Pompodektakias Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Παιδιά μήπως υπάρχει service manual για το Nokia 6300 ή εστω κανα βιντεάκι για assebly-dissasembly?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiko Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Μετέφερα τις επαφές του Outlook που είχα συγχρονίσει με το SX1 (σε αρχείο "comma separated") με επιτυχία στο 6300. Έχουν μεταφερθεί όλα τα πεδία (4-5 τηλεφ. αριθμοί, γενέθλια, ταχ. δνση κ.λπ.) Ωστόσο δεν μπορώ να αποθηκεύσω αλλαγές ή προσθήκες στην επαφή αλλά βλέπω μήνυμα λάθους. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Παράθεση NOKIAHOLIC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Μετέφερα τις επαφές του Outlook που είχα συγχρονίσει με το SX1 (σε αρχείο "comma separated") με επιτυχία στο 6300. Έχουν μεταφερθεί όλα τα πεδία (4-5 τηλεφ. αριθμοί, γενέθλια, ταχ. δνση κ.λπ.) Ωστόσο δεν μπορώ να αποθηκεύσω αλλαγές ή προσθήκες στην επαφή αλλά βλέπω μήνυμα λάθους. Δεν ξέρω αν υπάρχει λύση. Το είχα πάθει και εγώ στην πρώτη μεταφορά. Σβήσε όλες τις επαφές από το κινητό και ξανακάνε syncronize (Μετά από backup εννοείται!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Ο καθενας με δικη του ευθυνη. Δεν το εχω δοκιμασει. http://rapidshare.com/files/92298591/RM-217_DP20_5.00_sw-06.01.rar RM-217 Phone Data Package 5.00 Installation =========================================== AMS Phoenix release 2007.44.4.31162 or newer is required. This major data package (DP) is to indroduce generic variants with SW6.01, for N6300 RM-217 in Europe, MEA, APAC, China. .... Αλήθεια, πως εγκαθίσταται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
muffinman Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 καλησπερα εχω και εγω το 6300 και προσπαθω να βαλω κωδικο στην καρτα μνημης αλλα δεν τα εχω καταφερει,και το manual δε λεει κατι. μηπως το εχει κανει καποιος απο σας?ξερετε αν γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Αλήθεια, πως εγκαθίσταται? Χρειάζεται εξεζητημένα προγράμματα όπως το Phoenix Service Suite και Nokia Diego. :!: Αν δεν γνωρίζεις μην το επιχειρήσεις:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpeppas Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Χρειάζεται εξεζητημένα προγράμματα όπως το Phoenix Service Suite και Nokia Diego. :!: Αν δεν γνωρίζεις μην το επιχειρήσεις:!: Ας περιμένουμε τότε καλύτερα να βγει από την Nokia (καλό καλοκαίρι :mad:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Η εκδοση V.06.01 που υπάρχει ρε παιδια για να την κατεβάσουμε?? Και αν έχετε κανα file explorer..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiko Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 thx jpeppa Παράθεση NOKIAHOLIC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 παιδια μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μεταφερω τις επαφες απο το νοκια 6151 στο 6300? παω να τις μεταφερω με το pc suite αλλα μου βγαζει επανασυνδεστε το τηλεφωνο και ξαναπροσπαθηστε...bluetooth εχω το bluesoleil product version 1.6.4.0, υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τα μεταφερω? ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 παιδια μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μεταφερω τις επαφες απο το νοκια 6151 στο 6300? παω να τις μεταφερω με το pc suite αλλα μου βγαζει επανασυνδεστε το τηλεφωνο και ξαναπροσπαθηστε...bluetooth εχω το bluesoleil product version 1.6.4.0, υπαρχει κανενας αλλος τροπος να τα μεταφερω? ευχαριστω εκ τον προτερων Μέσω bluetooth, από κινητό σε κινητό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Μέσω bluetooth, από κινητό σε κινητό... απλα θα ηθελα να τα μεταφερω ολα μαζι και οχι ενα-ενα μεσω υπολογιστη, επισης θα ηθελα να μεταφερω και τα μυνηματα και φωτογραφιες και γενικα ολα τα περιεχομενα...μεσω usb μπορω να συνδεθω με το nokia pc suite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 απλα θα ηθελα να τα μεταφερω ολα μαζι και οχι ενα-ενα μεσω υπολογιστη, επισης θα ηθελα να μεταφερω και τα μυνηματα και φωτογραφιες και γενικα ολα τα περιεχομενα...μεσω usb μπορω να συνδεθω με το nokia pc suite? Ναι και φυσικά μπορείς μέσω PC Suite. Περάσε στον υπολογιστή ως αρχεία .vcf τις επαφές από το παλιό κινητό στον υπολογιστή και μετά στο 6300. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sprokos Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό παρότι νέος στο θέμα και μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί, γίνεται να μεταφέρω τις επαφές μου απο ενα παλιό Κ300i το οποίο έχει μόνο υπέερυθρες στο 6300? Αν γίνεται, ας μου πεί κάποιος τον τρόπο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MyronG Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Να ρωτήσω και εγώ κάτι σχετικό παρότι νέος στο θέμα και μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί, γίνεται να μεταφέρω τις επαφές μου απο ενα παλιό Κ300i το οποίο έχει μόνο υπέερυθρες στο 6300? Αν γίνεται, ας μου πεί κάποιος τον τρόπο. Ευχαριστώ. Αν έχεις υπομονή, μπορείς να τις μεταφέρεις μία-μία τις επαφές μεσω των υπερύθρων (το είχα κάνει παλιότερα ανάμεσα σε δύο Νοkia, αλλά υποθέτω ότι θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο και από το Κ300i) Διόρθωση: Το 6300 δεν νομίζω ότι έχει υπέρυθρες, άρα ο τρόπος που περιέγραψα πιο πάνω δεν ισχύει. Αν έχεις δυνατότητα να συνδέσεις το Κ300 με υπολογιστή, μπορείς να δοκιμάσεις αν μπορείς να περάσεις τις επαφές στο Outlook (κατά προτίμηση σε κενό προφίλ) και μετά από το Outlook στο 6300. Παράθεση Μύρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sprokos Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Το δοκιμασα, το κ300 μου περναει τισ επαφές στον υπολογιστή κινεζικα για κάποιον λόγο, ευχαριστώ πάντως, θα δω τι θα κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 :!:Παίδες μια βοήθεια.:!: Φίλος έκανε update από το internet στο κινητό του, αλλά προφανώς διάλεξε λάθος πακέτο γλώσσας και έχασε τα ελληνικά.:( Μπορεί να κάνει κάτι τώρα, εκτός από την επίσκεψη σε κάποιο service?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 :!:Παίδες μια βοήθεια.:!: Φίλος έκανε update από το internet στο κινητό του, αλλά προφανώς διάλεξε λάθος πακέτο γλώσσας και έχασε τα ελληνικά.:( Μπορεί να κάνει κάτι τώρα, εκτός από την επίσκεψη σε κάποιο service?? Δεν διάλεξε λάθος πακέτο, άλλωστε δεν σου δίνεται τέτοια επιλογή, απλά το κινητό του είναι παρα-εισαγωγή. Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως αυτό το product code: 0537633. Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ. Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια. Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο. Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Αν συνδεθώ με mini usb στον υπολογιστή, μπορώ να κάνω update ή το update γίνεται μόνο μέσω της διαδικασίας με το nemesis? Εννοώ να αναβαθμίσω την ελληνική έκδοση. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Αν συνδεθώ με mini usb στον υπολογιστή, μπορώ να κάνω update ή το update γίνεται μόνο μέσω της διαδικασίας με το nemesis? Εννοώ να αναβαθμίσω την ελληνική έκδοση. Ναι μπορεις .Το nemesis το χρησιμοποιεις μονο στην περιπτωση που θες να αλλαξεις το product code. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Ναι μπορεις .Το nemesis το χρησιμοποιεις μονο στην περιπτωση που θες να αλλαξεις το product code. Eυχαριστώ φίλε. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapphire86 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ακολούθησα κι εγώ την παραπάνω διαδικασία με το nemesis+nokia upgrade και τώρα το 6300 που αναβάθμισα είναι ok. Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα. Του έχω βάλει κάρτα μνήμης 2gb και στην αρχή είχα λίγα mp3, γύρω στα 100 και δεν είχε πρόβλημα. Τώρα όμως έχω φορτώσει πολλά mp3, γύρω στα 600, και όταν πάει να ανοίξει την αναπαραγωγή από τα πολυμέσα, τότε διαβάζει τη βιβλιοθήκη, μετά κάνει εκκίνηση της εφαρμογής και κολλάει το κινητό. Υπάρχει κάποιος περιορισμός στον αριθμό τραγουδιών που μπορώ να βάλω? Επίσης, ελληνικά tags δεν αναγνωρίζει, μου βγάζει χαρακτήρες με τόνους και περισπωμένες... Αναγνωρίζει ευτυχώς ελληνικό filename, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κάνω άπειρες μετονομασίες στα mp3. Να υπενθιμήσω ότι κι εμένα με την πρώτη αναβάθμιση έγινε αγγλικό το μενού, ενώ μετά το κατάφερα κι έγινε ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LefAS Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Με τπ πρόβλημα του bluetooth και την αναβάθμιση τι γίνεται ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ακολούθησα κι εγώ την παραπάνω διαδικασία με το nemesis+nokia upgrade και τώρα το 6300 που αναβάθμισα είναι ok. Έχω όμως ένα άλλο πρόβλημα. Του έχω βάλει κάρτα μνήμης 2gb και στην αρχή είχα λίγα mp3, γύρω στα 100 και δεν είχε πρόβλημα. Τώρα όμως έχω φορτώσει πολλά mp3, γύρω στα 600, και όταν πάει να ανοίξει την αναπαραγωγή από τα πολυμέσα, τότε διαβάζει τη βιβλιοθήκη, μετά κάνει εκκίνηση της εφαρμογής και κολλάει το κινητό. Υπάρχει κάποιος περιορισμός στον αριθμό τραγουδιών που μπορώ να βάλω? Επίσης, ελληνικά tags δεν αναγνωρίζει, μου βγάζει χαρακτήρες με τόνους και περισπωμένες... Αναγνωρίζει ευτυχώς ελληνικό filename, γιατί αλλιώς θα έπρεπε να κάνω άπειρες μετονομασίες στα mp3. Να υπενθιμήσω ότι κι εμένα με την πρώτη αναβάθμιση έγινε αγγλικό το μενού, ενώ μετά το κατάφερα κι έγινε ελληνικό. Για τους χαρακτήρες, έχει αναφερθεί πως λύνεται το πρόβλημα αν κάνεις συγχρονισμό μέσω του Media Player. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapphire86 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Για τους χαρακτήρες, έχει αναφερθεί πως λύνεται το πρόβλημα αν κάνεις συγχρονισμό μέσω του Media Player. Μπορείς να μου δώσεις σε παρακαλώ το link. Επειδή έψαξα και με την αναζήτηση, αλλά και 20 σελίδες πίσω σ' αυτό το topic και δυστυχώς δεν βρήκα τίποτα σχετικό με mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts