georgehh Δημοσιεύτηκε December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2006 Καταρχάς ανοίγω αυτό το θέμα γιατί έχω δει αρκετές φορές στο δρόμο οπως και σήμερα, άτομα στεναχωρημένα να κλαίνε κάτι που με κάνει να νιώθω άσχημα και εμένα, που νομίζετε τις περισσότερες φορές οφείλεται αυτό? πστεύετε οτι είμαστε τόσο ψυχροί που δεν πρέπει να μας αγγίζουν αυτά? έχουμε χάσει την ευαισθησία μας? μας έχει κάνει η ζωή αναίσθητους τόσο πολύ ωστε να μη μας ενδιαφέρει αν κάποιος εχει ενα πρόβλημα ακόμα και άγνωστος να είναι? αν κρίνουν οι μοντ το θέμα άσκοπο ας κληδωθεί, ίσως εγω να το θεωρώ σοβαρό επειδή είμαι συναισθηματικό άτομο. Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 κι εγω εχω δει...:( δεν ειναι οτι δεν μας αγγιζουν...αλλα δεν μας πεφτει και λογος για να μαθουμε το γιατι. εχω παρατηρησει ομως γυναικες που κλαινε γιατι χωριζουν και μαλωνουν στον δρομο...ή να τρεχουν κλαιγοντας στον καλο τους γιατι την παρατησε επι τοπου. αντρα δεν θυμαμαι να ειδα να κλαιει. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Κι εγώ εχω δει γυναίκες έξω από την πόρτα της εκκλησίας να κλαίνε και να ζητούν χρήματα για να θρέψουν τα παιδιά τους. Για Ελληνίδα μιλάω . Κι εμένα με κάνουν να αισθάνομαι άσχημα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 κι εγω εχω δει...:( δεν ειναι οτι δεν μας αγγιζουν...αλλα δεν μας πεφτει και λογος για να μαθουμε το γιατι. εχω παρατηρησει ομως γυναικες που κλαινε γιατι χωριζουν και μαλωνουν στον δρομο...ή να τρεχουν κλαιγοντας στον καλο τους γιατι την παρατησε επι τοπου. αντρα δεν θυμαμαι να ειδα να κλαιει. εχουμε καιρο να τα πουμε..:) !! να σε σχολιασω λιγακι?? κλαινε και οι αντρες αν εχουν αισθηματα κλαινε και στη μεση και στην ακρη του δρομου..και εγω το χω κανει...εγινα λιγακι αντικειμενο προσοχης αλλα σε παιρνει απο κατω αστα δεν ελεγχεται.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Α, επίκαιρο το θέμα σου georgehh:( Προχθές με έπιασαν τα ζουμιά, αλλά ο λόγος ήταν η δουλειά μου και το γεγονός ότι μου τα έχωσαν χωρίς να φταίω για άλλη μια φορά. Οπότε από το να με πάρουν τα ζουμιά μπροστά τους, ξέσπασα μόλις έφυγα. Αλλά για χωρισμούς και τέτοια θέματα προσωπικά είμαι λίγο αναίσθητη:happy: Αλλά όπως και να 'χε, δεν μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον που είναι έτσι...να του πεις τι ακριβώς? Αν και εγώ όταν έχω κάτι μπορώ να μιλήσω στον οποιονδήποτε, αρκεί να το βγάλω από μέσα μου:O Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 εχουμε καιρο να τα πουμε..:) !! να σε σχολιασω λιγακι?? κλαινε και οι αντρες αν εχουν αισθηματα κλαινε και στη μεση και στην ακρη του δρομου..και εγω το χω κανει...