stark Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Σε συνέχεια του προηγούμενου post μου... και φυσικά εμπνευσμένος από τον bororo που ξεκίνησε αυτό το τοπικ: Δοκίμασα και έστησα το evoice account που έχω από την Hellas On Line στο PPC μου, και συγκεκριμένα στο πρόγραμμα X-Pro (κάτι σαν το X-lite - PC version - που "προωθεί" η Hellas On Line για οσους γνωρίζουν). .............. Eνα μικρό update: Εκανα αρκετές δοκιμές και φαίνεται αρκετά καλή η ποιότητα - φυσικά χωρίς να κατεβάζω τίποτα απολύτως την ίδια στιγμή στο PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 me to hands free den exei mikrofonismo ka8olou to sj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talikra Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Ενα μπράβο και για μένα το δοκίμασα και είναι όντως καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 τελικα υπαρχει οριο στο ποσες κλησεις μπορουμε να κανουμε δωρεαν? καποιος? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis4 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 καποιος? mexri tora exo kanei kamia 50 aria kai akoma leitoyrgei kanonikotata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran64 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 giati mou bgazei sto ppc proxy registraiton failed ??? inet exei kanonika me wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ενα μεγαλο ευχαριστω στον bororo!!!! ξερει κανεις γιατι οταν κανω κλησεις διακοπτονται στα 30 sec και μου πεταει το μηνυμα critikal transaction failed : client INVITE transaction (calling) timed out. εχω δοκιμασει να κανω 4 κλησεις και σε ολες το ιδιο. κριμα γιατι με το ακουστικο ο ηχος ειναι μια χαρα και δεν λεει να χασουμε 300 λεπτα δωρεαν την εβδομαδα!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deepbluesky Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Αψογος !! Σ' ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου :) Τυχαια ειδα το θεμα αυτο και με τη 1η δοκιμη επιασε. Μεσα απ το κεντρο της Στουτγκαρδης μπηκα μεσω WLAN και δοκιμασα μερικα τηλεφωνα εδω και στην Ελλαδα. Εκτος απ τον λιγο αυξημενο αντιλαλο καμια διαφορα με κανονικο τηλεφωνο. Ακομα και τα Outlook contacts τα οποια τα χω περασμενα μεσω synchronization στο PDA μπορεις αμεσα να τα καλεσεις. Μακαρι να υπηρχαν παντου WLAN προσβασεις για να μη χρειαζομασταν αλλο κινητα. Δυο ερωτησουλες εχω: 1. Για να μειωσουμε τον αντιλαλο μπορουμε να κανουμε τιποτα η οφειλεται καθαρα στο lag του routing ? 2. Ποσος ειναι ο μεγιστος χρονος ομιλιας τωρα γιατι εχω κανα χρονο που δεν χρειαστηκα να δουλεψω το voipbuster ? Τα θερμα χαιρετισματα μου απ την σχεδον ανοιξιατικη BW. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Επαναφέρω το θέμα, καθώς έχω πρόβλημα. Μου λέει πως πέρασα τον αριθμό των επιτρεπόμενων κλήσεων (30) και δεν μπορώ να κάνω άλλες κσι λέει να βάλω 10 ευρώ. Τί κάνουμε; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscyp Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 βαλε 10 ευρω τα αξιζει με το παραπάνω σε κινιτο(που χρεωνεσαι) η ποιοτητα είναι κορυφαία στα σταθέρα είναι με την ώρα αν πετύχεις φορτωμένο δίκτυο δεν ακούς τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSkorpionSS Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Πολύ καλό! Ευχαριστώ για τις οδηγίες... Έχει ένα αντίλαλο χωρίς hands free, αλλά με το hands free όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 βαλε 10 ευρω τα αξιζει με το παραπάνω σε κινιτο(που χρεωνεσαι) η ποιοτητα είναι κορυφαία στα σταθέρα είναι με την ώρα αν πετύχεις φορτωμένο δίκτυο δεν ακούς τίποτα. Μόνο σε σταθερό μιλούσα! Δε γίνεται χωρίς τα 10 ευρώ; :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNIQUE Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Μόνο σε σταθερό μιλούσα! Δε γίνεται χωρίς τα 10 ευρώ; :p opos grafoun ta paidia pio pano...kane kainourio account! PS me to N560 mpaineis? ean nai pls pes mou pos kataferes na syndetheis me WiFi giati ego den.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 opos grafoun ta paidia pio pano...kane kainourio account! PS me to N560 mpaineis? ean nai pls pes mou pos kataferes na syndetheis me WiFi giati ego den.. Αυτό έκανα! :p Με n520 μπαίνω αλλά μάλλον δε θα υπάρχουν διαφορές... Με το που σβήνω το flight mode, και άνοιξε το wifi ήρθε μήνυμα ότι το router μου θέλει να συνδεθεί μέσω wifi. Δέχθηκα, έβαλα το wep key και συνδέθηκα :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeGooD Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Thx φίλε πολύ καλη δουλειά¨:up: :up: Παράθεση Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman: http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Thanks πολυ καλη δουλεια. Κι εγω με τη σειρα μου εχω να δηλωσω οτι καταφερα να στησω και την ασυρματη συνδεση και το sip phone. Ενω εγω ακουω μια χαρα τον αλλο, ο συνομιλητης εχει αντιλαλο στη φωνη του. Με το handsfree με καλωδιο που δοκιμασα εχω αντιλαλο και εγω και ο συνομιλητης. Με το bluetooth handsfree που δοκιμασα δεν ακουγοταν τιποτα. Πηγα στα audio settings αλλα παλι τα ιδια. Εκει που λεει test απλα δεν ακουγοταν τιποτα και απλα περιμενες και δεν γινοταν τιποτα. Καμμια λυση για τον αντιλαλο του συνομιλητη? Και μετα θα μιλαω τσαμπε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 και επισης ξερει κανεις που μπορω να βρω το register για το sjphone? εψαξα λιγο αλλα δεν το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. April 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 register? free δεν ειναι το πρόγραμμα; πολύ χαίρομαι που έχει αντέξει τόσο καιρό ενεργό το thread :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 δεν χρειαζεται register δηλαδη? Όσο για τα αλλα προβληματα με τον ηχο? Οι κλησεις απο το pc πως ακουγονται με το voipdiscount? καλυτερα απο το pda ή τα ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 δεν χρειαζεται register δηλαδη? Όσο για τα αλλα προβληματα με τον ηχο? Οι κλησεις απο το pc πως ακουγονται με το voipdiscount? καλυτερα απο το pda ή τα ιδια? οι ερωτησεις σου βρισκονται ηδη απαντημενες σε αυτο το thread ;) και ειναι μονο 4 σελιδες......:confused: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 πως ειναι απαντημενες δηλαδη? ολοι λενε οτι με handsfree ειναι καλυτερα ο ηχος και εμενα με το handsfree ειναι χειροτερα. Επισης με το bluetooth handsfree δεν μπορω να το συνδεσω καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. April 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 κοιτά... αν συνδέσεις τα handsfree είναι σίγουρα καλύτερα γιατί το μικρόφωνο και το ακουστικό δεν είναι τόσο κοντά όσο είναι όταν το ακούς απ' το μεγάφωνο του ppc(το οποίο θα ακούει και ο συνομικλητής σου αφού το μικρόφωνο θα πιάσει αυτόν τον ήχο) Άρα η χρήση του hadsfree σε γλυτώνει ουσιαστικά από την ηχό. Συνέδεσε το handsfree, τρέξε το audio wizard μέσα απ' το sjphone και δες πως πάει, it's alla about experimenting.... Τώρα, αν θές να χρησιμοποιήσεις το bluetooth handfree σου, γιατί δεν δοκιμάζεις το VJVolubilis είναι free (από έναν xda dev τον vijay555) και θα σου μεταφέρει τον ήχο στο bt σου, βέβαια δεν ξέρω τι θα γίνει με το μικρόφωνο, αλλά είπαμε.... πειραματισμός :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2007 πως ειναι απαντημενες δηλαδη? ολοι λενε οτι με handsfree ειναι καλυτερα ο ηχος και εμενα με το handsfree ειναι χειροτερα. Επισης με το bluetooth handsfree δεν μπορω να το συνδεσω καθολου ναι αλλα στο μηνυμα σου δεν αναφερεις οτι το δοκιμαζεις και εχεις τα προβληματα που αναφερεις τωρα ;) να βοηθησουμε θελουμε ...αλλα βοηθηστε μας και σεις;) με προλαβε ο bororo:) παρεπιπτοντως να τον ευχαριστησω και εγω για την πολυ καλη δουλεια που εχει κανει σε αυτο το thread :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Τα κατάφερα. Ρύθμισα το handsfree από τα settings και τώρα δουλεύει μια χαρά. Όμως γιατί μου κόβει τις κλήσεις στο 4:58? Υπάρχει καμμιά λύση γιαυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeGooD Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Το δουλεύω εδώ και μία εβδομάδα σχεδόν και δεν έχω απολύτος κανένα πρόβλημα.Ναι με HandsFree είναι πολύ καλήτερος ο ήχος και με BlueTooth που το δοκίμασα.Δεν με κόβει σε κανένα λεπτό και μιλάω τουλάχιστον 10 λεπτά συνεχόμενα.Άψογη δουλειά.Να ξέρετε παίζει μεγάλο ρόλο το Access Point αν είναι φορτωμένο θα έχετε χάλια ήχο. Παράθεση Νόμιμος κάτοχος Imate Jasjar :superman: http://s1.bitefight.gr/c.php?uid=20539 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts