giankyr Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Καλορίζικο φίλε ταξιδιώτη! Οι φωτογραφίες που έβαλες πιό πάνω, δεν ανοίγουν σε μεγαλύτερο μέγεθος, αλλά οδηγούν στη σελίδα του imagehost.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Καλορίζικο φίλε ταξιδιώτη! Οι φωτογραφίες που έβαλες πιό πάνω, δεν ανοίγουν σε μεγαλύτερο μέγεθος, αλλά οδηγούν στη σελίδα του imagehost.. Ναι, γιατί οι φώτος που έβαλε δεν είναι thumbnails. Τις έκανε resize και τις ανέβασε σε αυτό το μέγεθος που βλέπουμε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Η φωτεινότητα της οθόνης είναι ανάλογη του k800?Δηλαδή πολύ καλή? Μια χαρά είναι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 οπως λεει κι ο φιλος tn97 η φωτεινοτητα ειναι πολυ καλη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 apo akoustiko ti leei einai dunato? Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 apo akoustiko ti leei einai dunato? Κλασσικό SE. Ακούς τον άλλον καθαρά και δυνατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Κλασσικό SE. Ακούς τον άλλον καθαρά και δυνατά. Ε οχι και παντα δυνατο.το κ700 το αφησα για τον λογο οτι δεν ειχε καλο ακουστικο,γενικοτερα τα Ericsson δεν εχουν και το καλυτερο ακουστικο(απο την εμπειρια μου).:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Thx για τις πληροφορίες παιδια:) Από τα ακουστικά της se ήμουν ευχαριστημένος(και από το k700, το οποίο ,μετά τα siemens που χρησιμοποιούσα, μου φάνηκε μεγάφωνο!!) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Οι φώτος με το μηχανάκι είναι πολύ χειροτερες απο το 850 Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Οι φώτος με το μηχανάκι είναι πολύ χειροτερες απο το 850 Τι ψάχνεις να βρείς, κανένα από τα 2 δεν έχει κάμερα αξιώσεων Tωρα εσυ με την οθονη του V3xx τι καθεσαι και ρωτας???:p :p :p Θέλω να τ΄ακούω:lol::p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Ε οχι και παντα δυνατο.το κ700 το αφησα για τον λογο οτι δεν ειχε καλο ακουστικο,γενικοτερα τα Ericsson δεν εχουν και το καλυτερο ακουστικο(απο την εμπειρια μου).:) Κοίτα να δεις, μετά από χρόνια με Siemens, εμένα όλα τα ακουστικά των SE, μια χαρά μου φαίνονται... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Κοίτα να δεις, μετά από χρόνια με Siemens, εμένα όλα τα ακουστικά των SE, μια χαρά μου φαίνονται... :lol: Ναι, αυτό ακριβώς είπα και εγώ.:lol: Το Πλαίσιο το δίνει ήδη 467 ευρώ:blink: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Οι φώτος με το μηχανάκι είναι πολύ χειροτερες απο το 850 συμφωνω σε αυτο φιλε μου,ωστοσο ξεχασα σημερα να τραβηξω φωτογραφιες να δουμε και την μερα τι κανει. απο ποιοτητα κατασκευης παντως σκιζει και η εμφανιση του ξεφευγει τελειως απο αυτα που μας εχει συνηθισει η se. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Σήμερα το είδα και από κοντά :D!! Όντως ήταν πολύ ποιοτικό και στιβαρό… Δυστυχώς δεν μου το άναψαν για να δω και την οθόνη του… αλλά αυτό που με χάλασε ήταν τα πολύ μικρά πλήκτρα που έχει :wacko:, χάθηκε να έβαζαν λίγο μεγαλύτερα :mad:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imelman Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Καταρχήν καλώς σας βρήκα Είναι το πρώτο μου post σε αυτό το πραγματικά super forum για κινητά Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Αγόρασα ενα w880i και αφου εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του PC Suite απο το site της SonyEricsson σύνδεσα με usb καλώδιο το τηλέφωνο στο PC. Αμέσως πέρασαν όλοι οι drivers για τα modem και τις COM θύρες που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. Αφoύ έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο flow control των COM5 και COM6, ενεργοποίησα απο το Phone Monitor Options την COM1 και προσπάθησα να κάνω συγχρονισμό με το Μιcrosoft Outlook 2003. Ενώ κάνει κανονικά συγχρονισμό με όλα τα άλλα (tasks, calendar κ.λ.π.) όταν κάνω τα contacts, δείχνει στο τηλέφωνο οτι μετράει επαφες που στέλνει αλλά στο PC δεν προχωράει το progress bar και σε κάποια στιγμή βγάζει το εξής error: Lost connection or no connection with mobile phone ενώ άλλες φορές λέει connection time out. Όλες τις ρυθμίσεις που προανέφερα τις έκανα σύμφωνα με τις συμβουλές της SonyEricsson. Άπο εκεί μου είπαν να αποτανθώ σε εξειδικευμένο προσωπικό (τεχνικό για PC) έτσι ώστε να μου εμφανίζει στο Phone Monitor Options και τις COM5 και COM6 ή να πάω το τηλέφωνο στο service (υποστηρίζουν ότι δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά το PC) Μήπως έχει κανένας ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. Έχω Windows Xp SP2 updated και έχω απενεργοποιημένο το firewall και δεν έχω antivirus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 τα πληκτρα σαν πρωτη εντυπωση ειναι οντως μικρα,στην πραξη ομως δεν θα αντιμετωπισει κανεις καποιο σοβαρο προβλημα. το κινητο ειναι τρομερο οπως επισης και η μπαταρια του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Κατ΄αρχήν, καλώς ήλθατε(που λένε και τα windows:p) Υπάρχει ήδη θέμα ειδικά για το τηλέφωνό σου στο οποίο ακριβώς γράφουμε τυχόν προβλήματα,απορίες, εντυπώσεις κλπ κλπ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=158039&page=7 Θέσε εκεί το πρόβλημα σου και κάποιος από τους κατόχους του τηλεφώνου ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imelman Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Καταρχήν καλώς σας βρήκα Είναι το πρώτο μου post σε αυτό το πραγματικά super forum για κινητά Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα Αγόρασα ενα w880i και αφου εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του PC Suite απο το site της SonyEricsson σύνδεσα με usb καλώδιο το τηλέφωνο στο PC. Αμέσως πέρασαν όλοι οι drivers για τα modem και τις COM θύρες που χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. Αφoύ έκανα όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο flow control των COM5 και COM6, ενεργοποίησα απο το Phone Monitor Options την COM1 και προσπάθησα να κάνω συγχρονισμό με το Μιcrosoft Outlook 2003. Ενώ κάνει κανονικά συγχρονισμό με όλα τα άλλα (tasks, calendar κ.λ.π.) όταν κάνω τα contacts, δείχνει στο τηλέφωνο οτι μετράει επαφες που στέλνει αλλά στο PC δεν προχωράει το progress bar και σε κάποια στιγμή βγάζει το εξής error: Lost connection or no connection with mobile phone ενώ άλλες φορές λέει connection time out. Όλες τις ρυθμίσεις που προανέφερα τις έκανα σύμφωνα με τις συμβουλές της SonyEricsson. Άπο εκεί μου είπαν να αποτανθώ σε εξειδικευμένο προσωπικό (τεχνικό για PC) έτσι ώστε να μου εμφανίζει στο Phone Monitor Options και τις COM5 και COM6 ή να πάω το τηλέφωνο στο service (υποστηρίζουν ότι δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά το PC) Μήπως έχει κανένας ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υ.Γ. Έχω Windows Xp SP2 updated και έχω απενεργοποιημένο το firewall και δεν έχω antivirus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imelman Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 φίλε imelman καλως ήρθες και καλορίζικο το νέο σου SE! απο μια γρήγορη ανάγνωση του προβλήματος σου καταλαβαίνω οτι το πρόβλημα ίσως βρίσκεται σε ρυθμίσεις του outlook - και αυτό γιατί αφού έκανες επιτυχώς συγχρονισμό με calendar και tasks, σημαίνει οτι το SE software έχει εγκατασταθεί σωστά και δουλεύει. Δυστυχώς εγώ έχω Outlook 2000 και δεν ξέρω να σου πω τι να ψάξεις στο 2003, το οποίο μάλλον έχει περισσότερα options. Πάντως εγώ "εγραψα" στο outlook τα contacts από το κινητό, οπότε δεν είχα πρόβλημα με αντιστόιχηση των fields - μήπως έχεις πολλά contacts ή πολλά στοιχεία στα contacts σου και κολάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Se sigkrisi me to w850 to w880 exei kati parapano (ektos apo ta sxedon 100 euro) h aplos "plhronoume" nanotexnologia? Ase pou den exei flas kai radio! :pP Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Se sigkrisi me to w850 to w880 exei kati parapano (ektos apo ta sxedon 100 euro) h aplos "plhronoume" nanotexnologia? Ase pou den exei flas kai radio! :pP Απάντησες μόνος σου. Νανοτεχνολογία και design:) Δεν αρκούν? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Kai bebaia OXI! ti na to kano to desing? Xrhsimopoio suxna to flash kurios san fako. To radio episis to xrhsimopoio an kai oxi toso suxna. Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ρε παιδια μην το αγοράσετε,εχει υπερβολικά υψηλό sar!:!: :!: είπαμε,οχι και 1,50:!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 O monos logos pou THA to eperna tha htane gia to Desing. Euxaristo ton theo pou den me ekane psonio! :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts