Jump to content

deepbluesky

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

deepbluesky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Νικολα σ' ευχαριστω για το ενδιαφερον ομως το Tune in δεν παρεχει την δυνατοτητα προσθηκης stream url (λειπουν π.χ. οι σταθμοι της ΕΡΑ) και το πολυ καλο E-radio δεν υπαρχει για Windows Phone 7.x αλλα μονο για 8+.
  2. Χαιρετω την παρεα, Διαθετω ενα ZTE Tania με γερμανικο Windows Phone 7.8 και αναζητω μια εφαρμογη για radio streaming μεσω WLAN. Με ενδιαφερουν συγκεκριμενοι σταθμοι και ετσι θα μ'ενδιεφερε η δυνατοτητα εισαγωγης των stream urls των σταθμων της αρεσκιας μου. Γνωριζετε καμια γι' αυτο το πλεον απαρχαιωμενο λειτουργικο; Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον. Χαιρετισμους και καλα Χριστουγεννα σε ολους απο την Στουτγκαρδη Γερμανιας
  3. Να σαι καλα φιλε και σορρυ για το λαθος post. Ας μετακινηθει εκει που πρεπει. Αλλα το προβλημα δεν λυνεται. Ο προγονος του CorePlayer, δηλαδη το TCPMP μαζι με το plugin δεν παιζει τα συγκεκριμενα flv αρχεια. Αναγκαζομαι οσα κατεβαζω μεσω Download Helper (addon για Firefox) ειτε να τα βλεπω στο Desktop ειτε να τα μετατρεπω σε mp4 για να παιζουν στο PDA. Γνωριζει κανεις αλλη λυση μηπως ?
  4. Γεια χαρα, Ψαχνοντας μετα απο πολυ καιρο ξανα μηπως βρεθηκε καμια λυση για τα flv σε VP6 παλι δεν πετυχα. Προκειται για ενα παλιο codec το οποιο χρησημοποιειται αρκετα σε flv αρχεια και θα θελα να γλυτωσω το χρονοβορο transcoding σε mp4. Το Core Player οχι μονο δεν το παιζει αλλα ανακοινωσε οτι μαλλον ποτε δεν θα το υποστηριζει. Εχω την εντυπωση πως δεν ειναι τεχνολογικο το προβλημα αλλα δεν τα βρησκουν με την On2 την κατασκευαστρια των codecs VP6, VP7. Μηπως γνωριζετε αλλο προγραμμα που τα παιζει η γενικως ολα τα flv ? Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
  5. Σ' ευχαριστω πολυ "φυσικε" :) Μεχρι εκει που τα περιγραψες πολυ λεπτομερεις, και καλα εκανες διοτι ειναι αρκετοι που δε γνωριζαν πως βλεπουμε τα stream url's, εφτασα και γω απλα ηθελα ολη τη λιστα να εισαχτει σε καποιο προγραμμα και να παιζει. Διστυχως διαπιστωσα αυτο δεν ειναι εφικτο αλλα βολευτηκα με GSPlayer για τα shoutcast streams π.χ. και με win media player για τα asx και mms://. Με το 1ο απλα ανοιγουμε το m3u που πριν δημιουργησαμε με το winamp στο PC, το 2ο μου κανε λιγακι δυσκολη τη ζωη οποτε βρηκα αλλο τροπο. Οσα stream links βρηκα τα αποθυκευσα ως bookmarks μεσω firefox στο PC. Αυτα τα χω πλεον διαθεσιμα online οπως περιγραψα στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1811651#post1811651. Κλικαρω οτι θελω και μου ανοιγει ο win media player σε οσα φυσικα παιζουν μ αυτο. Προσθετω μια λιστα ποιοι σταθμοι παιζουν με το ταδε προγραμμα: GSPlayer: Μελωδια 99.2 Αθηνα Ραδιο Θεσσαλονικη 94.5 Studio 3 Θεσσαλονικη 103.5 Σταθμος Θεσσαλονικη 101.3 Μυθος στα FM Θεσσαλονικη 93.4 Ραδιο 1 Θεσσαλονικη 99.0 Ραδιο Ακριτες Θεσσαλονικη 102.3 1055 Rock Θεσσαλονικη 105.5 A100FM http://www.a100fm.gr/ Radio Thalassa http://www.radiothalassa.gr Radio ENA Adelaide http://www.radioena.com/ Φαρος FM 104 Ερμουπολη Κυμα FM 90.3 Κερκυρα Balkania Radio http://users.hol.gr/~balkania/balkania/6522/index.html Live FM 89.60 Χαλδικα Santorini FM http://santorini.fm/ Melody 88 Σητεια Ραδιο Ηπειρος 94.5 Ιωαννινα Ραδιο Μετεωρα 90.3 Καλαμπακα Windows Media: NET Δευτερο Κοσμος Φιλια ΕΡΑ5 9.58 Θεσσαλονικη 102FM Θεσσαλονικη ET3 Τριτο Θεσσαλονικη Ραδιο Βερονικα 97.8 Αθηνα Alpha Radio 98.9 Αθηνα Εν Λευκω 87.7 Αθηνα Λαϊκος 87.6 Θεσσαλονικη Αυτα σαν λιγες επιλογες που δοκιμασα αυτη τη στιγμη. Παραδοξως δεν παιζουν τωρα τα OasisFM 88.0 Αθηνα Διεση 101.3 Αθηνα John Greek 88.6 Αθηνα ενω απ το PC ολα οκ. Ελπιζω να βοηθησα λιγο.
  6. Χαιρεται, Ψαχνομαι να βρω καποια λυση πως να παιζουν ολα τα livestreams που εχω σε m3u αρχειο. Στο PC κανενα προβλημα με winamp, στο PDA ομως απ' οτι παρατηρησα δυσκολο επειχηρημα. Ειδικα της ΕΡΑ τα προγραμματα με ενδιαφερουνε που ειναι σε mms:// η http:// πρωτοκολλα, τα τελευταια μαλιστα σε wma stream. Εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης Resco Radio, GSPlayer και Mort Player, ολα χωρις επιτυχια. Γι αυτο υποθετω πως ισως χρειαζεται καποιο codec pack. Γνωριζει κανεις καμια λυση η απλα το ξεχναμε ? Ευχαριστω για το ενδιαφερον. Φιλικα Χρηστος
  7. Αψογος !! Σ' ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου :) Τυχαια ειδα το θεμα αυτο και με τη 1η δοκιμη επιασε. Μεσα απ το κεντρο της Στουτγκαρδης μπηκα μεσω WLAN και δοκιμασα μερικα τηλεφωνα εδω και στην Ελλαδα. Εκτος απ τον λιγο αυξημενο αντιλαλο καμια διαφορα με κανονικο τηλεφωνο. Ακομα και τα Outlook contacts τα οποια τα χω περασμενα μεσω synchronization στο PDA μπορεις αμεσα να τα καλεσεις. Μακαρι να υπηρχαν παντου WLAN προσβασεις για να μη χρειαζομασταν αλλο κινητα. Δυο ερωτησουλες εχω: 1. Για να μειωσουμε τον αντιλαλο μπορουμε να κανουμε τιποτα η οφειλεται καθαρα στο lag του routing ? 2. Ποσος ειναι ο μεγιστος χρονος ομιλιας τωρα γιατι εχω κανα χρονο που δεν χρειαστηκα να δουλεψω το voipbuster ? Τα θερμα χαιρετισματα μου απ την σχεδον ανοιξιατικη BW.
  8. Καλησπερα. Στη χειροτερη περιπτωση θα βρω προγραμμα το οποιο μετατρεπει σελιδα για σελιδα του pdf σε jpg ;)
  9. Ναι μονυμα μενω εδω. Οσο για τη ζεστη της Γερμανιας (δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες σε μικρες αποστασεις οπως στην Ελλαδα) καταντα συχνα ανυποφορη (απο Μαη-Αυγ) διοτι για μεγαλα διαστηματα εχουμε ελλειψη ανεμων και μια υγρασια που σε νιωθει να βρισκεσαι μεσα σε θερμοκηπειο. Αυτο οφειλεται στα πολλα χορταρια. Γι αυτο και το βαθυ μπλε του ουρανου σπανιως το συναντας εδω. Κουνουπια ομως εχουμε λιγοστα ως καθολου. Και να υπαρχουν οι ειδικοι απο τον χειμωνα φροντιζουν να μην γεννηθουν πολλα την ανοιξη, κατι που αφορα περιοχες σαν τον νοτιο Ρηνο η τον Δουναβη. Για pdf reader μπορεις να μου προτεινεις καποιον καλο ? Εχω περασει το Foxit το οποιο ειναι γρηγορο αλλα εχει ενα μειονεκτημα: Σε μεγαλα αρχεια δεν βλεπω τροπο να πας κατευθειαν σε συγκεκριμενη σελιδα. Ετσι δοκιμασα και το ClearVue PDF το οποιο επιτρεπει να κανεις scroll μεχρι τη σελιδα που θες αλλα αργει και στο ανοιγμα οσο και στην καθε αλλαγη σελιδας. Ενα pdf μαλιστα μου το δειχνουν και τα δυο σχεδον αδειο, οποτε υποθετω πως παιζει κατι με το conversion στη διαδηκασια αντιγραφης του απ το PC στο PDA. Αυτα για την ωρα. Καλο σ/κ :)
  10. Μολις το περασα σε γερμανικο WM5 και ηθελα να ενημερωσω οτι δεν υπαρχει καποιο σφαλμα στους χαρακτηρες, ελληνικοτατο. Μπραβο !!
  11. 1 St. fo-014 Fujitsu Siemens Pocket LOOX N560, mit integriertem Sirf III GPS-Empfδnger, 624MHz, VGA, WLAN, Bluetooth, Micro soft Windows Mobile 5.0, Deutsch 408.90 EUR 408.90 EUR 1 St. sd-036 SanDisk: SecureDigital Card Ultra II Plus - 1GB 35.00 EUR 35.00 EUR 1 St. NPS Zahlungsweise: Nachnahme Versand mit: Post (DHL), innerhalb Deutschlands 9.50 EUR 9.50 EUR =================== Summe: 453.40 EUR =================== enthaltene USt. (16.0%): 62.54 EUR Δεν γνωριζω αν ισχυει για ολα τα PDA τους αλλα το δικο μου περιλαμβανει 70€ δωρο για software. Μπορεις να επιλεξεις αναμεσα στα ακολουθα: http://www.pocketloox-choice.de/index.php?map_id=749 Το link πολυ καλο. Thanks a lot exoristos :) Πανω στα ελληνικα παρατηρω παρομοια συμπεριφορα με το winamp στο PC. Εξηγουμαι: Εχω εγκαταστησει το Pocket Music και αν η κυρια γλωσσα ειναι τα γερμανικα δειχνει τους τιτλους σε αλαμπουρνεζικα. Αν επιλεξω τα ελληνικα μεν αυτα ειναι οκ αλλα οι χαρακτηρες που αποκλινουν απ τα εγγλεζικα τα δειχνει στα ελληνικα, δηλαδη λανθασμενα. Το προβλημα ειναι γενικο και θα επιθυμουσα να δωσουν περισσοτερη βαση οι προγραμματιστες ειτε στα PC ειτε στα PDA στο Unicode για να μη παιζει αλλο ρολο ποια ειναι τελικα η κυρια γλωσσα. Τελος παντων, σημασια εχει να παιζουν σωστα. Προκειται απλα για εμφανησιακο λαθακι. Θερμα χαιρετισματα απ την υπερβολικα ζεστη για την εποχη Στουτγκαρδη αν και νεφελωδης :) 20C σημερα, χτες πιασαμε 23C και στο Liechtenstein μολις 300χλμ απο δω απιστευτους 29C, σαν να χε 40C η Ελλαδα δηλαδη. Να τη η αλλαγη κλιματος λοιπον..
  12. Σ' ευχαριστω :) Δεν σκοπευω να αλλαξω τα menu, απλα το ανεφερα μπας και ενδιαφερεται κανεις.
  13. Επιστρεφω με θετικα νεα: Γερμανικο WM5 σε Fujitsu Siemens Loox N560 και χωρις επεμβαση βλεπει ελληνικα ονοματα αρχειων, τα ανοιγει και τα απεικονιζει σωστα (pdf, doc, xls, mp3, wmv δοκιμασα). Για να μπορεις να γραφεις ελληνικα οντως θελει επιπλεον προγραμματακι ωστε να εμφανιζεται ελληνικο πληκτρολογιο. Εγω βρηκα την υγεια μου μ' αυτο: http://www.resco.net/pocketpc/keyboard/default.asp οπου μπορεις να επιλεξεις και περισσοτερες γλωσσες. Τα μενου βεβαια παραμενουν γερμανικα. Αυτο ισως να λυνεται με μια μελλοντικη εκδοση του http://greek.pocket-pc.penreader.com/Language_Extender_Greek.html αφου η παρουσα δεν υποστηριζει το WM 5. Επειδη δεν μου ανοιγε tif αρχεια, δοκιμασα και το http://www.resco.net/pocketpc/photoviewer/default.asp που τα δειχνει μια χαρα. Αξιζει να του ριξετε μια ματια.
  14. Ευχαριστω για την βοηθεια φιλε. Το θεμα ειναι οτι πραγματι εχω φτασει στο οριο τιμης που αντεχω αλλα διστυχως χρειαζομαι τον συνδιασμο VGA, GPS, WLAN και με βαση αυτων των κρητηριων και με ολες τις γνωμες που διαβασα εδω και αλλου κλεινω σ' αυτο το PDA. Επειδη και το λειτουργικο πρεπει να ειναι στα γερμανικα λογω εργασιας δεν μπορω να διαλεξω αγγλικο, ασε που ζητανε 50€ παραπανω γι αυτο. Τα ελληνικα θα με ενδιαφερανε για προσωπικη χρηση. Αν οντως δεν ειναι εφικτο ας το ξεχασουμε τοτε. Απλα ειναι κριμα να χεις τετοιο εργαλειο και να σνομπαρει οτι ελληνικο βρισκει μπροστα του. Μου θυμιζει εποχες DOS αρχες του '90.. Και παλι να σαι καλα που ενδιαφερθηκες. Hat mich auch gefreut. Schöne Grüße aus dem Ländle :) Αν τοιχον γνωριζει καποιος αλλος περισσοτερα, θα το εκτιμουσα πολυ αν εγραφε εστω καμια προταση.
  15. Χαιρεται. Παρακαλω μπορει να μου λυσει κανεις την ακολουθη απορια ? Ειμαι ετοιμος να παρηγγειλω τουτο το PDA: http://www.pdamax.de/index.html?seiten/detailansicht_fo-016.html Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου με PDA ακομα, μονο με PC μια ζωη, αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι εφικτο να χρησημοποιω ελληνικους χαρακτηρες σε διαφορες εφαρμογες και στο επιπεδο λειτουργικου αφου διαθετω και ελληνικα file names. Υπαρχει τιποτα αναλογο με τα XP στο Windows Mobile 5 να επιλεγεις γλωσσα πληκτρολογιου για τα κειμενα και filesystem που επιτρεπει unicode χαρακτηρες ? Οσο για το λειτουργικο με βολευει να παραμεινει γερμανικο αλλα απο ενδιαφερον προσπαθησα να μαθω τι γινεται εαν κανεις θελει να το αλλαξει ειτε σε αλλη γλωσσα ειτε να δουλευει με Linux Mobile αποκλειστικα η με bootmanager εναλλαξ. Καταρχας ειναι σε ολα τα PDA στο ROM αποθυκευμενο ? Τι γινεται σ' αυτη τη περιπτωση ? Ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον σας. Συγχαρητηρια και για την ποιοτητα του φορουμ γενικα. Φιλικα Χρηστος, Stuttgart - ΝΔ Γερμανια
×
×
  • Create New...