bororo Δημ. December 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 να θυμίσω (επειδή βλέπω πως έχεις και το 9100) οτι με το hands free που έχει στο κουτί του, η κατάταση βελτιώνεται πάρα πολύ. Επίσης τρέξε και το audio wizard που υπάρχει στο sjphone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 να θυμίσω (επειδή βλέπω πως έχεις και το 9100) οτι με το hands free που έχει στο κουτί του, η κατάταση βελτιώνεται πάρα πολύ. Επίσης τρέξε και το audio wizard που υπάρχει στο sjphone... ναι θα το δοκιμασω, οπως και με bt handsfree Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 ρε συ δοκιμασα να μιλησω με κινητα σε ελλαδα και κυπρο και πετυχε! πως γινεται αυτο? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. December 9, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Νομίζω πως μπορείς και καλά να μιλήσεις ένα 5λεπτο(για κάθε account) δωρεάν σε κινητά, ως δοκιμή της υπηρεσίας τους... Κάτι σαν demo δηλαδή. Αλλά μετά γιόκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grimak Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Φίλε bororo μπράβο!!!! Ο οδηγός σου είναι super!! Ευχαριστούμε για τον κόπο-χρόνο που διέθεσες... Ερώτηση: Αν συνδεθώ στο internet με gprs θα μπορέσω κάνω κλείσεις? Παράθεση Φιλικά Μάκης Destinator-> SpeedCameras - POI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το σφάλμα που μου βγάζει??? Proxy registation failed... Οι ρυθμίσεις είναι Proxy domain: sip.voipdiscount.com : 5060 User domein : sip.voipdiscount.com stun > stun.voipdiscount.com : 5061 Στην κεντρική οθόνη του προγράμματος μου βγάζει ότι registering as kai to nick mou Όλα φαίνονται να είναι καλά... Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Emena teleiwsan oi klhseis. Mou ebgale mhnyma oti ekana 30 klhseis kai alles den kanei. Se mia klhsh malista milousa panw apo mish wra. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Emena teleiwsan oi klhseis. Mou ebgale mhnyma oti ekana 30 klhseis kai alles den kanei. Se mia klhsh malista milousa panw apo mish wra. σε σταθερα ή κινητα λες? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Gia stathera milaw bebaia, afou se afta einai dwrean. Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. December 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το σφάλμα που μου βγάζει??? Proxy registation failed... Οι ρυθμίσεις είναι Proxy domain: sip.voipdiscount.com : 5060 User domein : sip.voipdiscount.com stun > stun.voipdiscount.com : 5061 Στην κεντρική οθόνη του προγράμματος μου βγάζει ότι registering as kai to nick mou Όλα φαίνονται να είναι καλά... Το ίδιο μου βγάζει και εμένα. Υπάρχει καμια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Telika kseroume an i eteria dinei tis kliseis gia tin Ellada dorean gia periorismeno xroniko diastima i einai gia panta? Kai an yparxei periorismos, poios einai? Tnx... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Emena teleiwsan oi klhseis. Mou ebgale mhnyma oti ekana 30 klhseis kai alles den kanei. Se mia klhsh malista milousa panw apo mish wra. Aν δοκιμάσεις να φτιάξεις new account φαντάζομαι δε θα έχεις πρόβλημα. Edit: Max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days. Unused free minutes cannot be taken to the following week(s). If limit is exceeded the normal rates apply. With your FREE DAYS you can call for free to all the destinations listed as free! when you have no FREE DAYS left the normal rates apply. You can get extra Freedays by buying credit http://www.voipdiscount.com/en/rates.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. December 10, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Ακριβώς όπως τα λέει ο johnner... Στην περίπτωση που ξεπεράσεις τις ώρες απλά φτιάχνεις νέο account. @gkp & zaxus: μεσω wifi μπαίνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 Ακριβώς όπως τα λέει ο johnner... Στην περίπτωση που ξεπεράσεις τις ώρες απλά φτιάχνεις νέο account. @gkp & zaxus: μεσω wifi μπαίνεις? Εννοείται. Αρχικά μου βγαζει SIP: registered.... αλλά μόλις κάνω κλήση κάποιου αριθμού(με σωστη χρήση των κωδικών περιοχής) βγαίνει κάθε φορα το μήνυμα: proxy registration failed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2006 παιδια να ρωτησω κατι στο voipdiscount το προγραμμα γιατι οταν τηλεφωνεις μεσα απο το pc εχει κα8υστερηση και ακουγεται χαλια ενω με το directcallback ειναι μια χαρα? πως λειτουργει αυτο το directcallback? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Δεν δοκίμασα ακόμα τον οδηγό σου αλλά ένα μεγάλο μπράβο σου αξίζει για την προσπάθια... :D Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. December 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 Σας ευχαριστώ όλους σας για τα πολύ καλά σας λόγια... Χmas joy to all of you :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgosj7 Δημ. December 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 kalispera se olous. katebasa to SJphone-PPC2003SE-303c.exe ke to antegrapsa stin karta tou mio P550 prospathisa na kano egkatastasi, ala arnite mou grafi to eksis SJphone-PPC2003SE-303c.exe is not a valid poket pc applikation. kamia ide kanis? ligi boithia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. December 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2006 is not a valid poket pc application Αυτό σημαίνει πως το προγραμμά κάνει εγκατάσταση μέσω activesync, δηλαδή τρέχεις το exe απ 'τα windows στο pc σου και όχι στο ppc σου όπως προσπάθησες να κάνεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaroz Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Μπράβο φίλε μου πολύ καλή η προσπάθεια που έκανες σε ευχαριστούμε πολυ:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 EISAI KAI O PROTOS ...M IA EROTHSH MONO.... KSERIS POS MPOREI NA APOFEX8EI H DIPLH FONH POU ENOXLEI TON SYNOMILITH TOY STA8EROU ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kattt Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Πολύ καλό. Ενα ευχαριστώ και από μένα Παράθεση http://img201.imageshack.us/img201/9307/98052800.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 τελικα υπαρχει οριο στο ποσες κλησεις μπορουμε να κανουμε δωρεαν? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Εχει δοκιμάσει κανείς να σετάρει στο SJPhone voip accounts από voip υπηρεσίες που δίνουν οι ελληνικοί ISPs; Π.χ. evoice (Hellas on Line), I-Call (Altec) κλπ...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Σε συνέχεια του προηγούμενου post μου... και φυσικά εμπνευσμένος από τον bororo που ξεκίνησε αυτό το τοπικ: Δοκίμασα και έστησα το evoice account που έχω από την Hellas On Line στο PPC μου, και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα X-Pro (κάτι σαν το X-lite - PC version - που "προωθεί" η Hellas On Line για οσους γνωρίζουν). - Το πρόγραμμα είναι κανονικά φτιαγμένο για Windows Mobile 2003 αλλά σε μένα εγκαταστάθηκε κανονικα σε PPC με WM5. - Μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα εδώ: http://rapidshare.com/files/11590137/X-Pro_Softphone_for_Pocket_PC_2.2.2.rar.html από όσο γνωρίζω έχει χρόνια να γίνει update από την εταιρεία που το βγάζει. Αν θυμάμαι καλά δεν το υποστηρίζει καν, αλλα είναι να βγάλει - εδώ και μήνες - εντελώς νέο πρόγραμμα. Να σημειώσω ότι το πρόγραμμα εγκαθιστάται μόνο στην συσκευή κι όχι σε κάρτα μνήμης. Βασικά και να επιλέξετε την κάρτα μνήμης, αυτό θα εγκατασταθεί στην συσκευή. http://www.xten.com/index.php - Για όσους δεν γνωρίζουν οι συνδρομητές της Hellas On Line έχουν κάποιο δωρεάν αρχικό ποσό (στο emoney τους) το οποίο και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέσα στα άλλα και για την evoice υπηρεσία. Το ποσό συνήθως μεγαλώνει όσο περνάει ο καιρός με κάποιες επιχορηγήσεις κλπ. Υποθέτω κάτι τέτοιο θα ισχύει και με άλλους ISPs όπως η Altec με το I-Call... - Settings στο X-Pro: Display name: οτι θέλετε. Username: το 213xxxxxxx νούμερο που έχετε Auth user: το 213xxxxxxx νούμερο που έχετε Password: το evoice password που έχετε Domain: hol.gr Sip Proxy: evoice.hol.gr Outb Proxy: κενό "Enabled" box : τσεκαρισμένο. Πατάμε Apply και εφόσον έχουμε από πριν ανοίξει το wi-fi σε router + PPC μας, αν όλα πάνε καλά το X-Pro θα μας κάνει login στον Sip server της HOL. Αυτά προς το παρόν. Δεν έχω κάνει δοκιμές με συνομιλητή για να δω ποιότητα κλπ, αλλά κληση κάνει κανονικά. Οταν βρω χρόνο θα το δοκιμάσω εκτενέστερα. Μην περιμένετε πολλά πράγματα στην ποιότητα βέβαια, προσωπικά είμαι επιφυλακτικός. Ολο και κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρχουν. Φυσικά όπως έχει αναφερθεί και από τον bororo προτείνεται η χρήση του χωρίς εκείνη τη στιγμή να "κατεβάζουμε" κάτι και γενικά χωρίς να είναι "φορτωμένη" η σύνδεσή μας. Επίσης και με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, κατά 99.9% την φωνή του συνομιλητή σας δεν θα την ακούτε από το internal phone speaker αλλά από το external speaker, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να φτάνει σαν echo στον συνομιλητή σας (κάτι που συμβαίνει για τον ίδιο λόγο και με το Skype mobile σε αρκετές - αν όχι σε όλες τις συσκευές). Οπως καταλαβαίνετε οι κλήσεις που κάνετε έτσι δεν είναι για πάντα δωρεάν αλλά ξοδεύετε τα λεφτά που έχετε στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι (emoney της HOL), τα οποία βέβαια πολλές φορές σε κάποιο μεγάλο ποσοστό έχουν μπει δωρεάν (προσωπικά έχω αρκετά χωρίς ποτέ να έχω "βάλει" λεφτά μέσω τράπεζας, κλπ). Φυσικά με τον παραπάνω τρόπο μπορείτε να καλείτε 100% δωρεάν κάποιον φίλο σας που έχει κι αυτός 213 evoice νούμερο από HOL + το έχει σεταρισμένο στο PPC του ή στο router του, κλπ (οι κλήσεις από 213 σε 213 είναι 100% δωρεάν στην HOL, δεν αφαιρούνται χρηματα ούτε από το emoney). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts