Jump to content

Μια ευκαιρία για να αλλάζατε κάτι απο το παρελθόν σας..

fagito2000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Αν σας δινότανε μια μοναδική ευκαιρία (καλά λέμε τώρα..) να αλλάζατε μία και μόνο στιγμή από το παρελθόν σας, ποια θα επιλέγατε και γιατί?

Εγώ προσωπικά θα άλλαζα μια εντελώς παράλογη και ακατανόμαστη πράξη που είχα κάνει σε μια πρώην κολλητή μου, από απερισκεψία και δαιμόνισμο (όχι οτι μπήκε ο διάβολος μέσα μου...αλλά κάποιο κακό με είχε κυριεύσει) και τίναξε όλη μας την φιλία στον αέρα και με γέμισε με τύψεις μιας ζωής.

Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ αυτό το θέμα μαζί σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

• Απαντήσεις 55
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γεια σας παιδιά. Αν σας δινότανε μια μοναδική ευκαιρία (καλά λέμε τώρα..) να αλλάζατε μία και μόνο στιγμή από το παρελθόν σας, ποια θα επιλέγατε και γιατί?

Εγώ προσωπικά θα άλλαζα μια εντελώς παράλογη και ακατανόμαστη πράξη που είχα κάνει σε μια πρώην κολλητή μου, από απερισκεψία και δαιμόνισμο (όχι οτι μπήκε ο διάβολος μέσα μου...αλλά κάποιο κακό με είχε κυριεύσει) και τίναξε όλη μας την φιλία στον αέρα και με γέμισε με τύψεις μιας ζωής.

Θα ήθελα πολύ να μοιραστώ αυτό το θέμα μαζί σας!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εγώ όσο κι αν σκέφτηκα δεν βρήκα κάτι που θα ήθελα να αλλάξω...:) :)

Ισως μάλλον χθες που αγόρασα ένα παντελόνι καφέ χρώμα...

το σκούρο πράσινο μου άρεσε πιο πολύ...:)

Εγώ όσο κι αν σκέφτηκα δεν βρήκα κάτι που θα ήθελα να αλλάξω...:) :)

Ισως μάλλον χθες που αγόρασα ένα παντελόνι καφέ χρώμα...

το σκούρο πράσινο μου άρεσε πιο πολύ...:)

ρε συ Αντρεα...δεν την παλευεις...:lol: :lol: :lol:

εγω παντως αν μπορουσα να το κανω αυτο θα επερα πισω ολα τα αξημερωτα βραδια και τον πονο που μου χαρισαν...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Εγω αν ειχα τη δυνατοτητα θα εκανα την κινηση που δεν τολμησα πριν 1.5χρονο να κανω! Τι εννοω; Ειχα βγει με μια κοπελα και ενω ειχαν γινει ολα τα προαπετουμενα και ηταν τελεια στιγμη για να κανω την κινηση μου,εγω κ#λωσα και δεν το προχωρησα το θεμα! Αποτελεσμα;;Να μην γινει τπτ,αν και υπηρξαν και αλλες συγκειριες.. Εγω τωρα εχω αρχισει και ξεπερναω την κοπελα αυτη!

Γι αυτο καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες,παρα για κατι που δεν εκανες!!

To θέατρο του παραλόγου...!:lol:

Εγώ θα ήθελα να αλλάξω τόοοοοσα πολλά πράγματα, που η καλύτερη λύση θα ήταν να κάνω format και πάλι απο την αρχή...:p

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Καλά δεν θα ήτανε να είχαμε save & load στην ζωή;;;; :P

θα γινόταν μπάχαλο μάλλον γιατί όλοι θα το χρησιμοποιούσαν ανεξέλεγκτα!!!

Εγώ θα ήθελα να αλλάξω τόοοοοσα πολλά πράγματα, που η καλύτερη λύση θα ήταν να κάνω format και πάλι απο την αρχή...:p

Ίσως αν ψαχτούμε λίγο όλοι να βρούμε κάπου πάνω αυτό το καταραμένο reset button :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Ελάτε ρε σεις άνοιξε τόσο ωραίο θέμα το παιδί και το πατάτιαζετε. πάνω στο θέμα μας τώρα θα συμφωνήσω με την μιράντα.

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

Ελάτε ρε σεις άνοιξε τόσο ωραίο θέμα το παιδί και το πατάτιαζετε. πάνω στο θέμα μας τώρα θα συμφωνήσω με την μιράντα.

Σε ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Δεν μπορεί όλοι μας κάποια στιγμή να μην ευχόμασταν να μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο και να αλλάζαμε κάτι.

by the way το παιδί, είναι κοπέλα χα χα

[sIGPIC][/sIGPIC]

egw an mporousa na allaksw kati 8a htan to nick mou sto myphone!xixixixixixixi!8a symfwnhsw me to reset button sthn zwh mas makari na yphrxe alla oxi me to format...kala einai na kratame ayta pou exoume kanei....bash aytwn synexizoume na xarazoume thn poreia mas sthn zwh....kala 8a htan na eixame thn eykairia na allaksoume kati sthn zwh mas alla ayto mou kanei kati se arnhsh twn ey8ynwn mas gia ayth thn praksh...apo thn stigmh pou thn kaname thn patata kala na pa8oume k na ma8oume "k na mhn klaime gia thn spasmenh kanata alla na paroume mia petseta k na mazepsoume to gala"gia osous me niw8oun...ayth einia h apopsh mou.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Εγω το μονο που θελω να αλλαξω απο το παρελθον μου ειναι ενα "σοβαρο" ατυχημα που ειχα με μηχανακι και χτυπησα στο κεφαλι μου.... μονο αυτο θελω...

Eγώ αν ήταν να αλλάξω μια στιγμή θα ήταν η στιγμή που γεννήθηκα! :p

Πλάκα κάνω... Δε μετάνιωσα ακόμα γι'αυτό!

Γενικά δε θέλω να μετανιώνω για πράγματα που κάνω στη ζωή μου αλλά μου έχει συμβεί πολλές φορές!

Πάντως αν ήταν για μια ΜΟΝΟ στιγμή, θα διάλεγα μια στιγμή πρίν χρόνια πάνω σε μια συζήτηση με μια κοπέλα... Ειπώθηκαν πολλά που δεν έπρεπε!

Αλλά τί να κάνουμε. Ό,τι έγινε, έγινε! :)

Τhe end of an era...

αν θα ηθελα να αλλαξω κατι απο το παρελθον θα ηταν να μην χωριζα με μια κοπελα που ημουν μαζι της 7 χρονια περιπου και δυστυχως την εχασα λογω βλακειας μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

αν θα ηθελα να αλλαξω κατι απο το παρελθον θα ηταν να μην χωριζα με μια κοπελα που ημουν μαζι της 7 χρονια περιπου και δυστυχως την εχασα λογω βλακειας μου.

εγω θα πω το αντιθετο,καλυτερα να μην ημουν με μια κοπελα....

ή να το πω καλυτερα....να μην την γνωριζα!!!

ειδικα στο πρωτο ραντεβου που εβρεχε κιολας...δεν γινοταν να μου χαλασει το αμαξι εκεινη την μερα?

αλλα..οτι εγινε,εγινε.

Never Give Up:!:

Join friend!

εγω θα πω το αντιθετο,καλυτερα να μην ημουν με μια κοπελα....

ή να το πω καλυτερα....να μην την γνωριζα!!!

ειδικα στο πρωτο ραντεβου που εβρεχε κιολας...δεν γινοταν να μου χαλασει το αμαξι εκεινη την μερα?

αλλα..οτι εγινε,εγινε.

γιατι βρε το λες αυτο?

γιατι βρε το λες αυτο?

γιατι πολυ απλα το μετανοιωσα.

αν δεν περνας καλα...ετσι ειναι.

Join friend!

γιατι πολυ απλα το μετανοιωσα.

αν δεν περνας καλα...ετσι ειναι.

και δεν μπορεις να το διορθωσεις αυτο?:worry:

και δεν μπορεις να το διορθωσεις αυτο?:worry:

μα το εχω διορθωσει ηδη!εδω και καιρο!

απλα γυρνωντας στο παρελθον θα ηθελα να μη συνεβαινε αυτο:)

Join friend!

+φωνώ

Αλλά δεν θα πρέπει να αφήνουμε λάθη του παρελθόντος να μας "χαλάνε".

Ζούμε τη ζωή αυτή, είτε κάνοντας λάθη, είτε ζώντας όπως θέλουμε. Ας την χαρούμε όπως είναι κι ας κάναμε ό,τι κάναμε.

Ας μη το κρύβουμε.

Διψάμε για ουρανό!

Εγώ αν μπορούσα να πάω πίσω,θα γυρνούσα στη στιγμή που έστελνα μήνυμα στη καλή μου να τα χαλάσουμε γιατί δεν την έβλεπα συχνά παραμόνον στο σχολείο!;)Τώρα την θέλω πάλι,και δεν νομίζω να την ξανακερδίσω μετά απο αυτό που έκανα!Άλλωστε τώρα πολιορκείται απο πολλούς και δεν μπορώ και να τους αντιμετωπίσω!Και αυτή είναι πολύ πολύ πιο ωραία!Το πιο άσχημο είναι ότι δεν είχα προλάβει να κάνω τίποτα!:mad:Ήμουν πολύ ντροπαλός τότε γιατί ήταν η πρώτη μου γκόμενα!:O:mad:

Καλά ρε σεις, πάλι για γκόμενες θα πούμε εδώ....;

Αυτο ειναιπου μας καιει...:p :lol: