Jump to content

XDA Atom Life (παλιό O2 Apollo)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε αυτά δηλαδή δεν έχει σχέση ο επεξεργαστής,δε βοηθάει που είναι πολύ γρήγορος??Σε τι βοηθάει τότε?

Συνεχίζω ακάθεκτος τις ερωτήσεις:D

Εδώ δεν ξέρω να σου πω με βεβαιότητα μιας και μένα είναι το πρώτο WM που έχω. Βοηθάει ο επεξεργαστής αλλά δεν αρκεί μόνος του αν δεν έχει ελεύθερη ram να τρέξουν τα προγράμματα.

Η φιλοσοφία της ram στα ppc είναι ότι τα προγράμματα πιάνουν τόση μνήμη όση λέει ο κώδικας τους, που σημαίνει ότι ευτυχώς δεν πιάνουν παραπάνω ανάλογα με την χρήση αλλά και δεν την ελευθερώνουν όταν είναι στο background.

Επίσης ναι μεν τα χαρακτηριστικά λένε x ram για μια συσκευή αλλά ξεκινάνε με λιγότερη όταν φορτώσουν τα windows(όπως στα pc). Στο Atom με την μαμίσια rom ξεκίναγε με 22ΜΒ η οποία μετά από κάποιες ώρες χρήσεις έπεφτε στα 18. Με την cooked που έχω τώρα ξεκινάει με 27 και πέφτει στα 24 περίπου.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 356
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Σε αυτά δηλαδή δεν έχει σχέση ο επεξεργαστής,δε βοηθάει που είναι πολύ γρήγορος??Σε τι βοηθάει τότε?

Σε αυτές τις συσκευές... πιο σημαντικό είναι να έχει η συσκευή περισσότερη RAM, παρά μεγάλο επεξεργαστή.

Modpic.gif

• 3 weeks later...
Σαν συσκευή είναι πολύ καλή. Οι δυνατότητες της όμως φαίνονται μόνο με cooked roms όπου βλέπεις πραγματική διαφορά στην ταχύτητα της. Έχει τα κολλήματα της σε εισερχόμενη κλήση αλλά όχι πολύ συχνά και κυρίως με την μαμίσια rom, με τις cooked που έχω δοκιμάσει είναι σαφώς λιγότερα.

Το θέμα μπαταρία είναι μεγάλος βραχνάς, ειδκά με ανοιχτό το ασύρματο την καταπίνει. Πλέον, επειδή πρόσφατα ενεργοποίησα το wind plus, αν είμαι έξω και θέλω internet προτιμώ το 3G παρά να ψάξω για ελεύθερο ασύρματο.

Είδα όμως σημαντική βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας αλλά και, ακόμη μεγαλύτερη, στην σταθερότητα με την 20273 rom. Δεν κάθεται όμως καλά το wktask και το HTC home αν τα εγκαταστήσεις οπότε είμαι με την 20753.

Αν ενδιαφέρεσαι και για GPS θα σου πρότεινα να περιμένεις το HTC touch 3G, γιατί ένα external έχει γύρω στα 50€, οπότε πάμε στα 350€ για το Atom+GPS. Και 400€ να έχει το touch 3G πιστεύω ότι αξίζει την διαφορά.

Αν θες να περιμένεις περισσότερο, το Φλεβάρη θα πουλήσω το δικό μου.

Τι παραμετροποίηση πρέπει να κάνw για να μπω με το ΑΤΟΜ στο Wind Plus non stop?Exω Windows Mobile 6 Professional kai Opera Mobile

• Administrators
Τι παραμετροποίηση πρέπει να κάνw για να μπω με το ΑΤΟΜ στο Wind Plus non stop?Exω Windows Mobile 6 Professional kai Opera Mobile

Ρυθμισεις για wind plus non stop.

Press Start

Select Settings

Select Connections tab

Select Connections

Select Advanced tab

Press Select Networks

Press New

Set the following

Name: Wind plus

Select Modem tab

Press New