Jump to content

XDA Atom Life (παλιό O2 Apollo)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ ωραία κινητό! Τώρα ήρθε η ώρα να το πειράξω :p

Ποια είναι η ποιο καλή ΡΟΜ για το κινητό; Εννοώ σε σταθερότητα κτλ... Τώρα έχει την PV ROM ATOM LIFE WM 6.1 OS 5.2.19212 Bilingual & 19214 by Medkid. Όμως έχει το παλιο ftouchflo 0.9 ΒΕΤΑ και όταν βάζω το 1.4.1 δεν δουλέυει. Κατεβάζω την official από την σελίδα της MWG. Αξίζει;

• Απαντήσεις 356
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ ωραία κινητό! Τώρα ήρθε η ώρα να το πειράξω :p

Ποια είναι η ποιο καλή ΡΟΜ για το κινητό; Εννοώ σε σταθερότητα κτλ... Τώρα έχει την PV ROM ATOM LIFE WM 6.1 OS 5.2.19212 Bilingual & 19214 by Medkid. Όμως έχει το παλιο ftouchflo 0.9 ΒΕΤΑ και όταν βάζω το 1.4.1 δεν δουλέυει. Κατεβάζω την official από την σελίδα της MWG. Αξίζει;

Χμ δεν έχω δοκιμάσει cooked ακόμη.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=415768&highlight=rom+atom+life

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators
Only for XDA ATOM/XDA ATOM PURE λέει! Κάνει για το Life?

OXI!!!! Prepei na einai ROM apokleistika ftiagmeni gia to Atom Life. Afti proorizetai gia allo montelo. Ean to kaneis to lathos... ksexna ti syskevi sou.

Modpic.gif

Only for XDA ATOM/XDA ATOM PURE λέει! Κάνει για το Life?

Όντως άκυρο κι εγώ σήμερα το είδα. Αυτή που έχει τωρα πως είναι;

Twitter.

6.1.0.9 medkit φοράει! για xda atom life μη βάλεις καποια άλλη!!!!

καλορίζικο και από εδώ!!

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

• Administrators
Της ΜWg. Γιατί;

H syskevi sou einai branded O2 h' apo tis pio kainourgies tis MWg?

Se rwtaw giati eixa akousei kati problimata se syskeves tis O2 otan ithelan na kanoun to update me to leitourgiko twn MWg. Endexomenws omws na prokeitai kai gia memonomena peristatika.

Modpic.gif

Κοντέυω να τρελαθώ! Όταν κλείνει η οθόνη (είτε την κλείσω από το κουμπί, είτε μόνη) μετά που το ανοίγω ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ TOUCH στην οθόνη :wacko::wacko: Tα πλήκτρα δουλεύουν μια χαρά και ότι μπορείς να κάνεις με τα πλήκτρα το κάνεις! Αλλά χωρίς soft reset δεν ξαναδουλεύει η οθόνη με άγγιγμα!!! :wacko:

Έχει συμβεί σε κανέναν ξανά; Τι μπορεί να φταίει;

Κοντέυω να τρελαθώ! Όταν κλείνει η οθόνη (είτε την κλείσω από το κουμπί, είτε μόνη) μετά που το ανοίγω ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ TOUCH στην οθόνη :wacko::wacko: Tα πλήκτρα δουλεύουν μια χαρά και ότι μπορείς να κάνεις με τα πλήκτρα το κάνεις! Αλλά χωρίς soft reset δεν ξαναδουλεύει η οθόνη με άγγιγμα!!! :wacko:

Έχει συμβεί σε κανέναν ξανά; Τι μπορεί να φταίει;

ROM ? ;)

Bάλε τη medkit ;)

Μπα αφού έχει βάλει την μαμίσια. Κανά πρόγραμμα θα είναι. Κι εμένα είχε συμβεί αλλά λύθηκε με soft reset.

Twitter.

Είναι λίγο ευαίσθητο σε προγράμματα που τρέχουν στο background.

Δε θα το έλεγα... Θα συμφωνήσω και με athanaso. Ώσπου να το setάρεις με τις σωστές εκδόσεις έχει μερικές προκλήσεις :)

Εντωμεταξύ πήγα να του ορίσω μέσω Sktools σαν default keyboard το PocketCM keyboard, με προειδοποίησε για ενδεχόμενο πρόβλημα, έκανε soft reset αλλά μετά ενώ έκανε booting και έβγαζε το λογότυπο της MWG δεν προχωρούσε παραπέρα να φορτώσει η οθόνη, έπερνε ένα μπλε χρώμα.

Αναγκάστηκα να κάνω hard reset. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι ανάλογο;

Twitter.

Έβαλα αυτή την Windows Mobile 6.1 ΡΟΜ και όλα πάνε τέλεια. Πολύ ωραία ROM.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=414178

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το HTC HOME ώστε να είναι κάπως έτσι η Today μου;

http://i4.photobucket.com/albums/y112/ericc191/Screen001-1.jpg

Όλα τέλεια παιδιά! Το κινητό πετάει! Το Destinator 7 πάει σφαίρα, όλα μια χαρά.

Επίσης μου είπαν πως στο 30% και κάτω κάνει reboot όταν δέχεσαι κλήση αλλά σε μένα με 11% μπαταρία δέχτηκα κανονικά κλήση και μίλησα κιόλας 30 δευτερόλεπτα. Υπόψιν ίσως λόγω της νέας ROM με 6.1 που έβαλα.

Δύο-τρια πραγματάκια μόνο έμειναν.

Ένα είναι ότι όταν μπαίνω σε μια σελίδα με 3G/HSDPA με wind plus non stop μετά δεν κλείνει η σύνδεση! Μένει ανοιχτή. Δεν με νοιάζει βέβαια γιατί δεν χρεώνομαι αλλά η μπαταρία... Και επίσης ψάχνω κάποιο τρόπο να του προτιμάει το Wi-Fi αντί του 3G όταν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi.

Επίσης όταν το συνδέω στο PC με USB δεν παίρνει Internet από το PC. Why;

Έχεται να μου προτείνεται κανα προγραμματάκι MUST HAVE; Έχω αρκετά όπως Resco Explorer, Google Maps, PocketCM, PCMKeyboard κτλ.

Α, επίσης στο αυτοκίνητο έχω έναν φορτιστή που δέχεται USB (από το Dell X30 μου) υπάρχει κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιώ με το Atom Life;

Και κάτι τελευταίο. Για SMS χρησιμοποιείται το πρόγραμμα των Windows Mobile; Είναι πολύ απλό ρε παιδιά... τώρα στέλνω και από το PocketCM αλλά δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο;

• Administrators
Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το HTC HOME ώστε να είναι κάπως έτσι η Today μου;

HTC.Home.v2.0.814.722

Modpic.gif

• Administrators
Και επίσης ψάχνω κάποιο τρόπο να του προτιμάει το Wi-Fi αντί του 3G όταν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi.

No Data

Επίσης όταν το συνδέω στο PC με USB δεν παίρνει Internet από το PC. Why;

Συνήθως δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, το βλέπει κατευθείαν.

Έχεται να μου προτείνεται κανα προγραμματάκι MUST HAVE; Έχω αρκετά όπως Resco Explorer, Google Maps, PocketCM, PCMKeyboard κτλ.

Core Player, pTravelAlarm, SKTools, Sprite Backup, Lingvosoft Greek English Dictionary, eortologio, SPB Weather κ.α.

Α, επίσης στο αυτοκίνητο έχω έναν φορτιστή που δέχεται USB (από το Dell X30 μου) υπάρχει κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιώ με το Atom Life;

Βάλτο άφοβα.

τώρα στέλνω και από το PocketCM αλλά δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο;

Καλύτερο από αυτό όχι. Έχεις βάλει τα skin από εδώ;

Modpic.gif

Όλα τέλεια παιδιά! Το κινητό πετάει! Το Destinator 7 πάει σφαίρα, όλα μια χαρά.

Επίσης μου είπαν πως στο 30% και κάτω κάνει reboot όταν δέχεσαι κλήση αλλά σε μένα με 11% μπαταρία δέχτηκα κανονικά κλήση και μίλησα κιόλας 30 δευτερόλεπτα. Υπόψιν ίσως λόγω της νέας ROM με 6.1 που έβαλα.

Δύο-τρια πραγματάκια μόνο έμειναν.

Ένα είναι ότι όταν μπαίνω σε μια σελίδα με 3G/HSDPA με wind plus non stop μετά δεν κλείνει η σύνδεση! Μένει ανοιχτή. Δεν με νοιάζει βέβαια γιατί δεν χρεώνομαι αλλά η μπαταρία... Και επίσης ψάχνω κάποιο τρόπο να του προτιμάει το Wi-Fi αντί του 3G όταν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi.

Πολύ ενδιαφέρον αυτό μακάρι να έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τη νέα rom.

Για να κλείσει η σύνδεση δοκίμασες να πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο που κλείνεις τις τηλεφωνικές κλήσεις?

Και επίσης ψάχνω κάποιο τρόπο να του προτιμάει το Wi-Fi αντί του 3G όταν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi.

Start->settings->connections->connections->advanced->select networks->στα 2 πεδία επέλεξε My Work Network

Twitter.