Jump to content

XDA Atom Life (παλιό O2 Apollo)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την Παρασκυεή παρέλαβα αυτόν τον GPS δέκτη

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=164060

Πολυ ωραία συσκευή, σαν ένα πιο χοντρό zippo. Αυτονομία ο κατασκευαστής λέει 10 ώρες αλλά δεν το έχω τεστάρει ακόμη.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 356
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Pws antekses apo tin paraskevi? :rolleyes:

Δεν έχω ελέγξει την αυτονομία, τον δέκτη τον δοκίμασα σε διαδρομές που ήδη ήξερα. Δεν ξέρω αν είναι γρήγορο στο να βρει δορυφόρους. Εγώ ανοίγω τον δέκτη ανοίγω και το bluetooth στο Atom και όταν φορτώσει κανονικά το Destinator (10-12sec) υπάρχει ήδη το σήμα του δορυφόρου.

Twitter.

• Administrators
Εγώ ανοίγω τον δέκτη ανοίγω και το bluetooth στο Atom και όταν φορτώσει κανονικά το Destinator (10-12sec) υπάρχει ήδη το σήμα του δορυφόρου.

Mia xara eisai tote! :rolleyes:

Modpic.gif

• 4 weeks later...

Ρε παιδιά, δε μπορώ να πάρω μια απόφαση :cry:

Μέχρι χθες ήμουν στη φάση να πάρω το HTC touch, αλλά μετά είδα το Atom, και πρέπει να πω πως μου φαίνεται γενικώς καλύτερο.

Αλλά με τραβάει πολύ πίσω το θέμα του service...

Πήρα τηλέφωνο στην expansys και μου λένε πως για οτιδήποτε πρέπει να τους το στείλω στη Γαλλία.

Δεν θα είναι πρόβλημα αυτό ?

Αν θέλει κάποιο ανταλλακτικό και μετά το πέρας της εγγύησης? τι γίνεται ?

Έχει κάποιος κάποια εμπειρία για το θέμα service?

το έστειλε κάποιος για επιδιόρθωση μέσω expansys?

Αξίζει να πάρω το ρίσκο για τη συγκεκριμένη συσκευή?

Μπορεί κάποιος να με καθησυχάσει? :cry: :cry: :cry:

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Ρε παιδιά, δε μπορώ να πάρω μια απόφαση :cry:

Μέχρι χθες ήμουν στη φάση να πάρω το HTC touch, αλλά μετά είδα το Atom, και πρέπει να πω πως μου φαίνεται γενικώς καλύτερο.

Αλλά με τραβάει πολύ πίσω το θέμα του service...

Πήρα τηλέφωνο στην expansys και μου λένε πως για οτιδήποτε πρέπει να τους το στείλω στη Γαλλία.

Δεν θα είναι πρόβλημα αυτό ?

Αν θέλει κάποιο ανταλλακτικό και μετά το πέρας της εγγύησης? τι γίνεται ?

Έχει κάποιος κάποια εμπειρία για το θέμα service?

το έστειλε κάποιος για επιδιόρθωση μέσω expansys?

Αξίζει να πάρω το ρίσκο για τη συγκεκριμένη συσκευή?

Μπορεί κάποιος να με καθησυχάσει? :cry: :cry: :cry:

Απλά θα έχεις μεγάλο χρόνο αναμονής για ότι επισκευές γίνουν + τα έξοδα μεταφοράς, δεν ξέρω αν καλύπτονται εντός εγγύησης. Πάντως είναι ένα ρίσκο που δεν το μετάνιωσα καθόλου. Είναι πολύ γρήγορο αλλά χρειάζεται και τα soft reset του μερικές φορές (όχι καθημερινά).

Twitter.

• Administrators

Από τη στιγμή που αναλαμβάνει το expansys το θέμα της εγγύησης δε βρίσκω λόγο για πρόβλημα. Είναι γεγονός πάντως ότι θα ήταν πιο εξυπηρετικό να υπήρχε service εδώ στην Ελλάδα.

Πάντως από εμπειρία μου, εάν είναι να σου βγάλει κάτι η συσκευή θα σου το βγάλει στην αρχή... αλλιώς κατά πάσα πιθανότητα δε θα χρειαστείς να κάνεις χρήση της εγγύησης.

Modpic.gif

Ναι λογικό είναι αυτό που λες. Αλλά από την άλλη δεν είμαι ο τύπος που αλλάζει τηλέφωνα κάθε χρόνο. Δηλάδη αν σε κάποια φάση χρειαστεί κάποιο ανταλακτικό ή επιδιόρθωση, τότε ίσως υπάρχει πρόβλημα.

Όπως και να έχει είναι θέμα επιλογών... Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας παιδιά :)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Προσοχή!! Είμαι παθών!!! Αγόρασα τη συγκεκριμένη συσκευή από το expansys και παρουσίασε πρόβλημα λήψης τηλεφωνικού σήματος μέσα σε 2 εβδομάδες. Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό, διότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθένα. Το θέμα είναι στην εξυπηρέτηση, αφού ακολουθώντας τις οδηγίες της expansys, έστειλα τη συσκευή μαζί με το κουτί και ΟΛΑ τα παρελκόμενα στη Γαλλία, πληρώνοντας ασφαλισμένη ταχυμεταφορά από τη τσέπη μου (70 Ευρώ!!). Λογικά, θα περίμενε κανείς να έχω τη συσκευή διορθωμένη σε ένα μήνα. Αμ δε!! Πέρασε ήδη 1,5 μήνας και αποφάσισα να κάλεσω το γραφείο για την Ελλάδα. Μια αγενέστατη τηλεφωνήτρια με ενημέρωσε μετά κόπων και βασάνων, ότι η συσκευή έφτασε στη Γαλλία σε 1 μέρα, αλλά πέρασαν άλλες 10(!) μέρες για να κάνουν έναν έλεγχο οι εκεί άνθρωποι της expansys αν...λέω αλήθεια για τη βλάβη (!!!!), διότι δήθεν πολλοί επικαλούνται ψεύτικα προβλήματα, αν δεν τους αρέσει η συσκευή. Επιπλέον, αφού με ενημέρωσε,ότι ο ένας μήνας μπορεί να είναι και... τρεις (!!!) προσμετρούμενος μετά το πέρας το 10ημερου, μου είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι απλά δρουν ως διαμεσολαβητές για την αποστολή της συσκευής στην Ταιβάν και δεν έχουν καμμία άλλη αρμοδιότητα ενημέρωσης. Ακόμη με παρότρυνε να επικοινωνώ μόνο με e-mail και μου το έκλεισε στην ψύχρα!!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!! Εγώ βρέθηκα να χρησιμοποιώ μια ξεχασμένη NOKIA 3650, για να μη χάνω τις κλήσεις μου, ποιος ξέρει για πόσο καιρό ακόμη!!
jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p

ΠΑιδιά ένας φίλος μου πουλάει την συσκευή Atom Life. Αξίζει λέτε η αγορά της; Είναι δεδομένο ότι ψάχνω wm6 συσκευή. Έχει τίποτα γνωστά προβλήματα που θα πρέπει να προσέξω;

• Administrators
ΠΑιδιά ένας φίλος μου πουλάει την συσκευή Atom Life. Αξίζει λέτε η αγορά της; Είναι δεδομένο ότι ψάχνω wm6 συσκευή. Έχει τίποτα γνωστά προβλήματα που θα πρέπει να προσέξω;

Αξίζει και με το παραπάνω για τα χρήματά της. Δεν ξέρω πόσο θα το πάρεις μεταχειρισμένο αλλά οφείλω να σε ενημερώσω ότι καινούργιο έχει 300 Ευρώ.

Modpic.gif

Αξίζει και με το παραπάνω για τα χρήματά της. Δεν ξέρω πόσο θα το πάρεις μεταχειρισμένο αλλά οφείλω να σε ενημερώσω ότι καινούργιο έχει 300 Ευρώ.

Κοντά 180. Καλά δεν είναι;

• Administrators

Όσο σε καλή κατάσταση είναι η συσκευή... τόσο καλή μου φαίνεται η τιμή! :rolleyes:

Modpic.gif

Τελικά την πήρες; Εγώ την έχω κανά τετράμηνο, τα προβλήματα που είχα είναι με κάποια Today plugins ή προγράμματα που ενώ είχα εισερχόμενη κλήση μου κολλάγανε το κινητό. Επίσης τα 64ΜΒ (22 free ουσιαστικά) είναι λίγα τώρα που τρέχω το Destinator 7 (πρέπει κάθε φορά να κάνω εκαθάριση της RAM πριν του βάλω διαδρομή) παρά τον δυνατό επεξεργαστή.

Twitter.

• Administrators
ΤΕπίσης τα 64ΜΒ (23 free ουσιαστικά) είναι λίγα τώρα που τρέχω το Destinator 7 (πρέπει κάθε φορά να κάνω εκαθάριση της RAM πριν του βάλω διαδρομή) παρά τον δυνατό επεξεργαστή.

Stis syskeves me 64MB RAM synistatai na xrisimopoieitai to Destinator 6.1. Tous idious xartes pairnoun.

Modpic.gif

Stis syskeves me 64MB RAM synistatai na xrisimopoieitai to Destinator 6.1. Tous idious xartes pairnoun.

Ενδιαφέρον θα το δω σπίτι. Πάντως με διαδρομή το D7 μου τρώει γύρω στα 10-11ΜΒ! Τα favorites που έχω φτιάξει θα τα βλέπει και ο 6.1?

Twitter.

• Administrators
Τα favorites που έχω φτιάξει θα τα βλέπει και ο 6.1?

Ta metafereis ston antistoixo fakelo.

Mporeis na ta exeis kai ta dyo programmata taftoxrona egkatestimena sti syskevi sou xwris to paramikro problima. Arkei na min egkatastathoun to ena panw sto allo.

Modpic.gif

Destinator 7 user γνήσιο και τρέχει άψογα και πάρα πολύ γρήγορα.

Οφείλω να ομολογήσω πως η συσκευή είναι η πλέον παρεξηγημένη, αν προσέχεις η μπαταρία να μη πέφτει κάτω από 30% είναι ά-ψ-ο-γ-η (πάντα σε best performance).

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Στην αρχή είχα πολύ σπάνια το πρόβλημα να κάνει κλείνει σε εισερχόμενη κλήση όταν η στάθμη ήταν κάτω από 50% (αν αναφέρεσαι σε αυτό). Τώρα το έχω ξεχάσει εντελώς.

Δεν έχω παράπονο για το πως τρέχει το D7 είναι γρήγορο και στον υπολογισμό και κατά την διάρκεια της διαδρομής. Απλά στην αρχή που ξέχναγα ανοιχτά μηνύματα, file explorer, Pictures ή κανά Internet Explorer, κατά την λειτουργία μου έβγαζε το μήνυμα να κλείσω κάποια προγράμματα γιατί δεν έχει μνήμη, και ήθελε soft reset μετά για να συνέλθει.

That's all.

Εντωμεταξύ είναι must τα SKtolls, Resco File Explorer (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ), Resco Today (από τα λίγα plugin που δεν μου κολλάει το μηχάνημα όταν έχω εισερχομένη), CorePlayer (τι παίδεμα είναι αυτό με τον MP για να προσθέσεις πολλά τραγούδια σε λίστα αν δεν έχεις ενημερωμένα IDTags), και το PocketCM contacts (με τα ανάλογα skins).

:D

Twitter.

• Administrators

Εντωμεταξύ είναι must τα SKtolls, Resco File Explorer (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ), Resco Today (από τα λίγα plugin που δεν μου κολλάει το μηχάνημα όταν έχω εισερχομένη), CorePlayer (τι παίδεμα είναι αυτό με τον MP για να προσθέσεις πολλά τραγούδια σε λίστα αν δεν έχεις ενημερωμένα IDTags), και το PocketCM contacts (με τα ανάλογα skins).

To Pocket CM Keyboard?

Modpic.gif

To Pocket CM Keyboard?

Ναι εννοείτε και είναι πιο βολικό από τα άλλα που αναφέρονται στο σχετικό thread. Απλά αυτά τα ανέφερα γιατί σε σχέση με τα αντίστοιχα που έχουν τα Windows Mobile είναι σαν να ανακαλύπτεις τον τροχό!!!

Twitter.

• Administrators
Απλά αυτά τα ανέφερα γιατί σε σχέση με τα αντίστοιχα που έχουν τα Windows Mobile είναι σαν να ανακαλύπτεις τον τροχό!!!

Symfwnw kai ormomenos apo afto pou eipes na proteinw episis to pTravelAlarm pou einai makran kalytero kai pio aksiopisto ksypnitiri apo to default twn Windows.

Modpic.gif

Προσωπικά "βολεύομαι" με το default ξυπνητήρι και το resco keyborad :)

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Τελικά την πήρες; Εγώ την έχω κανά τετράμηνο, τα προβλήματα που είχα είναι με κάποια Today plugins ή προγράμματα που ενώ είχα εισερχόμενη κλήση μου κολλάγανε το κινητό. Επίσης τα 64ΜΒ (22 free ουσιαστικά) είναι λίγα τώρα που τρέχω το Destinator 7 (πρέπει κάθε φορά να κάνω εκαθάριση της RAM πριν του βάλω διαδρομή) παρά τον δυνατό επεξεργαστή.

Τελικά πήρα του Sarou1982 :D Το περιμένω ;)