_Alexandros_ Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 4GB μου είναι μια χαρά και μπορώ να βάλω ότι θέλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 4GB μου είναι μια χαρά και μπορώ να βάλω ότι θέλω! Και να θες περισσοτερο δεν εχει! Το γυρισαν ολοι τωρα στις microsd-minisd-SD hi capacity και πρεπει ολοι να περιμενουμε κινητα και pda με υποστηριξη SD 2.0 για να παμε πανω απο 4Gb ή 2Gb για τις microsd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Λιγότερα από 128ΜΒ μιας και το κινητό το χρησιμοποιώ ως κινητό. Στη φωτογραφική πάλι... 2GB καλά είναι, φροντίζω να αδειάζω τη μνήμη στο pc τακτικά. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 1GB και είμαι άρχοντας. Λίγη μουσική για την όρεξη και καμιά φωτό, είμαι ικανοποιημένος, άλλωστε έχω πάντα πάνω μου δεύτερο κινητό εφοδιασμένο με 512Mb, αν ποτέ χρειαστώ.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JG4 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 1.1gb είναι μονο η Wikipedia (μέσω Tomeraider). Μετά, 500mb προγράμματα, ebooks και αλλα αρχεία και το υπόλοιπο, μέχρι τα 4gb, είναι mp3's. Για να περάσω τα 40gb mp3's, φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένω πολύ ακόμα :p . Οποτε 8gb+ από μένα Παράθεση "Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened" --------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Για μενα που εχω Κ800 η 1 gb μου, μου ειναι υπεραρκετη.. Επισης προτημω την αποσπώμενη, ή εξωτερικη, οπως θελετε πεστε την, γιατι ετσι μπορω να βαζω μόνο την καρτα μου στο card reader και να βαζω διαφορα μεσα στην καρτα, χωρις να χρειαζεται να συνδεσω usb στο κινητο μου... Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Για μενα που εχω Κ800 η 1 gb μου, μου ειναι υπεραρκετη. Θα συμφωνήσω και εγώ 1GB για το Κ810, μου είναι υπεραρκετη :rolleyes:. Βέβαια για ppc χρειάζεσαι τουλάχιστον 2GB :cool:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 1gb Ίσα- ίσα για αρκετά τραγούδια και ότι άλλο χρειάζομαι. Και μου περισσεύει και χώρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Προς το παρόν μου φτάνουν 603 ΜΒ.Βλέπουμε εν συνεχεία! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Προς το παρόν μου φτάνουν 603 ΜΒ.Βλέπουμε εν συνεχεία! Ούτε για τα ΜΡ3!!:lol: :!: Πώς τη βγάζεις???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 2Gb και πανω... Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. May 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Ούτε για τα ΜΡ3!!:lol: :!: Πώς τη βγάζεις???:confused: Ας υποθέσουμε ότι από τα 603ΜΒ,τα 500 προορίζονται για την αποθήκευση ΜΡ3. Σε 500ΜΒ μνήμης μπορούν να τοποθετηθούν περίπου 110 μουσικά κομμάτια σε αρκετά καλή ποιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ας υποθέσουμε ότι από τα 603ΜΒ,τα 500 προορίζονται για την αποθήκευση ΜΡ3. Σε 500ΜΒ μνήμης μπορούν να τοποθετηθούν περίπου 110 μουσικά κομμάτια σε αρκετά καλή ποιότητα. Ναι έχεις δίκιο.Βέβαια με την προϋπόθεση ότι την έχω στο κινητό!Πιο πολύ βέβαια για MP3.Συγκεκριμένα έχω 1gb και αυτή τη στιγμή μέσα στο κινητό μου έχω...Α!156 τραγούδια! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ναι έχεις δίκιο.Βέβαια με την προϋπόθεση ότι την έχω στο κινητό!Πιο πολύ βέβαια για MP3.Συγκεκριμένα έχω 1gb και αυτή τη στιγμή μέσα στο κινητό μου έχω...Α!156 τραγούδια! Με 1 GB κάρτα μνήμης μπορείς να μεταφέρεις έως και 200 τραγούδια κατά μέσο όρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 πλεον παντως εμενα τα 2giga δεν μου φτανουν με τιποτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 4 γιγα νομίζω είναι αρκετά προς το παρών, αλλά πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη χρηστικότητα και εργονομία απτο κινητό. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Το 1GB είναι υπεραρκετό!!! Το κινητό δεν είναι για να ακούς μουσική. Αν θες σωστή ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής θα πάρεις ένα ΜΡ3 player (πχ ιPOD) και θα είσαι ήσυχος. Άσε που νομίζω ότι βγαίνει και πιο φθηνά η λύση των 2 συσκευών. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzzz Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Το 1GB είναι υπεραρκετό!!! Το κινητό δεν είναι για να ακούς μουσική. Αν θες σωστή ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής θα πάρεις ένα ΜΡ3 player (πχ ιPOD) και θα είσαι ήσυχος. Άσε που νομίζω ότι βγαίνει και πιο φθηνά η λύση των 2 συσκευών. Πιο φθηνά δεν βγαίνει αλλα συμφωνω ότι το κινητό δεν είναι για μουσική. Τουλάχιστον όχι για φανατικούς μουσικόφιλους που ακούνε πολλές ώρες την μέρα απο φορητές συσκευές. Για μένα που δεν πολυ ακούω είναι καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. July 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ακούω αρκετή ώρα την ημέρα μουσική και ραδιόφωνο,αλλά ποτέ μου δεν υπήρξα κάτοχος ΜΡ3. Το θεωρώ περιττό,τη στιγμή που μπορώ να έχω εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής και επαρκή αποθηκευτικό χώρο στο κινητό τηλέφωνο. Τα μουσικά κομμάτια άλλωστε καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της κάρτας μνήμης μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Πιο φθηνά δεν βγαίνει αλλα συμφωνω ότι το κινητό δεν είναι για μουσική. Τουλάχιστον όχι για φανατικούς μουσικόφιλους που ακούνε πολλές ώρες την μέρα απο φορητές συσκευές. Για μένα που δεν πολυ ακούω είναι καλά.. Το 1GB είναι υπεραρκετό!!! Το κινητό δεν είναι για να ακούς μουσική. Αν θες σωστή ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής θα πάρεις ένα ΜΡ3 player (πχ ιPOD) και θα είσαι ήσυχος. Άσε που νομίζω ότι βγαίνει και πιο φθηνά η λύση των 2 συσκευών. Το 1γιγα ειναι αρκετο για τους περισσοτερους, 1 εχω αλλα θα παω στα 4. Το κινητο ειναι και για να ακους μουσικη, πανω απο 25Μ walkman πωληθηκαν σε 2 χρονια και δεν ξερω ποσα ΜΕ και λοιπα μουσικα κινητα, και δες το iphone,w960 ειναι πολυ καλα με 8γιγα. Οι φανατικοι μπορουν παρουν κατι με σκληρο δισκο 20γιγα και πανω αλλα πιστευω για μουσικη τα 8 σε κινητο ειναι καλα. Δεν κουβαλας 2 συσκευες, προτιμω κινητο και καμερα παρα κινητο και mp3player και ειναι ο συνδιασμος 2 συσκευων ειναι στα 200(κινητο)+ 200(Mp3) περιπου ιδιος με το 2 σε 1 ασε που εχεις και καλυτερο κινητο. Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 εγώ πάντως καλύπτομαι με το 1gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts