Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6300

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
παιδια γεια σας, μετα απο 4 χρονια που περασαν απο τοτε που ειχα νοκια,συγκεκριμενα το 6600 μου εκαναν δωρο ενα 6300 πραγματικα πολυ ομορφη συσκευη,ειδα οτι εχουν αλλαξει πολλα οπως πχ το pc suite(πολυ πιο ωραιο και λειτουργικο) μεχρι και αναβαθμιση απο το σπιτι εδωσε η νοκια(μπραβο της),περασα την 6.60 και φυσικα μου κρατησε τις επαφες που ειχα συνχρονισει απο το 9000 μου μια χαρα,ενα πραγμα δεν μπορω να καταφερω,υπαρχει τροπος να μην αρχιζει αυτοματα ο συνχρονισμος μεσω bt;γιατι υποθετω οτι οσο ειναι ενεργο θα μου τρωει την μπαταρια,θελω να τον κανω χειροκινητα οποτε γουσταρω εγω,επισης υπαρχει ρυθμιση στο ακουστικο bt για αυτοματη απαντηση;δηλαδη να ανοιγει μονο του,μαλλον οχι ε;

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kαλησπερα!

Εχω εδώ και 1,5 χρόνια το 6300.

Σημερα εκανα αναβάθμιση στο λογισμικό απο τον υπολογιστή μου στην τελευταία εκδοση 6.60 αλλά δεν είδα καπιοα διαφορά.

Το παράξενο είναι οτι ολα τα παλιά μου αρχεία δεν χαθηκαν αλλα παραμενουν....

Πως μπορώ να κανω κατι σαν Format στο τηλέφωνό μου?

@jimmmpao

με καλωδιο εκανες το update? η με bluetooth? ρωταω γιατι θελω να κανω κ εγω κ νομιζω πως δεν εχει καλωδιο

αστο!! μολις ανακαλυψα που μπαινει το καλωδιο!! :P

παιδια εχω την εκδοση ν06.01 16/1/08.

Η επομενη ειναι η 6.60? Και αν κανω την αναβαθμιση σε τι βελτιωνει τη συσκευη ακριβως? Ξερει κανεις?

παιδια εχω την εκδοση ν06.01 16/1/08.

Η επομενη ειναι η 6.60? Και αν κανω την αναβαθμιση σε τι βελτιωνει τη συσκευη ακριβως? Ξερει κανεις?

Κανεις ρε παιδια..? Η ν06.01 16/1/08 θεωρειται πολυ παλια, ή ειναι η προηγουμενη?

Χρησιμοποιω κι εγω το 6300. Απιθανο τηλεφωνακι. Τι εχει να προσφερει η νεα αναβαθμιση? Την εχει κανει καποιος?

Την έχω κάνει την αναβάθμιση. Μια χαρά δούλευε πριν, μια χαρά δουλεύει και τώρα. Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αλλαγή.

θελω να κανω επαναφορα κατι μηνυματα και επαφες που ειχα κανει back up με το pc suite αλλα δεν μπορω...εν τω μεταξυ με lifeblog δεν υποστριζει..

καμια ιδεα ??

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

ποια ειναι η τελευταια του αναβαθμιση?

Σήμερα είδα σε ενα 6300 πρόσφατα αγορασμένο firmware V 7.00 18/8/08 αλλα μέσω internet δεν την διαθέτει το site της nokia

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

μήπως ήταν το 6300i?

οχι ήταν το απλό 6300

Προχτές που πήγα να πάρω το 6300 από τα κεντρικά της Nokia που το είχα δώσει δεύτερη φορά για επισκευή,

το firmware που μου είχαν περάσει ήταν το v7.00 18/08/08 ( από ότι είδα υπάρχει διαθέσιμο και από τη Nokia στο διαδύκτιο)

(δυστυχώς και πάλι χωρίς αποτέλεσμα το τηλέφωνο μετά από 4 μέρες λειτουργίας και χωρίς να βάλω καμμία microSD, κανένα πρόγραμμα αλλά μόνο χρήση ως τηλέφωνο, εμφανίζει το μήνυμα contactr service )

// Huawei P6 //

Προχτές που πήγα να πάρω το 6300 από τα κεντρικά της Nokia που το είχα δώσει δεύτερη φορά για επισκευή,

το firmware που μου είχαν περάσει ήταν το v7.00 18/08/08 ( από ότι είδα υπάρχει διαθέσιμο και από τη Nokia στο διαδύκτιο)

(δυστυχώς και πάλι χωρίς αποτέλεσμα το τηλέφωνο μετά από 4 μέρες λειτουργίας και χωρίς να βάλω καμμία microSD, κανένα πρόγραμμα αλλά μόνο χρήση ως τηλέφωνο, εμφανίζει το μήνυμα contactr service )

παράξενο..εμένα μου βγάζει 6.60

Για το Ελληνικό product code το τελευταίο είναι το 6.60. Μπορεί το 7 να υπάρχει για άλλα product codes απο παράλληλες εισαγωγές. Εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις hardware για το 6300.

Για το Ελληνικό product code το τελευταίο είναι το 6.60. Μπορεί το 7 να υπάρχει για άλλα product codes απο παράλληλες εισαγωγές. Εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις hardware για το 6300.

Exoυμε κανενα product code έτσι ώστε να περάsουμε την νεα version?

Το δικό μου παντώς είναι αγορασμένο Ελλάδα, από το Πλαίσιο.

// Huawei P6 //

Το δικό μου παντώς είναι αγορασμένο Ελλάδα, από το Πλαίσιο.

Το πλαίσιο είναι γνωστό οτι πολύ συχνά κάνει δικές του εισαγωγές παρακάμπτωντας την alpha copy.

Το πλαίσιο είναι γνωστό οτι πολύ συχνά κάνει δικές του εισαγωγές παρακάμπτωντας την alpha copy.

Συνηθως ο γερμανος το κανει αυτο, και οχι το πλαισιο ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Λάθος. Μεγάλο λάθος!!

Λάθος. Μεγάλο λάθος!!

Λάθος μεγάλο λάθος κάνεις εσύ φίλε. Έχω και φίλο με κινητό που δεν ήταν Ελληνικό (έχασε τα Ελληνικά σε αναβάθμιση) απο το πλαίσιο. :!:

Λάθος μεγάλο λάθος κάνεις εσύ φίλε. Έχω και φίλο με κινητό που δεν ήταν Ελληνικό (έχασε τα Ελληνικά σε αναβάθμιση) απο το πλαίσιο. :!:

ποτέ τοσα χρονια δεν το εχω δει. ουτε εγω ουτε φιλοι μου, ουτε και κανενας στο myphone.. και μιλαω σαν πελατης οχι περυσινος αλλα πολλων χρονων.. Να μου'λεγες για Γερμανο, ή microland, ok...