εγινα λιγακι αντικειμενο προσοχης αλλα σε παιρνει απο κατω αστα δεν ελεγχεται.. ναι εχουμε!:p μπηκες δυναμικα βλεπω!:lol: εχουμε κι εμεις αισθηματα κυρια μου!:p απλα συγκρατουμαστε. Α, επίκαιρο το θέμα σου georgehh:( Προχθές με έπιασαν τα ζουμιά, αλλά ο λόγος ήταν η δουλειά μου και το γεγονός ότι μου τα έχωσαν χωρίς να φταίω για άλλη μια φορά. Οπότε από το να με πάρουν τα ζουμιά μπροστά τους, ξέσπασα μόλις έφυγα. Αλλά για χωρισμούς και τέτοια θέματα προσωπικά είμαι λίγο αναίσθητη Αλλά όπως και να 'χε, δεν μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον που είναι έτσι...να του πεις τι ακριβώς? Αν και εγώ όταν έχω κάτι μπορώ να μιλήσω στον οποιονδήποτε, αρκεί να το βγάλω από μέσα μου φανταζεσαι να σε δω να κλαις..να ρθω να σου πω "τι εχεις?" και να με κυνηγας με το τακουνι?:p οσο για την δουλεια που σε κανανε και εκλαιγες...την επομενη φορα...:knife: :mad: :mad: ελα στην οικογενεια μας!:happy: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ειναι μια θλιβερη πραγματικοτητα και αγγιζει τις ευαισθητες χορδες μας μερες που πλησιαζουν. Πιστευω οτι εκεινο που παρατηρω τοσα χρονια στην Αθηνα ειναι οτι ολοι ειναι στο κοσμο τους με τα προβληματα τους και πολυ σπανια ειδα ενα χαμογελο. Αντιθετα οταν ειμαι επαρχια πριν παω σε ενα φιλο ακουω ποσες καλημερες. Καποτε ακουγα στον Α100 ΦΜ το ωραιο μοτιβο' Αθηναιοι και αθηναιες να χαμογελατε, το χαμογελο ειναι μεταδοτικο, χαριζει υγεια και υγεια σημαινει ευτυχια'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Λοιπον μου εχει τυχει να ειμαι στο αεροδρομιο της Ζακυνθου να εχει συμβει κατι πολυ ασχημο και να κλαιω με λιγμους ,να ειμαι ολομοναχη και απαντες να αδιαφορουν οι μονοι που προσπαθησαν να βοηθησουν ηταν οι αεροσυνοδοι.. εκλαιγα σε ολη την διαδρομη για Αθηνα και ουτε καν η διπλανη μου δεν μου ειπε μια κουβεντα.:( τι περιμενεις.. Αν εβλεπα καποιον σε αυτη την κατασταση που ημουν εγω πραγματικα θα εκανα οτι μπορουσα για να βοηθησω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Λοιπον μου εχει τυχει να ειμαι στο αεροδρομιο της Ζακυνθου να εχει συμβει κατι πολυ ασχημο και να κλαιω με λιγμους ,να ειμαι ολομοναχη και απαντες να αδιαφορουν οι μονοι που προσπαθησαν να βοηθησουν ηταν οι αεροσυνοδοι.. εκλαιγα σε ολη την διαδρομη για Αθηνα και ουτε καν η διπλανη μου δεν μου ειπε μια κουβεντα.:( τι περιμενεις.. Αν εβλεπα καποιον σε αυτη την κατασταση που ημουν εγω πραγματικα θα εκανα οτι μπορουσα για να βοηθησω. αν ημουν στο αεροπλανο διπλα σου και εκλαιγες...θα σου μιλουσα. :) παντως αυτο που λες ειναι μια εξαιρεση. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Λοιπον μου εχει τυχει να ειμαι στο αεροδρομιο της Ζακυνθου να εχει συμβει κατι πολυ ασχημο και να κλαιω με λιγμους ,να ειμαι ολομοναχη και απαντες να αδιαφορουν οι μονοι που προσπαθησαν να βοηθησουν ηταν οι αεροσυνοδοι.. εκλαιγα σε ολη την διαδρομη για Αθηνα και ουτε καν η διπλανη μου δεν μου ειπε μια κουβεντα.:( τι περιμενεις.. Αν εβλεπα καποιον σε αυτη την κατασταση που ημουν εγω πραγματικα θα εκανα οτι μπορουσα για να βοηθησω. Βασικά κι εγώ θα προσπαθούσα να σου μιλήσω! Δε θα ρωτούσα βέβαια τί και πώς. Απλά θα προσπαθούσα να σε ηρεμήσω...:) Από την άλλη όμως, μπορεί να φοβήθηκαν μήπως πουν κάτι που δεν πρέπει κ μη σε κάνουν χειρότερα. Μπορούσαν όμως κάτι να πουν πιστεύω. Δε θα πάθαιναν και τίποτα!;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 δεν θέλω να φανεί εγωϊστικό που θα πω και για εμένα πρώτα και έπειτα θα κάνω σχολιασμό του topic. έχει τύχει αρκετές φορές να κλάψω στον δρόμο και να είμαι μόνη. μία που μου ήρθε αστραπιαία στο νου είναι πριν μερικά χρόνια στην βασιλής σοφίας. με έπιασε μία κρίση άγχους και μου κόπηκε η αναπνοή κάθησα και μου ανέβηκε η πίεση ταχυκαρδία και να προσπαθώ να αναπνεύσω. σε κάποια στιγμη που ημουνα μόνη μου και ενώ περνουσε ο κόσμος εβαλα τα κλάμματα γιατί αισθάνθηκα μοναξια.είχα τσακωθεί και με έναν φίλο (έτσι τον θεωρούσα)ο οποίος έφυγε και έβαλα τα κλάμματα. για μισή ώρα μέχρι να έρθει μία φίλη μου, που απορώ πως κατάλαβε που είμαι γιατί ίσα που μιλούσα από το κινητό, έκλαιγα ασταματητα.κλασσικα νοσοκομείο από πίσω διάφοροι άνθρωποι μπροστά με βλέπανε και τίποτα. επίσης έχω βάλει τα κλάμματα μέσα σε λεωφορείο με τα γυαλιά ηλίου βέβαια. ή όταν πηρα αποτελέσματα εξετάσεων κλπ. κανείς μέχρι τώρα δεν έχει γυρίσει να πει κάτι ανθρώπινο. να σκεφτεί οτι είμαι η αδερφή του, η κόρη του, η ανηψιά του, η ξαδέρφη του η μάνα του, η γυναίκα του. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. πρόσφατα, την παρασκευή που μας πέρασε ήμουνα στο λύκειο που φοιτώ. πήγα στην τουαλέτα των γυναικών και εκεί ητανε μία κοπελίτσα που έκλαιγε, ένα 17χρονο κοριτσάκι μόνο του.της άφησα τον χρονο 3 λεπτά περίπου να αισθανθεί την παρουσία μου χωρίς να την κοιτάζω την ώρα που έπλαινα τα χέρια μου,και έπειτα την πλησίασα της μίλησα.και την έκανα να πει αυτό που την απασχολούσε.χωρίς να της πω τα βαρετά έλα θα περάσει και εσύ έκανες την προσπάθεια σου κλπ. όταν κάποιος έχει ένα πρόβλημα θέλει κατανόηση και όχι κήρυγμα.θέλει παρέα, συντροφικότητα, παρουσία. και μόνο που βγήκαμε μαζί από την τουαλέτα, με την δική μου παρότρυνση. και μόνο που σκούπισε τα μάτια της. και μόνο που χαμογέλασε και είπε ευαριστώ και της είπα ανθρώπινο. και φύγαμε η κάθε μία στην πορεία της. τότε πήρα μία βαθυά ανάσα. πάει πέρασε είπα. αυτό τα λέει όλα. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 δεν θέλω να φανεί εγωϊστικό που θα πω και για εμένα πρώτα και έπειτα θα κάνω σχολιασμό του topic. έχει τύχει αρκετές φορές να κλάψω στον δρόμο και να είμαι μόνη. μία που μου ήρθε αστραπιαία στο νου είναι πριν μερικά χρόνια στην βασιλής σοφίας. με έπιασε μία κρίση άγχους και μου κόπηκε η αναπνοή κάθησα και μου ανέβηκε η πίεση ταχυκαρδία και να προσπαθώ να αναπνεύσω. σε κάποια στιγμη που ημουνα μόνη μου και ενώ περνουσε ο κόσμος εβαλα τα κλάμματα γιατί αισθάνθηκα μοναξια.είχα τσακωθεί και με έναν φίλο (έτσι τον θεωρούσα)ο οποίος έφυγε και έβαλα τα κλάμματα. για μισή ώρα μέχρι να έρθει μία φίλη μου, που απορώ πως κατάλαβε που είμαι γιατί ίσα που μιλούσα από το κινητό, έκλαιγα ασταματητα.κλασσικα νοσοκομείο από πίσω διάφοροι άνθρωποι μπροστά με βλέπανε και τίποτα. επίσης έχω βάλει τα κλάμματα μέσα σε λεωφορείο με τα γυαλιά ηλίου βέβαια. ή όταν πηρα αποτελέσματα εξετάσεων κλπ. κανείς μέχρι τώρα δεν έχει γυρίσει να πει κάτι ανθρώπινο. να σκεφτεί οτι είμαι η αδερφή του, η κόρη του, η ανηψιά του, η ξαδέρφη του η μάνα του, η γυναίκα του. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ. πρόσφατα, την παρασκευή που μας πέρασε ήμουνα στο λύκειο που φοιτώ. πήγα στην τουαλέτα των γυναικών και εκεί ητανε μία κοπελίτσα που έκλαιγε, ένα 17χρονο κοριτσάκι μόνο του.της άφησα τον χρονο 3 λεπτά περίπου να αισθανθεί την παρουσία μου χωρίς να την κοιτάζω την ώρα που έπλαινα τα χέρια μου,και έπειτα την πλησίασα της μίλησα.και την έκανα να πει αυτό που την απασχολούσε.χωρίς να της πω τα βαρετά έλα θα περάσει και εσύ έκανες την προσπάθεια σου κλπ. όταν κάποιος έχει ένα πρόβλημα θέλει κατανόηση και όχι κήρυγμα.θέλει παρέα, συντροφικότητα, παρουσία. και μόνο που βγήκαμε μαζί από την τουαλέτα, με την δική μου παρότρυνση. και μόνο που σκούπισε τα μάτια της. και μόνο που χαμογέλασε και είπε ευαριστώ και της είπα ανθρώπινο. και φύγαμε η κάθε μία στην πορεία της. τότε πήρα μία βαθυά ανάσα. πάει πέρασε είπα. αυτό τα λέει όλα. Σχετικά με όλο το πόστ, έχω να πω πως πλέον (και δυστυχώς) κανείς δεν ενδιαφέρεται για κανέναν! Και να δείς τον άλλο κάτι να έχει, δύσκολα θα βοηθήσεις κ αυτό είναι πολύ άσχημο. Έχει τύχει να δω άτομο να είναι πεσμένο κάτω και κανείς να μη του δίνει σημασία. Κι εγώ είπα μ'ένα φίλο μου "πάμε να δούμε τι έχει" και πετάχτηκε ένας άσχετος και μου λέει: "τον ξέρεις;" Δε νομίζω ότι θα έπρεπε να τον ξέρω για να βοηθήσω...:wacko: :( Σχετικά με το τονισμένο τώρα, έχω να πώ ότι συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Εχω δει και εγω ανθρωπους στεναχωριμενους στο δρομο και με κανουν να αισθανομαι ασχημα και εγω και δεν μου αρεσει καθολου αυτο. Οι λογοι που κλαινε ειναι πολυ και διαφορη πιστευω. Καλη ιδεα andreasarc για τον χωρο που θα κλενε ολοι μαζι.:lol: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 billakoss Γιαυτο που ειπες οτι ειναι εξαιρεση να συμπληρωσω πως κι αυτο που θα εκανες κι εσυ κι ο Villlis και η libido ειναι η εξαιρεση ..ολα τα αλλα γινανε κανονας! κοινος το να μην σε νοιαζει αν πεθαινει ο διπλανος σου ειναι ο κανονας! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 billakoss Γιαυτο που ειπες οτι ειναι εξαιρεση να συμπληρωσω πως κι αυτο που θα εκανες κι εσυ κι ο Villlis και η libido ειναι η εξαιρεση ..ολα τα αλλα γινανε κανονας! κοινος το να μην σε νοιαζει αν πεθαινει ο διπλανος σου ειναι ο κανονας! μα εμενα με νοιαζει. αλλα...αν βλεπω εναν ή καποια κοπελα να κλαιει και εγω να δουλευω...δεν μπορω να παω να της μιλησω.. ενταξει,μια φορα ενα πρεζακι το σαπισαν στο ξυλο καποιοι και εφυγαν...εγω ο καλος σαμαριτης :p πηγα του δωσα και ενα μπουκαλακι νερο να πιει και να πλυθει(απο αποσταση φυσικα) και επισης καλεσα και το 166 να ρθει να τον παρει. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Ετσι είναι βασικά παίδες βλέπω μεγάλη αντικοινωνικότητα στον Έλληνα σήμερα δηλαδή που το κακό να παρηγορήσεις εναν άγνωστο? είναι ντροπή ? νομίζω έτσι το βλέπουν όλοι Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Εγώ μια φορά ήμουν στο τρένο, διάβαζα ένα βιβλίο και έκλαιγα για το τέλος που είχε :lol: Και ο διπλανός μου με ρωτούσε τι έχω και αν χρειάζομαι βοήθεια!!! Όταν του είπα ότι έκλαιγα με το βιβλίο, βάλαμε και οι δυο τα γέλια :lol: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punky Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 Πίσω από μία φαινομενική ίδια πράξη, δεν κρύβεται πάντα η ίδια αιτία. Μπορεί κάποιος να αδιαφορήσει για κάποιον που κλαίει δίπλα του λόγω πραγματικής αδιαφορίας. Αλλά μπορεί να κάνει το ίδιο από λόγους διακριτικότητας. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να με πλησιασει ένας άγνωστος/η αν βρισκόμουν ποτέ σε τέτοια θέση. Είναι τελείως προσωπική στιγμή. Παράθεση L' enfer c' est les autres Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Πίσω από μία φαινομενική ίδια πράξη, δεν κρύβεται πάντα η ίδια αιτία. Μπορεί κάποιος να αδιαφορήσει για κάποιον που κλαίει δίπλα του λόγω πραγματικής αδιαφορίας. Αλλά μπορεί να κάνει το ίδιο από λόγους διακριτικότητας. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα ήθελα να με πλησιασει ένας άγνωστος/η αν βρισκόμουν ποτέ σε τέτοια θέση. Είναι τελείως προσωπική στιγμή. Συμφωνω. Κι εγω μπορει να ενιωθα αβολα αν με πλησιαζε καποιος την ωρα που εκλαιγα δημοσιως (αφηστε δλδ που θα τραβουσα ακομη περισσοτερο την προσοχη και δε θα μ'αρεσε καθολου), οποτε πολλες φορες οταν βλεπω καποιον ετσι, σκεφτομαι το ιδιο. Ειδικα σε χωρους οπως τρενα, λεωφορεια κλπ που ολοι οι κουτσομποληδες και οι περιεργοι θα κοιτανε να μαθουν και θα γινει ο αλλος θεαμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Πολυ ωραιο θεμα... για να ειμαι ειλικρινης το σκεφτομουν τον τελευταιο καιρο αυτο, γιατι βλεπω ανθρωπους στο δρομο που ειναι καπως... και μενα μου εχει συμβει να ειμαι στεναχωρημενη και εχω κλαψει κιολας. θυμαμαι ημουν στο κεντρο, γυριζα απο το πανεπιστημιο μονη μου και δεν αντεχα άλλο. ακουγα και ραδιοφωνο και τα τραγουδια λες και τα ειχαν βαλει για να νιωθω χειροτερα... συνεννοημενοι ηταν;;;;:( :( :( κανεις δε μου μιλησε βεβαια, αλλα με κοιταζαν καποιοι ανθρωποι λες και ημουν τρελη...:mad: δεν ειναι τρελος καποιος επειδη τον πιανει κατι και θελει να κλαψει, να ξεσπασει. δεν πειραζει κανεναν, μονο τον εαυτο μας βλαπτουμε και ειναι πολυ ασχημο να με κοιτανε ετσι. οπως λεει και ο ποιητης αφου δεν μπορουμε να αγαπησουμε καποιον, τουλαχιστον μην τον πληγωνουμε... :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα έχουν "αγριέψει" αρκετά, σήμερα! Οι πληροφορίες πολλές, τα ερεθίσματα πολλά, ο χρόνος λίγος, η πίεση μεγάλη! Αυτή η πίεση ετονώνεται με κλάμα, μερικές φορές! Άλλες φορές, με πολύ χειρότερο τρόπο... Άλλες φορές εκτονώνεται με πολύ χειρότερα πράγματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Συμφωνω. Κι εγω μπορει να ενιωθα αβολα αν με πλησιαζε καποιος την ωρα που εκλαιγα δημοσιως (αφηστε δλδ που θα τραβουσα ακομη περισσοτερο την προσοχη και δε θα μ'αρεσε καθολου), οποτε πολλες φορες οταν βλεπω καποιον ετσι, σκεφτομαι το ιδιο. Ειδικα σε χωρους οπως τρενα, λεωφορεια κλπ που ολοι οι κουτσομποληδες και οι περιεργοι θα κοιτανε να μαθουν και θα γινει ο αλλος θεαμα. Συμφωνω. Θα ενιωθα που θα ενιωθα χαλια αν με κοιταζαν και ερχοταν καποιος να μου μιλησει θα ενιωθα χειροτερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Ρε τι λέτε που θα σας δούν στο δρόμο να κλαίτε στον δρόμο και θα σας μιλήσον κιόλας. Εδώ πας σε περίπτερο να πάρεις ένα νερό να πιείς, τους λες καλημέρα και αυτοί σε κοιτάνε λες και τους έβρισες τη μάνα χωρίς να πούν λέξη (όλα αυτά τα χω προσέξει μόνο σε μεγάλες πόλεις παρακαλώ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Ρε τι λέτε που θα σας δούν στο δρόμο να κλαίτε στον δρόμο και θα σας μιλήσον κιόλας. Εδώ πας σε περίπτερο να πάρεις ένα νερό να πιείς, τους λες καλημέρα και αυτοί σε κοιτάνε λες και τους έβρισες τη μάνα χωρίς να πούν λέξη (όλα αυτά τα χω προσέξει μόνο σε μεγάλες πόλεις παρακαλώ...) Και σε πολλά χωριά έτσι και χειρότερα είναι, μην αυταπατάσαι! Λίγες είναι οι εξαιρέσεις! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 εχω δει πολλους ανθρωπους να κλαινε στο δρομο η ακομα και να παραμιλανε απο την στεναχωρια τους,εννοειται οτι αυτο το προβλημα με αγγιζει πολυ ομως δεν εκανα ποτε καποια προσπαθεια να τους πλησιασω εκεινη την ωρα γιατι δεν ηξερα την αντιδραση τους ποια θα ηταν.μονο μια φορα μια κοπελα που ηταν πραγματικα χαλια και δεν ηταν σε κατασταση να παει μονη της στο σπιτι κι ετσι την πηγα εγω,ειχε τσακωθει αγρια με το αγορι της. δεν ειναι και λιγες οι φορες που σκεφτομαι το ποσοι ανθρωποι ειναι γυρω μας που αισθανοντε καποια στιγμη μονοι,με χει πιασει κι εμενα αυτο λιγο παλιοτερα και γενικα καπως στιγμιαια και απροσμενα. γενικα η επικοινωνια νιωθω οτι εχει ψιλο χαθει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts