Jump to content

Πόση μνήμη σας αρκεί;

Κοινοποίηση

Πόση μνήμη σας αρκεί στο κινητό σας τηλέφωνο;  

122 members have voted

1. 1. Πόση μνήμη σας αρκεί στο κινητό σας τηλέφωνο;

• Λιγότερα από 128ΜΒ
      6
    • 128-256ΜΒ
      3
    • 512ΜΒ
      14
    • 1GB
      40
    • 2GB
      27
    • 4GB
      12
    • 8GB
      4
    • Περισσότερα από 8GB
      16

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

4GB μου είναι μια χαρά και μπορώ να βάλω ότι θέλω!

Και να θες περισσοτερο δεν εχει!

Το γυρισαν ολοι τωρα στις microsd-minisd-SD hi capacity και πρεπει ολοι να περιμενουμε κινητα και pda με υποστηριξη SD 2.0 για να παμε πανω απο 4Gb ή 2Gb για τις microsd.

Λιγότερα από 128ΜΒ μιας και το κινητό το χρησιμοποιώ ως κινητό.

Στη φωτογραφική πάλι... 2GB καλά είναι, φροντίζω να αδειάζω τη μνήμη στο pc τακτικά.

:shifty:

1GB και είμαι άρχοντας. Λίγη μουσική για την όρεξη και καμιά φωτό, είμαι ικανοποιημένος, άλλωστε έχω πάντα πάνω μου δεύτερο κινητό εφοδιασμένο με 512Mb, αν ποτέ χρειαστώ....

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

1.1gb είναι μονο η Wikipedia (μέσω Tomeraider). Μετά, 500mb προγράμματα, ebooks και αλλα αρχεία και το υπόλοιπο, μέχρι τα 4gb, είναι mp3's. Για να περάσω τα 40gb mp3's, φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένω πολύ ακόμα :p . Οποτε 8gb+ από μένα

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Για μενα που εχω Κ800 η 1 gb μου, μου ειναι υπεραρκετη..

Επισης προτημω την αποσπώμενη, ή εξωτερικη, οπως θελετε πεστε την, γιατι ετσι μπορω να βαζω μόνο την καρτα μου στο card reader και να βαζω διαφορα μεσα στην καρτα, χωρις να χρειαζεται να συνδεσω usb στο κινητο μου...

Band Of Brothers Fan!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μενα που εχω Κ800 η 1 gb μου, μου ειναι υπεραρκετη.

Θα συμφωνήσω και εγώ 1GB για το Κ810, μου είναι υπεραρκετη :rolleyes:.

Βέβαια για ppc χρειάζεσαι τουλάχιστον 2GB :cool:.

Προς το παρόν μου φτάνουν 603 ΜΒ.Βλέπουμε εν συνεχεία!

Προς το παρόν μου φτάνουν 603 ΜΒ.Βλέπουμε εν συνεχεία!

Ούτε για τα ΜΡ3!!:lol: :!: Πώς τη βγάζεις???:confused:

2Gb και πανω...
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Ούτε για τα ΜΡ3!!:lol: :!: Πώς τη βγάζεις???:confused:

Ας υποθέσουμε ότι από τα 603ΜΒ,τα 500 προορίζονται για την αποθήκευση ΜΡ3.

Σε 500ΜΒ μνήμης μπορούν να τοποθετηθούν περίπου 110 μουσικά κομμάτια σε αρκετά καλή ποιότητα.

Ας υποθέσουμε ότι από τα 603ΜΒ,τα 500 προορίζονται για την αποθήκευση ΜΡ3.

Σε 500ΜΒ μνήμης μπορούν να τοποθετηθούν περίπου 110 μουσικά κομμάτια σε αρκετά καλή ποιότητα.

Ναι έχεις δίκιο.Βέβαια με την προϋπόθεση ότι την έχω στο κινητό!Πιο πολύ βέβαια για MP3.Συγκεκριμένα έχω 1gb και αυτή τη στιγμή μέσα στο κινητό μου έχω...Α!156 τραγούδια!

Ναι έχεις δίκιο.Βέβαια με την προϋπόθεση ότι την έχω στο κινητό!Πιο πολύ βέβαια για MP3.Συγκεκριμένα έχω 1gb και αυτή τη στιγμή μέσα στο κινητό μου έχω...Α!156 τραγούδια!

Με 1 GB κάρτα μνήμης μπορείς να μεταφέρεις έως και 200 τραγούδια κατά μέσο όρο.

• 2 weeks later...
πλεον παντως εμενα τα 2giga δεν μου φτανουν με τιποτα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

4 γιγα νομίζω είναι αρκετά προς το παρών, αλλά πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη χρηστικότητα και εργονομία απτο κινητό.
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

• 1 month later...
Το 1GB είναι υπεραρκετό!!! Το κινητό δεν είναι για να ακούς μουσική. Αν θες σωστή ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής θα πάρεις ένα ΜΡ3 player (πχ ιPOD) και θα είσαι ήσυχος. Άσε που νομίζω ότι βγαίνει και πιο φθηνά η λύση των 2 συσκευών.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Το 1GB είναι υπεραρκετό!!! Το κινητό δεν είναι για να ακούς μουσική. Αν θες σωστή ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής θα πάρεις ένα ΜΡ3 player (πχ ιPOD) και θα είσαι ήσυχος. Άσε που νομίζω ότι βγαίνει και πιο φθηνά η λύση των 2 συσκευών.

Πιο φθηνά δεν βγαίνει αλλα συμφωνω ότι το κινητό δεν είναι για μουσική. Τουλάχιστον όχι για φανατικούς μουσικόφιλους που ακούνε πολλές ώρες την μέρα απο φορητές συσκευές. Για μένα που δεν πολυ ακούω είναι καλά..

Ακούω αρκετή ώρα την ημέρα μουσική και ραδιόφωνο,αλλά ποτέ μου δεν υπήρξα κάτοχος ΜΡ3.

Το θεωρώ περιττό,τη στιγμή που μπορώ να έχω εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής και επαρκή αποθηκευτικό χώρο στο κινητό τηλέφωνο. Τα μουσικά κομμάτια άλλωστε καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της κάρτας μνήμης μου.

Πιο φθηνά δεν βγαίνει αλλα συμφωνω ότι το κινητό δεν είναι για μουσική. Τουλάχιστον όχι για φανατικούς μουσικόφιλους που ακούνε πολλές ώρες την μέρα απο φορητές συσκευές. Για μένα που δεν πολυ ακούω είναι καλά..

Το 1γιγα ειναι αρκετο για τους περισσοτερους, 1 εχω αλλα θα παω στα 4.

Το κινητο ειναι και για να ακους μουσικη, πανω απο 25Μ walkman πωληθηκαν σε 2 χρονια και δεν ξερω ποσα ΜΕ και λοιπα μουσικα κινητα, και δες το iphone,w960 ειναι πολυ καλα με 8γιγα.

Οι φανατικοι μπορουν παρουν κατι με σκληρο δισκο 20γιγα και πανω αλλα πιστευω για μουσικη τα 8 σε κινητο ειναι καλα.

Δεν κουβαλας 2 συσκευες, προτιμω κινητο και καμερα παρα κινητο και mp3player και ειναι ο συνδιασμος 2 συσκευων ειναι στα 200(κινητο)+ 200(Mp3) περιπου ιδιος με το 2 σε 1 ασε που εχεις και καλυτερο κινητο.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA