eatmydust Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω πρόσοψη για 6300 αυθεντική? Δυστυχώς ένα site που τις αγόραζα 20 EURO ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ, δεν έχει πια στο απόθεμα το ασημένιο χρώμα που θέλω. Είχα αγοράσει 1-2 παλαιότερα και ηταν καταπληκτικές από το συγκεκριμένο site. Αν εχει κανείς καμιά ιδέα πέρα του ebay... http://www.mobile-parts.gr/ Δώσε μας το site από όπου είχες παραγγείλει παλιότερα τις προσόψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis2006 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 http://www.mobile-parts.gr/ Δώσε μας το site από όπου είχες παραγγείλει παλιότερα τις προσόψεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. To site είναι αυτό http://www.pds.com.gr/ Πολύ καλό και πολύ γρήγορο και αξιόπιστο στην αποστολή. Τώρα για το mobile-parts το ήξερα κ εγώ αλλά έχουν βάλει minimum παραγγελία 50 ευρώ οπότε...για 5-6 ευρώ που κάνει η πρόσοψη...δεν γίνεται να αγοράσω 50 ευρώ πράγματα για να μου την φέρουν. Αγόρασα τελικά από το e-click.gr αλλά εχω έναν ενδιασμό όσον αφορά την ποιότητα της πρόσοψης...μην είναι καμιά πλαστικούρα αντί για μεταλλικό και την πατήσω έτσι!Ήδωμεν!!! Παράθεση http://liveteo.daportfolio.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Όπως όλοι γνωρίζουμε, το 6300 δέχεται κάρτες microSD. Θα ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν, αν αναγνωρίζει όλων των χωρητικοτήτων τις κάρτες(μέχρι 2GB είναι νομίζω)? Και επίσης, microSDHC αναγνωρίζονται από το 6300; Είδα μέχρι και 32GB αλλά θα την αναγνωρίζει;:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Όπως όλοι γνωρίζουμε, το 6300 δέχεται κάρτες microSD. Θα ήθελα να ρωτήσω, λοιπόν, αν αναγνωρίζει όλων των χωρητικοτήτων τις κάρτες(μέχρι 2GB είναι νομίζω)? Και επίσης, microSDHC αναγνωρίζονται από το 6300; Είδα μέχρι και 32GB αλλά θα την αναγνωρίζει;:worry: Το 6300 μονο μέχρι 2gb διαβάζει όταν το είχα παλιά...παραπάνω δεν διαβάζει...και αυτές οι καινούριες microSDHC δεν τις διαβάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis2006 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 Λοιπόν. Ενώ είχα κάνει την παραγγελία μου από το e-click για κάποια ανταλλακτικά για το 6300 μου, σήμερα μου έστειλαν mail ότι τελικά δεν υπάρχουν αυτά που ζήτησα. Τους είχα πάρει και τηλέφωνο πιο πριν και μου είπαν ότι τα αποστέλνουν:lol: anyway... θα ήθελα να παραγγείλω από το mobile parts, αλλα δυστυχώς έχουν μινιμουμ παραγγελίας 50 ευρώ. Δεν τα φτάνω με την καμία, αφού πρόσοψη και μεσαίο τμήμα βγαίνουν γύρω στα 20. Ενδιαφέρεται κανείς να παραγγείλει κάτι ώστε μαζί να κάνουμε 50 ευρώ. Μετά θα τα βρούμε. Εγω είμαι απο Θεσσαλονίκη. Παράθεση http://liveteo.daportfolio.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Φίλος έχει το 6300 και μου λέει ότι του κολλάει. Το τηλέφωνο είναι όλο default. Συγκεκριμένα παγώνει λέει η οθόνη του σε διάφορες φάσεις. Ξέρετε κάτι σχετικά; Διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Φίλος έχει το 6300 και μου λέει ότι του κολλάει. Το τηλέφωνο είναι όλο default. Συγκεκριμένα παγώνει λέει η οθόνη του σε διάφορες φάσεις. Ξέρετε κάτι σχετικά; Διορθώνεται; Ίσως με μια αναβάθμιση να λυθεί το πρόβλημα. Η τελευταία αναβάθμιση για το 6300 είναι η V 07.30 07-05-09 RM-217 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 V 05.50 RM-217 αυτή φοράει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 παιδια επειδη δεν ειναι δικο μου δεν το γνωριζω το σκαλισα αλλα τιποτα .. τι ψαχνω ? δεν δειχνει το νουμερο της εισερχομενης κλησης -ουτε της αναπαντητης ...!! που πρεπει να παω να σκαλισω ? ευχαριστω Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 παιδια επειδη δεν ειναι δικο μου δεν το γνωριζω το σκαλισα αλλα τιποτα .. τι ψαχνω ? δεν δειχνει το νουμερο της εισερχομενης κλησης -ουτε της αναπαντητης ...!! που πρεπει να παω να σκαλισω ? ευχαριστω Παράξενο αυτό που λες διότι πλεόν οι πάροχοι δίνουν αυτόματα και δωρεάν σαν υπηρεσία την αναγνώριση κλήσεων... Ίσως με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου να ρωτήσεις αν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία και να σου δώσουν κάτι κωδικούς να δοκιμάσεις για να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι πρόβλημα του δικτύου αλλά της συσκευής. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 ευχαριστω φιλε ..θα κανω αυτο ;) Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis2006 Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Υπάρχει καμιά σελίδα οπού μπορούμε να βρούμε κωδικούς για τα ανταλλακτικά του κινητού? Παράθεση http://liveteo.daportfolio.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2011 Υπάρχει καμιά σελίδα οπού μπορούμε να βρούμε κωδικούς για τα ανταλλακτικά του κινητού? Τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις? ΥΓ. Μόλις τώρα μου ήρθε η άσπρη αυθεντική πρόσοψη του 6300 και θα πάω σε Nokia Shop να μου την περάσουν! :D Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanis2006 Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Έχω παραγγείλει από το mobileparts.gr διάφορα για το κινητό μου. Τα παρήγγειλα 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ακόμα δεν έχουν έρθει. Τους πήρα στο τηλ. 2-3 φορές, δεν τα είχαν και ηταν να έρθουν την ΔΕΥΤΕΡΑ που μας πέρασε. Έγινε ένα μπέρδεμα όμως (το κατάλαβα εγώ) γιατι άλλα είχαν στη φωτογραφία και άλλα στην περιγραφή. Anyway, τη βρίκαμε την άκρη. Απο που πήρες την πρόσοψη? Γιατι πάς σε ΝΟΚΙΑ store? Εγώ τις αλλάζω μόνος μου. Και μη μου πείς για τις @@ριες που λένε για την εγγύηση και καλα...:lol::lol::lol: Παράθεση http://liveteo.daportfolio.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Απο που πήρες την πρόσοψη? Γιατι πάς σε ΝΟΚΙΑ store? Εγώ τις αλλάζω μόνος μου. Και μη μου πείς για τις @@ριες που λένε για την εγγύηση και καλα...:lol::lol::lol: Γνήσια πρόσοψη Nokia 6300 White set 4 pcs Έχει και σε χρυσή και σε μαύρη και η αλήθεια είναι ότι ήμουν σε μεγάλο τρίλημμα!:lol: Το πήγα σε Nokia Shop διότι ήθελε ξεμοντάρισμα όλο το κινητό και ξαναμοντάρισμα στη νέα πρόσοψη(αν προσέξεις δεν είναι απλά η μπροστινή πρόσοψη αλλά ολόκληρο το "σασί" του κινητού). Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Γεια σας! Η απορία μου είναι, αν γίνεται με κάποιον τρόπο, να εκτυπώσω τα sms από το nokia 6300. Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Γεια σας! Η απορία μου είναι, αν γίνεται με κάποιον τρόπο, να εκτυπώσω τα sms από το nokia 6300. Γνωρίζετε κάτι σχετικά με αυτό? Αν συνδεθείς μέσω Nokia PC Suite μπορεί να σώσεις τα μηνύματα ως .txt αρχείο και να τα εκτυπώσεις. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά γίνεται πάντως. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Η δυνατότητα να αποθηκεύεις μήνυμα στα πρωτότυπα μαζί με τον αριθμό που θες να το στείλεις, μονο σε αυτό το κινητό υπάρχει; Επίσης αν πουλάει κανείς nokia 6300 ας μου στείλει Pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια γεια σας θα ηελα να ρωτησω εχω και τα 2 κινητουλια και το 6300 αλλα και το 6300i και ηθελα να ρωτησω εαν μπορω το 6300 να εχει τις λειτουργιες του 6300i εαν γινεται να αλλαξω to firmware. ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια γεια σας θα ηελα να ρωτησω εχω και τα 2 κινητουλια και το 6300 αλλα και το 6300i και ηθελα να ρωτησω εαν μπορω το 6300 να εχει τις λειτουργιες του 6300i εαν γινεται να αλλαξω to firmware. ευχαριστω Δε γίνεται αυτό που ζητάς εκτός κι αν αγοράσεις τα ανταλλακτικά του 6300i και τα βάλεις στο 6300. Όπως καταλαβαίνεις, οι διαφορές των 2 κινητών δεν έχουν να κάνουν με θέμα software αλλά hardware(βλ. wifi) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα νόκια 6300, το είχα για καιρό στην άκρη και έχω ξεχάσει τον κωδικό κλειδώματος. Πήγα σε γερμανό και μου είπαν πως είναι δύσκολο να ξεκλειδώσει και να το πάω στην Αθήνα στα κεντρικά. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosbmx Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 (edited) ΓΙΑ ΣΑΣ. ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited October 22, 2011 by stendor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 @gogosbmx Ακολούθησε τις οδηγίες από τον οδηγό [ΟΔΗΓΟΣ] Εισαγωγή Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευών Symbian^1 / S60 3rd και χρησιμοποίησε των κωδικό 0537633. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkness_0 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπέρα! :) Νέος στο forum. Έχω ένα Nokia 6300. Το είχα στο συρτάρι για κανα χρόνο τουλάχιστον. Ίσως να το πείραξε και ο αδερφός μου, δε ξέρω αλλά με το που το ανοίγω με SIM μέσα αφότου βάλω το PIN μου βγάζει ένα μήνυμα και λέει "Τηλέφωνο με περιορισμούς". Χρησιμοποίησα NaviFirm και Phoenix, έκανα επιτυχημένο update αλλά το κλείδωμα παραμένει. Μάλιστα εαν πατήσω στο Phoenix, Testing-->SIM-Lock Status-->Read. και έχω σαν αποτέλεσμα τα παρακάτω: SIM-lock status: Locked Lock information: SIM Unlock counter: 0 MCC+MNC: FFFFFF Configuration Key: FFFFFFFFFFFFFFFF Τι συμβαίνει??? Επείσης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογισθεί το Production Serial Number απο το IMEI ας πούμε, και εφόσον υπολογισθεί να αλλαχτεί το υπάρχων με αυτό που βρέθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2012 το χρησιμοποιεί κάποιος με κάρτα q; ψάχνω τις ρυθμίσεις για το ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts