Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@StavRosA thanx φιλε μου. Λιστες φτιαχνουμε μονο με το Nokia PC suite ε; Δεν γινεται μεσα απο το κινητο, σωστα;

Το πρόβλημα είναι μικρό και φαίνεται ελάχιστα μόνο σε μαύρο φόντο.

Βρε φιλε μου μη με τρελαινεις... Τι θα πει φαινεται ελαχιστα;

Καινουρια συσκευη, ειναι κριμα και ****το ... Πηγαινε σε μια νοκια απο δευτερα και πιαστους στο ευγενικο και στο φιλοτιμο να στο αλλαξουν.

Πες τους ειναι κριμα καινουριο αμαξι να εχει γρατζουνια στην πορτα. :worry::sorry:

-----

Τελος αλλη μια ερωτηση απο εμενα.

Διαπιστωσα οτι ανοιγωντας την καμερα για να τραβηξω φωτογραφια εμφανιζεται μια κοκκινη γραμμη σε ολες τις φωτο στο πανω μερος. (βλ. συννημενα)

Η γραμμη φαινεται και στην προεπισκοπιση ας πουμε, δλδ και πριν τραβηξω την φωτο.

AΝ κανω κανα-δυο-τρια κλικ ΖΟΥΜ φευγει. Δλδ οσο ζουμαρεις και βγαινει πιο εξω ο φακος (; ) ή ανοιγει να το πω καλυτερα (; ) εξαφανιζεται η γραμμη....

Το εχετε και οι υπολοιποι αυτο; συμβαινει σε ολα ή ειναι ελλατωμα του φακου και ειμαι να το πηγαινω για επισκευη;

LG G8s Black

Νικόλας

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όταν σου λέει ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση ρε φίλε τί να παρακαλέσω μετά δηλαδή ? Τσάμπα κόπος.

Το δικό σου πάντως νομίζω ότι είναι όντως πρόβλημα εντός εγγύησης.

Διαπιστωσα οτι ανοιγωντας την καμερα για να τραβηξω φωτογραφια εμφανιζεται μια κοκκινη γραμμη σε ολες τις φωτο στο πανω μερος. (βλ. συννημενα)

Η γραμμη φαινεται και στην προεπισκοπιση ας πουμε, δλδ και πριν τραβηξω την φωτο.

AΝ κανω κανα-δυο-τρια κλικ ΖΟΥΜ φευγει. Δλδ οσο ζουμαρεις και βγαινει πιο εξω ο φακος (; ) ή ανοιγει να το πω καλυτερα (; ) εξαφανιζεται η γραμμη....

Το εχετε και οι υπολοιποι αυτο; συμβαινει σε ολα ή ειναι ελλατωμα του φακου και ειμαι να το πηγαινω για επισκευη;

Ο φακός δεν κάνει απολύτως τίποτα γιατί το κινητό δεν έχει οπτικό zoom (όπως άλλωστε και το 99% των κινητών).

Απλά το ccd σου είναι χαλασμένο σε κάποιο σημείο (ή μάλλον κάποια επαφή του ccd, γι'αυτό χαλάει ολόκληρη γραμμή και όχι ξεχωριστά pixel). Όταν κάνεις ψηφιακό zoom κόβει το γύρω γύρω της φωτογραφίας και μεγεθύνει ψηφιακά (interpollation) το κέντρο. Γι'αυτό σταματάει να φαίνεται η γραμμή.

Είναι καθαρά πρόβλημα που καλύπτεται απο την εγγύηση.

Ο φακός δεν κάνει απολύτως τίποτα γιατί το κινητό δεν έχει οπτικό zoom (όπως άλλωστε και το 99% των κινητών).

Απλά το ccd σου είναι χαλασμένο σε κάποιο σημείο (ή μάλλον κάποια επαφή του ccd, γι'αυτό χαλάει ολόκληρη γραμμή και όχι ξεχωριστά pixel). Όταν κάνεις ψηφιακό zoom κόβει το γύρω γύρω της φωτογραφίας και μεγεθύνει ψηφιακά (interpollation) το κέντρο. Γι'αυτό σταματάει να φαίνεται η γραμμή.

Είναι καθαρά πρόβλημα που καλύπτεται απο την εγγύηση.

Και εγώ έτσι πιστεύω,με τη μόνη διαφορά ότι το κινητό δεν έχει ccd φακό αλλά cmos:O)

Όσο για το καμμένο pixel στην οθόνη dis, άσε τη νόκια, χαμένος κόπος!

Δοκίμασε όμως στο μαγαζί που το αγόρασες, ίσως εκεί να γίνει κάτι.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Και εγώ έτσι πιστεύω,με τη μόνη διαφορά ότι το κινητό δεν έχει ccd φακό αλλά cmos:O)

Οκ, αν θες να πιάσουμε τα τεχνικά, cmos είναι ο sensor, ο φακός είναι γυάλινος. :p

Οκ, αν θες να πιάσουμε τα τεχνικά, cmos είναι ο sensor, ο φακός είναι γυάλινος. :p

Σωστά, ο αισθητήρας είναι cmos,:) αλλά βάζω στοίχημα ότι ο φακός του είναι πλαστικός:lol::lol: και όχι γυάλινος:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

@dis Toυλαχιστον κανε ενα τηλεφωνο και ρωτα ... Ειδα πιο πανω μια αναφορα στο οτι δεν καλυπτεται απο εγγυηση αλλα ας εισαι 100% σιγουρος.

Μου φαινεται απιστευτο να μην θεωρουνται ελλατωμα προς αλλαγη τα καμμενα πιξελ σε τοσο μικρες οθονες ... δεν μιλαμε για τιποτα 20''αρες... γι αυτο και επιμενω τοσο.

Στη θεση σου θα ειχα σκασει και σιγουρα θα ειχα ξεδωσει σε καποιον, ειτε εμπορο ειτε αντιπροσωπο. :-/

@aiolos & ddr2 ευχαριστω παιδια, απο εβδομαδα θα παω σε μια νοκια να το κοιταξω.

LG G8s Black

Νικόλας

Δίκιο έχεις οτι είναι ελλατωματικό, αλλά να στο φτιάξουν πως; Αν φτιαχνόταν θα τα είχαμε φτιάξει και εμείς. Μακάρι να στο πάρουν πίσω, αλλά δύσκολο το βλέπω.

Για να μην το διόρθωσαν με τη v.5 φαίνεται οτι μάλλον είναι πρόβλημα hardware και δεν το παραδέχονται για να γλυτώσουν την ανάκληση. Ήδη επέστρεψαν πολλά λόγω του προβλήματος με την SD κάρτα.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το ΒΤ αλλά είναι απαράδεκτο να μην λειτουργεί σωστά.

File aiolos otan les oti iparxei problima me tin SD karta, ti ennoeis? Skeftomai na agoraso mia tou 1 GB, iparxoun kai edo asimvatotites opos kai sto BT?

Σωστά, ο αισθητήρας είναι cmos,:) αλλά βάζω στοίχημα ότι ο φακός του είναι πλαστικός:lol::lol: και όχι γυάλινος:p

Δεν αποκλείεται, αλλά με διάμετρο 2mm και πίσω απο το προστατευτικό είναι αδύνατον να το διαπιστώσεις. Και η Nokia δεν το αναφέρει πουθενά.

Ξέρω οτι πολλές web-cams, security-cams και λοιπές μικροκάμερες έχουν πλαστικό φακό, αλλά για κινητά δεν το έχω ψάξει ποτέ.

camel555 : Αν κοιτάξεις πιο πίσω, αλλά και στο forum της Nokia (εκτός αν το έσβησαν) πολύς κόσμος είχε πρόβλημα με τις SD κάρτες. Στην αρχή τις έβλεπε αλλά μετά τις έχανε. Εμένα μου το εκανε και με την original της nokia. Η μόνη λύση είναι αλλαγή της συσκευής.

Αν δεν στο κάνει με την κάρτα της nokia τότε πιθανόν να μην έχεις αυτό το πρόβλημα. Δεν είναι ασυμβατότητα, είναι πρόβλημα με ολες τις κάρτες.

File aiolos otan les oti iparxei problima me tin SD karta, ti ennoeis? Skeftomai na agoraso mia tou 1 GB, iparxoun kai edo asimvatotites opos kai sto BT?

μια χαρά είναι η καρτούλα...1 γίγα εχω κι εγω της Transcend.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Ποιό καλό παδί θα μου πεί πως θα "διώξω" το operator logo ?

βρήκα ένα "blank.nol" αλλά δεν ξέρω αν κάνει, σε όποιο φάκελο

και να το βάλω, δεν το βλέπει.

Μην μου πείτε να διαβάσω 48 σελίδες μ΄αυτή τη ζέστη στις 3 πρώτες

έκαψα φλάντζα !!

Thanks !

Ποιό καλό παδί θα μου πεί πως θα "διώξω" το operator logo ?

βρήκα ένα "blank.nol" αλλά δεν ξέρω αν κάνει, σε όποιο φάκελο

και να το βάλω, δεν το βλέπει.

Μην μου πείτε να διαβάσω 48 σελίδες μ΄αυτή τη ζέστη στις 3 πρώτες

έκαψα φλάντζα !!

Thanks !

Μπαίνεις από το κινητό στο wap.techteam.gr, κατεβάζεις το blank logo, το αποθηκεύεις και ΟΚ.

Μπαίνεις από το κινητό στο wap.techteam.gr, κατεβάζεις το blank logo, το αποθηκεύεις και ΟΚ.

και αν δεν έχεις wap ; :p

Ι need a six month vacation, twice a year.

μια χαρά είναι η καρτούλα...1 γίγα εχω κι εγω της Transcend

Aiolos και elteo ευχαριστω για την βοηθεια, και εγω για transcend προσανατολιζομαι, η "μαμα" καρτα δουλευει μια χαρα παντως.

Aiolos και elteo ευχαριστω για την βοηθεια, και εγω για transcend προσανατολιζομαι, η "μαμα" καρτα δουλευει μια χαρα παντως.

Εγώ πάντως προτείνω να αγοράσετε την καρτούλα των 2Gb για 10€ διαφορά δεν αξίζει τον κόπο....

Ξερει κανένας εαν μπορει νο φορτιστει απο την θύρα usb, με φορτιστη αυτοκινητου usb; (που φορτιζει pda, ipod, motorola κινητα κλπ.)

Ξερει κανένας εαν μπορει νο φορτιστει απο την θύρα usb, με φορτιστη αυτοκινητου usb; (που φορτιζει pda, ipod, motorola κινητα κλπ.)

99,99% όχι. Το 6300 δεν φορτίζει από τη θύρα USB. :(

Καλησπερα,

Μολις σημερα πηρα το 6300.Ωραιο κινητο αλλα μολις το ανοιξα διαπιστωσα οτι δεν ειχε ελληνικα στο menu!Ελεος..

Εχει την εκδοση 4.71,ελληνικα στα πληκτρα δεν εχει,και το βιβλιαρακι μου φαινεται για ψιλομουφα..(ελληνικο μεν αλλα σαν φωτοτυπια φαινεται...)

Μου την εσπασε πολυ το γεγονος,το πηγα στο μαγαζι και μου ειπαν οτι αυτοι δεν φταινε,στην νοκια να παω...Αμα βαλω την εκδοση 5.0 με τον δικο μου product code απο το site της νοκια θα εχει μετα ελληνικα?Ή να παω στο μαγαζι της νοκια?

και κατι αλλο,με το nokia update να κανω την αναβαθμιση η με ενα αλλο προγραμμα που αναφερετε σε προηγουμενα post?

Ευχαριστω

Καλησπερα,

Μολις σημερα πηρα το 6300.Ωραιο κινητο αλλα μολις το ανοιξα διαπιστωσα οτι δεν ειχε ελληνικα στο menu!Ελεος..

Εχει την εκδοση 4.71,ελληνικα στα πληκτρα δεν εχει,και το βιβλιαρακι μου φαινεται για ψιλομουφα..(ελληνικο μεν αλλα σαν φωτοτυπια φαινεται...)

Μου την εσπασε πολυ το γεγονος,το πηγα στο μαγαζι και μου ειπαν οτι αυτοι δεν φταινε,στην νοκια να παω...Αμα βαλω την εκδοση 5.0 με τον δικο μου product code απο το site της νοκια θα εχει μετα ελληνικα?Ή να παω στο μαγαζι της νοκια?

και κατι αλλο,με το nokia update να κανω την αναβαθμιση η με ενα αλλο προγραμμα που αναφερετε σε προηγουμενα post?

Ευχαριστω

Καλημέρα, εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις για την επόμενη εκδοσή (προς τα τέλη αυγούστου) η V5.0 δεν προσφέρει καμία ουσιαστική βελτίωση...

Μολις τωρα εκανα την αναβαθμιση στην 5.0 αλλα και παλι δεν εχει ελληνικα....Θα το παω αυριο στην νοκια να μου βαλουν ελληνικα γιατι δεν ειανι κατασταση αυτη...Δεν με πειραζει τοσο στο menu οσο στο οτι δεν μπορω να γραψω ελληνικα στα μηνυματα και στον καταλογο επαφων....Ελεος....

Έχεις λάθος (όχι Ελληνικό) product code. Πρώτα πρέπει να το αλλάξεις με κάποιο πρόγραμμα που κυκλοφορεί (νομίζω είχε γίνει post πιο πίσω) και μετά να κάνεις την αναβάθμιση. Έτσι θα αποκτήσεις Ελληνικά.

Ωραια....Χανεται ετσι η εγγυηση?Λεω να παω στην νοκια αυριο να δω τι θα μου πουνε και αυτοι....Και αν αρχισουν να μου τα μασανε θα τουσ βρισω...Ξεφτιλα δλδ...τεσπα θα δουμε αυριο...

Ευχαριστω για τισ απαντησεις!