ArxOn Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Έκανα χθές αναβάθμιση και στην έκδοση λογισμικού λέει ότι έχω την R1KG001. Πατάω για να ξανακάνω αναβάθμιση αναφέρει ότι έχω την τελευταία ενημερωμένη έκδοση...wtf??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fritezas Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 παιδιά το θέμα που έχει και κωδικό το έχει κανείς? κανείς?!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 kalispera eiste efxaristimenoi apo to kinitaki sas? skeftomai na to paro avrio kai tha ithela ama mporeite ena grigoro sxolio efxaristo poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 + Τελεια μπαταρια. Αψογη ποιοτητα. Πολυ μικρο, τοσο που το χανεις στη τσεπη. Καλη οθονη. Επεσε η τιμη, πλεον ειναι πολυ λογικη. - Μετρια ποιοτητα συνομιλιας. Δεν εχει ραδιο. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει τα original themes του w880 plz??:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει τα original themes του w880 plz??:rolleyes: Κατεβασε'τα απο εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Κατεβασε'τα απο εδώ :) Τα πρωτα 4 ειναι?Γιατι με ενδιαφερει να εχει κ τα αλλαγμενα εικονιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Τα πρωτα 4 ειναι?Γιατι με ενδιαφερει να εχει κ τα αλλαγμενα εικονιδια... με λιγα λογια θελεις τα flash menus.τωρα εκει ειναι ολα τα themes του κινητου αυτου...ακριβως δεν ξερω ποια εχει....αλλα εκει θα τα βρεις ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 με λιγα λογια θελεις τα flash menus.τωρα εκει ειναι ολα τα themes του κινητου αυτου...ακριβως δεν ξερω ποια εχει....αλλα εκει θα τα βρεις ολα. ακριβως...οκ θα τα ψαξω.thanx pαντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 ακριβως...οκ θα τα ψαξω.thanx pαντως :) :rolleyes: Παρακαλώ πολύ φίλε μου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Το citybeat ειναι το φλας. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n00binator Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Έχω ένα w880i και δεν μπορώ να παίζω video μεγάλου μεγέθους. Γνωρίζει κανείς καποιο video player ή καποιο προγραμμα για να τα κόβω σε μικροτερα κομμάτια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 Γνωρίζει κανείς καποιο video player ή καποιο προγραμμα για να τα κόβω σε μικροτερα κομμάτια; Εγω χρησιμποποιω το VirtualDub αλλα γιατι δεν τα παιζει το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n00binator Δημ. October 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2007 Thnx a lot παιδια. Δεν γνωριζω γιατι δεν τα παιζει παντως μου τα αναγνωριζει σαν αρχεια ηχου οταν ειναι μεγαλα.... Θα δοκιμασω τις προτασεις σας και θα σας πω αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Έπεσε στα χέρια μου ένα W880i, και δεν βρίσκω πως μπορώ να το κάνω συγχρονισμό με της επαφές που έχω στο outlook. Στο PC suite δεν βλέπω καμιά τέτοια επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Έπεσε στα χέρια μου ένα W880i, και δεν βρίσκω πως μπορώ να το κάνω συγχρονισμό με της επαφές που έχω στο outlook. Στο PC suite δεν βλέπω καμιά τέτοια επιλογή. Κατεβασε το myphonexplorer ---> http://www.fjsoft.at/en/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πως συγχρονίζει με το outlook από το office 2007, μου δίνει μόνο την επιλογή του outlook express στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Tι εκδοση εχεις; Η 1.6.2 το εμφανιζε κανονικα αν ειναι εγκατεστημενο στον υ/η. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Διάβασα στο φόρουμ τους και βρήκα την λύση, ήθελε repair install το office… τώρα δουλεύει ΟΚ. Και μία ακόμα απορία :) Στις επαφές έχω καταχωρίσει ονόματα με αγγλικούς χαρακτήρες, αυτά πώς τα βρίσκω ; Το κάθε πλήκτρο έχει μόνο ελληνικά γράμματα, θα πρέπει να τα ψάχνω με τα βελάκια πάνω κάτω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Διάβασα στο φόρουμ τους και βρήκα την λύση, ήθελε repair install το office… τώρα δουλεύει ΟΚ. Και μία ακόμα απορία :) Στις επαφές έχω καταχωρίσει ονόματα με αγγλικούς χαρακτήρες, αυτά πώς τα βρίσκω ; Το κάθε πλήκτρο έχει μόνο ελληνικά γράμματα, θα πρέπει να τα ψάχνω με τα βελάκια πάνω κάτω ; Αν δεν κάνω λάθος, πατώντας # μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα αναζήτησης στον τηλ. κατάλογο μόνο και να αναζητήσεις επαφές με λατινικούς χαρακτήρες:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Αν δεν κάνω λάθος, πατώντας # μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα αναζήτησης στον τηλ. κατάλογο μόνο και να αναζητήσεις επαφές με λατινικούς χαρακτήρες:) Ναι δουλεύει πατώντας το #. Αυτό το είχα βρει στα μηνύματα και το δοκίμασα και στην εύρεση του καταλόγου και δεν λειτούργησε, ίσος το πάτησα λιγότερο χρόνο… Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Ναι δουλεύει πατώντας το #. Αυτό το είχα βρει στα μηνύματα και το δοκίμασα και στην εύρεση του καταλόγου και δεν λειτούργησε, ίσος το πάτησα λιγότερο χρόνο… Ευχαριστώ Να σαι καλά φίλε μου:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfd Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 να ρωτησω κατι γιατι ειμαι λιγο ασχετος εχω ενα w880 ασημι και θελω να το κανω μαυρο γινεται μπορει καποιος να μου πει που ειναι η αντιπροσωπεια της se στην αθηνα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 να ρωτησω κατι γιατι ειμαι λιγο ασχετος εχω ενα w880 ασημι και θελω να το κανω μαυρο γινεται μπορει καποιος να μου πει που ειναι η αντιπροσωπεια της se στην αθηνα και αμα βρεις ακρη..πεστο μου :ninja: επισης ολα τα service θα τα βρεις εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodco Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω το Vofafone Live απο το w880i, εκτός απο το γνωστό κατάστημα στην Αθήνα, αλλά απο κανένα site on - line ? Παράθεση ---rodco--- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts