miky7 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Σε αυτά δηλαδή δεν έχει σχέση ο επεξεργαστής,δε βοηθάει που είναι πολύ γρήγορος??Σε τι βοηθάει τότε? Συνεχίζω ακάθεκτος τις ερωτήσεις:D Εδώ δεν ξέρω να σου πω με βεβαιότητα μιας και μένα είναι το πρώτο WM που έχω. Βοηθάει ο επεξεργαστής αλλά δεν αρκεί μόνος του αν δεν έχει ελεύθερη ram να τρέξουν τα προγράμματα. Η φιλοσοφία της ram στα ppc είναι ότι τα προγράμματα πιάνουν τόση μνήμη όση λέει ο κώδικας τους, που σημαίνει ότι ευτυχώς δεν πιάνουν παραπάνω ανάλογα με την χρήση αλλά και δεν την ελευθερώνουν όταν είναι στο background. Επίσης ναι μεν τα χαρακτηριστικά λένε x ram για μια συσκευή αλλά ξεκινάνε με λιγότερη όταν φορτώσουν τα windows(όπως στα pc). Στο Atom με την μαμίσια rom ξεκίναγε με 22ΜΒ η οποία μετά από κάποιες ώρες χρήσεις έπεφτε στα 18. Με την cooked που έχω τώρα ξεκινάει με 27 και πέφτει στα 24 περίπου. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Χμμμ....ΟΚ σε ευχαριστώ πολύ...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Σε αυτά δηλαδή δεν έχει σχέση ο επεξεργαστής,δε βοηθάει που είναι πολύ γρήγορος??Σε τι βοηθάει τότε? Σε αυτές τις συσκευές... πιο σημαντικό είναι να έχει η συσκευή περισσότερη RAM, παρά μεγάλο επεξεργαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 ωραία σε ευχαριστώ θα το έχω στα υπόψην μου!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
incredibilis8 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Σαν συσκευή είναι πολύ καλή. Οι δυνατότητες της όμως φαίνονται μόνο με cooked roms όπου βλέπεις πραγματική διαφορά στην ταχύτητα της. Έχει τα κολλήματα της σε εισερχόμενη κλήση αλλά όχι πολύ συχνά και κυρίως με την μαμίσια rom, με τις cooked που έχω δοκιμάσει είναι σαφώς λιγότερα. Το θέμα μπαταρία είναι μεγάλος βραχνάς, ειδκά με ανοιχτό το ασύρματο την καταπίνει. Πλέον, επειδή πρόσφατα ενεργοποίησα το wind plus, αν είμαι έξω και θέλω internet προτιμώ το 3G παρά να ψάξω για ελεύθερο ασύρματο. Είδα όμως σημαντική βελτίωση στην διάρκεια της μπαταρίας αλλά και, ακόμη μεγαλύτερη, στην σταθερότητα με την 20273 rom. Δεν κάθεται όμως καλά το wktask και το HTC home αν τα εγκαταστήσεις οπότε είμαι με την 20753. Αν ενδιαφέρεσαι και για GPS θα σου πρότεινα να περιμένεις το HTC touch 3G, γιατί ένα external έχει γύρω στα 50€, οπότε πάμε στα 350€ για το Atom+GPS. Και 400€ να έχει το touch 3G πιστεύω ότι αξίζει την διαφορά. Αν θες να περιμένεις περισσότερο, το Φλεβάρη θα πουλήσω το δικό μου. Τι παραμετροποίηση πρέπει να κάνw για να μπω με το ΑΤΟΜ στο Wind Plus non stop?Exω Windows Mobile 6 Professional kai Opera Mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Τι παραμετροποίηση πρέπει να κάνw για να μπω με το ΑΤΟΜ στο Wind Plus non stop?Exω Windows Mobile 6 Professional kai Opera Mobile Ρυθμισεις για wind plus non stop. Press Start Select Settings Select Connections tab Select Connections Select Advanced tab Press Select Networks Press New Set the following Name: Wind plus Select Modem tab Press New Set the following Name: Wind plus Modem: Cellural Line (GPRS) Press Next Access Point Name: gwap.b-online.gr Press Next User name: wap Password: wap Domain: Press Finish Select Proxy Settings tab Set the following This network connects to the Internet: tick This network uses a proxy server to connect to the Internet: tick Proxy server: 192.168.200.10 Press Advanced HTTP: 192.168.200.10 port 9401 WAP: 192.168.200.10 port 9401 Secure WAP: 192.168.200.10 port 9401 Socks: 192.168.200.10 port 9401 Press Ok Press Ok again Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
incredibilis8 Δημ. December 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2008 Euxaristw poly.Itan poly xrismimo giati ypiretw ti thiteia mou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts