KarlBarks Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Πολύ ωραία κινητό! Τώρα ήρθε η ώρα να το πειράξω :p Ποια είναι η ποιο καλή ΡΟΜ για το κινητό; Εννοώ σε σταθερότητα κτλ... Τώρα έχει την PV ROM ATOM LIFE WM 6.1 OS 5.2.19212 Bilingual & 19214 by Medkid. Όμως έχει το παλιο ftouchflo 0.9 ΒΕΤΑ και όταν βάζω το 1.4.1 δεν δουλέυει. Κατεβάζω την official από την σελίδα της MWG. Αξίζει; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Πολύ ωραία κινητό! Τώρα ήρθε η ώρα να το πειράξω :p Ποια είναι η ποιο καλή ΡΟΜ για το κινητό; Εννοώ σε σταθερότητα κτλ... Τώρα έχει την PV ROM ATOM LIFE WM 6.1 OS 5.2.19212 Bilingual & 19214 by Medkid. Όμως έχει το παλιο ftouchflo 0.9 ΒΕΤΑ και όταν βάζω το 1.4.1 δεν δουλέυει. Κατεβάζω την official από την σελίδα της MWG. Αξίζει; Χμ δεν έχω δοκιμάσει cooked ακόμη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=415768&highlight=rom+atom+life Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Only for XDA ATOM/XDA ATOM PURE λέει! Κάνει για το Life? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Only for XDA ATOM/XDA ATOM PURE λέει! Κάνει για το Life? OXI!!!! Prepei na einai ROM apokleistika ftiagmeni gia to Atom Life. Afti proorizetai gia allo montelo. Ean to kaneis to lathos... ksexna ti syskevi sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Only for XDA ATOM/XDA ATOM PURE λέει! Κάνει για το Life? Όντως άκυρο κι εγώ σήμερα το είδα. Αυτή που έχει τωρα πως είναι; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 6.1.0.9 medkit φοράει! για xda atom life μη βάλεις καποια άλλη!!!! καλορίζικο και από εδώ!! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Τώρα έβαλα την τελευταία official. Την τεστάρω. Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Τώρα έβαλα την τελευταία official. Την τεστάρω. Tis MWG h' tis O2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Tis MWG h' tis O2? Της ΜWg. Γιατί; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Της ΜWg. Γιατί; H syskevi sou einai branded O2 h' apo tis pio kainourgies tis MWg? Se rwtaw giati eixa akousei kati problimata se syskeves tis O2 otan ithelan na kanoun to update me to leitourgiko twn MWg. Endexomenws omws na prokeitai kai gia memonomena peristatika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Κοντέυω να τρελαθώ! Όταν κλείνει η οθόνη (είτε την κλείσω από το κουμπί, είτε μόνη) μετά που το ανοίγω ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ TOUCH στην οθόνη :wacko::wacko: Tα πλήκτρα δουλεύουν μια χαρά και ότι μπορείς να κάνεις με τα πλήκτρα το κάνεις! Αλλά χωρίς soft reset δεν ξαναδουλεύει η οθόνη με άγγιγμα!!! :wacko: Έχει συμβεί σε κανέναν ξανά; Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Κοντέυω να τρελαθώ! Όταν κλείνει η οθόνη (είτε την κλείσω από το κουμπί, είτε μόνη) μετά που το ανοίγω ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ TOUCH στην οθόνη :wacko::wacko: Tα πλήκτρα δουλεύουν μια χαρά και ότι μπορείς να κάνεις με τα πλήκτρα το κάνεις! Αλλά χωρίς soft reset δεν ξαναδουλεύει η οθόνη με άγγιγμα!!! :wacko: Έχει συμβεί σε κανέναν ξανά; Τι μπορεί να φταίει; ROM ? ;) Bάλε τη medkit ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Μπα αφού έχει βάλει την μαμίσια. Κανά πρόγραμμα θα είναι. Κι εμένα είχε συμβεί αλλά λύθηκε με soft reset. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Epeidi mallon kapoio egkatestimeno programma kanei ti zimia... tha proteina hard reset kai meta prosoxi sto ti egkathistoume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Είναι λίγο ευαίσθητο σε προγράμματα που τρέχουν στο background. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Είναι λίγο ευαίσθητο σε προγράμματα που τρέχουν στο background. Δε θα το έλεγα... Θα συμφωνήσω και με athanaso. Ώσπου να το setάρεις με τις σωστές εκδόσεις έχει μερικές προκλήσεις :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Εντωμεταξύ πήγα να του ορίσω μέσω Sktools σαν default keyboard το PocketCM keyboard, με προειδοποίησε για ενδεχόμενο πρόβλημα, έκανε soft reset αλλά μετά ενώ έκανε booting και έβγαζε το λογότυπο της MWG δεν προχωρούσε παραπέρα να φορτώσει η οθόνη, έπερνε ένα μπλε χρώμα. Αναγκάστηκα να κάνω hard reset. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι ανάλογο; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 H kalyteri methodos gia na oriseis diaforetiko keyboard ws defalult einai to SIPChange. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Έκανα hard reset και ΟΚ. Θα αρχίσω να περνάω σιγά σιγά τα προγραμματα και θα βρω πιο φταίει. Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Έβαλα αυτή την Windows Mobile 6.1 ΡΟΜ και όλα πάνε τέλεια. Πολύ ωραία ROM. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=414178 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το HTC HOME ώστε να είναι κάπως έτσι η Today μου; http://i4.photobucket.com/albums/y112/ericc191/Screen001-1.jpg Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Όλα τέλεια παιδιά! Το κινητό πετάει! Το Destinator 7 πάει σφαίρα, όλα μια χαρά. Επίσης μου είπαν πως στο 30% και κάτω κάνει reboot όταν δέχεσαι κλήση αλλά σε μένα με 11% μπαταρία δέχτηκα κανονικά κλήση και μίλησα κιόλας 30 δευτερόλεπτα. Υπόψιν ίσως λόγω της νέας ROM με 6.1 που έβαλα. Δύο-τρια πραγματάκια μόνο έμειναν. Ένα είναι ότι όταν μπαίνω σε μια σελίδα με 3G/HSDPA με wind plus non stop μετά δεν κλείνει η σύνδεση! Μένει ανοιχτή. Δεν με νοιάζει βέβαια γιατί δεν χρεώνομαι αλλά η μπαταρία... Και επίσης ψάχνω κάποιο τρόπο να του προτιμάει το Wi-Fi αντί του 3G όταν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi. Επίσης όταν το συνδέω στο PC με USB δεν παίρνει Internet από το PC. Why; Έχεται να μου προτείνεται κανα προγραμματάκι MUST HAVE; Έχω αρκετά όπως Resco Explorer, Google Maps, PocketCM, PCMKeyboard κτλ. Α, επίσης στο αυτοκίνητο έχω έναν φορτιστή που δέχεται USB (από το Dell X30 μου) υπάρχει κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιώ με το Atom Life; Και κάτι τελευταίο. Για SMS χρησιμοποιείται το πρόγραμμα των Windows Mobile; Είναι πολύ απλό ρε παιδιά... τώρα στέλνω και από το PocketCM αλλά δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο; Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το HTC HOME ώστε να είναι κάπως έτσι η Today μου; HTC.Home.v2.0.814.722 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 21, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Και επίσης ψάχνω κάποιο τρόπο να του προτιμάει το Wi-Fi αντί του 3G όταν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi. No Data Επίσης όταν το συνδέω στο PC με USB δεν παίρνει Internet από το PC. Why; Συνήθως δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, το βλέπει κατευθείαν. Έχεται να μου προτείνεται κανα προγραμματάκι MUST HAVE; Έχω αρκετά όπως Resco Explorer, Google Maps, PocketCM, PCMKeyboard κτλ. Core Player, pTravelAlarm, SKTools, Sprite Backup, Lingvosoft Greek English Dictionary, eortologio, SPB Weather κ.α. Α, επίσης στο αυτοκίνητο έχω έναν φορτιστή που δέχεται USB (από το Dell X30 μου) υπάρχει κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιώ με το Atom Life; Βάλτο άφοβα. τώρα στέλνω και από το PocketCM αλλά δεν υπάρχει κάποιο καλύτερο; Καλύτερο από αυτό όχι. Έχεις βάλει τα skin από εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Όλα τέλεια παιδιά! Το κινητό πετάει! Το Destinator 7 πάει σφαίρα, όλα μια χαρά. Επίσης μου είπαν πως στο 30% και κάτω κάνει reboot όταν δέχεσαι κλήση αλλά σε μένα με 11% μπαταρία δέχτηκα κανονικά κλήση και μίλησα κιόλας 30 δευτερόλεπτα. Υπόψιν ίσως λόγω της νέας ROM με 6.1 που έβαλα. Δύο-τρια πραγματάκια μόνο έμειναν. Ένα είναι ότι όταν μπαίνω σε μια σελίδα με 3G/HSDPA με wind plus non stop μετά δεν κλείνει η σύνδεση! Μένει ανοιχτή. Δεν με νοιάζει βέβαια γιατί δεν χρεώνομαι αλλά η μπαταρία... Και επίσης ψάχνω κάποιο τρόπο να του προτιμάει το Wi-Fi αντί του 3G όταν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi. Πολύ ενδιαφέρον αυτό μακάρι να έχει διορθωθεί το πρόβλημα με τη νέα rom. Για να κλείσει η σύνδεση δοκίμασες να πατάς παρατεταμένα το πλήκτρο που κλείνεις τις τηλεφωνικές κλήσεις? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Και επίσης ψάχνω κάποιο τρόπο να του προτιμάει το Wi-Fi αντί του 3G όταν υπάρχει σύνδεση Wi-Fi. Start->settings->connections->connections->advanced->select networks->στα 2 πεδία επέλεξε My Work Network Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts