Jump to content

Sony Ericsson W880i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα χθές αναβάθμιση και στην έκδοση λογισμικού λέει ότι έχω την R1KG001. Πατάω για να ξανακάνω αναβάθμιση αναφέρει ότι έχω την τελευταία ενημερωμένη έκδοση...wtf???

:confused:

• Απαντήσεις 858
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

+

Τελεια μπαταρια.

Αψογη ποιοτητα.

Πολυ μικρο, τοσο που το χανεις στη τσεπη.

Καλη οθονη.

Επεσε η τιμη, πλεον ειναι πολυ λογικη.

-

Μετρια ποιοτητα συνομιλιας.

Δεν εχει ραδιο.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει τα original themes του w880 plz??:rolleyes:

Κατεβασε'τα απο εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατεβασε'τα απο εδώ :)

Τα πρωτα 4 ειναι?Γιατι με ενδιαφερει να εχει κ τα αλλαγμενα εικονιδια...

Τα πρωτα 4 ειναι?Γιατι με ενδιαφερει να εχει κ τα αλλαγμενα εικονιδια...

με λιγα λογια θελεις τα flash menus.τωρα εκει ειναι ολα τα themes του κινητου αυτου...ακριβως δεν ξερω ποια εχει....αλλα εκει θα τα βρεις ολα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

με λιγα λογια θελεις τα flash menus.τωρα εκει ειναι ολα τα themes του κινητου αυτου...ακριβως δεν ξερω ποια εχει....αλλα εκει θα τα βρεις ολα.

ακριβως...οκ θα τα ψαξω.thanx pαντως :)

ακριβως...οκ θα τα ψαξω.thanx pαντως :)

:rolleyes: Παρακαλώ πολύ φίλε μου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Έχω ένα w880i και δεν μπορώ να παίζω video μεγάλου μεγέθους. Γνωρίζει κανείς καποιο video player ή καποιο προγραμμα για να τα κόβω σε μικροτερα κομμάτια;

Γνωρίζει κανείς καποιο video player ή καποιο προγραμμα για να τα κόβω σε μικροτερα κομμάτια;

Εγω χρησιμποποιω το VirtualDub αλλα γιατι δεν τα παιζει το κινητο ?

Thnx a lot παιδια. Δεν γνωριζω γιατι δεν τα παιζει παντως μου τα αναγνωριζει σαν αρχεια ηχου οταν ειναι μεγαλα.... Θα δοκιμασω τις προτασεις σας και θα σας πω αποτελεσματα

• 3 weeks later...
Έπεσε στα χέρια μου ένα W880i, και δεν βρίσκω πως μπορώ να το κάνω συγχρονισμό με της επαφές που έχω στο outlook. Στο PC suite δεν βλέπω καμιά τέτοια επιλογή.

Έπεσε στα χέρια μου ένα W880i, και δεν βρίσκω πως μπορώ να το κάνω συγχρονισμό με της επαφές που έχω στο outlook. Στο PC suite δεν βλέπω καμιά τέτοια επιλογή.

Κατεβασε το myphonexplorer ---> http://www.fjsoft.at/en/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω πως συγχρονίζει με το outlook από το office 2007, μου δίνει μόνο την επιλογή του outlook express στις ρυθμίσεις.

Tι εκδοση εχεις; Η 1.6.2 το εμφανιζε κανονικα αν ειναι εγκατεστημενο στον υ/η.
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Διάβασα στο φόρουμ τους και βρήκα την λύση, ήθελε repair install το office… τώρα δουλεύει ΟΚ.

Και μία ακόμα απορία :)

Στις επαφές έχω καταχωρίσει ονόματα με αγγλικούς χαρακτήρες, αυτά πώς τα βρίσκω ; Το κάθε πλήκτρο έχει μόνο ελληνικά γράμματα, θα πρέπει να τα ψάχνω με τα βελάκια πάνω κάτω ;

Διάβασα στο φόρουμ τους και βρήκα την λύση, ήθελε repair install το office… τώρα δουλεύει ΟΚ.

Και μία ακόμα απορία :)

Στις επαφές έχω καταχωρίσει ονόματα με αγγλικούς χαρακτήρες, αυτά πώς τα βρίσκω ; Το κάθε πλήκτρο έχει μόνο ελληνικά γράμματα, θα πρέπει να τα ψάχνω με τα βελάκια πάνω κάτω ;

Αν δεν κάνω λάθος, πατώντας # μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα αναζήτησης στον τηλ. κατάλογο μόνο και να αναζητήσεις επαφές με λατινικούς χαρακτήρες:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αν δεν κάνω λάθος, πατώντας # μπορείς να αλλάξεις τη γλώσσα αναζήτησης στον τηλ. κατάλογο μόνο και να αναζητήσεις επαφές με λατινικούς χαρακτήρες:)

Ναι δουλεύει πατώντας το #.

Αυτό το είχα βρει στα μηνύματα και το δοκίμασα και στην εύρεση του καταλόγου και δεν λειτούργησε, ίσος το πάτησα λιγότερο χρόνο…

Ευχαριστώ

Ναι δουλεύει πατώντας το #.

Αυτό το είχα βρει στα μηνύματα και το δοκίμασα και στην εύρεση του καταλόγου και δεν λειτούργησε, ίσος το πάτησα λιγότερο χρόνο…

Ευχαριστώ

Να σαι καλά φίλε μου:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• 2 weeks later...
να ρωτησω κατι γιατι ειμαι λιγο ασχετος εχω ενα w880 ασημι και θελω να το κανω μαυρο γινεται μπορει καποιος να μου πει που ειναι η αντιπροσωπεια της se στην αθηνα
Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ.

να ρωτησω κατι γιατι ειμαι λιγο ασχετος εχω ενα w880 ασημι και θελω να το κανω μαυρο γινεται μπορει καποιος να μου πει που ειναι η αντιπροσωπεια της se στην αθηνα

και αμα βρεις ακρη..πεστο μου :ninja:

επισης ολα τα service θα τα βρεις εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βγάλω το Vofafone Live απο το w880i, εκτός απο το γνωστό κατάστημα στην Αθήνα, αλλά απο κανένα site on - line ?
---rodco---

• The title was changed to Sony Ericsson W880i