Guest lagoudakis Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 παιδια γεια σας, μετα απο 4 χρονια που περασαν απο τοτε που ειχα νοκια,συγκεκριμενα το 6600 μου εκαναν δωρο ενα 6300 πραγματικα πολυ ομορφη συσκευη,ειδα οτι εχουν αλλαξει πολλα οπως πχ το pc suite(πολυ πιο ωραιο και λειτουργικο) μεχρι και αναβαθμιση απο το σπιτι εδωσε η νοκια(μπραβο της),περασα την 6.60 και φυσικα μου κρατησε τις επαφες που ειχα συνχρονισει απο το 9000 μου μια χαρα,ενα πραγμα δεν μπορω να καταφερω,υπαρχει τροπος να μην αρχιζει αυτοματα ο συνχρονισμος μεσω bt;γιατι υποθετω οτι οσο ειναι ενεργο θα μου τρωει την μπαταρια,θελω να τον κανω χειροκινητα οποτε γουσταρω εγω,επισης υπαρχει ρυθμιση στο ακουστικο bt για αυτοματη απαντηση;δηλαδη να ανοιγει μονο του,μαλλον οχι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 ποια ειναι η τελευταια του αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmpao Δημ. October 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2008 Kαλησπερα! Εχω εδώ και 1,5 χρόνια το 6300. Σημερα εκανα αναβάθμιση στο λογισμικό απο τον υπολογιστή μου στην τελευταία εκδοση 6.60 αλλά δεν είδα καπιοα διαφορά. Το παράξενο είναι οτι ολα τα παλιά μου αρχεία δεν χαθηκαν αλλα παραμενουν.... Πως μπορώ να κανω κατι σαν Format στο τηλέφωνό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleamarker Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 @jimmmpao με καλωδιο εκανες το update? η με bluetooth? ρωταω γιατι θελω να κανω κ εγω κ νομιζω πως δεν εχει καλωδιο αστο!! μολις ανακαλυψα που μπαινει το καλωδιο!! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmmpao Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 ναι με καλωδιο. ευκολο είναι αλλα εγς ηθελα να μου διαγραψει τα παντα και δεν το εκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swift Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 παιδια εχω την εκδοση ν06.01 16/1/08. Η επομενη ειναι η 6.60? Και αν κανω την αναβαθμιση σε τι βελτιωνει τη συσκευη ακριβως? Ξερει κανεις? παιδια εχω την εκδοση ν06.01 16/1/08. Η επομενη ειναι η 6.60? Και αν κανω την αναβαθμιση σε τι βελτιωνει τη συσκευη ακριβως? Ξερει κανεις? Κανεις ρε παιδια..? Η ν06.01 16/1/08 θεωρειται πολυ παλια, ή ειναι η προηγουμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerthunder Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Κανεις ρε παιδια..? Η ν06.01 16/1/08 θεωρειται πολυ παλια, ή ειναι η προηγουμενη? Είναι η προηγούμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Χρησιμοποιω κι εγω το 6300. Απιθανο τηλεφωνακι. Τι εχει να προσφερει η νεα αναβαθμιση? Την εχει κανει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Τι εχει να προσφερει η νεα αναβαθμιση? Την εχει κανει καποιος? καποιος..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 Την έχω κάνει την αναβάθμιση. Μια χαρά δούλευε πριν, μια χαρά δουλεύει και τώρα. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 ευχαριστω φιλε. Οπότε δεν την κανω. Να περναω ελληνικα κλπ μετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 θελω να κανω επαναφορα κατι μηνυματα και επαφες που ειχα κανει back up με το pc suite αλλα δεν μπορω...εν τω μεταξυ με lifeblog δεν υποστριζει.. καμια ιδεα ?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 ποια ειναι η τελευταια του αναβαθμιση? Σήμερα είδα σε ενα 6300 πρόσφατα αγορασμένο firmware V 7.00 18/8/08 αλλα μέσω internet δεν την διαθέτει το site της nokia Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 μήπως ήταν το 6300i? Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 μήπως ήταν το 6300i? οχι ήταν το απλό 6300 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Προχτές που πήγα να πάρω το 6300 από τα κεντρικά της Nokia που το είχα δώσει δεύτερη φορά για επισκευή, το firmware που μου είχαν περάσει ήταν το v7.00 18/08/08 ( από ότι είδα υπάρχει διαθέσιμο και από τη Nokia στο διαδύκτιο) (δυστυχώς και πάλι χωρίς αποτέλεσμα το τηλέφωνο μετά από 4 μέρες λειτουργίας και χωρίς να βάλω καμμία microSD, κανένα πρόγραμμα αλλά μόνο χρήση ως τηλέφωνο, εμφανίζει το μήνυμα contactr service ) Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Προχτές που πήγα να πάρω το 6300 από τα κεντρικά της Nokia που το είχα δώσει δεύτερη φορά για επισκευή, το firmware που μου είχαν περάσει ήταν το v7.00 18/08/08 ( από ότι είδα υπάρχει διαθέσιμο και από τη Nokia στο διαδύκτιο) (δυστυχώς και πάλι χωρίς αποτέλεσμα το τηλέφωνο μετά από 4 μέρες λειτουργίας και χωρίς να βάλω καμμία microSD, κανένα πρόγραμμα αλλά μόνο χρήση ως τηλέφωνο, εμφανίζει το μήνυμα contactr service ) παράξενο..εμένα μου βγάζει 6.60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Για το Ελληνικό product code το τελευταίο είναι το 6.60. Μπορεί το 7 να υπάρχει για άλλα product codes απο παράλληλες εισαγωγές. Εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις hardware για το 6300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Για το Ελληνικό product code το τελευταίο είναι το 6.60. Μπορεί το 7 να υπάρχει για άλλα product codes απο παράλληλες εισαγωγές. Εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις hardware για το 6300. Exoυμε κανενα product code έτσι ώστε να περάsουμε την νεα version? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimser Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Για το Ελληνικό product code το τελευταίο είναι το 6.60. Μπορεί το 7 να υπάρχει για άλλα product codes απο παράλληλες εισαγωγές. Εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις hardware για το 6300. Το δικό μου παντώς είναι αγορασμένο Ελλάδα, από το Πλαίσιο. Παράθεση // Huawei P6 // Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Το δικό μου παντώς είναι αγορασμένο Ελλάδα, από το Πλαίσιο. Το πλαίσιο είναι γνωστό οτι πολύ συχνά κάνει δικές του εισαγωγές παρακάμπτωντας την alpha copy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Το πλαίσιο είναι γνωστό οτι πολύ συχνά κάνει δικές του εισαγωγές παρακάμπτωντας την alpha copy. Συνηθως ο γερμανος το κανει αυτο, και οχι το πλαισιο ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2008 Το πλαίσιο είναι γνωστό οτι πολύ συχνά κάνει δικές του εισαγωγές παρακάμπτωντας την alpha copy. Λάθος. Μεγάλο λάθος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Λάθος. Μεγάλο λάθος!! Λάθος μεγάλο λάθος κάνεις εσύ φίλε. Έχω και φίλο με κινητό που δεν ήταν Ελληνικό (έχασε τα Ελληνικά σε αναβάθμιση) απο το πλαίσιο. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Λάθος μεγάλο λάθος κάνεις εσύ φίλε. Έχω και φίλο με κινητό που δεν ήταν Ελληνικό (έχασε τα Ελληνικά σε αναβάθμιση) απο το πλαίσιο. :!: ποτέ τοσα χρονια δεν το εχω δει. ουτε εγω ουτε φιλοι μου, ουτε και κανενας στο myphone.. και μιλαω σαν πελατης οχι περυσινος αλλα πολλων χρονων.. Να μου'λεγες για Γερμανο, ή microland, ok... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts