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 +1 για Mall. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Mall παιδακια, ποιος τρεχει Φαληρο τωρα; :D αν ειναι για μπουζουκια μονο σε βαρια σκυλαδικα παω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Σημασια δεν εχει ο τοπος αλλα το ποτε ακριβως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. December 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2006 Καλημέρα.... Χμμμμ..........Αν αποφασιστεί ώρα και τοποθεσία και εγώ παρέα αν θέλετε:p μιας και δεν κατάφερα να πάω Καβάλα:( Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 Προτείνω μετά τα Χριστούγεννα στους Παπαρίζου-Τερζή-Νίνο. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts