Jump to content

XDA Atom Life (παλιό O2 Apollo)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις παρέλαβα και τη μεγαλύτερη μπαταρία.Μαζί μου έστειλε δώρο προστατευτικό οθόνης, μεγαλύτερο battery door και ένα κορδόνι για να το κρεμάω στο λαιμό.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280223079665&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123

• Απαντήσεις 356
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια βρηκα ενα πολυ φθηνο gps receiver στην expansys σημερα..για δειτε το να μου πειτε τι λεει και αν το χει δοκιμασει κανεις..αν ειναι καλο..παντως ειναι sirf star 3....αρα καλο αυτο http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=164060

http://i.expansys.com/i/l/l164060.jpg

• Administrators

Περιμένουμε εντυπώσεις. ;)

Κάνε εάν θες πρώτα μια αναζήτηση στο google μήπως μάθεις κάτι περισσότερο γιαυτό.

Modpic.gif

Παιδιά εγώ το έχω από τον Απρίλιο του 2008.

Είναι το πρώτο ppc και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ήμουν μεταξύ του HTC touch και αυτού που πέτυχα στο expansys.

Επειδή δεν ήξερα την μάρκα έκανα αρκετή αναζήτηση για να δω τι παίζει. Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι τα προβλήματα με την συσκευή τα είχαν κυρίως οι Αμερικάνοι καθώς δεν παίζει στo GSM 850 και άτομα που είχαν εγκαταστήσει cooked roms.

Το πρόβλημα που έχουν αναφέρει αρκετοί ότι κλείνει όταν έχεις εισερχόμενη κλήση δεν έχει παρουσιαστεί. H μπαταρία όντως με το ζόρι κρατάει μια μέρα αν χρησιμοποιήσω το ασύρματο. Η απόδοση των ηχείων δεν με ικανοποίησε σε σχέση με τα προηγούμενα συμβατικά κινητά που είχα. MMS/GPRS όλα εντάξει με χεράτες ρυθμίσεις.

Σαν ταχύτητα είναι πολύ καλό και έχει γρήγορη απόκριση στις εναλλαγές των εφαρμογών.

Πρόσφατα έχω μόνο ένα πρόβλημα με το ασύρματο που θα το αναπτύξω στο ανάλογο thread.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2378180#post2378180

Πιστεύω ότι άξιζε με το παραπάνω τα λεφτά του για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Η έλλειψη GPS δεν με απασχόλησε καθόλου, καθώς μου φαίνεται πολύ δύσκολο να φανταστώ τον εαυτό μου να οδηγεί και να προσπαθεί να διακρίνει τις οδηγίες σε οθόνη ενός ppc.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators
Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι τα προβλήματα με την συσκευή τα είχαν κυρίως οι Αμερικάνοι καθώς δεν παίζει στo GSM 850 και άτομα που είχαν εγκαταστήσει cooked roms.

Afto den apotelei problima gia mas! :happy:

Η απόδοση των ηχείων δεν με ικανοποίησε σε σχέση με τα προηγούμενα συμβατικά κινητά που είχα.

Einai omws poly kala se sxesi me tis antistoixes syskeves. Pistepse me. ;)

Η έλλειψη GPS δεν με απασχόλησε καθόλου, καθώς μου φαίνεται πολύ δύσκολο να φανταστώ τον εαυτό μου να οδηγεί και να προσπαθεί να διακρίνει τις οδηγίες σε οθόνη ενός ppc.

Den einai toso dyskolo afto mias kai i fwnitiki kathodigisi kanei oli ti douleia kai o skopos twn programmatwn aftwn einai perissotero na boithoun ton odigo para na tou kanou ti zwi dyskolo. Pantws kai GPS na xreiasteis i kalyteri lysi einai na pareis ena ekswteriko bluetooth dekti gia na kaneis me sigouria ti douleia sou.

Modpic.gif

Παιδιά εγώ το έχω από τον Απρίλιο του 2008.

Είναι το πρώτο ppc και είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ήμουν μεταξύ του HTC touch και αυτού που πέτυχα στο expansys.

Επειδή δεν ήξερα την μάρκα έκανα αρκετή αναζήτηση για να δω τι παίζει. Αυτό που διαπίστωσα ήταν ότι τα προβλήματα με την συσκευή τα είχαν κυρίως οι Αμερικάνοι καθώς δεν παίζει στo GSM 850 και άτομα που είχαν εγκαταστήσει cooked roms.

Το πρόβλημα που έχουν αναφέρει αρκετοί ότι κλείνει όταν έχεις εισερχόμενη κλήση δεν έχει παρουσιαστεί. H μπαταρία όντως με το ζόρι κρατάει μια μέρα αν χρησιμοποιήσω το ασύρματο. Η απόδοση των ηχείων δεν με ικανοποίησε σε σχέση με τα προηγούμενα συμβατικά κινητά που είχα. MMS/GPRS όλα εντάξει με χεράτες ρυθμίσεις.

Σαν ταχύτητα είναι πολύ καλό και έχει γρήγορη απόκριση στις εναλλαγές των εφαρμογών.

Πρόσφατα έχω μόνο ένα πρόβλημα με το ασύρματο που θα το αναπτύξω στο ανάλογο thread.

Πιστεύω ότι άξιζε με το παραπάνω τα λεφτά του για τα χαρακτηριστικά που προσφέρει. Η έλλειψη GPS δεν με απασχόλησε καθόλου, καθώς μου φαίνεται πολύ δύσκολο να φανταστώ τον εαυτό μου να οδηγεί και να προσπαθεί να διακρίνει τις οδηγίες σε οθόνη ενός ppc.

Φιλε μου εσενα σαν τηλεφωνο εισαι ικανοποιημενος απο το atom life??Δηλαδη το ηχειακι των κλησεων ακουγετε δυνατα και καθαρα?

athanaso77 δεν είμαι και τόσο ακουστικός τύπος οπότε αν αρχίζει η κυριούλα να φωνάζει στρίψε δεξιά και μετά αριστερά και τώρα κάνε και αναστροφή, αν δεν το δω στην οθόνη δεν ξέρω τι θα κάνω. Βέβαια είναι όλα θέμα συνήθειας οπότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.

KostasGre η ένταση των ηχείων όπως είπα δεν με ικανοποίησε. Ούτως η άλλως με όλα τα τηλέφωνα που είχα αν ήμουν σε ανοιχτό χώρο η έν κινήση μόνο από την δόνηση καταλάβαινα την κλήση, πολύ σπάνια από τον ήχο. Σαν τηλέφωνο γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Twitter.

• Administrators

Den tin exw ti syskevi afti ti stigmi alla exei perasei apo ta xeria mou sto parelthon (i ekdosi tis O2 oxi tis Mwg an kai einai to idio pragma).

Epeidi exoun perasei arketes syskeves aftis tis katigorias... mporw na pw oti eixa meinei perissotero apo efxaristimenos apo tin apodosi twn ixeiwn tis. Afto bebaia exei na kanei me ti to sygkrineis giati ean kaneis sygkrisi me ena walkman tis Sony Ericsson de nomizw oti einai kai toso dikaii sygkrisi.

Modpic.gif

Den tin exw ti syskevi afti ti stigmi alla exei perasei apo ta xeria mou sto parelthon (i ekdosi tis O2 oxi tis Mwg an kai einai to idio pragma).

Epeidi exoun perasei arketes syskeves aftis tis katigorias... mporw na pw oti eixa meinei perissotero apo efxaristimenos apo tin apodosi twn ixeiwn tis. Afto bebaia exei na kanei me ti to sygkrineis giati ean kaneis sygkrisi me ena walkman tis Sony Ericsson de nomizw oti einai kai toso dikaii sygkrisi.

Βασικά το Sony ericsson K750i είχα. Το πούλησα πλέον οπότε δεν μπορώ να τα συγκρίνω δίπλα δίπλα. Θα δω με κανενός φίλου την ένταση.

Twitter.

To fantastika! ;)

Peirazontas to SRS WOW HD den exeis dei simantiki diafora?

Λίγο, ίσως θα το κοιτάξω το πάλι το απόγευμα. Σημειωτέον ότι δεν είπα ότι είναι χάλια ο ήχος αλλά περίμενα πιο δυνατό.

Twitter.

Αυτο το pda τηλεφωνο ειναι για μενα η φερραρι των pda...Αν ειχε και λιγο το στυλ και τον σχεδιασμο της htc πχ cruise,touch,diamond....απλα καθε χρονο που θα αλλαζα κινητο..θα περνα το ιδιο...θα ταν για μενα..κορυφη....

Egw pali dinw perissoteri emfasi sta xaraktiristika mias syskevis para sti modati emfanisi. :happy:

ναι και γω βεβαια κυριως στα χαρακτηριστηκα..αλλα και μια εμφανιση να χε ετσι πιο γουστοζικη..θα ταν :rolleyes::D

Prosekse... milame gia mia syskevi pou kykloforei idi para poly kairo (me to brand tis O2) kai parola afta... einai ikani na xtypisei polly pio sygxrona montela!!! ;)

ναι σε αυτο εχεις δικαιο..βεβαια μην τα θελουμε και ολα δικα μας....:D

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2378180#post2378180

Καμιά βοήθεια για εδώ;

Twitter.

Παιδια μεχρι τι χωρητικοτητα καρτα μνημης περνει???..χωρις να χει κολληματα βεβαια..

θελω να τσιμπησω γιατι αυτην:http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=147507

:D:D:D:rolleyes:

Από σήμερα είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος Mwg Atom life. Ήθελα να ρωτήσω κάποια βασικά πράγματα για αρχή, μιας και είναι η πρώτη επαφή μου με ανάλογες συσκευές:

1) Η συσκευή ήρθε με αγγλική rom Windows mobile 6.0 . Είδα ότι υπάρχει η pdaviet rom, που είναι προφανώς αγγλική 6.1. Πώς θα προχωρήσω στην εγκατάσταση της νέας rom?

2) Αξίζει η αναβάθμιση ή θα χάσω κάποιες λειτουργίες π.χ. to RDS στο ραδιόφωνο?

3) Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να πάρω ένα backup της υπάρχουσας rom, ώστε να επιστρέψω σ'αυτήν, αν κάτι πάει στραβά και να μη χάσω την εγγύηση? Δε σκοπεύω να εγκαταστήσω εφαρμογές, αν δεν ξεκαθαρίσω το θέμα της rom.

4) Μια αφελής μάλλον ερώτηση: οι εφαρμογές που "τρέχουν" σε Windows mobile 6.0 είναι συμβατές με τα 6.1 ή όχι απόλυτα?

5) Nα υποθέσω, ότι δεν υπάρχει ακόμη τρόπος εξελληνισμού των windows mobile 6.0/ 6.1 ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p

Από σήμερα είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος Mwg Atom life. Ήθελα να ρωτήσω κάποια βασικά πράγματα για αρχή, μιας και είναι η πρώτη επαφή μου με ανάλογες συσκευές:

1) Η συσκευή ήρθε με αγγλική rom Windows mobile 6.0 . Είδα ότι υπάρχει η pdaviet rom, που είναι προφανώς αγγλική 6.1. Πώς θα προχωρήσω στην εγκατάσταση της νέας rom?

3) Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να πάρω ένα backup της υπάρχουσας rom, ώστε να επιστρέψω σ'αυτήν, αν κάτι πάει στραβά και να μη χάσω την εγγύηση? Δε σκοπεύω να εγκαταστήσω εφαρμογές, αν δεν ξεκαθαρίσω το θέμα της rom.

4) Μια αφελής μάλλον ερώτηση: οι εφαρμογές που "τρέχουν" σε Windows mobile 6.0 είναι συμβατές με τα 6.1 ή όχι απόλυτα?

5) Nα υποθέσω, ότι δεν υπάρχει ακόμη τρόπος εξελληνισμού των windows mobile 6.0/ 6.1 ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

δεν θα σου προτεινα να του αλλαξεις ρομ:wacko:

• Administrators

Εδώ θα βρεις τα πάντα για τη συσκευή σου. Διάβασε καλά και μη την πειράξεις εάν δεν είσαι σίγουρος για το τι κάνεις.

Διάβασε τι προσφέρει η κάθε ROM πριν την περάσεις και θα δεις.

Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παίρνει backup και τη ROM. Πρέπει να βρεις την official ROM για να την επαναφέρεις όποτε θελήσεις.

Οι περισσότερες τρέχουν κανονικά.

Είναι μια διαδικασία που... δεν θα σου συνιστούσα. Μόνο εάν βρεις κάποια ελληνική cooked ROM.

Modpic.gif