Jump to content

Sony Ericsson W880i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι πως δεν θέλεις να το βγάλεις απτο κουτί! το θέλεις πάντα καινούργιο. έτσι έπαθα με τα s9, και τώραπ ου θα πάρω νέα λυπάμαι να ξανα χαλάσω το κουτί!:cry:
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

• Απαντήσεις 858
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia kalispera.

prospathw na syndesw to kin me to pc suite alla mataia! dn to vriskei me tipota! to exw sindesei san usb pou vlepei mono tin karta mnimis!

any suggestions?

Aν εξαιρεσει παντως κανεις το επερχομενο w960, δεν πρεπει να εχει βγει καλυτερο walkman σε δυνατοτητες απο το w900.

Akoma kai to w910 εινα της πλακας συγκριτικα ή το 880..

Τι κινηταρα ηταν αυτη:X

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Aν εξαιρεσει παντως κανεις το επερχομενο w960, δεν πρεπει να εχει βγει καλυτερο walkman σε δυνατοτητες απο το w900.

Akoma kai to w910 εινα της πλακας συγκριτικα ή το 880..

Τι κινηταρα ηταν αυτη:X

..που μετα απο 1 χρονο παραγωγης την σταματησανε :ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

..που μετα απο 1 χρονο παραγωγης την σταματησανε :ninja:

ελα ρε συ αφου το ξερεις πως δεν εχει σχεση με αυτο που λεω. Το 900αρι ηταν κατι σαν ενα πειραμα για την se. Το οτι δεν ηταν εμπορικο δε σημαινει πως δεν ηταν αψογο απο πλευρας δυνατοτητων.

Σκεψου πως βγηκε τελη του 2005 και ακομα παραμενει καλυτερο απο ολα σχεδον τα κινητα της se. Aκομα και η 2mpxl καμερα του με auto focus kai καταγραφη βιντεο 320x240 με 30 καρε το δευτ/πτο ειναι κορυφαια..

Καλυτερο βιντεο δεν εχει κανενα αλλο...

470mb εσωτερικη μνημη

3g

Geforce καρτα γραφικων

αψογο ηχειο

τελειο βιντεο

κλπ κλπ

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ελα ρε συ αφου το ξερεις πως δεν εχει σχεση με αυτο που λεω. Το 900αρι ηταν κατι σαν ενα πειραμα για την se. Το οτι δεν ηταν εμπορικο δε σημαινει πως δεν ηταν αψογο απο πλευρας δυνατοτητων.

Σκεψου πως βγηκε τελη του 2005 και ακομα παραμενει καλυτερο απο ολα σχεδον τα κινητα της se. Aκομα και η 2mpxl καμερα του με auto focus kai καταγραφη βιντεο 320x240 με 30 καρε το δευτ/πτο ειναι κορυφαια..

Καλυτερο βιντεο δεν εχει κανενα αλλο...

470mb εσωτερικη μνημη

3g

Geforce καρτα γραφικων

αψογο ηχειο

τελειο βιντεο

κλπ κλπ

Ήταν πράγματι πάρα πολύ καλό... αλλά και τεράστιο :P

Μπορεί να ήταν πιο ολοκληρωμένο από το W880i, αλλά το W880i το έχω ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο :) Το μέγεθος και το design του είναι κορυφή!

Ήταν πράγματι πάρα πολύ καλό... αλλά και τεράστιο :P

Μπορεί να ήταν πιο ολοκληρωμένο από το W880i, αλλά το W880i το έχω ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο :) Το μέγεθος και το design του είναι κορυφή!

Πω πω, αν ήμουν λεφτάκιας θα έπαιρνα ένα 880 και ένα 960. και θα κουβαλάω όποιο θέλω όποτε γουστάρω!

Πω πω, αν ήμουν λεφτάκιας θα έπαιρνα ένα 880 και ένα 960. και θα κουβαλάω όποιο θέλω όποτε γουστάρω!

Εγώ δεν είμαι λεφτάκιας αλλά, παρόλο που από τις φωτογραφίες δεν με εντυπωσίαζε, όταν είδα για πρώτη φορά το W880i σε ένα κατάστημα της (τοτε) ΤΙΜ έπαθα...

Την επόμενη κι'όλας μέρα το είχα στα χέρια μου - δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο με κινητό :p Πάλι καλά που είχα και μια καλούτσικη επιδότηση...

Τώρα ο επόμενος στόχος φαίνεται να είναι το w960... άντε να βγεί να δούμε και πόσο θα κοστίζει...

Εγώ δεν είμαι λεφτάκιας αλλά, παρόλο που από τις φωτογραφίες δεν με εντυπωσίαζε, όταν είδα για πρώτη φορά το W880i σε ένα κατάστημα της (τοτε) ΤΙΜ έπαθα...

Την επόμενη κι'όλας μέρα το είχα στα χέρια μου - δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο με κινητό :p Πάλι καλά που είχα και μια καλούτσικη επιδότηση...

Τώρα ο επόμενος στόχος φαίνεται να είναι το w960... άντε να βγεί να δούμε και πόσο θα κοστίζει...

και αυτό θα το κρατήσεις?

και αυτό θα το κρατήσεις?

Έλα μου ντε! Δεν ξέρωωωω :lol:

Λογικά δεν θα μπορέσω (θα πρέπει κάπως να επιδοτηθεί το w960), αλλά πως να πουλήσεις τέτοια κινητάρα; ... :X :O

Άσε που τι να τις κάνω δύο συσκευές; Να αλλάζω κάθε βράδυ; Δεν βολεύει :( Tough choice!

Έλα μου ντε! Δεν ξέρωωωω :lol:

Λογικά δεν θα μπορέσω (θα πρέπει κάπως να επιδοτηθεί το w960), αλλά πως να πουλήσεις τέτοια κινητάρα; ... :X :O

Άσε που τι να τις κάνω δύο συσκευές; Να αλλάζω κάθε βράδυ; Δεν βολεύει :( Tough choice!

δίνεις τη μία σε μένα:D

Μάλλον το αποκτώ και εγώ την Παρασκευή. Κάτι που με καίει. Τι σημαίνει δυναμική μνήμη;

Και πόσα μηνύματα sms μπορεί κανείς να αποθηκεύσει; (αυτό με καίει βασικά)

Το sar τι είναι και γιατι λένε πως το κινητό αυτό δεν έχει καλές μετρήσεις;

Μάλλον το αποκτώ και εγώ την Παρασκευή. Κάτι που με καίει. Τι σημαίνει δυναμική μνήμη;

Και πόσα μηνύματα sms μπορεί κανείς να αποθηκεύσει; (αυτό με καίει βασικά)

Το sar τι είναι και γιατι λένε πως το κινητό αυτό δεν έχει καλές μετρήσεις;

μπορείς μέχρι 1000 στο σύνολο και των απεσταλμένων και των εισερχόμενων.

Το sar είναι το μέγιστο ποσό ακτινοβολίας που έδειξε το κινητό σε δοκιμές. το 880 εχει νομίζω 1,35, το όριο για ευρώπη είναι 2. και ο μέσος όρος είναι περίπου στο 0,6

Κακές τιμές, έτσι;

Οσο για τα μηνύματα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιό το πρόβλημά τους στο να μπορούν να βρουν μια λύση. Να έχουμε τόση και τόση μνήμη και να κολάμε σε τέτοιου είδους μικροαρχεία.

Κακές τιμές, έτσι;

Οσο για τα μηνύματα, δεν μπορώ να καταλάβω ποιό το πρόβλημά τους στο να μπορούν να βρουν μια λύση. Να έχουμε τόση και τόση μνήμη και να κολάμε σε τέτοιου είδους μικροαρχεία.

ε ναι, λένε όμως οτι δεν είναι αξιοπιστες πηγές διοτι μπορεί μέσο όρο ναχει λιγότερο πχ απτο κ800, απλα το μέγιστο πήγε τόσο.

Ντάξει 1000 μηνύματα δεν είναι και λίγα. παλιά ήταν μόνο 100, νομίζω τώρα τα νέα μοντέλα θα βγαίνουν με απεριοριστο χώρο. K850, w910 κτλ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Απομένει τώρα να δώ εαν το φέρουν έως την Παρασκευή. Εαν μου ξαναπούν για παράταση, θα παραγγείλω το U600 αμεσότατα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Απομένει τώρα να δώ εαν το φέρουν έως την Παρασκευή. Εαν μου ξαναπούν για παράταση, θα παραγγείλω το U600 αμεσότατα.

μαρέσει το u600, ωραία επιλογή

μαρέσει το u600, ωραία επιλογή

Τι ειναι παλι τουτο :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι ειναι παλι τουτο :blink:

ποιο το u600? κινητό τηλέφωνο απτην samsung

ποιο το u600? κινητό τηλέφωνο απτην samsung

A!! δεν το καταλαβα..:confused: και πως να το καταλαβω....οταν εδω μιλαμε μονο για sony ericsson w880i..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

A!! δεν το καταλαβα..:confused: και πως να το καταλαβω....οταν εδω μιλαμε μονο για sony ericsson w880i..:cool:

κοιτα λιγο πιο πάνω να καταλάβεις

Eντάξει. Μου είπε πως θα μου το φέρει σε μαύρο. Εαν είχε μόνο ασημί, θα το ακύρωνα.

Έχει κάποια σημαντική διαφορά η διαφορές, θετική-ες σε σχέση με το k 800i;

Δεν γραφει για samsung :blink: :wacko: που θες να το καταλαβω..:cool:

Τελος παντων..καταλαβα αφου το διευκρινησες εσυ ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γραφει για samsung :blink: :wacko: που θες να το καταλαβω..:cool:

Τελος παντων..καταλαβα αφου το διευκρινησες εσυ ;)

no problem. πάντως ωραίος διαξιφισμός θα ήταν το u600 με το w880.

no problem. πάντως ωραίος διαξιφισμός θα ήταν το u600 με το w880.

Ωραιος αλλα οχι εδω...ανοιξτε αλλου ενα θεμα...και θα συμμετασχουμε κανονικα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W880i